Hyviä syitä vastustaa Verkkomediaa.

Kannattaa varoa

1. Verkkomedia on venäläismielinen ja sosialismimyönteinen. Sivustolla esitetään venäläiset sankareina ja sosialistit parhaan poliittisen ideologian ajajina.

2. Sivusto on amerikkalaisvastainen ja juutalaisvihamielinen. Amerikka demonisoidaan hirvittäväksi diktatuuriksi ja Israel ja juutalaiset yleensä nähdään syypäinä maailman kaikkeen pahuuteen.

3. Kyseessä on salaliittosivusto. Siellä ihaillaan avoimesti sellaisia salaliitoista fiktioita luovia henkilöitä kuin Alex Jones ja David Icke, joista ensimmäinen on anarkistinen järjestäytyneen yhteiskunnan vastustaja ja jälkimmäinen mielisairaaksi diagnosoitu entinen toimittaja, joka elää harhoissaan ja kuvittelee, että maailmaa hallitsevat avaruudesta tulleet liskoihmiset.

4. Sivusto on epäluotettava. Se on usean kerran sortunut suoranaiseen valehteluun esittäessään venäläisiltä saatuja propagandatekstejä todellisina uutisina. Lisäksi teksteissä on usein selviä asiavirheitä, eivätkä paranoidiset salaliittokuvitelmat lisää luotettavuutta yhtään.

5. Sivustoa ylläpitävä Janus Putkonen on romaniyhtye Hortto kaalon laulajan Marko Putkosen poika, joka on mm. opiskellut teatterialaa ja osaa siis kansan manipuloinnin keinot.

6. Verkkomediaa näillä palstoilla mainostava henkilö on huomannut, että pelkkä Verkkomedian nimen näkyminen linkeissä karkottaa lukijoita, siksi hän on alkanut käyttää TinyURL-linkkilyhenteitä. TinyURL on sivu, jonka kautta voidaan piilottaa alkuperäisen sivuston nimi ja uudelleenohjata klikkaukset alkuperäiseen kohteeseen. Siis vilpillistä toimintaa ja hämäystä.

7. Verkkomedia on yhteiskunnanvastaisuutensa ja anarkososialististen tekstiensä vuoksi mitä todennäköisimmin kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten tarkkailussa, ja tällöin myös sivustolla kävijät rekisteröidään.

164

7995

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • usari = valhe

   Uusi Suomi taitaa olla samaa sarjaa. Otankin heti blogini sieltä pois.

   • Verk-KOMEDIA

    Aatos Erkko on kuollut, eikä hänellä enää ole mediaa, mutta Verk-KOMEDIA elää ja hauskuuttaa! :D


   • Ihan oikein

    Hyvä vaan , että joku taho poikkeaa valtamedian paskanjauhannasta!


   • PuhdasTotuus

    Mieti nyt mikä meitä oikein kusettaa!!! Se on rahan valta. SSS-porvarihallitus on tämän kusetuksen takana. Raha ja sen takana oleva valta kusettaa meitä. Se on ilmestyskirjan peto 666! Eläkää ihmisiksi.


  • vm vs.omamailmankuva

   Jos muutama juttu on väärin uutisoitu (kuukausien aikajänteellä) ei se kaada koko kanavan uskottavuutta. Objektiivisesti arvioiden hesari vs verkkomedia, on jälkimmäinen totuudellisempi laajemman lähdeaineiston vuoksi. kertoo mm. asioista mitkä reuters ja muutama muu samanlainen karsii heti pois epäsopivana länsimaille. Lehdistä lukiessa uutisia on hyvä kysyä , kerrotiinko jotain uutta(uutisia) vai kerrottiinko mitä mieltä sinun pitää olla(mainoksia).
   Täytyy ymmärtää olevamme länsimaisen YKSIPUOLISEN probagandan kyllästämien uutisten uhreja kaikki. sorry vaan. Verkkomedia haastaa tämän kuvan. Sen takia(ko) sitä vastaan hyökätään? Kaikki kukat ei saa kukkia länsirintamalla.
   oletko koskaan kuullut israelilaisesta terroristista?

   lainaus wikipediasta

   Terrorismi (ransk. terrorisme, latinankielisestä sanasta terrere, ’aiheuttaa kauhua, pelotella’) on yksilön tai ryhmän harjoittamaa väkivaltaa, jonka tarkoitus on viranomaisten uhkaamisen ja yleisöön kohdistuvan pelon avulla vaikuttaa päätöksentekoon. Koska sanaa käytetään yleensä kuvaamaan ei-valtiollisten tahojen toimintaa, niin sanottu valtioterrorismi rajataan usein sen ulkopuolelle.

   • dfdf3e

    Ja paskat on. Sellasta Paskaa saa pöntöstäkin hakemalla hakea kuin joku Putkosen verkko.


  • Heh ..heh

   Joitain tosiaan harmittaa, kun Verkkomedia ei muiden (valtamedian) lehtien tavoin toista pelkkää jenkkipropagandaa uutisissaan.

   "Muodollisesti kirjan teema on Naton ja Jugoslavian välinen sota viime vuonna (1999), mutta tosiasiallinen aihepiiri ulottuu paljon laajemmalle. Erityisesti se käsittelee kahta, myös Suomessa jatkuvasti äärimmäisen ajankohtaisia teemaa. Toinen on se, miten oikein toimii se globaali valta kaikkine ydin- ynnä muine hirvittävine tappoaseineen, johon Suomikin on yhä tiiviimmin yhdennetty. Kun suomalainen eliitti samaistuu aina vain saumattomammin suurvaltajohtoiseen ja itse suurvallaksi pyrkivään EU:hun, on hyvä tajuta, millaisia terroritekoja, kansanmurhia ja muita äärimmäisiä rikoksia suurvalta-aseman säilyttäminen näyttää vaativan niin nyt kuin aikaisemmin.

   Toinen teema taas liittyy siihen, miten valtajärjestelmään kytketyt tai sitä hännystelevät tiedotusvälineet ja intellektuellit vääristelevät maailmantapahtumista saamaamme kuvaa suurten valtakeskusten eduksi. Olemme tottuneet liittämään tällaiset vääristymät muihin maihin. Mutta Chomskyn analyyseja yhdysvaltalaisten ja englantilaisten lehtien sotapropagandistisista valheista, olennaisten tietojen pimityksestä ja tarkoituksenmukaista uuskielestä lukiessa tajuaa väistämättä, että syystä tai toisesta nämä samat harhat päätyivät kritiikittä suomalaiseen mediaan."

   http://www.rauhanpuolustajat.fi/chomsky/artikkelit/esipuhe.html

   • Näin se menee

    Jopa niin sanottu 'vasemmistolainen' Kansan Uutiset toistaa valtamedian 'totuuksia' nykyisin, niitä EU-hyväksyttyjä, joku uskovainen tuolla Maailmanmenoa-palstalla taannoin muutama viikkos istten heittikin, että Kansan Uutiset on nykyään kuin Hesari, eikä hän sellaisia lue ;-)


  • Koommeentoija

   Muutama kommentti:

   kommenttiin

   1. Jos verkkomedia on venäläismyönteinen, niin erkkomedia on USA myönteinen. molemmissa poljetaan ihmisoikeuksia. Molemmissa harjoitetaan propagandaa.

   2. Erkkomedia on päivaistoin.

   3. Ei todisteita. Miksi avoimesti salaliittoteoriaa tuovaa pitää varoa? Länsi (USA) CIA, M16, Mossad ym. ovat harjoittaneet toimintaa jossa monet salaliittoteoriatkin kalpenee.

   4. Niin valehtelee erkkomediakin.

   5. Olettamus. Länsimedia se vasta manipuloi.

   6. Enpä ole kummemmin huomannut?

   7. Salaliittoteriaa :-)

   Eli on hyvä lukea molempia ja mudostaa itse oma näkemys miten asiat saattaisivat olla. On erittäin vaarallista lukea vain länsimedian tuottamaa vääristynyttä tietoa. Se johtaa helposti harhaan.

   • khcghkfcjgfjfg

    Onneksi juttusi osaa jo ohittaa tyhjänä löpinänä. Kukaan muu kun ei käy lapsellisesti peukuttamassa omia juttujaan kuin sinä.


  • Anon

   En sitten tiedä näistä uutisten luotettavuudesta, mutta voi jo epäillä jotain siitä että Verkkomedian perustaja Janus Putkonen valehtelee omasta historiastaansa hyvin värikkäästi.

   ''Elämämme tarkoitus on oppiminen, mutta kuinka voisimme ottaa opiksemme, jos asiat vaietaan ja historiaa vääristellään vain harvojen eduksi?''

   Omaa historiaa on helppo vääristellä edukseen, herra Putkonen

   • Tämä on

    Hauskaa, nimimerkki "Anon", eli anonyymi menee naiivisti ja laakista argumentoinnin ensimmäiseen virheeseen ;-)

    1) Henkilöä vastaan hyökkääminen

    Hyökätään väitteen esittäjää eikä itse väitettä vastaan.

    http://www.skepsis.fi/jutut/virhelista.html

    Selvästi Verkkomedia on osunut johonkin arkaan, joka aiheuttaa närää uskonnonomaisesti valtamedian propagandaan uskojissa.

    Hilpeää kaiken kaikkiaan.


   • Veijo Kare

    Mitä se on valehdellu?


   • uutistenlukija1

    ""Omaa historiaa on helppo vääristellä edukseen, herra Putkonen""

    Voitteko kertoa totuuden Putkosesta? Itse en ole löytänyt juuri mitään tietoa.
    Ihmiset ovat yksilöitä, vanhemmilla toki on vaikutusta lapsen kasvamiseen, mutta vanhemmat eivät määrittele Putkosta ja hänen tarkoituksiaan ihmisenä.

    Jos kukaan ei pysty kertomaan faktoja itse Putkosta ja verkkomediaa vastaan, aion jatkaa Verkkomedian seuraamista ja lukemista kuten tähänkinasti.


   • Nelli Kuukeri
    uutistenlukija1 kirjoitti:

    ""Omaa historiaa on helppo vääristellä edukseen, herra Putkonen""

    Voitteko kertoa totuuden Putkosesta? Itse en ole löytänyt juuri mitään tietoa.
    Ihmiset ovat yksilöitä, vanhemmilla toki on vaikutusta lapsen kasvamiseen, mutta vanhemmat eivät määrittele Putkosta ja hänen tarkoituksiaan ihmisenä.

    Jos kukaan ei pysty kertomaan faktoja itse Putkosta ja verkkomediaa vastaan, aion jatkaa Verkkomedian seuraamista ja lukemista kuten tähänkinasti.

    Samoin minä, eli en ollenkaan `,(


  • Entiet

   " 7. Verkkomedia on yhteiskunnanvastaisuutensa ja anarkososialististen tekstiensä vuoksi mitä todennäköisimmin kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten tarkkailussa, ja tällöin myös sivustolla kävijät rekisteröidään."

   Entäs sitten? So what? Kaikkihan me olemme rekisterissä, luimme tai emme.

  • Tässä ...

   Avauksessa menee jo ensimmäinen mielleyhtymä totaalisesti pieleen:

   >Verkkomedia on venäläismielinen ja sosialismimyönteinen.>

   Venäjä kun ei ole sosialistinen missään mielessä, hyvin vähän edes sosiaalinen, (Suomikin on sosialistisempi tällä hetkellä) vaan jokseenkin raaka kapitalismi tällä hetkellä. Ainoa asia joka globalisaattoreita närästää pahasti on, etttä Putin suojasi joitain aloja lännen ryöstöpolitiikalta (silta samalta, jolla meidän suomalaisten kaivoksien tuototkin viedään ulkomaille). Venäjän nyt liityttyä WTO:hon se suojasi osan kuitenkin vain viideksi vuodeksi, sen jälkeen alkaa Venäjällä mahdollisesti sama talouskatastrofi, jonka länsi sinne jo aiemmin 90-luvulla järjesti, siitä kuvaus kirjassa:

   Genocide - Russia and the New World Order

   http://www.watchmenfaithministries.com/images/A_Genocide_-_Russia_and_the_New_World_Order__1999_.pdf

   • Omatietotoimisto:)

    Tämmöstä seuraavaksi kun Al-Nusran pojat Sariini kanisterit löysivät ja ampuivat ja Länsimedia Valkoinen talo siitä Assadin regiimiä syytti ja aloittaa 3. Maailman sodan!!! Damascos tuhotaan ydinpommilla jne. Öljynhinta pompsahtaa 200dollariin tynnyriltä kun Iran Kiina ja Venäjä liittyvät sotaan. Paska vuosi tulossa.
    SYRIA STRIKE READY: The Perfect Storm For World War 3
    https://www.youtube.com/watch?v=gMMsak_4vIA&feature=c4-overview&list=UUDATi9UrhqjfVNxIKNizOiQ


  • Vaara uhkaa ;-)
  • Toinen vaara uhkaa

   Oletteko lukeneettai kuulleet tätä Suomen mediasta?
   -
   "Jalili huomautti, että "maailman väestön kahta kolmasosaa edustavat valtiot tapasivat korkeimmalla tasolla Teheranissa ja että 120 valtiota saavutti yksimielisyyden Iranin vastuusta NAM-järjestön puheenjohtajamaana kansainvälisen politiikan koordinoinnissa, mikä merkitsee Yhdysvaltain itsensä joutumista eristetyksi maailman kansojen näyttämöltä".

   http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=4843

   Vaarallinen tieto? Miksi?

   • jhvlhgcklg

    Katsotaan, mitä vaikuttaa... :D :D

    kaikkea sinäkin uskot.


   • palikka2
    jhvlhgcklg kirjoitti:

    Katsotaan, mitä vaikuttaa... :D :D

    kaikkea sinäkin uskot.

    Troll...


  • rolffer

   Joo Huuhaa sivusto on , uutisilla ei ole todellisuus pohjaa

  • erkko on verkko

   verkkomedia on erkkomedian versio 2

  • AJattelija81

   Kyllä verkkomedian kautta olen itse oppinut käyttämään lähteitä. Luen siis lännen, idän, lähi-idän ja arabimaailman uutisia. Kaikille yhteistä on kääntää uutinen omaksi edukseen. Tämän teen siksi että on mielenkiintoisempaa ja objektiivisinta näin tehdä.

   Niin tekee suomenkin valtamediat. Loppujen lopuksi kaikkia medioita leimaa jonkinnäköinen poliittinen agenda tai sanelu.

   Verkkomediassa täytyy muistaa että ne on useista eri lähteistä koottu niinkuin on esimerkiksi usen ulkomaan uutisia koskevat uutipaketit esim: mtv3:lle jossain kasattu valmis uutispaketti. Jos Mtv3:lla näytetään sotapätkää syyrian alepposta, missä oppisitio polttaa lippuja ja alakulmassa näkyy fox news niin voidaanko olettaa ettei uutinen ole rakennettu jonkun agendan mukaan.?

   Fow news on Robert Murdochin omistuksessa ja herra pyörii piilteperiläisissä. Joten tuolta on jo pohja pois uskottavuuden kannalta. Heti on kaivettava idän ja irsaelin uutisointia esille niin päästään lukemaan se harmaa alue, joka on lähimpänä totuutta.

  • Vissiinputääalkaaluk

   Seitsemän syytä lukea verkkomediaa:

   1. Ikäänkuin jokin muu kanava ei esittäisi omia näkemyksiä parhaimpana. Lukijalla vastuu, miten antaa aineiston vaikuttaa.

   2. Vähintäänkin siksi, että kokonainen kansa yritettiin surmata, olen sitä mieltä että liika kriittisyys voi johtaa uuteen kansanmurhan yritykseen. Amerikkalaisia saa aina kyseenalaistaa aivan kuten saa eurooppalaisia ja länsimaalaiset ja itämaalaisia. Ei Yhdysvallat ole mikään tabu.

   3. Joskus fiktio voi avartaa liian suppeasti ja tiukaksi kasvanutta aivokudosta. Saa olla kriittinen puolin ja toisin.

   4. Ehkä luotettavuus perustuukin yhteisön hyväksyntään, emmehän me kaikki ole samasta puusta veistetyt vaikka kannamme samaa perintöä. Salaliittofanittajien mesta?

   5. Manipulointiin ei tarvita teatteriopintoja. Ratkaisevinta on oma tahto, tavoitteiden asettaminen ja löytöjen kaivaminen maailmasta. Ei tässä mitään uutta.

   6. Mainosesto, ja estojen ehkäisyä. Sitähän me olemme tehneet jo VHS-aikana: siis poistaneet mainokset kaupallisten kanavien elokuvien tauoilta. Ei sitten mitään uutta. Parempi olisi, ettet avaisi edes telkkaria linkityksien pelossa;)

   7. Jes!! Työtä, työtä, työtä ja työtä. Kun me suomalaiset tuhlaamme työttömyys aikamme kaiken tämän informaation läpikäymiseen ja kommentointiin, saa eriäviä mielipiteitä pelkäävä ja vallan menettämisen pelossa vainoharhaisiksi tullut virkakoneisto lisäpuhtia. Tarvitaan tarkastajia, ohjelmistoja, turvallisuus experttejä... Psykologeja, hoitopaikkoja, vuokrausmenoja... Siis työtä ja lisää työtä.

  • hörhökö

   verkkomedia sivuston ylläpitäjän pitäisi mennä asumaan pohjoiskoreaan kun niin kovasti ihannoi kommunismia ja diktatuuri valtioita, sivuston juttuja kun lukee niin pahimmat terroristit asuvat länsimaissa

   • länkkäriterot

    Eikö se vähän niin ole mennyt viimeisen 20v aikana? Syyskuu 11.2001 inside job. Siitä Irakiin Afganistaniin valheellisillä syillä. MIljoonia kuolleita, Libya, Syyria ja kohta varmaa Iran. Siinä on terrotismia kerrakseen.


  • LaD

   KAIKKIIN uutisiin tulee suhtautua kritiikillä. puolueetonta uutista ei olekaan.
   Verkkomedian luotettavuusarvo on vielä surkeampi kuin valtalinjan uutisoijien.

   Uutisia lukiessa täytyy vain ottaa huomioon MITÄ tapahtuu. täytyy unohtaa ne osat, joissa kerrotaan MIKSI tapahtuu.

   MIKSI kysymykseen löytää vastauksen ihan uutistoimistojen ulkopuolelta, historiakirjallisuudesta ja molemminpuolisista poliittisista tapahtumista

  • vErkkomedia

   Verkkomediaan sokeasti uskovat ovat hyödyllisiä idiootteja!

   Ensin uskoin itsekin mutta sitten heräsin usvasta. Herää sinäkin!

   • länkkärimedia

    Toivottavsti ajattelet samoin myös MTV3, Yle, Nelonen ja yms. Tiedätkö keltä ne saa useimmat ulkomaan uutisens? Reuters joka ollut jo 1800-luvulta Rothschildien omistuksessa. Ap on ilmeisesti Reuters omisteinen joten usko sitten niihin ja heidän propangadaansa.


   • länkkärimedia
    länkkärimedia kirjoitti:

    Toivottavsti ajattelet samoin myös MTV3, Yle, Nelonen ja yms. Tiedätkö keltä ne saa useimmat ulkomaan uutisens? Reuters joka ollut jo 1800-luvulta Rothschildien omistuksessa. Ap on ilmeisesti Reuters omisteinen joten usko sitten niihin ja heidän propangadaansa.

    The House of Rothschild bought Reuters news service in the 1800's. Within the last 20 years, Reuters bought the Associated Press(AP). Now the Elite own the two largest wire services in the world, where most newspapers get their news.

    Lainasin tälläisen pätkän jostain foorumilta


   • KoKoKox
    länkkärimedia kirjoitti:

    Toivottavsti ajattelet samoin myös MTV3, Yle, Nelonen ja yms. Tiedätkö keltä ne saa useimmat ulkomaan uutisens? Reuters joka ollut jo 1800-luvulta Rothschildien omistuksessa. Ap on ilmeisesti Reuters omisteinen joten usko sitten niihin ja heidän propangadaansa.

    Verkkomedialla ei ole mitään tekemistä puolueettoman tai/ja objeltiivisen uutisoinnin kanssa. Se on fanaattinen propaganda-sivusto. Miten niin muka separistit ovat puolustusasemissa kun ne alunperin tekivät Venäjän tukemana vallankaappausyrityksen jonka jatkumoa sota on? Venäjällä on kyky köyhdyttää kaikki valtaamansa alueet, esimerkiksi Karjala on edelleen monin paikoin kuin toisen maailmansodan jäljiltä. Venäjän kansalla ei ole paljoa tekemistä näiden asioiden kanssa, lähinnä itsenäisten maiden venäläisväestön joka nykyään kelpaa Kremlille apujoukoiksi. Yhdysvallat haluaisi antaa Ukrainalle sellaisen itsenäisyyden jatkon kuin mitä se itse haluaa. Se vain ei ole sattumalta Venäjän mieleen.


  • En luota

   Mediat vaikenevat monista Suomessa tapahtuvista päätöksenteoista, esim. EVM-sopimuksesta kerrottiin hyvin vähän. Samoin hallituksen kuntaosuuksien leikkaamisista. Niistä ei sen takia käydä julkista keskustelua. Tuntuu siltä että sitä tahallaan pimitetään. Minun silmissä median uskottavuus on kärsinyt pahasti. Jutut ovat siloteltuja valmiiksi pureskeltuja mielipiteitä. Muualta "virallisen" median ulkopuolelta olen löytänyt asiantuntevammat kommentit moniin aihepiireihin.

   Suomalainen media ei ole enää vallan vahtikoira, vaan pikemminkin siitä on tullut sen renki. Miksi pääministeriä kohtaan ei enää järjestetä sellaisia ajojahteja mitä Vanhanen joutui kokemaan. Kataisesta ei kaivella lautakasajuttuja, vaikka aihetta olisikin. Miksi vanhanen piti saada ulos pääministerin paikalta? Ketkä olivat sen ajojahdin takana?

   Toinen erikoinen juttu oli sikainfluenssa rokotusbuumi ja sitä media ruokki (lietsoi pelkoa kansan keskuudessa) mielestäni tietoisesti. Onneksi en ottanut rokotetta.

   Mistä tämä kertoo?

   Luotatko suomalaiseen mediaan?

  • Aito Scoop

   VASTAPAINOA TARVITAAN AINA
   On sinänsä hyvä, että asioista on nykyisin tarjolla "tietoa" ja "uutisia" niin monista eri lähteistä.
   Niitä ajatuksen ja ajan kanssa punnitessa voi löytää totuuden, joka kilpailee muiden totuuksien kanssa.
   Siksi, ja vain siksi, meillä en nykyisin lisääntyvät mahdollisuudet vaikuttaa edes jollakin tavoin paremman ja oikeudenmukaisemman maailman rakentamiseksi.
   Internet ja sosiaalinen muu media antaa mahdollisuuksia, mutta se kasvattaa samalla nihilistejä ja siten myös vaikeuttaa yhteisöllisyyden globaalia kehitystä.
   Muutos etenee kuitenkin - hitaasti, mutta varmasti.

  • avaa silmät

   nyt on Januksen pälinät jo Venäjän lehdessä, jos siitä et tajua että verkkomedia on venäläismielinen propagandaväylä ni et sitten mistään

  • kohta 6

   Suomi24 poistaa aktiivisesti viestit, joiden perutelujen lähteenä käytetään verkkomediaa, samoin käy myös niistä tehdyille aloituksille.

  • Kannattaa Varoa

   Kannattaa myös varoa kaikkia salaliitto sanoja. Sillä ne sisältävät voimakkaita paranoidisia hallusinaatioita.

  • V.B.

   Mediakentässä on käynnissä melkoinen muhina ja mielenkiintoista seurata, kuka uskoo mihinkin.

   Erkkomedia vs Verkkomedia ja Magneettimedia
   http://www.youtube.com/watch?v=nB3pui3nZQc

   Mikähän mahtaa olla tuossa ohjelmassa journalismin dominana esiintyneen ja nyt LongPlay.fi sivustoa päätoimittavan Johanna Vehkoon agenda? Ulkomaan stipendien taustat olisi kyllä hyvä toimittajien laittaa aina cee veehen reilusti näkyviin.

   Mihin muuten hävisivät oxpaha.fi ja wikipress.eu - nimiset sivustot?

   Vaan yksi kaikki. Mielenkiintoista seurata, kun on erilaista tarjontaa ja maailma ei olekaan, niin yksinapainen kuin aiemmin. Jokainenhan voi vapaasti nyt rakentaa maailmankuvaansa niihin lähteisiin, joihin itse kulloisissakin elämänvaiheissaan aina parhaiten uskoo.

   Vähän niin kuin jatkuva mediabuffet käynnissä.

  • hajoa siihen sonni

   vErkkomedia - 90 prossaa totta - 10 prosenttia paskaa

  • Verkko et Erkko

   Tuossa tv-klipssä arvostaeleva toimittaja on USA.n yliopiston kasvatteja. Sellaiset ovat sit kommentitkin.

   Joo, ja taitaa olla vuoden vanha juttu kun Verkkomedia ola vasta alussa.

  • idiootti_nootti

   Mielestäni on hyvä olla ottamatta vakavasti mitään mediaa. Ehkä pikkukakkonen, se on suhteellisen vakava asia kun ajattelee lasten aivopesua ja epäluonnollistamista, se kannattaa ottaa vakavasti. Pitää aina muistaa että jokainen teksti tai tieto on mikä internettiin, sanomalehteen tai muuhun uutiseen on kirjoitettu tai muulla tapaa esitetty on ihmisen aikaan saannosta ja ihminen saattaa olla kliinisten tutkimusten mukaan idiootti. Tiettävästi kaikki idiootti-rodun edustajat on ihmisiä, eikä heitä voi kuulema täältä helpolla tunnistaa.On myös huomattu että idootti saattaa syntyä viisaaseen ihmiseen hetkellisen mielijohteen tuloksena. Hän saattaa olla tahallaan tai vahingossa idiootti, kunhan häneen kohdistuun kriittisestä näkökulmasta ja tarpeeksi lähteitä kyseinalaistavaa arvostelua.

   • nirukli

    Verkkomedia on pelottavaa ja hyvin negatiivista tietoa puoltava verkkosivu, mutta mikäpä uutissivu ei olisi. Verkkomedia voisi mielestäni kyllä kirjoitella paljon rohkeamminkin juttuja, mutta uskottavuushan siinä sitten menee kun todellisuus on oikeasti tarua kummallisempi asia. Jos jotakin verkkomedian Janus voisi tehdä, niin kerätä tietoa, miten päästä pois oravanpyörtästä:

    -Etsiä ja julkaista helppojen kotitekoisten energialähteiden ohjeita
    -Mitenkä tältä aivopesulta suojaudutaan
    -Vinkkejä hyvinvointiin ja oikean ihmisyyden löytämiseen.
    -Tietoa päihteiden todellisesta merkityksestä ihmisiin

    ja niin pois päin, oikeasti se on vain pelottavaa lueskella, kuinka maailma jonkun mielestä on loppunsa partaalla. jos todella haluaa heräämistä edistää, niin se ei edisty kun lukee euroopan ja maailman kärsmystä. Toki hyvä tietää, mutta ei ne oikeasti ketään jokapäivä jaksa kiinnostaa.


  • Petri A Salo Akaa

   Et vois huonommin asiaasi ilmaista... Sananvapauttako haluaisit rajoittaa ?? Jamitä vittua kirjoittajan henlikilö historia liittyy kirjoituksiin ??

  • valeoppositio

   verkkospedia on haitarista ja valhetta

  • Mielestäni

   on hyvä, että on tälläinen massamedioista poikkeavia uutisia julkaiseva. Tosin kaikki oikeistolaiset ja muut rahahorot, leimaavat sen heti vasemmisto/punikki yms. propagandaksi.

   • 11+1

    Miten se muka poikkeaa massamediasta? Juttujen lähteitä näyttävät olevan useinkin Press TV ja Russia Today.


  • BlaahBlaas1

   Verkkomediaa parhaimmillaan.
   Kissinger povaa ydinsotaa Iranissa: 'ihmiskunnan käännekohta näkyvissä'
   http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=6613

   Täytyy muistaa että Verkkomedia ei halua puhua totuudenmukaisesti vaan aina vääristelee, totuus tulee tässä:

   -"He said nuclear proliferation in the region triggered by an armed Iran would increase the chances of an atomic war - "a turning point in human history""

   Hän sanoi, että ydinaseiden leviäminen alueella, jonka Iranin aseistuminen aloittaisi, kasvattaisi ydinsodan mahdollisuuksia - "ihmiskunnan käännekohta"

   Miten Verkkomedia saa tuon käännettya että ennustaa ydinsotaa?

   Ja Verkkomedia on täynnä samantyylisiä 90% totuutta, 10% valehtelua.

   IMO, se on hyvä että on monia erilaisia uutisryhmiä, mutta suoranaine väärin kertominen ja yllyttäminen ei kuulu asiaan.

  • kakopelle
  • Hepskukkuu1

   VARSINAINEN FOLOHATTU, JOKA EI OSAA ILMAN SALAIITTOHÖPINÖITÄ EROTTAA FAKTAA JA ASENTEITA.
   eI KOVIN ÄLYKÄS, VAAN TISE IHAN SAMALLA LAILLA ASENTEINEN KUIN MONTA KERTAA PUTKONENKIN. FIKSU EROTTAA FAKTAT JA JÄTTÄÄ YLILYÖNNIT OMAAN ARVOONSA JA AINAKIN VERTAA TIETOJAAN MONIIN LÄHTEISIIN.
   ÄLYKÄS LUKEMINEN LUKEMINEN EI ONNISTU TÄLTÄ TYYPILTÄ.
   SITÄ PAITSI KIRJOITUKSESI SISÄLTÄÄ RIVIEN VÄLISTÄ LUETTANVAA RASISMIA. KAIKKI TIETÄVÄT HORTTO KAALON ROMANITAUSTA, JOTEN SEN MAINOSTAMINEN TÄSSÄ YHTEYDESSÄ ON TARKOITETTU HENKILÖN VÄHÄTTELYYN.

   VERKKOMEDIA EI OLE YHTEISKUNNAN VASTAINEN, HYVÄ FOLIOHATTU. MILLÄ TAVOIN SE HEIKENTÄÄ MINKÄÄN KANSANRYHMÄN ELÄMÄÄ?

   SE KYSEENALAISTAA IHAN OIKEALLA TAVALLA KANSALAISTEN ELÄMÄÄ HEIKENTÄVÄÄ POLIITTISTA TOIMINTAA. ALA LATOA ESIMERKKEJÄ YHTEISKUNTAVASTAISUUDESTA. JA SEN SEURAUKSISTA KANSALLEMME.

   KIRJOTTAJAN NIMIMERKIN TAKAA PAISTAA TUNNISTETTAVA PORUKKA. EIPÄ PAHEMMIN HETKAUTA MAININTASI, ETTÄ VERKKOMEDIAN LUKIJOITA SEURATAAN. TAJUSITKO, ETTÄ PALJASTIT ITSESI. ELLET ITSE SUORASTAAN VALEHTELE TÄSSÄ ASIASSA. SINUA SIETÄÄ VAROA, ET OLE KOVINKAAN FIKSU VAAN TODELLA EPÄMÄÄRÄINEN.

   • pöäöljddsh

    HAKU VERKKOMEDIA GOOGLEEN
    JA TÄMÄ KETJU TULEE HETI TOISENA!!!!!!

    ei oikein täsmää, mutta googlen alkuperä tuleekin militaripuolelta

    Hyviä syitä vastustaa Verkkomediaa.
    42 Vastausta 1 275 Lukukertaa

    tämänkin luulisi olevan listassa korkeammalla
    youtube

    VERKKOMEDIA.org - Totuus EU:n velkakriisistä - Ekonomisti John Perkins.

    tekijä: Verkkomedia JanusPutkonen•1 vuosi sitten• 17 592 näyttökertaa


   • He he he...

    Ja siinä rasismista puhuu juutalaisten vihaaja! Putkosen Hortto kaalo-yhteys sekä hänen teatteriopintonsa tarkoittavat vain ja ainoastaan sitä, että Putkonen on pitkään seurannut kulttuurin vaikuttamiskeinoja ja ollut mukana estraditaiteen alalla ja siksi tietää ne keinot, sanavalinnat ja tunnetilojen luomiset, joiden avulla voidaan vaikuttaa yeisöön myös netin kautta. Hän tietää, miten ihmisten tunteita manipuloidaan ja mielialoihin vaikutetaan. Sen enempää rasisimia siinä ei ole, mutta sitäkään sinä et lukemastasi ymmärtänyt.


  • masay1

   Kaikkien kannatta lukea verkkomediaa ei kukaan joka on rehellinen voi sanoa etteikö sietä löydy totuutta ainakin yhtä paljon kun somen valtamedioista.

  • ???

   mikä media?

  • ei ole vm ainoa
  • Lukekaa useita

   .
   EI PIDÄ VAROA VAAN NIMEEN OMAAN SITÄ PITÄÄ LUKEA!

   Verkkomediaa ei pidä varoa vaan sitä pitää lukea muiden medioiden ohessa. Vasta sittten on hyvä pohtia miten asiat oikeasti ovat.

   Länsimyönteisesti suhtautuva valtamedia johtaa harhaan jos sitä yksinomaan lukee.

   Tämä on kerrottu jo koulun alaasteen oppitunneilla. Ei pidä luottaa ykipuoliseen lähteeseen, eikä yhteen lähteeseen yleensäkän. Länsimedia on käytännössä yksi lähde, koska kaikki isommat uutiset kopioidaan toisilta.

  • uskooKukaHaluaa

   Voin sen verran sanoa että tunnen Janus Putkosen henk koht erittäin hyvin. Nyt kun nimettömänä voin sanoa niin onhan se selvä homma että kaverilla ei ole ihan kaikki palikat kohdallaan. Taustalla pientä paranoidia skitsofreniaa jne. Hyvä että pihalle uskaltaa mennä koska koko ajan joku tarkkailee. Eli voin kertoa että ihan todenperäisiä jutut ei ole, ja kokonaisuuskuvan luomisen taito puuttuu Janukselta täysin, joten pienistä palasista hän luo näitä ajatuksia ja kirjoituksia millä ei todellakaan ole mitään perää!

   • ¨öö"

    " Tunnen henk koht erittäin hyvin " uskooSinuakukaHaluaa ! ; ) Hyvää ystänpäivää vaan !


  • Troolings Stones

   Tuo uskon heppu ei takuulla tunne Putkosta.

   Näyttää olevan jonkun sortin trollari, joka pyrkii muokkaamaan mieltä Verkkomdiaa vastaan.

   Ei vaan onnistu noin kevyillä eväillä

  • aerthrjwr

   Samaa paskaa koneistoa on jokainen valtio. Aina voi syyttää jotain valtiota tai aatetta. Loppupeleissä järjestelmä itse pitää huolen siitä että kontrolli jokaiseen valtioon ja aatteeseen pysyy heillä. Suurin huoli kuitenkin on sosiaalinen media mikä on aivopestyjen ihmisten hallussa. Oman näkemyksen tuominen esiin siellä ei ole missään määrin kannattavaa, ellet halua nimeäsi yhteiskunnan mustaan listaan.

  • sdtgdfhgfh

   Janus, asut Porvoossa ja voin ilmoittaa osoitteesi, puhelinnumerosi, kengännumerosi jos haluat, ja itse täällä kirjoittelet, ja juu en ole trollari

  • stplokg

   Mitä jotakin kiinnostaaa jonkun kengännuerot?

   Miksi ilmoittelisi jonkun puh. numerot?

   Taidat valehdella, olet trollari.

  • lol8

   elät siis unessa pelle

  • punapelkoa

   Samaa mieltä kaikesta muusta kuin tuosta "sosialismi"-jutuista... Sanoisin että verkkomedia, kuten kaikki mahdolliset muutkin mediat nykyään, on äärimmäisen sosialistivastainen. Alex Joneskin puhuu siitä kuinka Obama on paha sosialisti ja kuinka sosialismi = Neuvostoliiton gulagit...

   Ei, kuule, ei sosialistimyönteisyyttä ole nykyään. Kaikki on vaan kapitalismin ihannointia ja palvomista.

  • vapaasana vapaa

   Verkkomedia janus p. On jotain jota olen pitkän elämäni aikana kaivannut, Asioita joita ei kerrota vaikka tiedetään niitä olen kaivannut, kannatan ehdottomasti tämän laatuisten asioiden julkituomista jotka on kerrottu muualla maailmassa mutta ei täällä pikku amerikassa joka tuntuu olevan esikuvansa mukainen eli suur kapistalisien vapauden keskittymä.

  • valta_turmelee

   En ole lukenut mutta hyvä jos valtamedialle on jokin vaihtoehto. Valtamedia on aina isoimman vallan asialla.

  • amal2

   Wow. Amerikka on todella poliisivaltio. Niin paljon "Liberty". Muutan Venäjälle.
   19
   jon q julkinen (rekisteröimätön) 09.07.2012 21:09
   Pahinta on, nykyistä vauhtia, sukupolven lapset varttuvat koskaan tiedä yksityisyyttä. Joten jos se ei säily nyt, se häviää lopullisesti. Niitä opetetaan heillä ei ole odotuksia yksityisyyttä missään. Meidän perustuslaki murentaa nopeammin kuin hiekkaa rannalla. On scrary kuulla ihmisten sanovan: "jos et tee mitään väärää, mitä olet huolissasi?"
   Hassua, meillä ei ole varaa muuttaa mielemme tässä maassa, mutta voimme viettää miljardia dollaria tämäntyyppisen valvonta. En tiedä yhden henkilön joka tuntee henkilökohtaisesti uhkaavat terroristit. Olen varma, että ne ovat olemassa, mutta vain yksi tuhansista. Milloin ihmiset heräävät ja näkevät tämän valtion, mitä se todella on? Ehkä lapsesi vuoksi. Me ainakin olemme heille elämä ilman tyanny. Onko ihmiskunta muuttunut niin paljon viimeisten 70 vuoden aikana, että meidän ei tarvitse murehtia isoveli, loppujen lopuksi Hitler oli luottamushenkilö

  • ama3

   RT.com lukekaapas näitäkin mielipiteitä ihmemaasta USA.
   Ethan Clarke 03.30.2013 19:51
   Amerikasta on tullut kansakunta, epäpyhän, epäoikeudenmukainen, petollisia ja hoitaa jumalattomien miesten verta käsissään. He ostavat-off taitamaton kanssa lahjoja valtionkassaan.

  • purkkainen

   Jussilta loppuvat rahat ja sittenpä loppuu verkkomedialtakin varat toimia.

   • 15+5

    Ei lopu jos FSB lähettää tuohta.


  • kieroja saatanoita

   "Hyvässä valheessa on aina jotain totta" sillä siloin se menee läpi.

   Tämä saitti on oikea kieroon kasvaneiden maanpetturi paaskiasten saitti. Kaikki tässä mukana olevat ei ainoastaa pitäisi vaan pitää lähettää P-Korean onneleen.

  • a...,

   Minä tunnen myös henk. koht.
   Ja inkkareita puuttuu kanootista - aika monta ;-)

   Että sillä suodattimella lukien................sama koskee Magn.mediaa.

  • ehkä olen sosialisti

   Ainakin sanotaana sanottavat, vertaillen suomen valtamediaan joka jättää ilmiselvän totuuden sanomatta. Verkkomedialla on käytössä myös paljon luotettavia lähteitä. Valtamedia käyttää vain STT porvarillista ja sensuroituja valmiita lehtijuttuja.

  • tadaa!

   Verkkomedia nyt voi olla ehkä aika suorapuheinen asioissaan, mutta tiedän asioista että länsimaisia vaivaa ongelma mitään kukaan ei usko todeksi, eli juurikin ne telekineettiset liskot jotka ajavat pahoja asioita mielihyväkseen. Mutta ne eivät ole ainoita jotka täällä hallitsevat, niitä on hyväkin liskoja jotka auttavat ihmisiä sekä paljon sekasieluja, tämä universumi on uskomattoman värikäs kun huomaa itsessään muukalaisen!

  • janusputkonen

   Voi teitä jonneja

   • perharkele

    Verkkomedia.org on todella hyvä sivusto. Hieman turhan fanaattinen uutisissaan, mutta todella hyvä vastapaino valtamedian paskanjauhannalle. Kun itse pitää pään kylmänä ja järjen mukana, ei tule hypättyä kummankaan kelkkaan. Valtamedia kirjoittaa valtavasti turhaa paskaa, jolla käännytetään hölmöjä tietyn aatteen suuntaan.
    Miettikää oikeasti rehellisesti ihmisten moraalia, ajatusmaailmaa, arvoja, mielipiteitä liberaalivasemmiston mainostamista asioista. Kyllä, kansa on mennyt mukana. Media vie, kansa vikisee. Aivopesun meininkiä tuollanen. Otetaampa lehdissä teemaksi vaikka homot. Heitä ylistetään, palvotaan, ihannoidaan, säälitään. Päivästä toiseen ja jatkuvalla syötöllä. Kyllä siihen lähtee mukaan yksi jos toinenkin kukkahattu. Vaikka kuin olisi vannoutunut konservatiivi ja kirkossa kävijä. Parissa vuodessa homot on nostettu pimennosta muiden ihmisten yläpuolelle. Heistä on tullut jumalia! Tuo homous on vain esimerkki. En ole homovastainen. Ihan yhtähyvin voisin puhua puolison pettämisestä. Nykyään se on sallittua. Jopa suotavaa. Lehdistö antaa ymmärtää että kaikkihan sitä tekee. Se on harmitonta kivaa. Voi hemmetti. Ihmisten vähäinen moraali, uskollisuus, ja itsekuri laitetaan sivuun ja tilalle otetaan yksilön oikeudet ja suvaitsevaisuus.

    Esimerkkejä on valtavasti. Jokainen omalla päällään ajatteleva keksii lisää. Lisäksi media jättää käsittelemättä tietyt aiheet kokonaan, tai nostaa "itselleen" sopivat tai mieleiset aiheet valtavaksi "kohuksi" ilman aihetta.
    Kenen käsissä on valtamedian uutisointi? Mitä tällä kaikella haetaan? Miksi ihmisiä manipuloidaan?


   • edesjotainmuuta
    perharkele kirjoitti:

    Verkkomedia.org on todella hyvä sivusto. Hieman turhan fanaattinen uutisissaan, mutta todella hyvä vastapaino valtamedian paskanjauhannalle. Kun itse pitää pään kylmänä ja järjen mukana, ei tule hypättyä kummankaan kelkkaan. Valtamedia kirjoittaa valtavasti turhaa paskaa, jolla käännytetään hölmöjä tietyn aatteen suuntaan.
    Miettikää oikeasti rehellisesti ihmisten moraalia, ajatusmaailmaa, arvoja, mielipiteitä liberaalivasemmiston mainostamista asioista. Kyllä, kansa on mennyt mukana. Media vie, kansa vikisee. Aivopesun meininkiä tuollanen. Otetaampa lehdissä teemaksi vaikka homot. Heitä ylistetään, palvotaan, ihannoidaan, säälitään. Päivästä toiseen ja jatkuvalla syötöllä. Kyllä siihen lähtee mukaan yksi jos toinenkin kukkahattu. Vaikka kuin olisi vannoutunut konservatiivi ja kirkossa kävijä. Parissa vuodessa homot on nostettu pimennosta muiden ihmisten yläpuolelle. Heistä on tullut jumalia! Tuo homous on vain esimerkki. En ole homovastainen. Ihan yhtähyvin voisin puhua puolison pettämisestä. Nykyään se on sallittua. Jopa suotavaa. Lehdistö antaa ymmärtää että kaikkihan sitä tekee. Se on harmitonta kivaa. Voi hemmetti. Ihmisten vähäinen moraali, uskollisuus, ja itsekuri laitetaan sivuun ja tilalle otetaan yksilön oikeudet ja suvaitsevaisuus.

    Esimerkkejä on valtavasti. Jokainen omalla päällään ajatteleva keksii lisää. Lisäksi media jättää käsittelemättä tietyt aiheet kokonaan, tai nostaa "itselleen" sopivat tai mieleiset aiheet valtavaksi "kohuksi" ilman aihetta.
    Kenen käsissä on valtamedian uutisointi? Mitä tällä kaikella haetaan? Miksi ihmisiä manipuloidaan?

    kaikenklaisia mediaa kannataa seurataa, venäläinen RT, kiinalainen, Iranin PressTV... jokaine tietysti varmati omia intressejä peilaa mut hyvän yleiskuvan saa, toki jenkiuutismedia on ihan aivopestäysmasina ja voimakkaastisionistinen.


   • Aikataulu
    perharkele kirjoitti:

    Verkkomedia.org on todella hyvä sivusto. Hieman turhan fanaattinen uutisissaan, mutta todella hyvä vastapaino valtamedian paskanjauhannalle. Kun itse pitää pään kylmänä ja järjen mukana, ei tule hypättyä kummankaan kelkkaan. Valtamedia kirjoittaa valtavasti turhaa paskaa, jolla käännytetään hölmöjä tietyn aatteen suuntaan.
    Miettikää oikeasti rehellisesti ihmisten moraalia, ajatusmaailmaa, arvoja, mielipiteitä liberaalivasemmiston mainostamista asioista. Kyllä, kansa on mennyt mukana. Media vie, kansa vikisee. Aivopesun meininkiä tuollanen. Otetaampa lehdissä teemaksi vaikka homot. Heitä ylistetään, palvotaan, ihannoidaan, säälitään. Päivästä toiseen ja jatkuvalla syötöllä. Kyllä siihen lähtee mukaan yksi jos toinenkin kukkahattu. Vaikka kuin olisi vannoutunut konservatiivi ja kirkossa kävijä. Parissa vuodessa homot on nostettu pimennosta muiden ihmisten yläpuolelle. Heistä on tullut jumalia! Tuo homous on vain esimerkki. En ole homovastainen. Ihan yhtähyvin voisin puhua puolison pettämisestä. Nykyään se on sallittua. Jopa suotavaa. Lehdistö antaa ymmärtää että kaikkihan sitä tekee. Se on harmitonta kivaa. Voi hemmetti. Ihmisten vähäinen moraali, uskollisuus, ja itsekuri laitetaan sivuun ja tilalle otetaan yksilön oikeudet ja suvaitsevaisuus.

    Esimerkkejä on valtavasti. Jokainen omalla päällään ajatteleva keksii lisää. Lisäksi media jättää käsittelemättä tietyt aiheet kokonaan, tai nostaa "itselleen" sopivat tai mieleiset aiheet valtavaksi "kohuksi" ilman aihetta.
    Kenen käsissä on valtamedian uutisointi? Mitä tällä kaikella haetaan? Miksi ihmisiä manipuloidaan?

    Mistä nuo palstaa kuorruttaa homo, persu, somali tai muut ajatukset oikein nousee teissä? Minulla ei ole tv:tä ja pääasiassa taidan vain katsoa netistä tv7:ää ja tikulta nyt aluksi domea, goodwifeä, nikitaa... Mutta noissa pyörii aina samat jutut, joten joskus pitää kelata vain eteenpäin. Oikeasti en pysy kärryillä koko touhusta kun en kunnolla edes seuraa. Miksi pitäisi? Käytän mieluummin aikana muuhun.


   • 12+4
    perharkele kirjoitti:

    Verkkomedia.org on todella hyvä sivusto. Hieman turhan fanaattinen uutisissaan, mutta todella hyvä vastapaino valtamedian paskanjauhannalle. Kun itse pitää pään kylmänä ja järjen mukana, ei tule hypättyä kummankaan kelkkaan. Valtamedia kirjoittaa valtavasti turhaa paskaa, jolla käännytetään hölmöjä tietyn aatteen suuntaan.
    Miettikää oikeasti rehellisesti ihmisten moraalia, ajatusmaailmaa, arvoja, mielipiteitä liberaalivasemmiston mainostamista asioista. Kyllä, kansa on mennyt mukana. Media vie, kansa vikisee. Aivopesun meininkiä tuollanen. Otetaampa lehdissä teemaksi vaikka homot. Heitä ylistetään, palvotaan, ihannoidaan, säälitään. Päivästä toiseen ja jatkuvalla syötöllä. Kyllä siihen lähtee mukaan yksi jos toinenkin kukkahattu. Vaikka kuin olisi vannoutunut konservatiivi ja kirkossa kävijä. Parissa vuodessa homot on nostettu pimennosta muiden ihmisten yläpuolelle. Heistä on tullut jumalia! Tuo homous on vain esimerkki. En ole homovastainen. Ihan yhtähyvin voisin puhua puolison pettämisestä. Nykyään se on sallittua. Jopa suotavaa. Lehdistö antaa ymmärtää että kaikkihan sitä tekee. Se on harmitonta kivaa. Voi hemmetti. Ihmisten vähäinen moraali, uskollisuus, ja itsekuri laitetaan sivuun ja tilalle otetaan yksilön oikeudet ja suvaitsevaisuus.

    Esimerkkejä on valtavasti. Jokainen omalla päällään ajatteleva keksii lisää. Lisäksi media jättää käsittelemättä tietyt aiheet kokonaan, tai nostaa "itselleen" sopivat tai mieleiset aiheet valtavaksi "kohuksi" ilman aihetta.
    Kenen käsissä on valtamedian uutisointi? Mitä tällä kaikella haetaan? Miksi ihmisiä manipuloidaan?

    "Ihmisten vähäinen moraali, uskollisuus, ja itsekuri laitetaan sivuun ja tilalle otetaan yksilön oikeudet ja suvaitsevaisuus. "

    Samalla verkkomedian kannattama Putin eroaa vanhasta vaimostaan ja paneskelee ties mitä nuoria voimistelijoita.

    Siinä on tosiaankin oikea moraalinvartija.


  • verkkomediafani

   Aloittaja on ilmiselvästi NWO:n palkkaama liskoihminen!!!1

  • 4evolution
   • A JONESTEIN

    http://www.heinola.org/~patato/FEMA-2.html

    Luku 2: Alex Jones on väärä agentti

    Jos Teemu Vehkala tai Janus Putkonen lukevat tätä kirjaa, he luultavasti suuttuvat. Tosin, olen minäkin järkyttynyt heidän kritiikittömästä ihailusta Alex Jonesia kohtaan, kuunnellessani Youtubesta heidän keskusteluaan ajankohtaisista aiheista, viimeisimpänä pommi-isku Botonin maratonilla. Mutta minun täytyy kertoa totuus, tosiasiat viittaavat vahvasti siihen että Jones edustaa valheoppositiota, kuten moni muukin radiojuontaja USA:ssa ja muualla. Teemun vilpittömyyttä sinänsä en epäile, uskon että hän julistaa sen minkä hän uskoo todeksi, ja vaino jota hän on kohdannut viranomaisten taholta vahvistaa sen. Jos Teemu ei ole viikkoon päivittänyt sivujaan, pahat aavistukset heräävät että onko hänelle tapahtunut jotain...


  • 18+17

   Syyria koskevissa uutisissa lähteinä käytetään pelkästään Venäläisten Russia Today ja Iranilaisten Press TV uutistoimistoja jotka avoimesti tukevat Assadin hallintoa, mutta kuitenkin verkkomediaa mainostetaan puolueettomana uutislähteenä.

   • Etkö muuta keksi

    Plussamies Plussaaja iski.
    Jopa huolen pukkasi.


   • 20+2
    Etkö muuta keksi kirjoitti:

    Plussamies Plussaaja iski.
    Jopa huolen pukkasi.

    Jospa ensin vastaisit kritiikkiin?

    Jos valtiolliset uutislähteet kuten BBC ovat valheellisia, niin mikä tekee Iranilaisesta Press TV ja Venäläisestä Russia Today uutistoimistoista poikkeuksia? Nehän ovat kuitenkin tukevat Syyrian sisällissodan toista osapuolta.

    Verkkomedia julkaisee Press TV:n juttuja ilman mitään kritiikkiä.


   • hgykjhkj
    20+2 kirjoitti:

    Jospa ensin vastaisit kritiikkiin?

    Jos valtiolliset uutislähteet kuten BBC ovat valheellisia, niin mikä tekee Iranilaisesta Press TV ja Venäläisestä Russia Today uutistoimistoista poikkeuksia? Nehän ovat kuitenkin tukevat Syyrian sisällissodan toista osapuolta.

    Verkkomedia julkaisee Press TV:n juttuja ilman mitään kritiikkiä.

    "mikä tekee Iranilaisesta Press TV ja Venäläisestä Russia Today uutistoimistoista poikkeuksia? "

    Totalitarismi ja täydellinen demokratian puute.
    Yksi kansa, yksi johtaja, yksi totuus....tai kuula kalloon.


   • 6+10
    hgykjhkj kirjoitti:

    "mikä tekee Iranilaisesta Press TV ja Venäläisestä Russia Today uutistoimistoista poikkeuksia? "

    Totalitarismi ja täydellinen demokratian puute.
    Yksi kansa, yksi johtaja, yksi totuus....tai kuula kalloon.

    Vot harassoo.


  • USS Reagan

   Verkkomediaa on hauska lukea. Jutut on niin päättömiä ja vailla mitään logiikkaa tai edes alkeellista yleissivistystä.

   Kuuluu samaan sarjaan kuin feissarimokat, naurunappula ja riemurasia.

  • pää pois pensaasta

   Niin, kyllä se varmaan ketuttaa kun sieltä saa todellisemman kuvan maailman tapahtumista kuin valtamediasta. On se vaan niin mukavaa pitää pää pensaassa ja olla niin lapsen uskoinen.

   • khgcjfxu

    Salkkarien varmuus omasta harhaisesta maailmastaan vastaa kreationistien maailmankuvaa. Noista medioista todellinen maailmankuva on yhtä kaukana kuin tiede kreationismista.


   • 6+1

    Eikö Russia Today ja Press TV edusta valtamediaa?


   • ökjbljhjv
    6+1 kirjoitti:

    Eikö Russia Today ja Press TV edusta valtamediaa?

    Edustavat ainakin vallanmediaa. Ne ovat yksinomaan valtaa käyttävän tahon, eli Putinin, äänitorvia.


   • Verkkospedia
    6+1 kirjoitti:

    Eikö Russia Today ja Press TV edusta valtamediaa?

    Heheheh, valtamediaa.

    Huuhaa medioita molemmat.


   • Phytagoras

    Taitaa se verkkomedia vaatia sitä lapsen uskoa aavistuksen enemmän kuin normaali elämä. :)

    Sitä paitsi siellä puskassa se elämä on, tuolla teidän aavikolla on näemmä aika kuollutta. :)


  • nauran teille

   verkkomedian lukijat ovat hyödyllisiä idiootteja, varsinkin ne jotka ovat nyt siellä saakelin Kilpi-yhteisössä eli gulagilla

  • 4evolution
   • ljhvjghufu

    Syönyt jodia? Taas yksi, jota viedään kuin pässiä narussa.

    Tiedätkö edes, että jodin syönti pitää aloittaa juuri oikeaan aikaan. Sen popsimisesta "varmuuden vuoksi" on aivan varmasti enemmän haittaa kuin hyötyä.

    "Ota joditabletti vain viranomaisen kehotuksesta. Viranomaiset antavat ohjeita Yleisradion välityksellä.
    Joditabletit
    Annostele tabletit oikein:
    1 tabletti aikuisille ja yli 12-vuotiaille
    1/2 tablettia 3 - 12 -vuotiaille lapsille
    1/4 tablettia 1 kuukauden - 3 vuoden ikäisille lapsille
    1/8 tablettia alle 1 kuukauden ikäisille.

    Ota vain yksi annos. Jos päästö uusiutuu tai jatkuu pitkään, kehotus uudesta annoksesta annetaan radion välityksellä."

    Ja sinä poika popsit jodia "varmuuden vuoksi". Lopeta hyvä ihminen. Tapat itsesi.


   • DaiHitsi

    Hahahah, syönyt jodia. Sen takia kun Liettuasta löytyi 2mikrobq kuutiosta.

    Lopeta mielummin se pössyttely, tulee halvemmaksikin.

    Heh, melkoista.


   • LJHVJGHUFU
    ljhvjghufu kirjoitti:

    Syönyt jodia? Taas yksi, jota viedään kuin pässiä narussa.

    Tiedätkö edes, että jodin syönti pitää aloittaa juuri oikeaan aikaan. Sen popsimisesta "varmuuden vuoksi" on aivan varmasti enemmän haittaa kuin hyötyä.

    "Ota joditabletti vain viranomaisen kehotuksesta. Viranomaiset antavat ohjeita Yleisradion välityksellä.
    Joditabletit
    Annostele tabletit oikein:
    1 tabletti aikuisille ja yli 12-vuotiaille
    1/2 tablettia 3 - 12 -vuotiaille lapsille
    1/4 tablettia 1 kuukauden - 3 vuoden ikäisille lapsille
    1/8 tablettia alle 1 kuukauden ikäisille.

    Ota vain yksi annos. Jos päästö uusiutuu tai jatkuu pitkään, kehotus uudesta annoksesta annetaan radion välityksellä."

    Ja sinä poika popsit jodia "varmuuden vuoksi". Lopeta hyvä ihminen. Tapat itsesi.

    Ohjeita tuli roppakaupalla Tsernobil turman aikaan ja heti alusta asti.
    Jos sinulla on mittari, niin mene ulos mittaamaan, voit yllättyä.
    Yhdekään maan säteilyviranomaisiin ei voi luottaa.
    Suomessa on nojauduttu ydinvoimaan tulevaisuuden energiatarpeen tyydyttämisksi, eikä sitä päätöstä saa pienet säteilyt häiritä.

    Vuonna 2012 Fukushima ylitti 100 kertaisesti Ukrainan ydinonnettomuuden hallinnasta karanneen säteilyn määrassä mitaten.
    2 vuotta olen odotellut uutista radiosta, vaan ei ole kuulunut.

    Jo 11.05.2011 lähtien.
    http://enenews.com/watchdog-inexplicable-epa-shut-down-fukushima-radiation-monitoring-after-finding-high-levels-radiation-drinking-water

    Suomessa nostettiin radonin turvarajoja kaivovedessä yli 300% takavuosina ja ongelma ratkesi.
    Tämänkaltaiset on viranomaisten keinot säteilyasioissa.

    En suuresti ihmettele jos joku syö joditabletteja ilman radion avustusta.
    Muuttaako yleisradiolähetys jodin vaikutusmekanismia terveellisemmäksi?


   • Belaja Smjert
    LJHVJGHUFU kirjoitti:

    Ohjeita tuli roppakaupalla Tsernobil turman aikaan ja heti alusta asti.
    Jos sinulla on mittari, niin mene ulos mittaamaan, voit yllättyä.
    Yhdekään maan säteilyviranomaisiin ei voi luottaa.
    Suomessa on nojauduttu ydinvoimaan tulevaisuuden energiatarpeen tyydyttämisksi, eikä sitä päätöstä saa pienet säteilyt häiritä.

    Vuonna 2012 Fukushima ylitti 100 kertaisesti Ukrainan ydinonnettomuuden hallinnasta karanneen säteilyn määrassä mitaten.
    2 vuotta olen odotellut uutista radiosta, vaan ei ole kuulunut.

    Jo 11.05.2011 lähtien.
    http://enenews.com/watchdog-inexplicable-epa-shut-down-fukushima-radiation-monitoring-after-finding-high-levels-radiation-drinking-water

    Suomessa nostettiin radonin turvarajoja kaivovedessä yli 300% takavuosina ja ongelma ratkesi.
    Tämänkaltaiset on viranomaisten keinot säteilyasioissa.

    En suuresti ihmettele jos joku syö joditabletteja ilman radion avustusta.
    Muuttaako yleisradiolähetys jodin vaikutusmekanismia terveellisemmäksi?

    Ei, mutta joditabletit ei auta luulotautiin.

    Tsherobylin ohjeet johtui siitä, että se oli pahempi onnettomuus, simple as that.

    Ja enews on shaissea. En edes jaksanut klikata.


   • Hunting horn
    Belaja Smjert kirjoitti:

    Ei, mutta joditabletit ei auta luulotautiin.

    Tsherobylin ohjeet johtui siitä, että se oli pahempi onnettomuus, simple as that.

    Ja enews on shaissea. En edes jaksanut klikata.

    You are simple as that. Of couce.


   • Uraani halkeaaaaa
    Hunting horn kirjoitti:

    You are simple as that. Of couce.

    "Tsherobylin ohjeet johtui siitä, että se oli pahempi onnettomuus"

    No huh huh.
    Tätä kuvaa meille viljellään ja hyvin näyttää menevän läpi.
    6 reaktoria ongelmissa, 2 rakennusta räjähtänyt, todennäköisesti 3 reaktoria sulanut.
    Tsernobyl räjähti, mutta tässä tuotetaan sähköä turvallisesti.

    0.26-0.27 näkyvät alastulevat kappaleet painavat muuten kymmeniä tonneja


   • Uraani halkeaaaaa
    Uraani halkeaaaaa kirjoitti:

    "Tsherobylin ohjeet johtui siitä, että se oli pahempi onnettomuus"

    No huh huh.
    Tätä kuvaa meille viljellään ja hyvin näyttää menevän läpi.
    6 reaktoria ongelmissa, 2 rakennusta räjähtänyt, todennäköisesti 3 reaktoria sulanut.
    Tsernobyl räjähti, mutta tässä tuotetaan sähköä turvallisesti.

    0.26-0.27 näkyvät alastulevat kappaleet painavat muuten kymmeniä tonneja

    LINKKI
    http://www.youtube.com/watch?v=haUawwm7l4k


   • Belaja smjert
    Uraani halkeaaaaa kirjoitti:

    "Tsherobylin ohjeet johtui siitä, että se oli pahempi onnettomuus"

    No huh huh.
    Tätä kuvaa meille viljellään ja hyvin näyttää menevän läpi.
    6 reaktoria ongelmissa, 2 rakennusta räjähtänyt, todennäköisesti 3 reaktoria sulanut.
    Tsernobyl räjähti, mutta tässä tuotetaan sähköä turvallisesti.

    0.26-0.27 näkyvät alastulevat kappaleet painavat muuten kymmeniä tonneja

    Ensimmäistäkään reaktoria ei ole Fukussa räjähtänyt, vain reaktorihallissa vetyräjähdyksiä. Osittain sulaneet täytteet on kumminkin Fukussa vielä reaktorin uloimman kuoren sisällä.

    Tshernossa räjähti reaktori ja sen sisuskalut lensi taivaan tuuliin.

    Siinä on kumminkin aika iso ero.


   • bäähbääh
    Belaja smjert kirjoitti:

    Ensimmäistäkään reaktoria ei ole Fukussa räjähtänyt, vain reaktorihallissa vetyräjähdyksiä. Osittain sulaneet täytteet on kumminkin Fukussa vielä reaktorin uloimman kuoren sisällä.

    Tshernossa räjähti reaktori ja sen sisuskalut lensi taivaan tuuliin.

    Siinä on kumminkin aika iso ero.

    Tuossa näky aivopesu, TEPCO nyt viikolla itse myöntänyt asian. Ei en kerro lähdettä, etsi poro ihan itse nyt, kun hesarista et tätä löydä. Pikkasen ootte pihalla. Päättäjät ei teitä auta eikä liioinnin jenkit.


   • Susi Hukkanen
    bäähbääh kirjoitti:

    Tuossa näky aivopesu, TEPCO nyt viikolla itse myöntänyt asian. Ei en kerro lähdettä, etsi poro ihan itse nyt, kun hesarista et tätä löydä. Pikkasen ootte pihalla. Päättäjät ei teitä auta eikä liioinnin jenkit.

    Itse asiassa Tepcon ja monien muidenkin sivuilta löytyy kuvat siitä, missä ne täytteet on. Ne on siellä sisällä ja pysyy.


  • pasqapää_oletko

   Voi voi, tulee paha mieli kun en huudä silmäkulma veressä Yhdysvaltojen äänellä ja tuo sivusto tuo niin ikävästi muitakin näkökulmia esiin että en halua lukea rivien välistä ja tulkita muutenkaan itse eripuolilta maailmaa että mikä totuus asioista on kun en halua hyväksyä muuta kuin US-totuuden. "Yääh, äiti,toi poika kiusaa mua"
   Voi voi kun sulla nyt paha mieli on.

  • puolueeton1

   Aina kun lukee uutisia kannattaa olla kriittinen. Ei pidä uskoa sokeasti länsimaalaista kuin venäläistä yms. mediaa. Verkkomediassa ilmenee selvästi propagandaa mutta on sitä ihan normi uutisissakin. Kannattaa lukea asioista mahdollisimman monista eri uutisista ja näkökannoista ja sitten omalla järjellä vetää johtopäätöksiä. Mutta kuka tietää onko se länsimaalaisen valtaeliitin näkökulma ja tavoitteet yhtään sen parempia kuin kommunistisien maitten. Ei sitä tavallinen tallaaja voi tietää joten turha vetää liian rajuja yhteenvetoja. Esim 9/11 salaliittoteoriat. Ei niistä tiedä kukaan muu totuutta kuin ne harvat johtajat ja sen takana olleet henkilöt.

   • puolueeton1

    ja kun joku kirjoittelee että kaikki ihmiset eläisivät sumussa niin ei se kyllä paikkaansa pidä. Terveisin 15-v jonne


  • 4+17

   Verkkomedia = FSB

   Verkkomedia = ryssän kätyreitä

   Verkkomedia = desantteja

   Verkkomedia = KGB

  • ( I ) ( I )
  • totuus2

   Verkkomedia on Venäjän strategisten tutkimusten instituutin RISI:n palkkalistoilla nykyään ,aivat kuten "desantti "johan bäcman

   • Sinun totuutesi

    Linkkiä kiitos


  • 2+7

   Onko verkkomedia vieläkään julkaissut yhtäkään Putinia ja Venäjää kritisoivaa artikkelia?

   Luulisi että edes näönvuoksi julkaisisivat muutaman jotta sivusto näyttäisi edes joten kuten puolueettomalta.

   • Totuusmies

    Verkkomedia kuten venäjän RS puhuu totta, valtamediat sekä euroopan että jenkkien mediat omistaa
    valtaeliitti joka valehtelee "propagandaa". homma on menossa siihen että jenkkien dollari on kohta BUM,
    jenkit ovat loisia, heillä ei mitään resursseja, ainoastaan velkaa. Eliitit järjestävät sotia ja sillä rikastuvat,
    mutta nyt venäjä, kiina ja koko aasia jotka omavaraisia pistävät kampihin eivätkä osta dollareita tai dollariin
    sidottuja arvopapereita. Nato on samaa rosvokoplaa ja jenkkien tai tarkemmin eliitin idea oli
    nimenomaan tehdä euroopasta natsi EU samoin kuin jenkit, sihen tämä just perustuu,
    teille myydään macdonalds ja burgerking roskaa ja luulette että se on ruokaa, ihmiset ovat todella vammaisia,
    eikä ihme kun kaikki kemikaalit kaupasta nautitaan jokapäiväisessä ruuassa, en voi sanoa enään että ottakaa järki käteen
    koska aivonne ovat to pilaantuneet aspartaameilla ja alkoholilla.....


   • TTIP kill EU
    Totuusmies kirjoitti:

    Verkkomedia kuten venäjän RS puhuu totta, valtamediat sekä euroopan että jenkkien mediat omistaa
    valtaeliitti joka valehtelee "propagandaa". homma on menossa siihen että jenkkien dollari on kohta BUM,
    jenkit ovat loisia, heillä ei mitään resursseja, ainoastaan velkaa. Eliitit järjestävät sotia ja sillä rikastuvat,
    mutta nyt venäjä, kiina ja koko aasia jotka omavaraisia pistävät kampihin eivätkä osta dollareita tai dollariin
    sidottuja arvopapereita. Nato on samaa rosvokoplaa ja jenkkien tai tarkemmin eliitin idea oli
    nimenomaan tehdä euroopasta natsi EU samoin kuin jenkit, sihen tämä just perustuu,
    teille myydään macdonalds ja burgerking roskaa ja luulette että se on ruokaa, ihmiset ovat todella vammaisia,
    eikä ihme kun kaikki kemikaalit kaupasta nautitaan jokapäiväisessä ruuassa, en voi sanoa enään että ottakaa järki käteen
    koska aivonne ovat to pilaantuneet aspartaameilla ja alkoholilla.....

    Juuri tämän takia kannattaa ja tulisi ehdottomasti vastusta kaikin puilin TTIP Transatlantinen Vapaakauppa sopimuksen joka EUrostoliitti salassa ja hyvin vähän mediassa puhuttu kulissien takana käymät sopimuskeskustelut.


   • TOTUUSMIES
    TTIP kill EU kirjoitti:

    Juuri tämän takia kannattaa ja tulisi ehdottomasti vastusta kaikin puilin TTIP Transatlantinen Vapaakauppa sopimuksen joka EUrostoliitti salassa ja hyvin vähän mediassa puhuttu kulissien takana käymät sopimuskeskustelut.

    Tarkotin RT ( russian television) eikä mikään RS.....


   • 6+8
    Totuusmies kirjoitti:

    Verkkomedia kuten venäjän RS puhuu totta, valtamediat sekä euroopan että jenkkien mediat omistaa
    valtaeliitti joka valehtelee "propagandaa". homma on menossa siihen että jenkkien dollari on kohta BUM,
    jenkit ovat loisia, heillä ei mitään resursseja, ainoastaan velkaa. Eliitit järjestävät sotia ja sillä rikastuvat,
    mutta nyt venäjä, kiina ja koko aasia jotka omavaraisia pistävät kampihin eivätkä osta dollareita tai dollariin
    sidottuja arvopapereita. Nato on samaa rosvokoplaa ja jenkkien tai tarkemmin eliitin idea oli
    nimenomaan tehdä euroopasta natsi EU samoin kuin jenkit, sihen tämä just perustuu,
    teille myydään macdonalds ja burgerking roskaa ja luulette että se on ruokaa, ihmiset ovat todella vammaisia,
    eikä ihme kun kaikki kemikaalit kaupasta nautitaan jokapäiväisessä ruuassa, en voi sanoa enään että ottakaa järki käteen
    koska aivonne ovat to pilaantuneet aspartaameilla ja alkoholilla.....

    Et vastannut kysymykseen.

    Onko verkkomedia kritisoinut Putinia ja Venäjää vai ei... onko Putin isä-aurinkoinen joka ei voi tehdä väärin?


  • Havainnoinut

   Näkyy olevan Putinia vapauttajasankarina pitävä propagandakanava. Rahoitus taaitaa tulla suoraan Venäjältä. Samaa lajia sontaa kuin Johan B.

  • Markkukari

   Hyvää vastapainoa tää sivu on. Arvostan enemmän kuin muita medioita esim Iltalehteä.

   Iltalehteä taas arvostan enemmän kuin Hesaria. Iltalehti on täynnä kaikkea mitä sun halutaan uskovan ja välissä juttuja hollywoodista ja kielinaisesta. Turhaa skeidaa siis. Hesari taas on propagandaa mutta yrittää pukea sen älykkääksi. Jotain 30v idiootteja kirjoittelee mielipiteitään. Sen lisäksi se on politiikan työkalu. Vastenmielinen lehti ja hyvä että menee nurin.

  • LoTHX

   Verkkomedia.org väittää virheellisesti et finnbay.com olisi kytköksissä Yhdysvaltoihin. Finnbay.com:in sivuilta löytyy suora kytkös Venäjään ja Novosti Helsinkiin, jonka Verkkomedia.org jättää tarkoituksellisesti mainitsematta. Lainaus suoraan Finnbay.com:in sivuilta: "Its print version both in English and Russian will be launched this Summer, thanks to the cooperation with the Finnish Russian language media “Novosti Helsinki”.". http://www.finnbay.com/about-us/

   Kaikkien säälittävintä on, että verkkomedia ilmoittaa lähteikseen juurikin tuon saman about-us -sivun, mutta silti väittää, että Helsingin Sanomat olisivat virheellisesti väittäneet finnbay.com:illa olevan kytköksiä Novosti Helsinkiin.

   Verkkomedia myös väittää, että finnbay.com löytyisi Euroopan avoimuusrekisteristä, joka ei myöskään pidä paikkaansa. http://europa.eu/geninfo/query/index.do?&queryText=497621512369-67&summary=summary&swlang=fi ja tunnistenumero kenttään verkkomedian ilmoittama tunnistenumero "497621512369-67".

   Todellisten todisteiden sijaan verkkomedia.org koittaa surkeaan tyyliinsä etsiä liitosta Yhdysvaltoihin palvelimien oletetun sijainnin perusteella. Todella surkeaa, en voi käsittää miten Janos Putkonen kehtaa kutsua itseään toimittajaksi.

  • Propaganda pallomme

   Heh heh eikö melkein kaikki harjoita propagandaa. Mihin kannattaa luottaa loppujen lopuksi tiedon osalta. Toisaalta ihan minkälaisella tiedolla voi ohjailla ihmisiä. Vaikka se tieto ei olisi totta. Tarpeeksi jotain toitottaa ja toistaa niin se vaikuttaa ihmisten ajatteluun ja mieleen tietyllä lailla.

  • Kannattaa varoa

   Ei mennyt sitten ihan nappiin tämä informaatiosotamme Verkkomediaa vastaan.

   Ensin meni konkurssiin ja alas HS:n kanssa junailtu Verkkomedian ja muiden Suomalaisten kansalaisaktiivientorpedointihanke.

   Erkko delas ja siinä meni tärkeä kumppani näiden toisinajattelijoiden diskreditoimiseen. Sitten potkas vielä tyhjää tämä Erkon toinen perillinenkin.

   Verkkomedia on jo luetumpi saitti kuin esim. Seiska.fi joka ottaa meitä informaatiosodankäynnin russofobeja aivoon toden teolla. Janus on tehnyt pirun tarkkaa ja hyvää työtä. Mutta me ammattitrollit kärsimme jo virtuaalista inflaatiota.

   Sain viime-viikolla kuulla, että paikkani täällä Kirkon ulkomaanavun trollauskonttorissa päättyy vuoden loppuun mennessä. Joudun sen jälkeen ansiosidonnaiselle, jonka jälkeen sitten rupean elämään KELA-rahoilla ja teen kuten muutkin köyhyyskuoppaan ajetut. Sen jälkeen minulla ei ole enää minkäänlaista motiivai haukkua Verkkomediaa, koska en tee sitä ilmaiseksi.

  • asdasdasdasdasdasdsd

   juuri niinhän tosiasia on. usa=seat of satan. ei ole laitonta kertoa sitä julkisesti. israel on usan vasallivaltio lähi-idässä... usan talous kuralla kun israelin "ylläpito" maksaa nii vitusti

  • Riippumatonta kiitos

   Sanokaapas joku RIIPPUMATON uutissivusto. Aivan kauhean määrän olen niin suomenkielisiä kuin englanninkielisiä sivustoja käynyt läpi. Jokaikinen on selkeästi johonkin suuntaan kallellaan. Selvähän se on, että länsimediat/ iltapäivälehdet/ hesari yms. on lännen puolella, mutta esim. verkkomedia on niin itään kallellaan, ettei mitään tolkkua. Aivan mahdoton löytää mistään puolueetonta uutisointia. Yritä siinä sitten jotenkin tulkita kahta täysin eri uutista samasta asiasta ja muodostaa oma kanta/näkemys. Kevyesti sanottuna keljuttaa tämä tilanne!

  • voi olla ansa...

   Voi olla että perimmäinen tarkoitus tällä on että pyritään saamaan osa höyrypäistä provosoitumaan jonkun kaltaiseen toimintaan. Suuren provokaattorin näpit pelissä? Rahalla saa ...

  • MaLeK

   kyseinen media laulaa venäjän lauluja,se ei kerro venäjästä mitään kurjaa,aina vaan hyviä juttuja ja Suomesta pelkkää p a s k a a mm että täällä huostaanotettaisi muka lapsia venäläisyyden takia ym.uskomatonta p a s k a a.

  • Aquarius Age

   Voi herranlettu sentään, onko Suomi osa Venäjän federaatiota?

   Kulkeeko osa budjetistamme Kremlin kautta?

   Ei ei ja ei, vaan Suomi on osa Euroopan Yhdysvaltoja. Idioottien susostumuksella.

   Montako dollaria Alex Jones, David Icke, tai kukaan muukaan teidän NWO- trollien vihollisenne on vienyt minulta? Ei yhtään.

   Sen sijaan joka perkeleen makkarapaketistakin jonka ostan, menee 24% arvonlisäverona valtion budjettiin, jonka kautta se menee kv. sijoittajien kukkaroon Suomen obligaatioiden korkoina. Enkä viitsi edes mainita haittaveroja. Eli veroja, jotka haittaavat rahvaan elämistä teidän jotka luulette olevanne parempia kuin muut, niin sitä teidän elämäänne.

   Kuinka helvetin tyhminä te Uuden Maailmanjärjestyksen airuet pidätte meitä tavallisia ihmisiä?

   Kannattaa nyt alkaa valita puolensa- muutama tuhat heiveröistä pankkiiria sukulaisineen, vai yli 7 miljardia raivoisaa ihmistä jotka totuuden saadessaan eivät jätä kiveäkään kääntämättä tuollaisia psykopaatteja jahdatessaan.

   • 7+3

    "Voi herranlettu sentään, onko Suomi osa Venäjän federaatiota?"

    Onneksi ei ole. Sinähän voit tietenkin Putkosen kanssa muutta sinne kun se niin hieno paikka.

    "Kulkeeko osa budjetistamme Kremlin kautta?"

    Eiköhän ne tehtaankadulta jotain maksa kotimaisille tiltuille. Ei kyseessä ole tietenkään valtionbudjetti, mutta tiltujen budjettia rahoilla kuitenkin kasvatetaan.

    "Montako dollaria Alex Jones, David Icke, tai kukaan muukaan teidän NWO- trollien vihollisenne on vienyt minulta? Ei yhtään."

    Vievät rahaa kuitenkin tyhmiltä ihmisiltä.

    "Kuinka helvetin tyhminä te Uuden Maailmanjärjestyksen airuet pidätte meitä tavallisia ihmisiä?"

    Aika tyhmä täytyy olla jos uskoo ryssän propagandaa ja palvoo Putleria.


  • Kekko Mokkari

   Tarkoitus on siis että lukija lukee useita medioita ja muodostaa itse oman näkökulmansa.

   Tässä tarvitaan ehdottomasti Verkkomediaa.

  • EI Natolle VAS

   Kyllä ääriajattelua edustavat porvaripoliitikot, nuo veropakolaiseliitin etujenajajat, ovat niitä kansan- ja maanpettureita, mitä suurimmassa määrin. Turha isänmaan nimeä hokea, jos käytännössä ajaa kansaa köyhyyteen ja suurtyöttömyyteen, siirtää valtion varat pörssieliitin taskuihin ja käyttää raakaa väkivaltaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia kohtaan.

  • kalle 9884

   että on vajaata porukkaa

  • 4+13

   On kyllä kumma kun "puolueeton verkkomedia" ei löydä mitään pahaa ryssästä ja niiden kavereista. Tässähän alkaa yksi jos toinenkin epäilemään että kyseistä sivua hallinnoidaan tehtaankadulta.

  • 7+313
  • 2+9
  • VASKIMESTARI

   HEI!

   Nyt Te Toveri Työkkäri myönsitte sen, että SUOMI oli sotilasliitossa Natsi-SAKSA rl_n kanssa, joten se siitä asiasta. Kun nyt Tekin Hyvät Toverit SINIMUSTAT myönnätte sen, että SUOMI ja SAKSA olivat liittolaisia, niin nyt on Hyvä Kysymys se, että MIKSI sotilasliiton toinen osapuoli joutui Kovan Tason Sotilasoikeuteen, kun taas toinen osapuoli joutui tai pääsi ns. pehmo-oikeuteen. Me voimme kai nyt sanoa sen, että tasan eivät käy onnen ja oikeudenmukaisuuden lahjat.

  • JoopaJoo99

   Jos separatistit pitävät pintansa Itä-Ukrainassa ja perustavat oman valtion tai
   liittyvät Venäjään, länsi-media ei kerro kaikkea nykytilanteesta rintamalla. Jos taas
   Kiovan hallinnon joukot saavat separatistit kuriin ja alueluovutuksia ei Ukrainasta
   enempää tapahdu, verkkomedia on valehdellut nykytilanteesta rintamalla.

   Aika yksinkertaista vai mitä?

  • FREEFINLAND

   jostain luin tuo putkone oli saanu turpaanki joskus tässä jossain baarissa:DD

  • Uraaa...

   Verkkomedian kirjoittelija taitaa olla venäläinen.

  • Aleksei Kettunen

   Verkkomedia on pelkkää venäjäpropagandaa ja näin käy niille jotka esittävät Kremlin kätyrinä toimivalle Janukselle vastaväitteitä: http://i.imgur.com/QJd4IvR.png

  • 17+15

   Verkkomedia = ryssämedia

   Lähteenä "uutisille" toimii lähinnä Russia Today.

  • Tasapuolisuutta!

   Itse pidän verkkomediaa huomattavasti valtamedioita (YLE ja MTV3) luotettavampana. Tosin verkkomediaakin pitää seurata suodattimen kanssa, sillä välillä sen uutisointi tuntuu kallistuvan täysin idän suuntaan.

   Tosiasia on myös se, että suomalaisissa valtamedioissa kaikki idästä tuleva nähdään pahana. Amerikkaa pidetään aina hyvänä, vaikka todellisuudessa se on maailman sotaisin maa.

   Onneksi on myös niitä jotka ymmärtävät (vaikka eivät luekaan verkkomediaa), että Ukrainan kriisi on todellisuudessa USA:n ja EU:n masinoima.

   • Voitko vinkata yhden verkkomedian artikkelin joka olisi todellisuuteen pohjautuva?


   • sotilaspassi kirjoitti:

    Voitko vinkata yhden verkkomedian artikkelin joka olisi todellisuuteen pohjautuva?

    Jaa, sittenkin, esim Fukushima uutisointi ei ole 100% puutaheinää.


   • Ano2

    Se 10 % osuus faktatiedoista on ihan riittävä herättämään epäilyjä siitä, että kansaa manipuloidaan NATO-myönteiseksi. Missä on keskustelu puolueettomuuspolitiikasta? Viime sodassa Suomi soti ensin Hitlerin armeijan rinnalla itää vastaan, sitten Hitlerin armeijaa vastaan idän puolella. Molemmat sodat olivat inhottavia. 30-vuotisessa sodassa suomalaisia kuoli paljon ruotsalaisen imperialismin tähden. Oolannin sodassa länsi hyökkäsi Suomeen ja Itämerelle, koska Suomi oli Venäjään kuuluva autonomia. Suomen sodassa taisteltiin myös ruotsalaisuuden puolesta. Koko valtiomme on syntynyt rintamalinjan vellomalle alueelle, joka ei lopulta kulttuurillisesti kuulunut enää täysin itään eikä länteen, vaan sille välille. Jenkit ovat olleet mukana useimmissa sodissa tällä vuosituhallella, ehkä kaikissa jollakin tavalla. Kannattaako sellaiseen kelkkaan lähteä? Auttaako Suomea olla edistämästä läntistä imperialismia itää vastaan? Jos se todella auttaa ja tuo rauhan niin se on OK. Pahoin pelkään, että hitaasti, mutta varmasti demokratiasta tehdään kulissi, eikä sodan todennäköisyys ainakaan alene. Kolmas maailmansota on käynnissä ja sitä käydään 90 %:sti informaatiosodan ja talouden keinoilla. Siksi myös suomalaisia virkamiehiä lähtee 100 kpl Harwardiin opiskelemaan. Eikö ole erikoista, että USA hyökkää täydellä laidalla kaikkia holistisia kulttuureita vastaan ja samalla Suomessa länsimielinen kansanosa tukee monikulttuurisuutta? Holistinen valtio on kiinteä osa ainakin islamilaista kulttuuria. Asioita käsitellään herkästi irallisina knoppi-tietoina ja kokonaiskuvaa ei ole kenelläkään.


  • Totuuskomissaari

   Sovitaanko nyt sitten, että kaikki tieto, mikä ei 90%:n kansanosan mielestä ole kuranttia, on valhetta?
   Ei ihme, ettei tässä junttilassa tajuta stana yhtn mitn!

   "Even if you are a minority of one, the truth is the truth." - Mahatma Gandhi

  • Työtappaa

   Mitkä kaksi asiaa suomalainen tarvitsee mukaansa autiolle saarelle selviytyäkseen siellä?

   Työpaikan ja hesarin.

   Janus on hieno mies mediansa kanssa, toivottavasti jatkaa ja pitkään!

   • 5+17

    FSB pitää huolen jotta verkkomedia jatkuu pitkän aikaa.


  • Analysoija

   On hyvä tiedostaa että propagandaa on puolin toisin.

   On tosi sinisilmäistä olettaa että länsimedia olisi jollain tapaa totuudenmukaisempi. Länsimedian propaganda on hieman erilaista, se jättää paljon asioita kertomatta ja sekin on mielipiteen muokkaamista, mikä propagandan tarkoitus on. Toki valheteluakin mahtuu sekaan

   Verkkomedian tehtävänä on tuoda toista näkökulmaa, joka on erinomainen juttu, koska toista näkökulmaa on vaikea löytää Suomen mediasta.

   Samoin Verkkomedian toimitttajan analyysit voittaa usein suomalaisten asiantuntijoiden analyysit 10-1. Tämä johtunee siitä että nämä suomalaiset tutkijat ja muut analysoijat ovat usein valtion palkkalistoilla ja siksi heidän johtopäätöksensä täytyy myötäillä Suomen hallituksen ja lännen linjausta. Verkkomedialla ei tätä painolastia ole

   • 5+14

    "Verkkomedian tehtävänä on tuoda toista näkökulmaa, joka on erinomainen juttu, koska toista näkökulmaa on vaikea löytää Suomen mediasta. "

    Suomen media ei tosiaankaan toistele Putinin valheita joten sinänsä olet oikeassa. Verkkomedia kiistää venäläisten olevan Ukrainassa vaikka meillä on videokuvaa venäläisten T-72 versioista ajelemassa Ukrainassa, mutta samaan aikaan väittää ilman todisteita jotta "blackwater" sotii Ukrainassa.

    Venäläisten propagandan levittäminen ei ole sama juttu kuin uuden näkökulman tarjoaminen, valtaosa verkkomedian artikkeleista pohjautuu Kremlin kontrolloiman Russia Today kanavan artikkeleihin tai ovat suoraan sellaisenaan käännettyjä.


   • 14-5
    5+14 kirjoitti:

    "Verkkomedian tehtävänä on tuoda toista näkökulmaa, joka on erinomainen juttu, koska toista näkökulmaa on vaikea löytää Suomen mediasta. "

    Suomen media ei tosiaankaan toistele Putinin valheita joten sinänsä olet oikeassa. Verkkomedia kiistää venäläisten olevan Ukrainassa vaikka meillä on videokuvaa venäläisten T-72 versioista ajelemassa Ukrainassa, mutta samaan aikaan väittää ilman todisteita jotta "blackwater" sotii Ukrainassa.

    Venäläisten propagandan levittäminen ei ole sama juttu kuin uuden näkökulman tarjoaminen, valtaosa verkkomedian artikkeleista pohjautuu Kremlin kontrolloiman Russia Today kanavan artikkeleihin tai ovat suoraan sellaisenaan käännettyjä.

    Mielenkiintoista että "teillä" videokuvaa venäläisistä Ukrainassa kun taas YK.N porukoilla EI OLE MITÄÄN materiaalia venäläisistä siellä.

    Merkillistä ettei kukaan tunnusta suomessa länsipropagandaa jota olemme kokeneet 20 vuotta.
    Me kutsumme sitä sivistyneeksi tiedonvälitykseksi?


  • Ainakin siellä on ollut kuvamateriaalia joiden julkaisuun (ja vääristelyyn) heillä ei ole kuvan omistajan lupaa.

  • Toisin ajattelija

   Jos täällä pitää jommankumman puolella olla eli jenkkien vai Venäläisten, niin valintani on Venäläisten. Kumpikaan ei ole hyvä vaihtoehto, mutta kyllähän sen kaikki tietävät kuinka monta sotaa jenkit on aloittanut viimeaikoina ja kuinka pankkiiri suvut rothchildit ja rockafellerit pääasiassa sanelevat mitä jenkeissä tapahtuu ja mitä ei.

  • 1.Joo.
   2. Joo, hassua.
   3. Joo, huvittava sinänsä.
   4. Joo.
   Mutta siihen voi luottaa ettei siellä Ukrainaan liittyen julkaista mitään muuta kuin venäjän propagandaa.
   Muistan bonganneeni sellaisia artikkeleita muista aiheista joissa on jotain perää, mutta koska sivuston perusasennen on mielenvikainen, ei sitä voi suositella.
   5.Jaa.
   6.Ovelaa.
   7.Ei kait? Siinä menee resurssit hukkaan.

   Lyhyesti:
   Verkkomedia.org:ssa minua ärsyttää (vain) sen täydellinen välinpitämättömyys totuutta kohtaan. ;-)

   • grgrgerer

    Verkkomedian lukijakunta on lähes poikkeuksetta kommareita, eli suomeksi sanottuna alkoholisoituneita, syrjäytyneitä, ei osaa ottaa omasta elämästään vastuuta ja vainoharhaisia. Kaikki pitäisi ilmaiseksi saada ja mieluiten heti, mutta mitään ei olla valmis itse tekemään. Sellainen on kommari. Pidetään helvetin kovaa meteliä vain ja viljellään vainoharhaisia ajatuksia TOTUUTENA. Vaikka jokainen järkevä ihminen tajuaa totuuden olevan jokaisen henkilökohtainen asia. Verkkomedian lukijoita vedetään kuin pässiä narusta.


  • rerwwrewer

   Ja vielä Verkkomediaa lukevat ei ajattele omilla aivoilla, vaikka he niin luulevat..Uskovat kaiken paskan mitä lukevat kyseisestä lehdestä. Esim. Hesari ei anna mitään suoria totuuksia kuten verkkomedia, elikkä ihminen voi vetää omat johtopäätökset, toisin kuin verkkomedia, joka jaoittelee asiat mustavalkoisesti.

  • bhf634bd8jey8w99

   Sanokaa mitä sanotte, mutta täsä on malliesimerkki miksi seuraan verkkomediaa. Minulle on aivan sama mitä kirjoittelette, seuraan siitä huolimatta ja syystä.
   Lukekaa JUURI TÄLLAISET ON OLLEET SUOMEN UUTISOINNISSA VIKANA JO 20 VUOTTA, NYKYÄÄN VAIN PAHENTUNUT TILANNE.
   Sori ku huusin, jäi caps päälle eikä jaksa korjata.

   http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=12249

  • Ykä

   Sanoman ja Iltalehden jutut ovat kyllä Putin ja Venäjä propagandallaan nykyään paljon hullumpia. Kyllä on usko mennyt länsimaiseen "vapaaseen" tiedonvälitykseen.

  • Spukke

   Totuus on katsojasta kiinni. Omaako vain ylen uutisia katsova totuuden mukaisen kuvan mailmasta mielessään josta muodostaa omat mielenpiteensä?... No ei.. Sama juttu jos vain yhtä uutis torvea katsoo.. Täytyy yrittää saada mahdollisimman monipuolinen kuva jokaisesta tapahtumusta josta sitten oma mielenpidemuodostuu tiedon lisääntyessä sekä tarkentumassa. Esim pariisin poliisin teloitus ei selvästikkään tapahtunut niin kuin normaali mediat sen kuvailee.. Luoti osui maahan ei päähän mutta video pian sensuroitiin ettei sitä ilman vaivaa pysty itse varmistamaan. Kysymys aina kuuluukin jos jossain asiassa valehdellaan niin kuinka paljon sitä valhetta sitten on. Totuudella ei ole eri versioita on vain miten jokin asia on tapahtunut. Se miten kukin minkä tahansa asian sitten näkee onkin toinen juttu. Elämme uuden ajan kynnyksellä ja suuret muutokset ovat tulossa. Pitäkää huolta läheisistänne ja hankkikaa kotivaraa ainakin muutamaksi kuukaudeksi.

  • ctcyv

   Verkkomedia on tapeellinen suomen uutistarjonnassa, tuoden totuude toiset kasvot esille. Uutinen kertoo vain kirjoittajan näkemyksen ja ohjauksen tuloksen.
   Hyvin harvoin suomen tiedotusvälineissä uutinen on ulkopoliittisesti kiinnostava ja oikea uutinen koska ohjaus uutisoinissa on ankara.

  • Ano2

   EI kannata provosoitua Greenpeacen masinoiman anarkistiorganisaation trollaamisesta. Se syyttelevät muita kommunisteiksi, mutta ovat todellisuudessa sitä itse. Kaikkia mahdollisia mihin tahansa fasismin muotoon linkitettävissä olevaa retoriikkaa pyritään käyttämään tässä trollaamisessa hyväksi, vaikka se sahaa porukan omaa oksaa. He uskovat, että tyhmä työtä tekevä kansa ei voi olla asioista yhtä hyvin perillä ja tekevät sen anonyymisti, jotta asia ei paljastuisi. Lukekaapa takku.net-saittia. Ihan sairasta KRÄÄSÄÄ. Kyseessä on anarkistien info-kanava, missä he retostelevat tekemillään rikoksilla. Poloiset sinisilmäiset elämän sivupolulle sortuneet raukat pilaavat oman elämänsä syyllistymällä rikoksiin asioiden puolesta, joita he eivät tunne. Sovitaan, että se on heille riittävä rangaistus tyhmyydestään. Eivätkä he voita koskaan julistamaansa sotaa isänmaallista kansanryhmää kohtaan. Se on itse asiassa Greenpeacen toiminnan todellinen keihäänkärki. Muut asiat ovat joko imagollisia keihäänkärkihankkeita tai liittyvät rahoituksen hankkimiseen. Miettikääpä ihan omalla järjellä, että mikä taho voisi olla kiinnostunut nationalismin vastaisesta toiminnasta maailmanlaajuisesti. Näitä rauhanliikkeiksi naamioituja organisaatioita ohjaavat hyvin poliitiikkalähtöiset vaikuttajat. Ollaan kaikki onnellisia siitä, että digitalisaatio vaikeuttaa kaikkea propagandaa. Uskokoon kukin mitä lähdettä haluaa.

  • Musselismeis

   No ei se TinyUrl ny mitään hämäystä ole.
   Tässä pitkä ja aito linkki:
   https://www.google.fi/maps/place/33680 Viitapohja/@61.6519445,24.0390188,3a,75y,262.13h,90t/data=!3m7!1e1!3m5!1sDeloSQS36ajtJMkQSXLDpQ!2e0!6s//geo3.ggpht.com/cbk?panoid=DeloSQS36ajtJMkQSXLDpQ&output=thumbnail&cb_client=maps_sv.tactile.gps&thumb=2&w=203&h=100&yaw=253.7731&pitch=0!7i13312!8i6656!4m2!3m1!1s0x468f3d2b5b63bba7:0x0a00b553b98f5670?hl=fi

   Onko noin parempi, kuin sama lyhyesti:
   http://tinyurl.com/odapa3g

  • SSSkusetus

   Rahavallan trolliarmeija vauhdissa taas dissaamassa demokraattisia voimia, jotka koittvat pitää tasapainon vaakakupissa:

   EK:n trolliarmeija taas vauhdissa arvatenkin Etelärannan toimistosta käsin. Kymmeniä aloituksia joissa puolustetaan SSS-EK-politiikkaa ja haukutaan SDP, SAK, AY -puolta. Ei mene läpi.

   Suomi aloitti informaatiosodan suomalaisia vastaan

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/13889739/suomi-aloitti-informaatiosodan-suomalaisia-vastaan

   Oikeiston trolliarmeija aktiivisena IS kommentoinnissa

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/13810305/oikeiston-trolliarmeija-aktiivisena-is-kommentoinn

   Oletko joutunut USA/NATOn trolliarmeijan kohteeksi

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/14004441/oletko-joutunut-usanaton-trolliarmeijan-kohteeksi

   Suomi aloitti informaatiosodan suomalaisia vastaan

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/13886371/suomi-aloitti-informaatiosodan-suomalaisia-vastaan

   Oikeiston trolliarmeija muokkaa mielipidettä IS

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/13810303/oikeiston-trolliarmeija-muokkaa-mielipidetta-is

   suomalainen informaatiosota

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/13899075/suomalainen-informaatiosota

   Oikeistotrolliarmeija muokkaa kommentointia

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/13810307/oikeistotrolliarmeija-muokkaa-kommentointia

   Trolliarmeijan kommentit pitäisi poistaa

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/13833246/trolliarmeijan-kommentit-pitaisi-poistaa

   Oikeistotrollit oksettavia kuin raiskaajamamut

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/13958502/oikeistotrollit-oksettavia-kuin-raiskaajamamut

   Paljastus! USAn trolliarmeija 10x Venäjän

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/13667070/paljastus!--usan-trolliarmeija-10x-venajan

   Sdp kannatuksessa on ristiriitaa

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/13922182/sdp-kannatuksessa-on-ristiriitaa

   Henkisesti sairaat oikeistotrollit änkeävät miltei joka keskusteluun hokemaan vihervasemmistoa syylliseksi muongelmaan. Onkohan Halllitus palkannut trolliarmeijan aivopesemää kansaa uskomaan, että jokapiväiset mamuongelmia pahentavat päätökset ja hallituksen teot ovat vihervasemmiston aikaansaamia? ...Vaikka maassa on sataprosenttinen oikeistovalta.

   Kuvitteleeko joku lukijoiden uskovan, että kun Sipilä kutsui maailman medioiden kautta kaikki partalapset tänne tervetulleiksi ja sai aikaan irakilaisten vyöryn, niin siitäkin aiheutuneet todella pahat mauongelmat ja terrorismin riskit johtuvat vihervasemmistosta tai jostan Arhinmäestä? Mikäli kuvittelee, on aivojen tilalla mätä luumu tai jokin vastaava.

   • Ano2

    Erittäin hyvä kysymys! Vastaus on, että monien Suomessa toimivien organisaatioiden toimintaa ohjaavat samat tahot. Greenpeacen politiikka - noh, siis toiminta on poliittista ja kaikki tietävät mihin se tähtää. Suomen poliittiselle johdolle sanellaan pankkiirien toimesta, millaisia linjoja noudatetaan. Sanelu on helppoa velkaauntuvalle taloudelle. Ei tarvitse sanoa kuin, että luottoluokitus AAA muuttuu B:ksi ja 2,5 Mrd€ korkomenot tuplaantuvat ja EU-jäsenmaksua nostetaan samalla. Myös yritykset ovat velkaisia ja niiden toimintakykyä on yhtä helppoa horjuttaa. Sitten on vapaamuurarien tuhatpäinen joukko ja he vaikuttavat kaikissa mahdollisissa piireissä. Edelleen samat tahot taustalla. Todellisuudessa suomalaisilla ei ole keskenään suuriakaan erimielisyyksiä, vaan ne on tyrkytetty. Säälittävä tilanne. Otin teemaksi tuon äärivasemmiston, koska se alkoi loppuvuodesta osoittamaan nousevaa väkivaltaista käyttäytymismallia. Lisää vain kumiluoteja, aivan sama minkäsorttinen fasisti alkaa riehumaan. Parasta on vain hiljaa tyytyä osaansa, tehdä minkä voi ja pitkällä tähtäimellä yrittää pienentää velkataakkaa. Se on kaikkien yhteinen megalomaaninen ongelma tällä hetkellä. Harma käsittää, mistä on kyse.


  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   260
   6676
  2. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   4020
  3. Vanhuksille kielitaidoton hoitaja. Purra: "Irvokasta"

   Kielitaidoton kotiavustaja on vanhuksen painajainen, "Pyysin päästä vessaan, hoitaja toi lasin vettä" Ruotsissa kielitaidottomat hoitajat ovat jo suu
   Maailman menoa
   203
   3803
  4. Seiska: Onko Marja Hintikka seuraava TTK-juontaja? Näin suosikkijuontaja vastaa huhuihin

   Olisiko Hintikka mielestäsi hyvä valinta uudeksi TTK-juontajaksi? Jos ei, niin kuka olisi? Perustele vastauksesi. https://www.suomi24.fi/viihde/seiska
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   1052
  5. Mistä se jäi kiinni

   Miksi et halunnut edetä pidemmälle kanssani? Johtuiko se mun ulkonäöstä, luonteesta vai onko sinulla joku elämässäsi? Olisiko se ollut väärin viettää
   Ikävä
   38
   956
  6. Joskus olen ollut

   susta huolissaan. Pärjäilethän. En voi sanoa sen muuta kuin tänne.
   Ikävä
   33
   880
  7. Rakastan sua mies

   Onhan kaikki hyvin?
   Ikävä
   82
   820
  8. Pikkarainen pääsi taas Seiskaan

   Heitettiin pihalle Helsinki liikkuu kampanjasta raiskaussyytteen takia. Voi voi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   784
  9. Niin se on

   Et ollut se jota etsin. Annoin vielä mahdollisuudenkin ja menit tyrimään senkin. Osoitit olevasi taakka ja ongelma, jota ei kukaan haluaisi. Onnekseni
   Ikävä
   68
   782
  Aihe