Mitä tämä käristysliha sisältää - kuva

Jäi ruoan laitto

Ostin pakastettua saksanhirvestä tehtyä käristyslihaa, mutta sen laitto jäi kesken, kun katsoin, miltä liha paistamisen jälkeen näytti; tässä kuva muutamasta "lihapalasta"
http://aijaa.com/6p22FX


Kuvasta näkee selvästi, että 100 prosenttisena lihana myyty tuote sisältää isoja suonia. Onko se sydäntä vai jotain muuta ruhon osaa?

8

2595

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • porokoko

      Kuvassa on lihasten välistä sidekudosta ja rustoja. Ne eivät ole mitenkään vahingollisia, mutta eivät juurikaan käristyslihassa pehmene ja siinä mielessä epämiellyttäviä vaikka tuovatkin makua käristykseen.

      Ko. näyte on todella huonosti leikattua, tarhattua ja oletettavasti saksalaista alkuperää olevaa saksanhirveä. Tätä myydään meillä juuri käristyslihan nimellä ja uskotaan kuluttajan olettavan kyseessä olevan poron. Ja joskus tarhattu käryliha ujutetaan pieneen määrään poronlihaa ja myydään poron hinnalla.

    • 1+56

      sellaisia 'jäteosista' tehtyjä ne valmis käristeet ovat... jonnekin ne pitää saada hävitettyä ja vielä rahaakin sen hävityksestä.... älkää hyvät ihmiset ostako näitä valmis eineksiä... tehty mistä lie osista ... ei niihin parhaita osia käytetä, vaikka joku niin luuleekin.

      • hinta ratkaisee

        Hinnastahan se on kiinni. Joskus tuota saksanhirveä saa todella edullisesti ja ihan hyvän käristyksen siitä saa tehtyä.


    • kulinaristi

      Hyi he... En taida kylmänen foodin tuotteisiin koskea. Aivan hirveetä moskaa ! Eihän tuo kelpaa koirillekkaan

    • Kallista roipetta

      Lapin liha myy samanlaista lihanroipetta nimellä poronkäristys.
      Käristyksissä on myös teräviä luunsiruja joita kannattaa varoa!

    • hohhoijjaaaaaaaaaaaa

      Ei ne sidekudokset ketään tapa. Ne on helppo jättää syömättä. Itse asiassa nekin antavat ruokaan makua. Ei hyvää lihalientäkään fileestä tehdä.

      Jos haluat käristelihaa, jossa ei ole sidekudosta, sinun pitää olla valmis maksamaan paistilihasta.

    • kokki333

      Itse vuolen käristelihat puolijäisestä paistista. Eipä tule mitä sattuu ketkuloita mukaan, ja käristys kypsyy nopeasti ja on hyvää! Potkat ovat hyvää ruokaa, ja todella maukasta, mutta vaativat pitkän hauduttamisen esim. padassa leivinuunissa. Kaupan valmiit käristyslihat ovat yleensä noita sitkeitä ja jänteikkäitä tähteitä. Ei niistä helposti mureaa ja hyvää saa. Sinänsä tarhattu saksanhirven liha on hyvää, jos sitä saa kunnollista ruhon kohtaa ja tuoreena. joskus noissa raakapakasteissa on niin pitkät päiväykset että ihan hirvittää.

    • vututtaa

      Kylmäsen "saksanhirvikäristys" aivan kamalaa paskaa... siiis paskaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi sä valitsit

      Juuri minut sieltä?
      Ikävä
      70
      3089
    2. Kerro nyt rehellisesti fiilikset?

      Rehellinem fiilis
      Suhteet
      61
      2467
    3. Hei........

      Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.
      Ikävä
      56
      2106
    4. Heilutetaanko peittoa hieman

      Heilutetaan peittoa vähän ;3
      Ikävä
      54
      1890
    5. Mitä sanoa pituudeksi näillä mittaustuloksilla?

      Jos jossain tarttee ilmoittaa pituus sentin tarkkuudella? Mitattu neljästi virallisesti ja mittaustulokset on olleet 1
      Sinkut
      93
      1873
    6. Tilanteesi nyt?

      Kysymys otsikossa
      Suhteet
      40
      1554
    7. Kaipaan sua, Ope

      Mietin, että ajatteletko sinä minua?..
      Ikävä
      40
      1510
    8. Mä en jaksa suojella sua enää

      Oot osa mun tarinaa ja ensirakkaus 🩷🌈 Olisiko niin kauheata, jos muutkin ystävämme tietäisivät? Se on jo niin vanha ”t
      Ikävä
      14
      1213
    9. EU:n uusin idea - jatkossa joudut tunnistautumaan kun katsot PORNOA!

      "Pornon katsominen muuttuu täysin Euroopan komissio on kehittänyt sovelluksen, jolla internetin käyttäjä voi todistaa p
      Maailman menoa
      139
      1138
    10. Vuodetvierii

      E siitä tulee nyt 50 vuotta oivoi
      Ähtäri
      6
      1063
    Aihe