Naurattaa ihmiset jotka tulkitsee liikaa makkaroiden tuoteselostuksiin.makkaraan on aina kuulunut rasva,kamara,perunajauho .Ilman niitä makkara ei pysy koossa.uudet lihamakkarat.lihapitoisuus 89%,kuivaa ja huonoa grillata.jos halulaa lihaista ostaa possun sisäfileen ja laittaa suolen päälle on takuulla lihaisaa,mutta ei enää,mehukasta makkaraa,vai onko?
MAKKARA TIETÄJÄ
3
148
Vastaukset
- hjkiulå
Itse en edes tykkää lihaisista makkaroista, syön lihan lihana ja makkarat vähän jauhoisempina.
- Perinteiset aromit
Ainakin itse siirtynyt takaisin perinteisen oloisiin grillimakkaroihin ja lihan ostan sitten kokonaisena. Ne lihamakkarat on sellaista tatinaa, että ei nappaa.
- laadun arvostaja
Suomalaiset makkarat - pienvalmistajien lihaisia ja jauhottomia lukuunottamatta - ovat karmean makuisia. Enempi tai vähempi moskaa.
Lihaisia eivät osaa arvostaa ne, jotka ovat koko ikänsä moskaa mussuttaneet ja sillä pilanneet makuaistinsa. Varmaan samaa porukkaa, joka syö "äitien tekemiä" eineksiä, roiskeläppiä yms. p***aa. Ei helmiä....
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1462444
- 1751681
- 921578
- 691533
- 79904
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6855- 68851
- 57802
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152735