McDonalds myy "vanhaa" ruokaa tietoisesti

ex-aasiakas

Tampereen jäähovin arkiöinen drive in McDonalds. Kurvaan mäkkärin autojonoon teen tilauksen ja alan odotteleen jonon edistymistä. Tylsyyksissäni huomaan että myyntitiskillä on aivan järjetön läjä juomia kasattuna. Koska edessäni on 2 autoa ja takanani ei yhtään päättelen että siellä on varmaan työporukalle tms isompi tilaus noudossa. Kumpikin edellä olevista autoista ottaa ihan perusruuat. Sisällä ei ollut asiakkaita, ei tainnut muu kuin autokaista olla aukikaan.

Pääsen itse luukun kohdalle ja huomaan että tiski on tosiaan täynnä valmiiksi laskettuja juomia edelleen koska eihän ne juurikaan siitä vähentyneet kun isoa tilausta ei ollutkaan ja lisää on mahdollisesti jo laskettukin. Ajattelen että eivätköhän he tiedä mitä tekevät ja kyllä ne nyt hetken säilyy jäiden kera.

Otan ruuat ajan takaisin kotiin ja syön. Ranskalaiset aivan väljähtäneet. Juomassa ei yhtään jäätä vaikka normaalisti kesähelteilläkin jäät kestää kotiin asti, lisäksi juoma on hiilihapoton sekä lämmin. Hampurilainen on ainoa tuore tuote koko paketissa.

Minulle vastattiin että jääkone oli rikki. Minulta ei kysytty haluanko lämmintä juomaa ilman jäitä, se pakkomyytiin koska enhän moista olisi ostanut. Mikä järki laittaa koko yön myytävät juomat tiskille valmiiksi seisomaan, varsinkin yönä jolloin jääkonekkin on rikki. Lisäksi ranskalaisissa kuulemma noudatetaan standardeja vaikka ne oli satavarmasti ehkä jopa kulahtaneemmat kuin itse juoma. Joissakin asioissa McDonalds noudattaa omien puheidensa mukaan standardejaan ja joissakin ei. Eihän tuolta uskalla enää mitään ostaa jos suolasirotin on rikki niin myydään ranskalaiset ilman suolaa ilman että sinulle edes mitään mainitaan.

Se että keskellä yötä ajan mäkkäriin, jonotan, ja minulle tietoisesti annetaan väljähtänyt juoma sekä ranskalaiset, ja annan tästä palautetta vaatii toistuvia yhteydenottoja ylemmille tasoille kun alemmilla ei vastata, jotta saisin edes pahoittelun ja vastauksen onko tämä normaali käytäntö heillä. Lopulta saan muutaman euron jälkiruuan hyvityksenä että paljon arvokkaampi ateriani oli pilalla ja mieli huono, ei mitenkään mielestäni kompensoi sitä että antoivat isompaa rahaa vastaan tuotteita jotka kuuluisi heittää biojäteastiaan. Liikevaihto 27miljardia ja huijaavat ihmisiltä rahaa eivätkä edes korvaa huijauksiaan hohhoijjaa.

Kiitos tästä suuresta hyvityksestä jäähovin McDonaldsin vuoropäällikkö Vilma, olet kyllä vähemmän reilu ihminen varustettu vähintään kyseenalaisella moraalilla kun myytte paskaa.

13

1473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oepwkisodj

      Ettei Vilma vaan oo sulle pakkeja antanu ?

      Ja paljonko hyvitystä sulle olisi kuulunut, X % koko McDonaldsin liikevaihdosta, vai ?

    • llpj

      Hampurilainen on ainoa tuore tuote koko paketissa.


      Mitä sää horiset? Sun annoksessa ei ollut MITÄÄN TUORETTA, vaan pelkkiä tyhjiä kaloreita.

    • ex-aasiakas

      Jos tällä maailmanlaajuisella isolla miljardibrändillä olisi nyt ollut varaa maksaa vaikkapa rahat takasin kyseisestä ateriasta, kun siitä valtaosa kuitenkin kuulu biojäteastiaan.

      Onko omasta mielestäsi kohtuullista esim. että sinulle myydään Audi A4 viallisena ja hyvityksenä tarjotaan tankillinen bensaa? Kyllä sen hyvityksen kuuluu vastata vähintään vian arvoa, tai vielä enemmän jos halutaan pitää maineesta kiinni koska hyvitys ei kuitenkaan kata mielenpahoittamista. Eriasia sitten jos ei ole varaa tai on joku mummon leipomo jolla on oikeasti tiukkaa. Mutta ei tämmösellä megaravintolaketjulla pitäisi olla niin tiukkaa, myydään paskaa ja sekin hyvitetään siten että saadaan muutama euro nipistettyä joka huijauksestakin hyvityksineenkin porvarin pohjattomaan miljardikirstuun.

    • Mäggärille.

      Jospa ne huomas että sää oot vaan tyhjänpuhuja, joka on saanu ihan priimaa ja koettaa sitten onneaan ja tulee kalastelemaan ilmaista mässyä.

    • ex-aasiakas

      Tietysti sekin mahdollista mutta kuinka todennäköistä. Joillakin ihmisillä taas on periaatteet ja haluaa vaalia oikeuksiaan. Voisinpa luetella vuoden sisään heti parisenkymmentä tapausta joissa on puuttunut yksittäinen hamppari, tai olen joutunut odottamaan tilaustani pidempään kuin hienossa pihviravintolassa. Mutta tämä tapaus meni jo liian härskiksi, ja ehkä tässä nyt ylittyi vihdoinkin mitta. Mummon leipomolta hyväksyisin pienet sattumat kunhan se ei ole tarkotuksellista, mutta en megabrändiltä jatkuvaa ja koko ajan pahenevaa tarkoituksellista kusetusta.

      Toivottavasti sinä syöt aina biojätteesi, tai muut tuotteet joista olet maksanut mutta saanut väärää. Ja kuuntelet kiltisti sivusta miten muut väittää sinua kusettajaksi vaikka sinä olet kusetettu :(

    • ex-mäkkiduunari

      Hei! Nyt kyllä pisti silmään tämä keskustelu! Olen entinen mäkkäriduunari ja joutunut joskus kuuntelemaan tätä ruikutusta aivan liikaakin!
      Ensinnäkin, haloo, millainen idiootti olet jos luulet että koko yön tai ylipäänsä mitkään juomat lasketaan valmiiksi tiskille odottelemaan? jos näin toimittaisiin niin menisi varmasti aika paljon ylimääräisiä juomia viemäristä alas. Mistä olet saanut päähäsi mitä juomamukit sisältävät? Tuskin niiden sisältöä siitä luukulta näet? Ja kaltaistesi valittajien ansiosta menee juomia hukkaan suuria määriä, entä jos tiskillä olevat juomamukit olivat juuri tällaisia hukkajuomia?
      Entisenä asiakaspalvelijana voin myös kertoa että asiakas on lähes aina väärässä. Tästä johtuen, jos jokaiselle valittaja-asiakkaalle annettaisiin ruoista rahat takaisin joka kerta kun he saavat päähänsä mitä ihmeellisimpiä vikoja ruoissaan, kohtahan mäkkäri jakaisi ilmaista ruokaa! Saisit olla erittäin tyytyväinen siihen muutaman euron jälkiruokaasi, sillä todellisuudessa et ole sitä tuskin edes ansainnut!
      Ja mitä tulee mummon leipomoon, ihan samalla tavalla molemmissa paikoissa on ihmisiä töissä! Se, että mäkkäri on ylikansallinen brändi ei tee sen työntekijöistä yhtään vähempää inhimillisiä. Kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kuin rasittaa muita turhalla vikisemisellä asioista, joista ei tiedä mitään! Ihan samalla tavalla tampereen yksittäisessä mäkkärissä yksittäinen ihminen ansaitsee elantoaan kun mummon leipomossa, eikä tämän yksittäisen asiakaspalvelijan tai yksikön elämään vaikuta se 27 miljardin liikevaihto oikeastaan millään tavalla!
      Todella asiatonta lähteä tänne vielä nimellä arvostelemaan muiden ihmisten moraalia, varsinkin kun oma moraali on selkeästi tasoa "kyykytän mielelläni muita" ja "nyt mulle kaikki heti ja mielellään ILMAISEKSI muiden kustantamana".

      • ministrooni

        "Entisenä asiakaspalvelijana voin myös kertoa että asiakas on lähes aina väärässä. Tästä johtuen, jos jokaiselle valittaja-asiakkaalle annettaisiin ruoista rahat takaisin joka kerta kun he saavat päähänsä mitä ihmeellisimpiä vikoja ruoissaan, kohtahan mäkkäri jakaisi ilmaista ruokaa!"

        Tässähän tää asenne taas näkyy - asiakas on aina väärässä ja mäkkärin fuudi on silti paskaa. Kyykytätte maksavaa asiakasta, jos ruoassa on vikaa.

        Entisenä "asiakaspalvelijana" toki ymmärrät, että maksava asiakas haluaa myös rahoilleen vastinetta eikä vittuilua ja huonosti valmistettua sontaa. Mutta toista taitaa olla todellisuus - juostenkustua einestä paketissa ja ylimielistä "palvelua" kaupanpäälle.


    • mäkkiläinen

      Ellet asu muutaman sadan metrin päässä mäkkäristä nii on aika hankalaa saada ne ranskalaiset pysymään rapeina kotiin asti!!
      Ite työskentelen mäkkärissä ja kyl huvittaa ku tulee asiakaspalautteita just ruuista ja miten ne on jäähtyny kotimatkalla. ONKO SE MIKÄÄ YLLÄTYS ET LÄMMIN RUOKA JÄÄHTYY?!?!?!?!!
      Järki kätee hyvät ihmiset! Totta h*lvetissä ne jäähtyy jos kotimatkaa on useita kilometrejä!
      Ja mitä tulee tohon juomien valmiiksi laskemiseen, meillä ainaki jos autokaistalla on autoja jonossa nii niihin lasketaan samalla kertaa juomat ja perunat tehdään myös samalla kertaa valmiiksi. Ja miksikö näin tehdään, se nopeuttaa palvelua varsinkin niissä tapauksissa jos ensimmäisiin autoihin on mennyt grilli (erikois) tilauksia. Kun niitä tehdään voidaan kasata muut ehkä jo valmiina olevat tilaukset.

      • valiseli vali

        Hyvä ! Nämä kermaperseet luulee olevansa euroopan omistajia asioidessaan mäkillä, millon muka on ruokamyrkytys, omituisen makusta ruokaa, kylmät tuotteet... Mitä helv ne sitten menee sinne ? Ei missään raflassa, pizzeriassa, pikaruokapaikassa jakaudu se asiakasmäärä niin tasaisesti että joskus ei ois ruuhkaa. Suomalainen juntti vaan on luotu valittamaan.
        Mikään ei ole hyvin. Häntä on kohdeltu huonosti. Ja sitten vielä ilkeää valittaa netissä. Jos siinä ruoassa ois OIKEESTI joku vika, niin eiköhän ensi sijainen valituspaikka ole se mistä sen annoksensa on ostanut.


    • trfghyvikjlp

      Ranskalaiset pitää AINA syödä heti paikan päällä, asioitpa mäkissä tai missä tahansa muualla. Kun lähdet niitä kuskaamaan jonnekin, ne ei ole enää rapeita.

    • Naurettavaa valitust

      Jos tampereella ei toi mäkäri yöllä miellytä, onhan täällä lukuisasti kebab-pizza paikkoja auki 5 saakka myös arkiyönä. Ihmeellistä valittamista minun mielestäni. Ihan kun itse et olisi tehnyt virhettä työelämässäsi , tuskin kukaan on nostanut moista haloota asiasta. Kun haluisit tasalaatuista ruokaa abc s-market on myös 24/7 auki. VAI OLETKO NIIN ONNETON , ETTÄ ET OSAA ITSE TEHDÄ RUOKAA YÖLLÄ? Aivan järkyttävän naurettavaa on vielä käyttämään oikeita nimiä joille virhe on sattunut. Luulisin että olet ruuanlaitto taidoton mäkkiläski , jolla elämä on mennyt luultavastikkin jo lapsena hakoteille. Ehdotan että syöt ruuan mukisematta! Monessa ravintolassakin saattaa saada kehnosti valmistettua ruokaa , mutta yleensä maksat ravintolan ruuista noin 20e (annos) ja juoma 4euroa. Silti saatat saada aivan laadutonta ruokaa. Oletkohan ottanut huomioon onkohan nyt ihan täysin kypsää haukkua noin 20-vuotiata nuoria? Luulisin että olet jo ilmottanut poliisille asiasta , joku tarjoili juoman ilman jäitä ja ranskalaiset olivat kohtuuttoman viileitä! Tekstisi oli aika yliampuva, joten on minun vastaukseni.
      T. Osaan myös kokata yöllä

      • Ent.ravintoladuunari

        Ketjun alottaja ex-aasiakas tasan oikeessa. Harmi ku anto hyvän aiheen provota ja raivota. Asiakaspalvelutöissä oon ollut itekin,ja puutteista tottakai asiakkaalle maininnut,ite saanut valita ottaako vaiko ei,ja hyvittänyt aina jos jotakin sen pari kolme kertaa kämmännyt,vastaavalla tuotteella. Perusvalittajat,joille servetitkin väärää väriä,oppii vaistoomaan. Asiakas on joo väärässä,paitsi jos onkin oikeessa. Itse osaan vaatia,tahdikkaasti tietysti,peilejä ollaan vuorovaikuttaessamme. Vegetaristina tiedän kyllä pizzani täytteet,jos sinne on työnnetty kebab-lihaa ananaksen tilalle,mainitsen asiasta,ja aivan varmasti aiheellisesti.


    • Anonyymi

      Mäkkäreissä vaihtelua hirveästi. Mutta niitä on hankala saada kiinni paskoista käytännöistä. Maan tapa kun on että kielletään kaikki. Esimerkiksi ranskalaisia myydään ihan minkä kokoisena sattuu. Voit tilata vaikka isot ranskalaiset ja saada ranskiksia saman verran kuin olisit saanut pienemmällä ja halvemmalla koolla.

      Mainitsin tästä useaan kertaan ja valehtelivat että punnitsevat ne aina. Eivät muuten punnitse. Aika törkeetä valehtelua. Kerran palautin takaisin vajaat ja kun väittivät punninneensa ne ja siellä sitten keksivät ravintolapäällikön johdolla selityksiä. Oli kuulemma jäänyt pahvirasia avaamatta kunnolla niin oli jäänyt vajaaksi (eikö joku juuri sanonut että ne oli punnittu???). Jumalauta mitä porukkaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1804
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1714
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1602
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1531
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      19
      1399
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe