Aloe -juomien erot

Kiinnostunut aloesta

Olisin kiinnostunut, onko muilla havaintoja eri merkkisten Aloe vera -juomien vaikutuksista? Itse join pari vuotta sitten foreverin geliä, ja lopetin sen käytön kun en huomannut niin minkäänlaista vaikutusta. Nyt olen vasta viikon ajan nauttinut Pur Aloe -merkkistä juomaa, ja jo nyt huomaan vaikutuksia. Siinä aloepitoisuus onkin tosi korkea, mutta hinta oli huokeampi. Siinä vaan mainittiin, että suositellaan käyttöä 3-6 viikon kuurina. Onko tämä foreverin tarkoitus vain rahastus, kun heidän tehotonta juomaansa pitäisi koko ajan litkiä? Niin ja siis vatsan toiminta on tehostunut nyt tällä Pur Aloella huomattavasti. Kokemuksia?

36

2546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *neiti79*

      Hyvä kysymys, itse mietin samaa... Aloitin Foreverin Aloe berry nectarin nauttimisen vasta reilu viikko sitten eli purnukassa on jäljellä vielä ihan kiitettävästi tavaraa. Mutta mietin, että voisin seuraavaksi kokeilla tuota Pur Aloen juomaa, se kun tosiaan on hieman edullisempaa ja vaikuttaa vieläpä tehokkaammalta korkeamman alo-pitoisuuden vuoksi. Päädyin alunperin kokeilemaan Aloe veraa, koska haluan helpotusta iho-ongelmiini sekä vatsan toimintaan. Jotenkin tuntuu ihan loogiselta, että näillä on yhteys toisiinsa ja kun saan tuon vatsan rauhoittumaan, niin uskon sen vaikuttavan positiivisesti myös ihoni kuntoon. Maitohappobakteereita olen syönyt jo useamman kuukauden mutta näistä ei ole ollut merkittävää apua. Annoin siis mahdollisuuden Aloe veralle!

      Huomaan jo ihossani pientä muutosta parempaan suuntaan. Ihoni väri on muuttunut tasaisemmaksi. Se ei enää punoita samalla tavalla pesun ja rasvauksen jälkeen mutta finnejä kasvoissani on edelleen. Vatsan toimintaan juoman nauttiminen ei ainakaan vielä ole vaikuttanut millään tavalla mutta en tosin uskonutkaan sen tapahtuvan nopeasti.

      Tuo Foreverin juoma maistuu mielestäni ihan hyvältä :) Alussa toki maku oli aika kitkerä mutta nyt jotenkin aamuisin jo oikein odotan, että saan huuhtoa pahan maun suustani tuolla juomalla. Sen jälkeen vasta aamupesulle ja sitten aamiaisen valmistukseen. Kosteusvoiteena käytän perusvoidetta (Aqualan L) sekä Dermosilin Aloe geliä, noin puolet ja puolet kumpaakin. Tälläkin on ollut varmasti merkitystä ihoni värin tasoittumiseen ja ainakin sen luulisi tukevan tuon juoman vaikutusta.

      Mutta siis, kannattaako seuraavaksi kokeilla tuota Pur Aloe merkkiä vai teenkö virheen? Kokemuksianne kaipailen minäkin :)

    • valitseppa-oikein

      Kuten muutakin terveellistä ruokaa, Aloe Veraakin pitää juoda päivittäin. 30-60 ml päivittäin riittää aamuisella tyhjään vatsaan. Foreverin Aloe Vera on paras ja laadukkain, siinä on laatuasiat kunnossa: patentoitu menetelmä, joka takaa Aloe Veran geelin olevan lähes yhtä tehokasta kuin elävän kasvin geeli, 100% luomu, ei kuumennettu tai suodatettu eli hedelmäliha (joka on todella ravinnepitoinen) on tallella.

      Ellei Aloe vaikuta heti, se tekee työtä ns. solutasolla. Voit nähdä merkkejä useiden vuosien jälkeen esim. suolistokuvauksissa. Yleensä kuitenkin Aloe Vera alkaa vaikuttamaan omaan hyvinvointiin 2-3kk käytön jälkeen.

      Nuo muut valmistajat suodattavat juomansa, jolloin se hedelmäliha katoaa. Pitoisuudet on Foreverillä kans kunnossa, 96% keltaisessa pullossa. On hyvää ja olen huomannut sen omassa terveydessäni!

    • 3+10=13

      Mistä te ostatte noita aloe-juomia? Apteekista? Luontaistuotekaupoista? Kiitos jo etukäteen :)

    • nekgir

      En suosittele aloejuomia. Ne ovat turhankin laksatiivisia vaikutukseltaan, ja pitkäaikainen käyttö tekee sitten samat temput kuin laksatiivitkin eli käytön yht'äkkinen lopetus aiheuttaakin sitten ummetusta.

      • ParastaKeholle

        Niin ne tuotteet joissa yritys on käyttänyt aloe verasta myös kuoret, joita ei missään nimessä saisi syödä. Eihän kukaan syö banaaniakaan kuorineen, miksi pitäisi tyytyä syömään aloe kuorineen?


    • jsadhsuai

      Auttaisko tällaista ummetuksesta kärsivää tuo aloe vera juoma?

    • Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta. Kokeilin jonkin merkkistä aloe vera -juomaa jo monia vuosia sitten. Huomasin kilpirauhasarvoissa muutosta ylitoiminnan suuntaan, joten lopetin juoman käytön. Päättelin, että juuri tuosta juomasta johtui tuo kilpirauhasarvojen muutos verikokeessa. Kilpirauhastauti on aineenvaihduntatauti ja päättelin, että tuo juoma kiihdytti turhan paljon aineenvaihduntaani.

    • amazon11

      mielenkiintoista. tosín oletan että sinulla on myös kilpirauhasen vajaatoimintaan tyroxin lääkitys? voisko se arvojen muutos johtua vain lääkityksestä?

    • http://lifeofpipa90.
    • jalo111

      Auttaiskohan aloe vera ummetuksen kanssa?

    • LRSUOMIFINLAND

      Saksalainen uutiskanava julkaisi tämän saksan televisiossa.
      Suosittelen katsomaan.
      Videossa käy selväksi se mitä tuolee huomioida kun miettii kenen valmistajan aloe vera tuotteita kannattaa valita, vaikka kaikki valmistajat ja jälleenmyyjät kehuvat korkeaa laatuaan.
      Korkean laadun eroittaa SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH:n laatusinetistä.


      https://www.youtube.com/watch?v=39dsPATI3Ko

      • LRSUOMIFINLAND

        Suosittelen myös tutustumaan LR Aloe Veraan. Esitelmässä selviää eri valmistajien testituloksia, kun on mitattu aloiinipitoisuuksia.
        LR on ainoa Aloe Vera tuotteiden valmistaja tällä hetkellä joka on saanut
        SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH:n Laatuleimat Geeli/juoma tuotteilleen matalan aloiinipitoisuuden vuoksi! http://www.institut-fresenius.de/english/home/
        Mitä on aloiini?
        Sen kuori sisältää aloiini-nimistä ainetta, jonka vaikutus pieninä annoksina voi olla voimakkaasti ulostava, ja suurina annoksina se toimii oksetusaineena. Nykytutkimusten mukaan myrkytysvaara on huomattava.
        lisää voi lukea: http://fi.wikipedia.org/wiki/Lääkeaaloe

        http://youtu.be/x63csn5RT74


    • LRSUOMIFINLAND

      Tässä myös erittäin hyvä video LR Aloe Vera Siverasta.

      Voisin selittää ummet ja lammet.
      Annan jokaisella itselle mahdollisuuden tutkia asoita aivan itsenäisesti ja tehdä omat johtopäätökset:

      -Uskaltaako ja kannattaako aloe Vera geelia juoda
      -Kenen valmistajan puoleen kannattaa kääntyä kun valitsee oman Aloe Vera Geelin.

      http://youtu.be/2qfN6rPfbo8

    • Visio

      Jos jotain teollisesti tuotettua, todistettua tehoa omaavaa, kasvinosaa myydään. Sen tekee lääketehtaanoikeuksilla toimiva yritys. Jos on muuta kuin suomalainen perheyritys, niin luultavasti ratsastaa vanhoilla perinne tiedoilla ja myy paskaa.

      Siankärsämöä löytyy Suomesta ja voittaa aloe veeran kaikessa, ihoon tehoaa paremmin ehkä ratamo. Aloen rahti Suomeen maksaa paljon ja sen kasvatuksesta ja ekologisuudesta en tiedä.?

      • raakakakka

        No tuo Aloe vera on vähän sama juttu kuin Gojimarjat ja muut höpötykset.


    • LVF

      Ei se kyllä ole. Tuohon kilpirauhasjuttuun voin sanoa , että itsellä oli vajaatoiminta kilpparissa, alotin Forever Aloen juomisen niin kyllä lähti aineenvaihdunta toimimaan niin kuin sen normaalisti pitäisikin. Aloe ei voi aiheuttaa liikatoimintaa, koska se tukee elimistön normaalia toimintaa, eikä kiihdytä sitä liikaa, vaan korjaa suolivaurioita ja pistää kuonia liikkeelle. Liikatoimintasi johtunee täysin muista asioista.

      • LVF

        Ja tuohon aloiini sepustukseen, se ei todellakaan ole myrkkyä. Se on pieninä määrinä ulostava ja suurina oksettava, joka on tiedetty jo muinaisessa Kreikassakin. Jos esim. Foreverin tuotteet olisivat kerta aloiinipitoisuuksiltaan myrkkyä, olisi firma jo nähnyt päivänsä. Mutta eipä ole, -76 vuodesta asti toiminut ja kertaakaan ei ole kyseistä firmaa kohtaan nostettu kannetta!


      • Kiinnostaa kovasti.

        --vaan korjaa suolivaurioita ja pistää kuonia liikkeelle. --

        Laitappa nyt viite tutkimukseen missä näin on todettu.

        Kiitos.


    • LVF

      Lueppa vaikka kirja Aloe Vera - Luonnon Aarreaitta. Sen on kirjoittanut norjalainen lääkäri, joka on tutkinut kyseistä kasvia ja sen hoitavia toimintoja 20 vuotta, käyttänyt kyseistä kasvia kliinisessä lääkärintyössään ja todennut sen parantavan monia sairauksia, etenkin suolistoperäisiä. Ja ihan näin vaikka jos on vaikeaa uskoa, kokeile itse ja huomaa ero.

      • Kasvinsyöjä.

        --Aloe Vera - Luonnon Aarreaitta--

        Tuo ei kyllä kuulosta yhtään tutkimukselta, löytyykö linkkiä sellaiseen tutkimukseen missä käsitellään nimenomaan elimistön "kuona-aineita" ja Aloen niitä poistavaa vaikutusta ?


    • LVF

      Eikö se muka kelpaa tutkimukseksi jos joku on työssään monien vuosien aikana tutkinut kasvin toimintoja? Aloe sisältää monia eri ainesosia, en muista nimeltään kaikkia, mutta yhden tehtävä on hoitaa tulehdusta, yhden puhdistaa ja uusia solutason `´rikkoumia´´ ym. Aloella on elimistöä puhdistava vaikutus, jolloin se vaikuttaa myös kuona-aineiden poistoon. Kuona-aineilla tarkoitan suoleen juuttuneita myrkkyjä, joita elimistö ei ole pystynyt pilkkomaan ja näin poistamaan kehosta. Aloe korjaa solun pinnan nukkakerrosta , jolloin ns. kuonamassat lähtevät liikkeelle ulostavien, puhdistavien ja korjaavien aineiden yhteistyöstä. En tiedä kysytkö tutkimusta jostain yliopistoista ym. , mutta sellaista en voi linkittää koska kaikki tietävät, ettei luonnon kasveja pysty lääketieteessä patentoimaan , joten jätetään ne yleensä tutkimatta tai tutkitut tulokset julkaisematta.

    • LRSUOMIFINLAND

      Korkea aloiniinipitoisuus geeleissä on yksi suurimmista syistä, mikä estää eri valmistajia saamasta SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH:n Laatuhyv'ksynnän Geeli juomilleen INSTITUT FRESENIUS on erikoistunut ravintolisien tuotekehitykseen ja laadunvarmistukseen. Laatuhyväksyntä takaa korkean ja turvallisen laadun syötäville, juotaville tuotteille!

      Tällä hetkellä LR Health & Beauty on ainoa joka on saanut laatulupauksen!

      Altistuminen jatkuvassa käytössä korkealle aloiinipitoisuudelle aiheuttaa riippuvuutta.
      ulostuslääkkeen tavoin. Kun lopetat aloe Vera Geelin käytön, niin ummetusta ilmenee helposti. aloiinilla ei ole mitään tekemistä kuona-aineiden poistumisen tai minkään muun kanssa.

      Suosittelen edelleen katsomaan Medi-talk uutiskanavan julkaiseman videon, Aloe Verasta. Haastattelussa on mies, joka on omistanut koko elämänsä aloe Veran tutkimiselle. Myös lääkäreitä haastatellaan asiaan liittyen.

      Laatusertifikaatti IASC - International Aloe Science Council mikä löytyy myös muilta valmistajilta kuin LR:ltä. Tosin tämä ei takaa yksinään korkeaa laatua Geeleille.

      http://www.iasc.org/certify.html

      1. That the Company represents truth in labeling.
      2. That the Company represents the quantity in aloe content.
      3. That the Company represents the quality of aloe meets with IASC current standards.
      4. That the Company represents that the aloe used in the products comes from a certified source.

      1. väittämä mitä valmistajan pullossa lukee pitää paikkansa.
      2., Valmistajan väittämä aloe vera pitoisuudesta prosentteina tuotteessa on oikea.
      (ei kerro mitään että onko sitä terveellistä syödä ja juoda altistumalla jatkuvasti tuotteelle!)
      3. Takaa korkean laadun Aloe Veralle (kasvina kuorineen päivineen)
      4. Takaa sen että valmistajan käyttämä kasvi Aloe Vera on laatuhyväksytyltä
      lähteeltä/maasta jossa kasvia kasvatetaan.


      Tämän vuoksi Aloe Vera Geelit käyvät SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH:n testauksen läpi.
      LR geelit ovat ainoat tällä hetkellä jotka ovat saaneet hyväksynnän geeleilleen
      tietojeni mukaan. Tämä on helppo tarkistaa. Jokainen tuote mikä on läpäissyt testin,
      löytyy laatuhyväksynnän sertifikaatti tuotteen/pullon kyljestä.

    • niina0000

      olen ottanut tuota aloe vera green leafia nyt kuukauden. tois suuri apu ummetuksen hoidossa.

    • LRSUOMIFINLAND

      Suosittelen kokeilemaan myös LR Aloe Vera Siveraa, Honey:ta, Peach:a tai freedomia.

      LR Aloe Vera Geeli auttaa myös ummetukseen ja ovat todistettu testeissä olevan markkinoiden turvallisin vaihtoehto testituloksien persusteella.

      En puhu nyt myyjänä, vaan ihmisenä ihmiselle.

      LAADUKKAAN LR AlOE VERA GEELIN KÄYTTÖVINKKEJÄ SISÄISESTI

      hapenottokyvyn parantamiseen
      aknen hoitoon
      Kuona-aineiden poistoon
      vastustuskyvyn ja yleisen olotilan kohottamiseen
      korkeaan kolesteroliin
      krooniseen väsymykseen
      atooppisen ihon hoitoon
      psoriasiksen hoitoon, myös ulkoisesti
      nivelkipuihin, myös ulkoisesti
      nivelrikkoihin
      makean nälän poistamiseen
      kohonneeseen verenpaineeseen
      vatsahappojen neutralointiin / närästykseen
      suolistovaivoihin
      paksusuolen tulehdukseen
      maksaläiskien poistoon, myös ulkoisesti
      syylien ja rakkuloiden hoitamiseen, myös ulkoisesti
      jalkasienen hoitoon
      laktoosi- intoleranssin hoitoon
      naistenvaivoihin
      limakalvojen kuivumiseen
      silmätulehdukseen (aloe vera – tupot silmien päälle)
      reumakipuihin (poistaa kuona- ja tulehdusaineita nivelpussista)
      pehmytkudosreumaan, fibromyalgiaan
      diabetekseen (lääkärin valvonnassa)
      huuliherpekseen
      yöhikoiluun
      keliakiaan

    • LRSUOMIFINLAND
    • lrjqwlökjr

      Pelkkää rahastusta koko aloeverahumpuuki. Jos aine olisi niin mahtava kuin mainostajat väittävät, sitä määräisivät lääkäritkin ja joka ikunen Telluksella sitä käyttäisi. Tehoaa itseään paapoville luulosairaille plasebovaikutuksen takia.

    • LRSUOMIFINLAND

      Kolesteroli ja verenpaine arvoni mm on täysin erimieltä kanssasi
      Voin paremmin kuin koskaan. =)

      Suosittelen hetken kuluttmaan aikaa ja syventymään asiaan ennen hätiköityjä johtopäätöksiä. Videoista on hyvä aloittaa ajatuksen kanssa.

      Lääkäritkin ovat ihmisiä ja heillä on myös ennakkoluuloja uusia asioita kohtaan, varsinkin asioita mitä koulussa ei opeteta.

      Videoissa esiintyy erittäin korkeasti koulutettuja erikoslääkäreitä ja asiantuntijoita, jotka ovat tehneet töitä Aloe Veran parissa jo vuosia.
      Jos tämä olisi humpuukia, niin uskoisin heidän tekevän jotain muuta työkseen jo tässä vaiheessa.

      http://i1027.photobucket.com/albums/y337/lrsuomifinland/paras_zps36e46adb.jpg

      Lääketeollisuudesta sen verta, että jos lääketeollisuus aloittaisi kilpailemaan aloe vera valmistuksessa, niin kukaan ei ostaisi Aloe veraa lääketeollisuudelta, koska valmistus tulisi yhtä kalliiksi kuin esim LR:llä puhtain menetelmin. Lisäksi kun kustannuksiin lisätään maahantuojan, kuljetuspalvelun, mainonnan ja apteekkien proviisiot. Lääketeollisuus ei ikinä pystyisi kilpailemaan LR:n kanssa hinnassa ja jolloin tapahuisi ilmiö, että kaikki ostaisivat tuotteen ennemmin LR-partnerilta tai hankkisi omat ostotunnukset säästääkseen kustannuksissa. Lääketeollisuus olisi investoinut valtavan määrän varallisuutta mainontaan ja kermat vie kilpaileva yritys. Eikä siinä kaikki, vaan nykyinen lääkkeiden syömisen menekki vähentyisi merkittävästi ja korvaantuisi terveelliempään vaihtoehtoon. Mikä tarkoittaa pienempiä tuloja lääketeollisuudelle. Syyt miksi lääketeollisuus ei pysty kilpailemaan.
      LR itse hoitaa maahantuonnin 32 maahan suoraan jälleenmyyjälle yhteistyössä dhl:n kanssa.. LR maksaa provioosiota jälleenmyyjille onnistuneista myynneistä (mainonta, mutta rahaa ei huku mainontaan mikä ei tuo rahaa taloon)
      Jolloin noin 400% hinta jää halvemmaksi verrattuna normaalin jakeluverkostomalliin välikäsineen.
      Tästä syystä laatu on huomattavasti korkeampi tasoista, koska mm tuotekehitykseen jää valtava määrä rahaa, että kilpailukyky pysyy ylivoimaisena verrattuna normaalin jakeluverkoston tuotteisiin.

      Suoramarkkinointi pystyy takaamaan kilpailukyisen hinnan ja todella korkean laadun.
      Normaalissa jakeluverkoston tuotteissa tuotteen on oltava todella edullinen valmistaa jolloin monesti raaka-aine kustannuksissa sitten säästetään, että pystytään kilpailemaan markkinoilla mahdollisimman edullisella hinnalla, jotta jotain jäisi myös käteen..

      Katsotaan nykypäivää:
      Kilpailevia valmistajia syntyy jatkuvasti. Tämä aiheuttaa tuotteissa kilpailua hinnoissa ja jälleen laatu heikkenee, koska tuotteet pitää valmistaa yhä edullisempaan hintaan, mitä erillaisin menetelmin.
      Normaalissa jakelussa tuotteiden hintaan vaikuttaa merkittävästi enemmän inflaation ja taloudenkasvun vaikutukset.
      Suoramarkkinointi tarjoaa taas huomattavasti vakaamman hinnan tuotteille. Suoramarkkinointi on paras mahdollinen vaihtoehto saada korkeaa laatua järevään hintaan. LR on tällä hetkellä ylivoimainen laadustaan mm Aloe Vera Geelillä, jonka osoittaa laatusertifikaatti kuten INSTITUT FRESENIUS.

      Sinun pitää kysyä vain itseltäsi että minkä arvoinen itse olet?

      Haluatko parasta mahdollista järkevään hintaan, vain haluatko tyytyä
      edullisista raaka-aineista ja edullisin menetelmin valmistettuihin tuotteisiin?

      LR LAATUUN VOIT AINA LUOTTAA 100%


      Me työnnämme lääkkeitä, joista tiedämme hyvin vähän elimistöihin, joista tiedämme vielä vähemmän, parantaaksemme sairauksia, joista emme tiedä mitään.

    • kskts

      "Jos aine olisi niin mahtava kuin mainostajat väittävät, sitä määräisivät lääkäritkin ja joka ikunen Telluksella sitä käyttäisi."

      Luonnonaineita ei voi patentoida lääkkeiksi. Vain lääkäyhtiön patenteilla saa hoitaa potilaita. Eikä ole hyväksi bisneksille, jos jokin aine osoittautuu liian hyväksi. Vain sairaudet tuottavat rahaa.

      • never again

        On kokeiltu totakin humpuukia. Mitään vaikutusta en huomannut, paitsi että tämän kevään aloeverakokeilun aikana tuli peräti 2 flunssaa, joita en ole sairastanut lähes 10 vuoteen. Ja lääkkeitä en käytä ollenkaan. Silkkaa roskaa ja luulotautisten hommaa.


    • LRSUOMIFINALND

      Nyt täytyy sanoa, että en tiedä kuka on luvannut että Aloe Veralla flunssat "virustaudit" pysyy poissa. Parantaa kyllä yleistä vointiasi ja ehkäisee tulehduksia.

      Virustauteihin suosittelen heti kun ensioireet ovat päällänsä, colostrum direct ja Cistus incanus:
      Viikon flunssa menee muutamassa päivässä ohi viikon sairastelun sijaasta. Takaan ja alleviivaan. Monta kertaa testattu.

      Colostrum:
      http://www.emagcloud.com/lr/fi_fi_coll_health_02_2014/index.html#/22/

      Cistus incanus:
      http://www.emagcloud.com/lr/fi_fi_coll_health_02_2014/index.html#/22/

      Cistus Incanusta käytetään tulehdusalttiuteen, esim. flunssien ennaltaehkäisyyn. Cistus incanus puhdistaa kehoa, on hyväksi keuhkoille ja esim. astmaatikot saattavat saada siitä apua.

      Cistus incanus on myös loistava tuote kesäaikaan myös ulkoisesti
      lr aloe vera quick help sprayllä, mikä sopii ihmisille ja eläimille.
      Quick hepl sray pitää sisällänsä cistus uutetta, niin pysyy myös hyttyset, punkit ja muut kiusankappaleet poissa. On turvallisempi kuin Off-kemikaalit
      ja tulee ennen kaikkea edullisemmaksi.

      • LRSUOMIFINLAND

        korjaus- Aloe Vera quick help spray...


      • sfasewtr
        LRSUOMIFINLAND kirjoitti:

        korjaus- Aloe Vera quick help spray...

        Miten tämmönen roskan mainostaminen on sallittua? Täytyy ottaa yhteyttä ylläpitoon. Vain luulosairaat käyttää rahansa tommoseen hyödyttömään sontaan.


    • sktksasa

      Aloe vera auttaa rottia vatsakalvontulehduksessa:
      Indian J Pharmacol. 2014 May;46(3):322-7. doi: 10.4103/0253-7613.132184.
      Effects of Aloe vera leaf gel extract on rat peritonitis model.
      Altincik A1, Sönmez F2, Yenisey C3, Duman S4, Can A5, Akev N5, Kirdar S6, Sezak M7.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24987181

      Aloe verasta voi olla apua epilepsiassa. Tutkimukessa havaittiin, että aloe vera vähentää kouristuksia ja että sillä on merkittäviä antioksidanttisia vaikutuksia:
      J Pharm Pharmacol. 2014 Mar;66(3):477-85. doi: 10.1111/jphp.12181. Epub 2013 Nov 20.
      Anticonvulsant activity of Aloe vera leaf extract in acute and chronic models of epilepsy in mice.
      Rathor N1, Arora T, Manocha S, Patil AN, Mediratta PK, Sharma KK.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24251823

      Aloe verassa on antisyöpäominaisuuksia:
      Curr Med Chem. 2010;17(2):129-38.
      Antitumor properties and modulation of antioxidant enzymes' activity by Aloe vera leaf active principles isolated via supercritical carbon dioxide extraction.
      El-Shemy HA1, Aboul-Soud MA, Nassr-Allah AA, Aboul-Enein KM, Kabash A, Yagi A.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19941474

      Aloe vera suojaa ihosyövältä:
      J Environ Pathol Toxicol Oncol. 2010;29(2):127-35.
      Anti-tumor activity of Aloe vera against DMBA/croton oil-induced skin papillomagenesis in Swiss albino mice.
      Saini M1, Goyal PK, Chaudhary G.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20932247

      Aloe veran ainesosa alentaa verensokeria:
      Diabetol Metab Syndr. 2014 May 24;6:61. doi: 10.1186/1758-5996-6-61. eCollection 2014.
      Blood glucose lowering activity of aloe based composition, UP780, in alloxan induced insulin dependent mouse diabetes model.
      Yimam M, Zhao J, Corneliusen B, Pantier M, Brownell L, Jia Q.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24891878

      Aloe vera-uute suojaa merkittävästi rottia nefrotoksisuudelta ja vähentää tubulusvaurioiden vakavuutta:
      Clin Ter. 2014;165(1):7-11. doi: 10.7471/CT.2014.1653.
      Antioxidant activity and preventive effect of aqueous leaf extract of Aloe Vera on gentamicin-induced nephrotoxicity in male Wistar rats.
      Baradaran A1, Nasri H2, Nematbakhsh M3, Rafieian-Kopaei M4.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24589943

      Aloe veran polysakkaridit suojaavat rottien sydänlihasta oksidatiiviselta stressiltä:
      Drug Chem Toxicol. 2014 Apr;37(2):135-43. doi: 10.3109/01480545.2013.834350. Epub 2014 Feb 13.
      Evaluation of in vitro and in vivo antioxidant potential of polysaccharides from Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel.
      Kaithwas G1, Singh P, Bhatia D.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24524259

      Aloe vera -geeli nopeuttaa haavojen paranemista rotilla:
      Int J Biol Macromol. 2014 Apr;65:424-30. doi: 10.1016/j.ijbiomac.2014.01.055. Epub 2014 Jan 31.
      Polysaccharides of Aloe vera induce MMP-3 and TIMP-2 gene expression during the skin wound repair of rat.
      Tabandeh MR1, Oryan A2, Mohammadalipour A2.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24491493

      Aloe vera alentaa merkittävästi verensokeria, lipidiprofiilia ja verenpainetta diabeetikoilla:
      J Food Sci Technol. 2014 Jan;51(1):90-6. doi: 10.1007/s13197-011-0459-0. Epub 2011 Jul 16.
      Hypoglycemic and hypolipidemic effect of Aloe vera L. in non-insulin dependent diabetics.
      Choudhary M, Kochhar A, Sangha J.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24426052

      Aloe vera voi vähentää vatsakipuja ja epämukavuutta ärtyneen suolen oireyhtymässä:
      J Res Med Sci. 2013 Aug;18(8):732.
      Aloe vera in treatment of refractory irritable bowel syndrome: Trial on Iranian patients.
      Khedmat H1, Karbasi A2, Amini M2, Aghaei A2, Taheri S3.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24379854

      Aloe vera parantaa suun punajäkälää:
      N Y State Dent J. 2013 Aug-Sep;79(5):65-8.
      Aloe vera as cure for lichen planus.
      Patil BA1, Bhaskar HP, Pol JS, Sodhi A, Madhu AV.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24245466

      Aloe vera -geelillä on merkittävää parantavaa vaikutusta suun submukoottisessa fibroosissa:
      Oral Surg Oral Med Oral Pathol Oral Radiol. 2013 Dec;116(6):717-24. doi: 10.1016/j.oooo.2013.08.003.
      Efficacy of aloe vera gel as an adjuvant treatment of oral submucous fibrosis.
      Alam S1, Ali I, Giri KY, Gokkulakrishnan S, Natu SS, Faisal M, Agarwal A, Sharma H.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24237724

    • skasktsa

      Aloe vera vähentää ientulehdusta:
      J Indian Soc Periodontol. 2013 Jul;17(4):435-8. doi: 10.4103/0972-124X.118312.
      Aloe vera: It's effect on gingivitis.
      Ajmera N1, Chatterjee A, Goyal V.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24174720

      Aloe veran aloiini estää suolistosyövän angiogeneesiä ja kasvua:
      Cancer Cell Int. 2013 Jul 12;13(1):69. doi: 10.1186/1475-2867-13-69.
      Inhibition of the angiogenesis and growth of Aloin in human colorectal cancer in vitro and in vivo.
      Pan Q1, Pan H, Lou H, Xu Y, Tian L.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23848964

      Aloe veran polysakkarideilla on merkittäviä antioksidanttisia vaikutuksia:
      Carbohydr Polym. 2014 Jan;99:365-71. doi: 10.1016/j.carbpol.2013.07.091. Epub 2013 Aug 31.
      In vitro and in vivo antioxidant activities of polysaccharide purified from aloe vera (Aloe barbadensis) gel.
      Kang MC1, Kim SY, Kim YT, Kim EA, Lee SH, Ko SC, Wijesinghe WA, Samarakoon KW, Kim YS, Cho JH, Jang HS, Jeon YJ.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24274519

      Aloe vera-geelillä on antibakteerisia ominaisuuksia Helicobacter pylori-kantaa vastaan:
      Lett Appl Microbiol. 2014 Jul;59(1):43-8. doi: 10.1111/lam.12241. Epub 2014 Mar 25.
      In vitro activity of Aloe vera inner gel against Helicobacter pylori strains.
      Cellini L1, Di Bartolomeo S, Di Campli E, Genovese S, Locatelli M, Di Giulio M.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24597562

    • LRSUOMIFINLAND

      Suosittelen tutustumaan. aloe Vera hunajaa on käytetty syövän hoidossa.
      http://www.aloevera-info.org/downloads/Experience Report_AV_Cancer.pdf

      http://www.aloevera-info.org/download_en.php

      "Aloe veran aloiini estää suolistosyövän angiogeneesiä ja kasvua:
      Cancer Cell Int. 2013 Jul 12;13(1):69. doi: 10.1186/1475-2867-13-69.
      Inhibition of the angiogenesis and growth of Aloin in human colorectal cancer in vitro and in vivo.
      Pan Q1, Pan H, Lou H, Xu Y, Tian L.
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23848964"

      aloiini, jonka vaikutus pieninä annoksina voi olla voimakkaasti ulostava, ja suurina annoksina se toimii oksetusaineena. Nykytutkimusten mukaan myrkytysvaara on huomattava.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Lääkeaaloe

      Aloiinin haitat ovat suuremmat kuin hyödyt!

    • Illusi

      Forever green on pelkkää rahastusta. Huijausta.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1614
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1462
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      53
      1365
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1318
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      1275
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe