kasvaako revenneet hiukset takaisin?

nunnunnu

minulta on revennyt iiiso tumppu hiuksia takaraivolta ihan kokonaan irti, juuriltaan lähti melkeen kaikki.mietin et kasvaako ne takaisin koskaan? :O en tosiaan tahdo 26 vuotiaana alkaa pitää peruukkia :( näyttää pahalle.vaikee peittää ku muutenki ohuet hiukset..

9

8095

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • milton..

      saanen kysyä kuinka sulta niitä hiuksia repesi, ihan yllättäen?
      Onhan toi ikävä juttu, etenkin takaraivo alueella, jonkun aikaa saattaa mennä ennenkuin kasvaa sänkeä.

    • 16 10

      Kyllä ne yleensä sieltä takaisin kasvaa...toki "repeäminen" voi olla hyvin erilaista, jos iho on arpeutunut, voi olla, että hiuksetkin on menetetty. Oliko repeämistilanteen jälkeen rupia/haavoja?
      Karvan elinkaari on kuitenkin pitkä, ja ennenkuin karvatuppi taas alkaa uutta hiusta tunkea esiin, aikaa kuluu. Hius myös kasvaa keskimäärin n. 1 cm kuukaudessa. Normaalissa hiuksen irtoamisessa hiustupen lepovaihe kestää jopa neljäkin kuukautta, "repäistynä" saattaa viedä kauemminkin, ennenkuin hiustuppi alkaa uutta karvaa kasvattamaan. Uskoisin kuitenkin, että puolen vuoden päästä on jo lyhyttä tukkaa näkyvissä.

    • Kulmakarvatkin

      kasvaa takas, vaikka ne revitään juurineen irti.

      • kokemusta on

        Kampaajatkin osaa repiä tosi hyvin.


    • 16 10

      Tuli nyt mieleen;
      "Juurinen" irtoava, eli se irti nykäisty karva, jossa saattaa näkyä "juuressa" se pieni pallukka, tilalle kasvaa siis uusi hius takaisin. Ajan kanssa :)
      Jos hiukset on revenneet irti niin, että ihoa on revennyt mukana (esim. jossain onnettomuudessa) ja hiuspohjassa on verestävä haava, aukile, tai miksi ikinä sitä kutsutaankaan, iho arpeutuu, eikä karva enää siihen kasva. Karva ei siis myöskään kasva esim. kauneusleikkausten jälkeisiin arpiin, tai muihin kirurgisten toimenpiteiden jälkeisiin arpiin, jotka ovat hiuspohjassa.

      Kun ei tästä hiusten "repeämisestä" ollut sen tarkempia taustoja, missä, miten, on vaikea muuta sanoa, kuin ympäripyöreästi, että kasvaa, jos haavoja, arpikuvosta ei ole.

    • lynderpix
    • nunnunnu

      päänahka on kunnossa siis ei ole arpia tai jälkiä :) hiuksia vaan lähtenyt ja naisella se ei ole helppo paikka :/ en nyt jaksa syitä tässä alkaa selostaa tulisi liiankin pitkä tarina mutta tuli kohellettua hieman.itte pää on kumminkin kunnossa mutta n.5 sentin alueella on hiukset lähteneet kokonaan :( arpia onneks ei ole.ois maailman loppu jos en sais hiuksiani takaisin! :( juuri kun ovat niin hyvin voineet minun hiukset tässä raskauden aikana.

      • apua!!!

        Moikka! Mulla kävi onnettomuus, ja sain n2€ kolikon kokoisen alueen asfaltti-ihottumaa päähäni. Tukka lähti alueelta. En usko että jää arpi kun on ns pintaraapaisu mutta pelottaa että ei kasva enää tukkaa takaisin...? Aluksi oli verillä ja nyt on tilalla rupi.... Onko kellään kokemusta?


    • Anonyymi

      Multa revittiin juurineen hiukset päälaelta.kasvaakohan ikinä takasi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3387
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2035
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1678
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1583
    5. 80
      1135
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      996
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      926
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      855
    Aihe