Saarioisten sankaripizza!

ihmemies!

Todellisena kulinaristina ja elämässä rahallisesti erittäin menestyneenä ihmisenä tunnistan hyvän makunautinnon kun sellainen tulee vastaan. Ja sellaisiahan ovat saarioisten edulliset mikropizzat, joista jauheliha on uljain. Nämä todelliset makunautinnot takaavat maistelijalleen sankarillisen olon niiden uljaiden makujen ja täyttävyyden ansiosta.
Monia pizzerioita maailmalla kiertäneenä suosittelenkin siis hylkäämään moiset kiertelyt ja ostamaan saarioisten mikropizzoja. Niissä yhdistyy suomalainen sisu ja kansainvälinen sankaruus!

9

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arjen sankari

      Kaikilla nimityksillä ja adjektiiveilla olen kyllä kuullut ihmisten kutsuvan noita "roiskeläppiä" mutta tämä on kyllä yliveto: uljas sankaripizza! Pizzaahan tämä ko. lätty ei ole nähnytkään, täyttävyydestä ei voi puhua ollenkaan ja mitä täytteisiin tulee niin ne ovat korkeintaan B-luokan "liha"-roiskeita ja huonoa kumimaista juustoa. Hyvän ruoan syömisestä, kuten sosiaalisesta ruokailutapahtumasta yleensäkin voi kyllä tulla hyvä olo mutta en kuvailisi sitä silloinkaan "sankarilliseksi". Melkoisia sankareita ovat ne jotka yksin tietokoneen ääressä, suomi24:ään kirjoitellessa mättävät näitä sankaripizzoja kitusiinsa. Kuulostat hiukan vinksahtaneelta.

      • yritysjohtaja

        Olet erittäin väärässä! Itse olen elämässäni (rahallisesti) menestynyt yritysjohtaja ja todellakin siis maailmaa kiertänyt. Saarioisten pizzat ovat äitien tekemää ruokaa ja rakkaudella tehty, joten ne eivät siis vaan voi fyysisesti olal huonoja. Saarioisten laadun tarkkailu maailman parhaimpia, mikä selittää pizzojen korkeaa laatua. Saarioisten pizzoista nauttivat vähän parempaa elämää elävät ihmiset, kuin myös me kiireitse yritysjohtajat, jolle makuelämys on ruokailun tärkein osa. Sankaripizzaksi sitä voidaan kutsua siksi, koska se hoitaa sankarillisesti velvoitteen täyttää maha, toisin kuin köyhien ihmisten pirkka- ja extra (luuseri)pizzat.


    • Hehee.. taitaapi olla hiukan herjalla heitetty tämän keskustelun avaus. Tosin saattaahan tämä kyseinen lätty olla suurestikin arvostettua maailman nälänhätäalueilla..voittaen ehkä jopa kaviaarin. Jos nyt oikein nälkä sattuu olemaan niin kyllä kyseisestä lätystä ihan syötävän saa kun laittaa paistinpannulle muhimaan 20 minsaks ja pistää täyte- ja mausteosaston uusiksi. Rjuottalainen ystäväni aina käydessään suomessa vie täältä mukanaan makkaraa ja saarioisten pitsoja..heillä kun ei kuulemma ole tähän verrattavaa herkkua.. no herkkua ja herkkua mutta kuulemma parempaa kuin heillä.. ei siis masennuta koska naapurillekin kelpaa =)

      • Arjen sankari

        Trollihan tämä aloittaja melkoisen selvästi on mutta saapahan ainakin tyyppi mitä haluaa. Ja siltä varalta, ettei sattuisi olemaankaan, niin kyllä tämmöinen pizzakeskeinen sankaritarina kommenttinsa aina ansaitsee.


    • tunnen pizzat

      Saarioisten kätevästi, alle kahdessa minuutissa mikrossa lämpiävät pizzat ovat oikeata menestyjien evästä! Myöskin Atrian mikroppizat ovat voitokasta ruokaa mutta täytynee todeta, että Saarioisten pizzat ansaitsevat sankarin arvonimen. Hiukan hauskaltahan tuo kuulostaa mutta ehkä onkin hyvä niin.

      Olen myös lämmittänyt saarioisten kinkkupizzan nuotiolla keskellä sotaharjoitusta ja se onnistui alle minuutissa(mitattu laatukellolla)! Eipä olisi onnistunut esimerkiksi ristoranten pakastepizzalta, jonka pitkä paistoaika ei sovi voitokasta elämää viettäville, aktiivisille ihmisille.

    • mätöt nopee

      Kyllä roiskari on aina poikaa! Hakkaa pakastepizzat ainakin mennen tullen.

    • roiskarimättö

      Ovat muuten hienon mainokset tehneet!

    • Johan on

      Saarioisen pitsat tai roiskeläpät ovat nyt 30-vuotta ilahduttaneet ja vihastuttaneet suomalaisten ruokapöytiä- nuo mikrolätyt ovat helppoja ja kaiken ikäiset melkeimpä tykkäävät niistä koska se on helppo nopea välipala tai ruoka. saarionen jauhelipitsa ja tonnikala pitsa ovat parhaita. kinkku menettelee maukasta sekin. ILMAN Saarioista ei ois suomalaista kansallisruokaa.

    • selkeästi sankari

      Sarasvuo-pitsa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      28
      2048
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      168
      1480
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1455
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      108
      1189
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1149
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      894
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      860
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      765
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      277
      724
    10. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      685
    Aihe