Nyt rillataan! (miten ryypätään) I.T.O

tomminik

Täa on teille vinkkejä ja haluttas teidän vinkit nyt kuulla!!

Joo elikkä ajattelin tänne kovana rillauksen ystävänä alottaa tälläsen keskustelun, jossa ajattelin kertoa miten rillataan oikein kunnolla. Meikäläisellä on kokemusta rillaushommista jo siinä määrin että, musta tuntuu vahvasti että voin siitä täällä vinkkejä jakaa. Ryyppääminen on nimittäin IHAN TÖRKEEN OIKEIN!

Jess. Eli ku lähetään ryyppäämään, ni aluks ois pari hyvää juttua olla katottuna valmiiks. Ihan tärkein homma on se että pitäs ite miettiä kauanko aikoo rillata. Käytän nyt omaa perusvetoa esimerkkinä eli 7 päivän ränniä. Tai yheksän! ihan törkeen oikein!

Sitte niinku kaikki tietää nii lätkä ei oo se kallein harrastus. Vaan se on ryyppäys. Eli massia täytyy olla. Ryyppääminen ja duunin teko ei tässä määrin missä minä itse sitä harrastan ole mitenkään mahdollista. Koska ei töitä voi tehdä kännissä. Eli tämmönen viikon "pikku rilluttelu poikain kanssa" vaatii yleensä sen touhutonnin vähintään tai sitten parhaassa tapauksessa vaikka joku pari kiloo. ihan törkeen oikein! Jos on rikkaat vanhemmat ni kannattaa niiltä nyhtää, tai sitten erilaiset tekstiviestivipit on hemmetin mahtava (ei toisin mikään 5-vuotis suunitelma) tapa vetästä kunnolla viinaa naamariin.

Näillä pääsee alkuun ihan kivasti. Eli seittemän päivää aikaa ja kaks tonnia tilillä. I.T.O

Oon vetäny normaalisti sellasta 7 päivän hommaa, mut nyt ajattelin alotta uuden haasteen ja kokeilla sellasta 9 päivää. Eikse nii mee et harrastuksissa täytyy olla tavotteita!! tänään oon alotellu kotona sopivalla 24 päkillä ja 3 pulloo virua (mamma kävi virossa ni sain tuliaisiks kymppipäkin virua, kyllä kelpaa, ihan törkeen oikein mamma! ;) ). tähän liittyy nyt sellanen 4 jätkän porukka ja ajateltiin ekana et mennään saunaan ja siellä nykästään 2 pulloo sitä virua pohjalle et saadaan sellanen uhoamiskänni päälle!! tosta uhoamisesta tuli mieleen et meille ei kannata sit kettuilal ku ollaan oikeesti kunnon humalassa! viimeks ku oltiin ryyppää oisko ollu joku 6. päivä ni pistettiin yks tyyppi taksilla hoitoon ku alko sanoo meitä tyhmiks! nii mut asiaan. ollaan kavereitten kans paris baaris ihan kantiksia ni saadaan normaalisti kaikki puoleen hintaan! nyt ku meidän budjetti on se reilu tonni ni saadaan kato kantis mestoista tuplasti enemmän ku normi baarista! jos miettii et meillä on 1200 budjetti ja bisse normaalisti 5 euroo mut meille 2,5 ni me saadaan 480 bissee tai 480 snapsii ja se tekee 4 pekkaan 120 osumaa per naama. IHAN TÖRKEEN OIKEIN!!

Sit ku ollaan vedetty noi napsit ja bisset ja muutamat tyypit kanveesii ni sit yleensä mennää jatkoille tähän mun kämpille! Meidän jatkoilla tapahtuu aina ihan törkeen oikeita juttuja. Selasii määrii viinaa että siinä rupeis mikki-hiirtä ja minni - rottaa vähä hirvittää! Me nimittäi jatkohommissa sitte vetästää normisti sellaset kännit et on ihan vitun törkeen oikee meno. Yleensä se eka on se perus kalja. mut sitte jossai vaihees se kalja sit vaihtuu kirkkaasee, yleensä jo ennen viittä jos ollaa tultu neljält baarista. Virut jotka mamma on tuonu tallinnasta alkaa uppoomaan kitusii. Sitä pystyy varsinki mä ja eikka juomaa sellasta tahtia että jonku vitun terveyskeskuslekurin mielest pitäs olla henki pois. Muute terveystalolla on hyviä kaljalekureita koska yks niistä kävi ainaki kerran samas baaris ku mä ja mun pojat. Nii siit jäi ihan törkeen oikee kuva ihan niinku koko korporeissönin tasolla. Ei pelkästää yksityissuorituksena. Mut jooh, jatkot yleensä menee sitte sinne kaheksaa asti näin ekana päivänä. Siinä kasissa on jotain muutaki maagista ku kaks ympyrää kietoutuneena yhteen, nimittäin sillo on TUNTI AIKAA LEVÄTÄ ETTÄ saa kaljaa taas KAUPOISTA JA KIOSKEISTA VITTU!!!!! Ihan törkee oikei mennä heti aamul hakee muljua.

Toka päivä sit yleensä starttaa sillai et otetaa taas perusbisset alkuu ja tietty juodaan kaikista jatko pulloista helmet!!! pakko kertoo et eilen ku Jyke sammu laitettii pitkä kynttilä sen perseeseen! :D se ei oo vieläkään tajunnu!

Mut hei voitteks kertoo mikä on teidän oikee tapa GRILLATA ihan törkein oikein! haluttas poikain kanssa kokeilla jotain muutakin tapaa ku tää meidän perus kaava! ei sillä et täs ois mitään vikaa mut vaihtelu virkiatää!!!

1

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Josu!!

      En nyt kerkee valitettavasti kertoo omii juttui mut kuulostaa hyvältä meiningiltä!!! rillaus on oikein ;) !!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      270
      2973
    2. 201
      2856
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      69
      2436
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      214
      1916
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1368
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1317
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1192
    Aihe