Kurkotanko kuuta?

Mun ihanne mies on helppo. sil ei oo menneisyydestä angesteja tai kiellettyjä puheenaiheita. Hän ei myöskään pelkää mun menneisyyttäni, asiallista suhdettani eksääni, lastani.
Mun ihanne miehellä on oma elämä, mutta hänellä on myös aikaa seurustella. Ja halua sitoutua seurusteluun ja yhdessä oloon. Ei heti pelästyneenä juokse karkuun.
Mun ihanne mies pitää ittestään huolta, mut ei oo mikään himo- tai ekstremeurheilija. Hän voi rauhassa kattella telkkarista urheilua kuhan jokaisen matsin näkeminen ei ole pakkomielle.
Mun ihanne mies tykkäis matkailla silloin tällöin. Ei tarttis valloittaa joka maailman kolkkaa, mut vois joskus poistua kotosuomesta.
Mun ihanne mies on normaalipainoinen tai saa olla hyvä kroppainenkin, kuhan ei oo ihan kukkakeppi tai ylipainoinen. Pituutta sais olla vähintään yhtä paljon kun mulla, mut en mä pariin senttiin alaspäinkään kuole. Toisaalta kaksmetrisen kans pussaillessa tulee niska kipeeks, mut ei siihenkään kuole.
Jostain syystä must on kauheen ihanaa kun miehellä on kunnon hiukset mitä silitellä. Ihanne miehellä on siis hiukset. Mut ei kunnolla kaljuks ajettu pääkään pahalta näytä. Parrasta ja viiksistä en kauheesti vällää, ne kutittaa.
Mun ihanne miehellä on keskiverto vehje ja se osaa käytellä sitä. En todellakaan ole metrihalkojen ystävä. Ihanne miehellä ei olis mitään fetissejä, ne käy raskaiksi pitemmän päälle kun ei ite saa niistä kiksejä.
Ihanne mies tietysti tykkäis kantaa painavia tavaroita, pystyis tappaan hämähäkkejä, osais tehä työkalujuttuja ja laittais välillä ihanaa ruokaa.

Onks tälläsiä miehiä olemassa? vai kurkottelenko kuuhun ja vaadin utospistisia?

15

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei sitten.

      Taidatpa vaan kurkotella sitä kuuta :-(
      Itsellä on samat toiveet kun sulla, eipä ole löytynyt, ei. Ja mielestäni olen kuitenkin joustava, jos jossain kohtaa hieman puutteita katson läpi sormien. Mutta eipä ei.

    • ---

      Kaikilla on jossain vaiheessa menneisyyttään ollut huonoja hetkiä, mutta ne ovat menneitä. Sulla on lapsi, joten se on ymmärrettävää, että pidät yhteyttä lapsesi isään. Seurusteluun kuluva aika on pois "omasta elämästä" ja vastaavasti omat harrastukset ovat pois seurustelusta. Joskus niitä on mahdotonta sovittaa jatkuvasti toisen pään mukaan. Jos seurustelukumppani pelästyy ja lähtee karkuun, se tarkoittaa sitä, ettei suhde etene tasaisesti. Eiköhän kaikki jossain määrin matkailusta pidä. Pituus, paino, hiukset, parrat ja penis. Noh.
      Kuka tykkää kantaa painavia tavaroita? Mitä on työkalujutut? Kaikki osannee laittaa edes jonkinlaista ruokaa.

      Onnistuit juuri kuvailemaan piirteitä jokaisesta miehestä, muttet yhtään ainutta kokonaista miestä. Minne jäi persoona? Millainen itse olet?

      Toivottavasti kuitenkin löydät etsimäsi.

      • Kokonaista miestä on vaikea kuvailla, sit menis jo niin suppeeks et ei sellasta oliskaan. Jokainen mies on persoonana kuitenkin erilainen. Mut joo, pitäis olla perusluonteeltaan positiivinen, avarakatseinen ja innostuvainen.

        Kun kuvailen ihannemiestä enkä laatinut deitti-ilmotusta niin iteseni kuvailun jätin pois.

        Miehellä saa tosiaan olla omaa elämää ja harrastuksia, eikä niitä tarvitse jatkuvasti sovittaa mun pään mukaan. Mutta jos mies on oikeesti halukas seurustelemaan, hänen aikataulunsa joustaa jotta sitä yhteistä aikaa löytyy. Jos ei löydy kuin tunti yhteistä aikaa viikossa, niin eipä siitä kummosta suhdetta tule.

        Painavat tavarat ja työkalujutut taitaa kuvata mun omituista huumorintajua. Osaan kyllä vaihtaa kaapin oveen saranatkin, mutta en tykkää sitä tehdä.


    • Setä Toivo

      Olisit voinut vetää mutkat suoriks ja sanonut tasapaksu joka elämän alueella. Ja nyt skeptikoille vinkiksi, et se ei ole yhtä kuin tylsä:P

    • Ei nyt vittu

      ...''Hän ei myöskään pelkää mun menneisyyttäni, asiallista suhdettani eksääni, lastani.'' - lopetin lukemisen tohon.

      • Queen

        Mun ihannemies, jota ei ainakaan suomesta löydy, siks muutinkon ulkomaille ;-) on:
        -Yhdeksänkymppinen
        -Impotentti
        -Palvoo mua
        -Lapseton
        -Pitää mua kuin kukkaa kämmenellä
        -Ja tarkeinta; vähintään miljardöri! Ja testamentti vain ja ainoastaan minun hyväkseni!!


        Muuta en huoli. Ja periksi en anna ennenkuin löydän. Sanokaa kateelliset looserit mitä tykkäätte!!!


    • .........

      Unohdit kertoa että ihannemiehesi on musta

      • Niin kuka unohti? Mun ei ainaskaan ole


      • glittergirl kirjoitti:

        Niin kuka unohti? Mun ei ainaskaan ole

        Huh, siinä tapauksessa kuvailit mut ;) Pitäisköhän mun kuvailla ihannenaiseni?


      • .........
        glittergirl kirjoitti:

        Niin kuka unohti? Mun ei ainaskaan ole

        Älä valehtele. Kyllä sinunkin ihannemiehesi on musta


    • no ehottomasti, jos mä olisinkin sun ihanne naises. :)

      • Queen

        No se ihanneAVIOmies ei ole musta, vaan kuvaamani lainen.
        Rakastaja sitten voi hyvin mielellään olla nuori musta uros!!! Yam yam!!!!!!


      • Saamasi pitää:

        Ihannenaiseni loiste lähtee siitä, että hänellä on hyvä, terve itsetunto yhdistettynä positiiviseen ajattelutapaan. No, jokaisella meillä on huonot päivänsä, mutta ei silloinkaan tarvitse alkaa leikkimään ongelmajätettä. Ihannenaiseni osaa myös keskustella vuorovaikutteisesti kiperistäkin asioista ja osaa myös antaa vuorollaan periksi tai taipua kompromissiin, ilman, että siitä seuraa hirvittävä uhrautumisnäytelmä. Hiirulainen hän ei kuitenkaan saa olla. Ihannenaiseni ei välttämättä tarvitse olla akateeminen, mutta minun kanssani siitä saattaisi olla etua.

        Ihannenaiseni ei ripustaudu minuun vaan kulkee kumppanina vierelläni. Aivan kaikkea ei suhteenkaan harteille saa ladata. Kuitenkin hän ymmärtää, että ilman yhteistä aikaa polut erkanevat.
        Vaikka ihannenaiseni osaa käyttää järkeään, on hän myös tunneihminen ja osaa antaa ja ottaa vastaan romantiikkaa ja uskaltaa heittäytyä tunteen valtaan.

        Ihannenaiseni on jo hankkinut lapsensa, sillä itse en enää lapsia tule hankkimaan. Lapsettomat sinkut elävät kuitenkin niin erilaista elämää, että lapset ovat vähintään suotavia. Kun kun molempien lapset ja yhteisen ajan summaa yhteen, niin väistämättä ihannenaiseni on asuttava aika lähellä minua.

        Tähän mennessä aika moni varmasti täyttää kriteerit. Seuraavana astuu kehiin huumorintaju. Eihän meistä kukaan huumorintajuton ole, mutta minuun uppoaa parhaiten sarkastisennokkela arkipäivän huumori. Nonet naiset säikkyvät sarkastista huumoriani, mutta siitä ammennen voimavarani arjen myllytyksessä. Toki muukin hauskuus uppoaa, mutta ei naurata sielun syövereitä.

        Naisellani ja minulla tulisi olla myös yhteisiä intressejä kuten liikunta, luonto, kokkaaminen, tanssiminen, matkustelu jne. Kaiken ei välttämättä tarvitse olla yhteistä, mutta riittävän monta yhteistä juttua olisi hyvä olla. On vaan hyvä, että molemmilla on myös ihan omat juttunsa, sillä 24/7 suhde käpertyy liian helposti sisäänpäin.

        Ulkonäöltään unelmanaiseni on pitkähkö ja mieluummin hoikanpuoleinen. Muutama liikakilo ei haittaa, mutta keskivartalolihavuudesta tai vyötärön puuttumisesta en kykene viehättymään, vaikka kuinka yrittäisin. Minusta pitkähköt hiukset ovat naisellisemmat kuin lyhyet ja niitä on mukava löytää kesken työpäivän vaatteistaan ;)

        Seksuaalisesti unelmanaiseni on avoin ja ymmärtää flirtin ja kosketuksen merkityksen perisuhdeseksin ylläpitäjänä. Aivot ovat kuitenkin tärkein sukupuolielin.

        Eli tässäpä unelmanaiseni. Kurkoitat vain kuuta, minä tähtiä :D


    • kiitos kun jaoit unelmasi.

      Asumisen läheisyydestä ei voi tietäää. Liikunta ja tanssiminen on heikommalla. Kävin tosin kesällä kokeilemassa kaupunkitansseja. ja mul on lyhyt tukka, siihen olen nyt tykästynyt. Joskus ollut pitkähkö.

      Ihan en taida olla unelmasi, :(

      • No harmi, oishan se ollut aika epätodennäköistä kohdata unelmansa täällä ;) En minäkään lavatansseja harrasta, mutta muuten tykkään bailata. Tanssiminen ei ole must, tanssikamuja mulla kyllä on liiankin kanssa. Liikunnallisuus on se tärkeämpi juttu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      318
      3216
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      203
      2647
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      140
      2459
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      1975
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      14
      1957
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1632
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1462
    8. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1356
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      121
      1228
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      220
      1147
    Aihe