Kuka nyt nykyisin avioliittoon hinkuaa!?

Kuka nykypäivänä enää avioliittoon menee - on täysin umpihullu!? ;) Mä olen elänyt 10 vuotta avoliitossa ja niin elän lopun elämäni...tiedän monia jotka on vannoutuneet sille. Oman käsitykseni mukaan avioliitosta on hyötyä vain silloin kun vanhuus lähenee, jollei avopuolisot ole tehneet keskenvälistä testamenttia. Emme ole tehneet sellaista. Odotan kovin sitä että avoliitosta tehtäisi yhtä vahva parisuhdeinstituutio kuin mitä on avioliittokin heti papin aamenen tai maistraatin vihkijän loppulausuntojen jälkeen, mikäli avoliitto on kestänyt yhtenäisesti esim. 10-15 vuotta. Mielestäni tuo vihille meneminen tuntuu kohdaltamme aika naurettavalta, vaikka se toimitettaisikin maistraatissa!! Me emme ole sitä koenneet vaan mitenkään tarpeelliseksi. Lapsia meillä ei ole -tulisiko niitä sitten avioliitossakaan?!

26

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ,,,,,,,,,,

      Nimenomaan kun lapsia ei ole, kannattaa pitää huolta siitä testamentin teosta, jos ja kun yhteistä omaisuutta alkaa kartuttaa. Jos lapsettomana avoliitossa puolisosi kuolee, hänen omaisuudestaan ei tule pätkääkään sinulle (ilman sitä testamenttia, ja senkin kanssa joudut maksamaan veroja enemmän). Nuorikin ihminen voi kuolla. Jäät myös ilman leskeneläkettä. Lähin omainen ei ole nyt avopuolisosi, vaan joku sukulaisesi.

      Minulla herää kysymys, miksi ei avioliittoon? Mitä se haittaa? Avioliiton kun voi solmia hyvin helposti, se ei maksa mitään ja voihan sitä erota, jos siltä tuntuu. Ja jos taas rahoistaan haluaa tiukasti pitää kiinni, niin voi tehdä avioehdonkin.

      • n.24.hki

        täysin samaa mieltä. pidät ihmisiä umpihulluina, jotka menevät naimisiin, mutta odotat, että avoliitosta tehtäisiin yhtä vahva parisuhdeinstituutio, jos se on kestänyt 10-15v.? silloinhan se olisi täysin sama asia, kuin jos menisit naimisiin? ja silloin se olisi myös yhtä hankala purkaa ;)

        onko mielestäsi oikein, että henkilöt jotka eivät virallisesti ole menneet naimisiin vaan ovat olleet avoliitossa 10v. joutuisivat odottamaan sen puoli vuotta, ennenkuin avoliitto puretaisiin, mikäli he haluaisivat erota?

        en oikein ymmärrä pointtiasi.


      • "Nimenomaan kun lapsia ei ole, kannattaa pitää huolta siitä testamentin teosta, jos ja kun yhteistä omaisuutta alkaa kartuttaa."

        Auto on avovaimoni nimissä, asunto on vuokralla, lapsia ei ole eikä omaisuuttakaan, joten miksi meidän tulisi tehdä testamentti...en OMISTA MITÄÄN JA TAHDON ELÄÄ ELÄMÄNI NIIN ETTEN OMISTA MITÄÄN!! Testamentissa ei lukisi kuin se sama värssy jonka kaikki muutkin tietää että kuoltuani avopuolisoni saisi oikeuden asua asunnossa, jossa olemme asuneet ja pälä pälä pälä!!

        Avoliitossa on vaan korkeampi perintövero (tiedän!), mutta kaikki muu siirtyy avopuolisolle, mikäli on testamentti!! Sen ois syytä juuri muuttaa!! Pitkäaiakainen avoliitto tulisi ringastaan Suomen automaattisesti avioliiton tasolle, ilman vihkimistä!!! Monesti on tieto esimerkiksi Suomen valtion laitoksissa tai merkintä, että henkilöt ovat asuneet keskenään. Ei se paljon vaatisi, jos avioliittoonkin VOISI HAKEA, EIKÄ VIHKIÄ!! Vihaan vihkimistä, mielestäni sen tulisi olla vain jonkun kuninkaallisten seremonia eikä liioin tavallisten ihmisten!!

        Suomen laki tulisi muuttaa, mutta kun siellä istuu niin konservatiivista sakkia että pitävät avoliitossa asuviakin ns. "susipareina" niin eihän siitä mitään saa kuin rupia naamaansa, jos alkaa tästä asiasta heidän kanssa kinamaan!!


      • En tahdo avovaimoltani mitään kun hän kuolisi!! Mä en halua periä mitään! Siksi elämme avoliitossa!! Meille riittäisi rekisteröity parisuhde, joka on tarkoitettu lähinnä homoseksuaaleille!! Minä en halua omistaa vaimoani, mitä en vaadi häneltä yhtään mitään!! Kysymys on periaatesyistä, että 10 vuotta avoliitossa asuneet tulisi automaattisesti ylentää samaan kuin ne jotka saavat omistukseen toisensa välittömästi esim. papin aamenen jälkeen, vaikkei ois tunteneet toisiaan kuin alle vuoden tms.


      • Shark Mac
        ateisti1982 kirjoitti:

        En tahdo avovaimoltani mitään kun hän kuolisi!! Mä en halua periä mitään! Siksi elämme avoliitossa!! Meille riittäisi rekisteröity parisuhde, joka on tarkoitettu lähinnä homoseksuaaleille!! Minä en halua omistaa vaimoani, mitä en vaadi häneltä yhtään mitään!! Kysymys on periaatesyistä, että 10 vuotta avoliitossa asuneet tulisi automaattisesti ylentää samaan kuin ne jotka saavat omistukseen toisensa välittömästi esim. papin aamenen jälkeen, vaikkei ois tunteneet toisiaan kuin alle vuoden tms.

        Etkö sinä taulapää käsitä, että jos avoliitto nostettaisiin avioliiton rinnalle, niin juuri tuo, mistä et välitä, tapahtuisi naisten ruinaamana kuitenkin ja Luoja varjelkoon silloin meitä miehiä! Sinä et omista mitään, mutta aika moni mies omistaa! Avoliitto on ainoa yhdessäasumisen muoto miehelle, jossa mies voi edes jotenkin vielä säilyttää nahkansa tulematta oikeusraiskatuksi.


      • bride

        Kaikilla on tietenkin omat mielipiteensä avioliitonsuhteen, mutta mun mielestä siitä on enemmän hyötyä mitä haittaa.


      • avo858
        ateisti1982 kirjoitti:

        En tahdo avovaimoltani mitään kun hän kuolisi!! Mä en halua periä mitään! Siksi elämme avoliitossa!! Meille riittäisi rekisteröity parisuhde, joka on tarkoitettu lähinnä homoseksuaaleille!! Minä en halua omistaa vaimoani, mitä en vaadi häneltä yhtään mitään!! Kysymys on periaatesyistä, että 10 vuotta avoliitossa asuneet tulisi automaattisesti ylentää samaan kuin ne jotka saavat omistukseen toisensa välittömästi esim. papin aamenen jälkeen, vaikkei ois tunteneet toisiaan kuin alle vuoden tms.

        olisi upeaa olla naimisissa 19 kertaa yhteensa. ja 19 naisen kanssa 1. marika 2. hanna-riikka 3. tiia 4. laura 5. annika 6. laura 7. annika 8. janina 9. tiia 10. janina 11. tiia 12. marianne 13. jonna 14. marika 15. linda 16. tiia 17. hannele 18. maarit 19. kirsi


    • Uskova veli -67

      Pyhän Raamatun mukaan avioliitto on Jumalan asettama. Jumalanpelon omaava Kristitty haluaa säästää neitsyyden hääyöhön ja pitää aviovuoteen pyhänä. Jos kuulut ryhmään: en omaa Jumalanpelkoa niin kerro oma näkemyksesi asiasta. Saa vastata ei haittaa.

      • "Pyhän Raamatun mukaan avioliitto on Jumalan asettama."

        Avioliitto ei ole yhdenkään Jumalan asettama. Todista ensin Jumalasi olemassa olon!! Pitää näyttäytyä nyt...ei näkynyt...sellaista ei ole olemassa!!!


    • sjnsfkdglkfhlgul

      no et itse nyt ole yhtään ajantasalla... tota avoliittossa asuvien härdelliä on lakien puolesta parannettu. Eli pitkässä avoliitossa alatte olemaan juridisesti samalla tasolla kun avioliitossakin olevat.

      Toinen asia, se että muut menee naimisiin, niin mikä hiton ongelma se sulle on??

      Hanki itellesi elämään jotain sisältöä niin ei tartte tollasista asioista murehtia, jotka ei sua koske pätkääkään!

      • "Hanki itellesi elämään jotain sisältöä niin ei tartte tollasista asioista murehtia, jotka ei sua koske pätkääkään! "

        hankittaisi Suomeen ensin EDES laki...niin voisin hyvällä omalla tunnolla hankkia elämääni sisältöä. Minusta tuo on vastuuttomien ihmisten ja vapaakasvatuksen tuoma tulos: "älä vaikuta mihinkään, älä valita asiasta, tyydy osaasi ja haistatetaan paskat vaaliäänestyksessä ja valitetaan kun ei äänestänyt".

        Minähän en tyydy osaani vaan mielestäni tuollainen on suuri epäkohta laissa, jossa määritellään avioliiton olleen heti papin aamenen tai maistraatin lakimiehen vihkimisen jälkeen avioliiton olevan VÄLITTÖMÄSTI juridinen eli lainvoimaisempi kuin 10 vuotta kestänyt avoliitto!! Mielestäni avioliitolla ei tule olla mitään lainvoimaa siinä mittakaavassa, joka alkaa siitä hetkestä kun vihkijä alaa puhumaan siihen hetkeen kun vihkijä lopettaa puhumisensa!!! Miten 10 vuotta kestänyt avoliitto voi olla "lainvoimaton" kun se että menisimme vihille avovaimoni kanssa!! sitä en ymmärrä enkä voi mitenkään hyväksyä!! Meillä on Eduskunta täynnä paskoja politikkoja, jotka ei näe solidaarisuutta!!


    • Väliäkö sillä

      Avioliitto on lupaus olla yhdessä, TAHDOTKO rakastaa kysytään, ei että rakastatko.

      Ei avioliitto ole mikään pelottava mörkö tai pakottava instituutio. Ihmisten rappeutuva moraali koskien parisuhdessa on jatkuvasti kasvamassa, ei siinä merkitse ollaanko naimissa vai ei. Ihmisistä on tullut hedonisteja, itsekkäitä ja hetken tunteiden johdattamia markkinointimaailman uhreja. Aina pitäisi olla salasuhteita, jännittävää yhdessäoloa.
      Jotkut kuvittelevat kiertävänsä karikot olemassa avoliitossa. No ikävä uutinen teille, ei se avoliitto ole sen parempi turvaamaan ikuista onnea. Ainoastaan ihmisen omat arvot ja tahto määrittävät tuleeko liitosta pitkä.

      Exäni aina huusi avoliiton ihanuutta ja avioliiton kauheutta. Eipä ole avoliitot tuoneet hänelle onnea, jo kymmenes nainen nyt menossa.

      • "Avioliitto on lupaus olla yhdessä, TAHDOTKO rakastaa kysytään, ei että rakastatko."

        Rakastan avovaimoani, vaikka en elä hänen kanssa avioliitossa. Äläkä ala ilmaisemaan nyt mitään "akkojen jorinoita" että ainut tapa ois osoittaa rakkautensa avovaimoaan kohtaan on viedä hänet vihille. Tavalliseen avioliittoon tulisi hakea eikä vihkiä!!


      • "Aina pitäisi olla salasuhteita, jännittävää yhdessäoloa."

        Huikean jännää, mutta ei koske minua!! Olen sitoutunut avoliittooni, eikä minulla ole mitään salasuhteita. Jos olisin avioliitossa niin saattaisi tällöin olla muutama nainen kainalossani vain siksi kun olisin avioliitossa ihan vaan sen takia kun elän avioliitossa!

        Avoliitto on paljon sitovampi instituutio koska siinä ollaan enemmän vapaasta tahdosta, eikä liioin pakottavasta syystä. Mielestäni vaan me eletään avovaimoni yhtälaisessa parisuhteessa kuin ne jotka elävät avioliitossa!! miten erotaan muutoin kuin instituutiollisesti siitä että olemme 10 vuotta eläneet yhdessä ja sitten tulee ne jotka menevät naimisiin alle vuoden seurustemisen jälkeen!!!???

        Edellisestä edelliselle tai ehkä sitäkin edelliselle puhujalle. Oletus on se että avioliitto antaa paremman leskeneläkkeen avioliitossa kuin avoliitossa, mutta on se käsitys myöskin ettei avopuoliso saisi mitään leskeneläkettä...avopuoliso saa leskeneläkettä, mutta suuremmalla verotuksella kuin aviopuoliso kuolleesta puolisostaan. Mielestäni koko leskeneläkettä ei pitäisi edes olla olemassakaan!!! Mä en ainakaan mitään leskeneläkettä tahdo, koska toisen ihmisen elämällä/kuolemalla ei tulisi "ratsastella"!! Ihmiset on 2 eri henkilöä parisuhteessa!!!

        Ns. homoavioliitot tulisi laillistaa!! Pitkäaikaiset avolitot tulisi samoin tehdä yhtä lainvoimaiseksi mitä on avioliitotkin!! Uskovainen ois muuten samaa mieltä, mutta "hääyönä pitäis vasta nainen menettää neitsyytensä, joten miten avovaimo voi menettää neitsyytensä kunnei ole mitään hääyötä" - uskovaiset on ihan vitun torveja!!!


      • ateisti1982 kirjoitti:

        "Avioliitto on lupaus olla yhdessä, TAHDOTKO rakastaa kysytään, ei että rakastatko."

        Rakastan avovaimoani, vaikka en elä hänen kanssa avioliitossa. Äläkä ala ilmaisemaan nyt mitään "akkojen jorinoita" että ainut tapa ois osoittaa rakkautensa avovaimoaan kohtaan on viedä hänet vihille. Tavalliseen avioliittoon tulisi hakea eikä vihkiä!!

        "Exäni aina huusi avoliiton ihanuutta ja avioliiton kauheutta. Eipä ole avoliitot tuoneet hänelle onnea, jo kymmenes nainen nyt menossa. "

        Minulle seksuaalisesti ensimmäinen ja minulle seksuaalisesti viimeinen!! Avoliito ei ole yhtä tyhjän kanssa kuin sun exällesi! Olen sitoutunut avovaimooni jo 10 vuotta niin kuin oltaisi "avioliitossa", joten kaikkein ongelmallisin on tämä Päivi Räsäsen avioliittolakiuudistus" tai mikä kökkö lienee!? Toiko se miehelle vaimolta pillua lisää vai mikä oli syy että avioliitolakia tuli uudistaa, mutta ei paskaakaan ajateltu avoliitossa eläviä!!???


    • Näin avioliitoissa.

      Avioliitossa naiset katkeroituvat.
      Naisista tulee vihaisia ja valittavia.
      Naiset vihaa muiden onnea.
      naiset avioliitossa inhoaa omia mukuloitaan.
      Naiset masentuu ja vaipuu katkeruuteen.
      Naiset eivät kestä kauniita ja hoikkia naisia.
      He ovat kuin tyhjäkuori enään.

      • Shark Mac

        Naiset eivät ole koskaan onnellisia, aviossa tai ei. Suurin virhe, mitä mies voi tehdä, on yrittää tehdä naisesta onnellinen.


      • Faktaa kehiin!!

        Ei ihan näinkään. Olen jopa täysin päin vastaista mieltä. Minulla on paljon sinkkukavereita naisia, jotka tekisivät mitä tahansa, jotta olisivat parisuhteessa, vakituisessa. He ovat katkeroituneet ja valittavat eivätkä siedä meidän parisuhteessa olevien onnea (kun ajattelevat niin kuin sinä). He ovat katkeria ja lihovat sekä ovat välinpitämättömiä ulkomuodostaan; ovat kuin tyhjä kuori.

        Parhaimmillaan avioliitto kaunistaa naista, tekee hänestä tasapanoisemman ja korostaa naisen identiteettia, onnellisuus on vaihtelevaa mutta taattua. Keski-ikäinen sinkkunainen on säälittävä kaikessa kaipuussaan sekä menetettyyn nuoruuteen ja mahdollisuuksiin sekä myös toivottamaan tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin.


    • Shark Mac

      Ei ei ei ja ei! Avoliitto on nimenomaan sitä varten että jos ei halua antaa eukolle oikeutta perintöönsä, rahoihinsa ja taloihinsa tai voi nostaa kytkintä kun huvittaa! Avoliitosta ei missään tapauksessa saa tehdä yhtä lainvoimaista kuin avioliitosta. Jo nyt avoliitto on liian sitova ja usein nimenomaan sen miehen häviöksi.

      On olemassa paljon ihmisiä, jotka eivät halua, että se panokaveri on lähin omainen. Näin olkoon. Avioliitto sitten niitä varten, jotka haluaa teatteria.

    • wwwww111111

      Avioliitto on solmima juridinen sopimus, avoliitto on vain kahden ihmisen yhdessäasumisen muoto, jota ei lailla säädellä. Tuo sopimus syntyy ja tulee voimaan vihkimisessä, samalla tavalla kuin muutkin sopimukset tulevat voimaan niistä säädetyllä tavalla. Vuokrasopimuskin on allekirjoituksen jälkeen voimassa.
      Avioliitto tuo erilaisia oikeuksia ja velvollisuuksia puolisoiden välille. On jokaisen omassa harkinnassa haluaako parisuhteensa olevan avo- vai avioliitto. Ne, jotka menevät naimisiin ovat valmiita sitoutumaan myös juridisesti puolisoonsa. Tiedät kai, että avioliitossa puolisolla on esim. elatusvelvollisuus. Samoin, vaikka et haluakaan omistaa mitään, olet lapsettomassa avioliitossa puolisosi perillinen.
      Jos haluaa elää elämänsä jonkun kanssa yhdessä, ilman että siihen haluaa juridiikkaa sotkea, niin avoliito on ratkaisu.

      Avopuoliso ei muuten saa leskeneläkettä.

      Miksi sinulle kelpaisi rekisteröity parisuhde, joka kuitenkin toisi samat edut mukanaa kuin avioliittokin? Vihkiminen sinänsä voidaan toimittaa hyvinkin yksikertaisesti maistraatissa, ilman mitään juhlallisuuksia.
      Arjen sujumisessa tuskin on eroa siinä, ollaanko avio- vai avosuhteessa.

      • Ihan vaan tiedoksi

        Kyllä avopuolisollakin on elatusvelvollisuus, jos pari asuu virallisesti yhdessä. Oli parilla lapsia tai ei. Ihan vaan tiedoksi. Avopuolison tulot vaikuttaa joihinkin Kelan tukiin. Työttömyyspäivärahaan ei vaikuta enään, tämän vuoden alussa tullut lakimuutos. Mutta yleiseen- ja eläkkeensaajan asumistukeen vaikuttaa avopuolison tulot.

        Kela kysyy ruokakunnan tulot. Ruokakuntana Kela pitää asunnossa virallisesti asuvia yli 18-vuotiaita henkilöitä, joilla on palkkatuloa tai jotain muuta tuloa, jolla voidaan olettaa henkilön osallistuvan ruokakunna kuluihin.


      • wwwww111111
        Ihan vaan tiedoksi kirjoitti:

        Kyllä avopuolisollakin on elatusvelvollisuus, jos pari asuu virallisesti yhdessä. Oli parilla lapsia tai ei. Ihan vaan tiedoksi. Avopuolison tulot vaikuttaa joihinkin Kelan tukiin. Työttömyyspäivärahaan ei vaikuta enään, tämän vuoden alussa tullut lakimuutos. Mutta yleiseen- ja eläkkeensaajan asumistukeen vaikuttaa avopuolison tulot.

        Kela kysyy ruokakunnan tulot. Ruokakuntana Kela pitää asunnossa virallisesti asuvia yli 18-vuotiaita henkilöitä, joilla on palkkatuloa tai jotain muuta tuloa, jolla voidaan olettaa henkilön osallistuvan ruokakunna kuluihin.

        Oikeuslaitoksen sivuilta:
        Avioliittolain säännökset osapuolten välisistä oikeuksista ja velvollisuuksista eivät koske avoliittoa miltään osin. Avopuolisoilla ei siten ole keskinäistä elatusvelvollisuutta eikä suoraan avoliiton perusteella synny oikeutta toisen osapuolen omaisuuteen. Tämä lähtökohta säilyy myös niiden avoliittojen osalta, joihin sovelletaan 1.4.2011 voimaan tullutta lakia avopuolisoiden yhteistalouden purkamisesta (26/2011).


    • se seksi, se seksi..

      Avioliitossa voisit harrastaa seksiä vaimosi kanssa. Kyllä se luonto tikanpojan puuhun ajaa.

    • Oma elämänkatsomus

      Tiedän, että avoliitto on nostettu lähes samalle tasolle, kun tuo avioliitto.

      Yritäs tehdä esim. tiedusteluja sairaalasta / viranomaiselta (poliisi) avopuolisosata, jos hän on esim. kadonut tai joutunut vakavaan onnettomuuteen.

      Kyllä ensin puhelin saattaa soida hänen vanhemmilla tai sisaruksilla. Hänen on siis ŧäytynyt erikseen kirjata sairaalalle sinut lähiomaiseksi ja silti sinut voidaan ohittaa, kun halutaan tietää mielipidettä hänen hoitamiseksi, jos hän on estynyt kertomaan omaan kantaansa hoidon suhteen.

      Avioliitossa taas puolisolla on hiukan paremmat mahdollisuuden vaikuttaa asiaan.

      Itselleni ei avoliitto olisi ollut ongelma, mutta jostain syystä sitä vaan halusi lapsetttomanakin valita aviolliton.

      Ja mitään isoja juhlia ei pidetty. Perjantaina maistraatissa erittäin pienimutoisesti. Osa sukulaisista ei taida vieläkään tietää avioliitostani. Molemmilla on oma sukunimi käytössä, joten ei näy ulkopuolisille.

      Maistraatissa, muuten kerrottin, että nykyään käy paljon pareja esim. ruokatunnilla vihkimisessä ja talon puolesta tulee todistajat, joskus parit saattaa esim. juhannuksena pitää ystävillensä grilijuhlat, jossa sitten kerrotaan asiasta.

      Joten ei se todellakaan ole mikään pakko järjestää sirkushuveja ja karnevaaleja asian hoitamiseksi.

    • Näin on näreet

      Lakiin pitäisi kirjata avoliitollaisille aivan samat oikeudet ja velvoitteet kuin aviolittolaissakin on.
      On ihmisten henkilökohtainen asia, minkämuotoisessa parisuhteessa he elävät.

      Elikä tasan yksi laki riittää.

      • Joojoo.....

        No eikös silloin olisi sama mennä naimisiin sen sijaan, että alettaisiin tehdä lakimuutoksia?? Tosin tällainen populistinen radikaalius vanhoja instituutioita kohtaan vähenisi, joka olisi harmi muka-edistyksellisille pellelle!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe