Pikkujoulut

not name

Onneksi ohi tältä vuodelta.

Suurin osa tärkeimmistä työkavereista ei edes vaivautunut paikalle. Mitähän kertoo työyhteisöstä??

12

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinne menisinkin

      miksi sinne yleensä pitäisi mennä.... työkavereita näkee päivisin, se riittää.oli sitten kuinka paras tahansa.Eri juttu on sellaiset pikkujoulut jotka on koko perheelle, on pukki ja tontut lapsille ja ei alkon tuotteita.

      • säästetään lisää

        Pikkujouluissa on mahdollista tutustua uusiin ihmisiin, joiden kanssa ei tee normaalisti töitä. Valitettavasti pikkujoulut ovat usein sellaiset, että siellä istutaan samojen naamojen kanssa, joiden kanssa ollaan muutenkin eniten tekemisissä.

        Tuskin kovin monella firmalla on varaa/intressejä kustantaa perheenkin pikkujoulut.


    • sinne menisinkin

      perhepikkujoulu ei maksa paljoakaan vs ryyppyjuhlat niille joille aina.Pukki voi olla kuka tahansa ja vähän isommat lapset tonttuina, vähän karkkeja ja limua lapsille ja aikuisille kahvit kinkkuleivällä/tortulla.Hoituu ihan omalla väellä pienissä ja vähän suuremmissakin firmoissa ja sitten vielä suuremmissahan onkin jo henk.kuntaa asian hoitamiseen. Sanoit, jotta perheenKIN, ei ole tarkoituskaan kustantaa muuta kuin se koko perheen... jos joku haluu juoda niin tehköön sen ihan muualla ja muulloin.

      • säästetään lisää

        Miksi pikkujouluissa pitää sinun mielestä juoda kaksin käsin viinaa, ei siihen kukaan pakota. Itse join kaksi olutta ja suurimmaksi osaksi kulutin aikaani tanssilattialla. Jos alkoholi on sinulle kovinkin onkkelma, niin ehkäpä niihin pikkujouluihin on parempi olla menemättä :).


      • Ei säästetä
        säästetään lisää kirjoitti:

        Miksi pikkujouluissa pitää sinun mielestä juoda kaksin käsin viinaa, ei siihen kukaan pakota. Itse join kaksi olutta ja suurimmaksi osaksi kulutin aikaani tanssilattialla. Jos alkoholi on sinulle kovinkin onkkelma, niin ehkäpä niihin pikkujouluihin on parempi olla menemättä :).

        Niinpä niin. Menit tanssimaan ja munasit itsesi kaikkien nähden, ja vieläpä selvänä (tai saatoithan sä olla niistä kahdesta kaljasta humalassakin).


    • sinne menisinkin

      minulle se vei ole ongelma mutta tunnen monia jotka pilaavat lastensa elämän joka vuosi joulukuussa ... on monia pikkujouluja joihin on 'pakko' mennä ja vetää lärvit luttuun ... lapset pelkää isää ja myöskin äitiä joka huutaa ,kiroilee, haukkuu ja kaatuilee ja ehkä lyökin.... siksi olisi parempi se raitis perhejuhla. Minulle se ei ole ongelma missään muotoa... maistelen kyllä, mutta ikinä en ole 'lärvejä' vetänyt.

      • hoh hoijaa

        Hienoja ennakkoluuloja sinullakin. Niin että kaikki jotka juovat enemmän kuin 2 annosta ovat automaattisesti lapsen/vaimon hakkaajia? Ehkä myös raiskaajia? Voisitko vielä keksiä jotain muuta mukavaa lisäksi?


      • 23rf23rr

        Ei se tee susta yhtään parempaa ihmistä vaikka vaan "maisteletki" lasten nähden etkä juo kunnon känniä.


    • sinne menisinkin

      älä yleistä, tiedät varsin hyvin jotta ei kaikki noin tee...mutta sinunkin on pakko myöntää jotta tunnet kuin tunnetkin muutaman tyypin jolle ei mikään riitä... näitä tietysti tarkoitin.

      • örkit on muualla

        Voin kertoa että mietoja alkoholijuomia oli tarjolla meidän pikkujouluissa ihan riittävästi, mutta kukaan ei ollut selkeästi kännissä.


    • toimit­usjohtaja

      Aahh, se henkilöstöpuolen sihteerin peräsin... :3

    • 10+10

      Ei juuri huvittaisi mennä pikkujouluun, mutta täytyy kun olen paikan pomo. Harmittaa että vielä illan lisäksi menee lauantai, kun pitää väsymystä potea. Porukan mukana on pakko roikkua pikkutunneille. Sekin suunnilleen selvinpäin, kun ei alkoholi oikein maistu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      55
      2973
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1606
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1368
    Aihe