Moi,
tietääkö kukaan tuon ohuttakin ohuemman leivän reseptiä/valmistustapaa, johon siis Venäjällä Saslik mausteineen kääritään?
Käsittääkseni syövät sitä Kebabin tapaan, eli ensin valmistetaan Saslik, lihoja sitten vartaast alkaitetaan ko. "leivälle" kastiketta ja sitten se kääritään nyytiksi ja nautitaan.
Saslik ja se ohut leipä johon sitä Venäjällä kääritään
3
476
Vastaukset
- saslök Lavašš ka
Kalkuniliha šašlõkk
Sealiha šašlõkk
Lambaliha šašlõkk (seljakarbonaad)
Vasikaliha šašlõkk
Šašlõkk seakarbonaadist
Šašlõkk Šeš-beš (assortii)
Kanafilee šašlõkk
ja pöytään tuodaan aina Lavašš leipä, joka vaikea kotioloissa
Pita korvaa
8 kpl
2½ dl vettä
25 g hiivaa
1 tl suolaa
2 rkl öljyä
5 dl Durumvehnäjauhoja
sekoita ja anna kohota -l kauli 8 mahd ohutta leipää
Paista 250°C:ssa 5 min. Leipä kohoaa taskulliseksi kovassa lämmössä
Avaa kuuma leipä ja tunge siihen saslik salaattia jne
http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/kuluttajat/reseptit/paaruoat/tortillat__fajitakset__pitaleivat/pitaleivat/ - lavassin teko
http://www.youtube.com/watch?v=8uY54Jy1lDA
http://www.youtube.com/watch?v=NMUBJwYsrQc
kävisköhän muurikass tai saunapadassa ?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alahan tulla paikkaamaan tekojas
Ja lopeta se piilossa oleminen. Olet vastuussa mun haavoista. Vien asian eteenpäin jos ei ala kuulumaan.315776- 363791
Onko kenellekään muulle käynyt niin
Että menetti tilaisuutensa? Kaivattu oli kuin tarjottimella, osoitti kiinnostusta vahvasti, silmät ja olemus täynnä rakk1833323- 122758
- 292222
- 122167
- 1621906
- 181505
- 1051362
- 251233