Nainen, oletko iskenyt baarista nuoremman miehen?

Olen 27-vuotta just täyttänyt ja on ollut aika paha ikäkriisi meneillään, varmasti naiset ymmärrätte :D Liikun, ja olen mielestäni ihan nätti vielä, mutta jostain syystä sitää rupee ahdistaa kun tajuaa että 30 lähenee!

Kävin nyt pääsiäisenä pitkästä aikaa baarissa, ja voin sanoa että en oo ikinä saanut niin paljon huomioo miehiltä! Se vielä mainittava, että kaikki noi miehet oli selvästi hyvin nuoria. Saattoi olla jopa 18-19 vuotiaita. No eihän siinä, mukavia tapauksia oli ja juttelin monien kanssa ja taisin antaa numeronkin muutamalle.

Mietin vaan sitä, että miten virkistäviä noi nuoret miehet on verrattuna omaan ikäluokkaan :D Eivät yrittäneet silleen "pöksyihin" eikä ladelleet niitä samoja iskurepliikkejä, vaan vaikuttivat olevan ihan oikeesti kiinnostuneita tutustumaan :D

En oo ikinä ollut nuoremman miehen kanssa. Kertokaa naiset omia kokemuksia näistä tapauksista? :D Onko seksi hyvää nuoremman kanssa? :)
Ilmianna
Jaa

27 Vastausta


Meitä vaan kiinnostaa niin elämältään kuin seksuaalisestikkin kokenut nainen.
Ilmianna
Jaa
Nuorempaa ehdottomasti! Sellanen 20v on oikein mielekästä seuraa
Ilmianna
Jaa
Olen 35-vuotias ja minulla oli muutaman kuukauden suhde 21-vuotiaaseen nuoreen mieheen. Hän olisi halunnut jatkaa, mutta minua alkoi ahdistaa, kun en voinut kuvitella tulevaisuutta niin nuoren kanssa. Hän väitti olevansa rakastunut, vaikka itse pidin häntä fuck buddyna. En tietenkään uskonut hänen lepertelyjään, koska en voisi kuvitellakaan olevani esim. niin paljon vanhemman miehen kanssa. Saatika sitten nän päin..Seksi oli hyvää, vaikka häneltä tuli nopeasti. Itse pääsin mukaan aina vasta toisella kierroksella, joten ihan tyydyttävä kokemus. Anna mennä vain.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Voi, minkä vonkaleen päästit menemään.kateellinen oon.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
itse kanssa lähentelen tota 30kymppiä, mutta usein mua luullaan pikkasen päälle 20kymppiseksi, joten muutama nuorempi yhen illan juttu on ollut nuoremman kanssa... ja isku yrityksetkin tulleet näiltä nuoremmilta, pari kertaa myös kohteliaasti kieltäytynyt...heh
paskaa fiilistä ei ole jäänyt, kokemukset kokemuksina, mieli avoinna eteenpäin!
Ilmianna
Jaa
Olen joskus ollut itseäni 2 vuotta nuoremman kanssa jonkinlaisessa suhteessa, mutta ei toiminut koska äijällä oli niin oudot kuvitelmat ja ööh... epärealistinen elämän asenne myöskin.. Ei toiminu edes 2 vuotta nuoremman kansa suhde..eikä me mihinkään sänkyyn edes edetty kun mua ei kiinnostanut niin nuoret..
Ilmianna
Jaa
Olen lähes 40v ja minun lähes kaikki miehet on olleet 2-10v nuorempia. jokunen on ollut samanikäinen kun minä En ihan parikymmpisiin ole halunnut sotkeutua, vaikka mahdollisuus olisi ollut.
Ehdottomasti nuorempi parempi:)
Ilmianna
Jaa
Koskaan en iske baarista miestä tai mistään muualtakaan, tulen aina isketyksi, viimeksi kaveri sattui olemaan todella paljon nuorempi. Ja meillä oli hauskaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Moro,, olen aina tykäny naiset vanhempi kuin mua koska se on kiva juttella ja harrasttaa seksiä samalla :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No oishan se kumma jos ei ees vähän pukkaisi kriisiä kolmenkympin korvilla. Ja nuoret miehet saattaa hyvinkin himoita vähän aikuisempaa naista.
Jos oot sinkku, niin go for it :) Kun siis et liian nuorta iske.
Itelläkin meinaa olla kriisin poikasta kun se maaginen kolmenkympin raja rikkoutuu tänä vuonna. Kääk!
Nyt tarjoutui vielä tilaisuus tutustua lähemmin komeaan ja mukavaan 24-vuotiaaseen jätkään, saa nähdä miten juttu etenee.
Ilmianna
Jaa
Joo, ite oon 20v ja yleensä mitä nyt oon baarista miehiä saanut niin ne on ollu 1-2v nuorempia, ja ei siinä oo ollu mun mielestä mitään pahaa eikä oo tosin ne miehetkään laittanu yhtään pahakseen että oon vanhempi :D ei ne välttämättä oo niin kypsiä mutta ikähän on vaan numero?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Just joo! ;D Jos se ikä on vain pelkkä numero niin sun kannattaa koettaa 30-50 vuotta sua vanhempaa. Niin, ikähän on vain pelkkä numero???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yhden venäläisen nuorukaisen kanssa peuhasin. Kunhan ei juo liikaa, niin on melkoinen ori jatkoilla.
Ilmianna
Jaa
No olen yli 40v ja olen ikäni näyttänyt vähintään 10 vuotta nuoremmalta. Siitäpä johtuukin se, että saan aina huomiota itseäni nuoremmilta miehiltä. Eikä siinä mitään, mutta keskusteluissa en välttämättä ole aina ihan samalla aaltopituudella. Silloin kun olin vapaa harrastin kyllä seksiä nuorempien kanssa, mutta kyllä omanikäiset ja vanhemmat miehet ovat asiassa paljon parempia. Varmasti kokemus puhuu. Nuoret taas on enemmän innoissaan ja palvoo itseään vanhempaa naista. On sitten kavereille kerrottavaa. Minusta 10 vuotta suuntaan tai toiseen on ihan ok. Ihmisen itsetunnolla on minulle enemmän merkitystä ja sillä miten kohtelee naista. ( Epävarma mies on pahinta) Puhekyky on myös plussaa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
....Niin ja tuosta ikäkriisistä vielä,( kun täällä tuntuu niin monella sellainen olevan) niin ajatelkaa asiaa näin: Kun olit murrosikäinen, et ollut tyytyväinen kun et päässyt mihinkään...parikymppisenä suurin osa ihmisistä on niin epävarmoja, ettei osaa nauttia omasta nuoresta ja kauniista itsestään, vaan kaikki aika menee turhasta murehtimiseen...30 vuotiaana ajattelee ensimmäisen kerran, että voi ei minusta tulee vanha ja ulkonäön eteen alkaa joutua näkemään hiukan enemmän vaivaa...40 vuotiaana sitä ihmettelee, että mitä minä silloin kolmekymppisenä murehdin, että nyt on maailmanloppu kun on nelkyt...50 vuotiaana taas miettii, että mitä minä silloin nelikymppisenä murehdin, silloinhan olin vielä niin simpsakka ja kaunis, mutta nyt..... jne jne. Sanonta 50 vuotiaan aivot 20 vuotiaan kropassa olisi kyllä kaikkeis parhain yhdistelmä. Silloin osaisi nauttia kaikesta!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yksinkertaisesti ON hyvää! Niin hyvää että haluaisi enemmän. Yllättävän hyvin omat halut kohtaa nuoremman kanssa, ja muutenkin yhteistä löytyy :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Olen iskenyt ja isken vastakin.

Tekevät sen minkä pitääkin :) Useamman kerran yössä, ja aamulla lähtevät kotiinsa, kokemuksia rikkaampina.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
On ihanaa, olen 47 v sinkku (pian aikuiset lapset). ja viimeisin seksikokemus oli 34 v. miehen kanssa ja käsittämättömän upeeta eli todellakin kannattaa lähteä nuoren miehen matkaan, aion tehdä niin jatkossakin. Onneksi minua luullaan yleensä 10v nuoremmaksi ja ihailijani ovat poikkeuksetta 35v molemmin puolin....ja nautin siitä - minulla synkkaa yleensä myös henkisesti sen ikäisten miesten kanssa - he ovat energisiä, kokeilunhaluisia (seksissä ja muutenkin), maailmalla liikkuvia, huumorintajuisia, täynnä vauhtia ja katse tulevaan...kaikkea mitä itsekin olen. Haluan pitää itsestäni huolta fyysisesti ja henkisesti, pysyn ajan tasalla, liikun runsaasti enkä juurkiaan harrasta paheita, en polta enkä ryyppää. Elämä on ihanaa ja seksi sitäkin ihanampaa nuoren miehen kanssa! Anna palaa!
Ilmianna
Jaa
olen n.3kymppinen nainen. olin joitain kuukausia sitten sängyssä baarissa tapaamani itseäni n.8-vuotta nuoremman miehen kanssa ja voin sanoa että tykkäsin ;)
olisi tyyppi halunnut kuulemma muutakin kuin seksiä, mutta elämäntilanne oli sellainen etten pystynyt aloittamaan mitään "säätöä" kenenkään kanssa.
ja mietin sitäkin kun ikäero tuntui äkkiseltään aika isolta... tosin mies vakuutteli ettei se häntä haittaa...
jälkeenpäin on kyllä ollut tämä nuorukainen mielessä ja kovasti tekis mieli peuhata hänen kanssaan uudestaan...
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
No ite oon pistäny jostain syystä merkille sen, että jos kiinostun 19-vuotiaana esim. 31-34vuotiaista miehistä... Sitä katsovat vanhemmat naiset jostain syystä pahalla silmällä. Ei niinkään usein miehet.

Mutta siihen tottuu. :)

Aina olen tykännyt vanhemmista miehistä.

Mutta ei oman ikäsissäkään kyllä mitään vikaa ole. :)
Ilmianna
Jaa
Puumat ovat mielenvikaisia ja lapsuudessa traumoja kärsineet, minua inhottaa aina kun olen kuitenkin komea nuori 23v mies ja että minua aletaan baareissa vonkaamaan ja juuri noi elämää nähneet ryppyiset puumat? sanon nykyään heille aina suoraa että en ala äitini kanssa peuhaamaan koskaan, se saa heidät poistumaan :) Hyi niitä ihon ruttuja ja poimuja :(
Ilmianna
Jaa
Olen. Vahingossa,,,
Voit ihan oikeesti pitää hauskaa, mutta pidä myös tietty etäisyys heihin... kaikki onhyvin kun vaan muistat, että teinit on teinejä...

Mä näytän ikäistäni nuoremmalta, niin siksi vissiin isken vahingossa nuorempia... kun siis näytän parikymppiseltä,mutta itsevarmuus on lähempänä kolmikymppistä... ja pojat tuntuu tykkäävän siitä.
Mutta kun vaan itse on se aikuinen ja tietää mitä haluaa, niin musta ainakin on vaan hyvä opettaa nuorempia :) Sä et ehkä saa siitä suhteesta ittelles loppuelämän kumppania, mutta mieti miten hyvän miehen voit opettaa jollekin nuorelle tytölle...
Pitäkää hauskaa!
Ilmianna
Jaa
Nyt tuli kokeiltua ja tykkäsin ;)
Olin lauantaina baari-iltaa viettämässä ja tämä nuori komistus hakeutui seuraani. Huomasin heti nuoren iän, poikamainen nuorukainen kuitenkin kyseessä. Ajattelin pitää vähän hauskaa ja luulin että muutamat suudelmat voisivat jäädä baariin, eikä niitä enää seuraavana päivänä muisteltaisi. Aloin kuitenkin haluta seksiä ja niinhän siinä kävi että kutsuin nuoren miehen luokseni. Lähdimme oikein käsi kädessä ja suutelimme koko matkan eli perillä en kestänyt hetkeäkään odottaa, halusin heti seksiä ;)
Tunteja meni peuhatessa, otin hänen nuoruuden innostaan kaiken irti.
Hän jäi luokseni nukkumaan ja heräsimme vasta myöhään iltapäivällä syömään ja taas panemaan. Eikä tuo ole vieläkään sängystäni pois päässyt, nukkuu tuossa ja lähtee täältä suoraan menoihinsa:)

Olen siis 31 ja tämä oli ensimmäinen "puumailuni" mutta toivottavasti ei viimeinen. Haluan nimittäin tätä samaa tavata jatkossakin, ehkä saatoin ihastuakin hiukan ;)
Nuorukainen vaan vasta 18 eli vielä nuorempi mitä kuvittelin, abivuotta käy lukiossa.
Ehkä yritän pitää tunteet kurissa ja nautin hyvästä seksistä niin kauan mitä kestää, kunnes toinen löytää suhteen josta voi tulla jotain.
Suosittelen muitakin naisia avoimuuteen. En ole edes harkinnut "puumailua" aiemmin ja nytkin meinasin jättää hänet baariin. Onneksi en pystynyt vastustamaan hänen nuorta intoaan, pilkettä silmässään ja kaunista hymyään, muuten olisi kokemus jäänyt saamatta ;)
Ilmianna
Jaa
Olen 61v ja kesällä tpasin 26v poitsun :) En koe olevani mikään puuma. Opetin hänelle hieman pedin saloja mut melko köntys on :) Ja heti alko pyöriä lähimailla ja seuraili autollaan:) Koetti selvittää kenen kanssa seukkaan:) Tosi lapsellista ja äidin kans asuu. Äiti leikkaa hiuksetkin ja ihan kuin laittais padan päähän jota myöten rajaa... Oon aatellu et miun kyl pitäis auttaa hemmo mutsistaan eroon ja jos vaikka minä alkaisin muotoilla hiukset uuteen linjaan... Kundi hemmetin sulonen, syötävä :) no sitä en oo uskaltanu viel ku hän jää herkästi kii. Nyt tauko mut katson josko jatkan koska mitähän se muille kuuluu ja aikuinen kuitenkin. Itse kyl puhu kehdonryöstöstä :)
Ilmianna
Jaa
18 v puuman metsästäjä
Kiinnostuneet naiset ottakaa yhteyttä, tomikovanen4@gmail.com
Ilmianna
Jaa
Olen myös itsekin ensimmäistä krt vuosiin sinkkuna ja ensimmäistä krt aloin käydä treffeillä myös minua nuorempien (23sta ylöspäin) olevien miesten kanssa. Koin sen virkistäväksi kun osat minun ikäluokkaa olevista miehistä oli hieman kyynisiä kun taas 23 vuotiaat oli erilailla naiiveja ja elämänmyönteisiä enkä tuossa kohtaan halunnutkaan mtn vakavaa. Nyt kuitenkin olen alkanut tapailla 32 vuotiasta miestä joka ei ole pätkääkään kyyninen mutta on juuri oikealla tavalla kypsä ja tasapainoinen mutta samalla spontaani ja huumorintajuinen :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Niin ja seksi nuorempien kanssa oli vaihtelevaa henkilöstä riippuen, erään kanssa oli aivan mieletöntä eräs taas oli niin hermoissaan ettei kyennyt seksiin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Nainen, oletko iskenyt baarista nuoremman miehen?

Olen 27-vuotta just täyttänyt ja on ollut aika paha ikäkriisi meneillään, varmasti naiset ymmärrätte :D Liikun, ja olen mielestäni ihan nätti vielä, mutta jostain syystä sitää rupee ahdistaa kun tajuaa että 30 lähenee!

Kävin nyt pääsiäisenä pitkästä aikaa baarissa, ja voin sanoa että en oo ikinä saanut niin paljon huomioo miehiltä! Se vielä mainittava, että kaikki noi miehet oli selvästi hyvin nuoria. Saattoi olla jopa 18-19 vuotiaita. No eihän siinä, mukavia tapauksia oli ja juttelin monien kanssa ja taisin antaa numeronkin muutamalle.

Mietin vaan sitä, että miten virkistäviä noi nuoret miehet on verrattuna omaan ikäluokkaan :D Eivät yrittäneet silleen "pöksyihin" eikä ladelleet niitä samoja iskurepliikkejä, vaan vaikuttivat olevan ihan oikeesti kiinnostuneita tutustumaan :D

En oo ikinä ollut nuoremman miehen kanssa. Kertokaa naiset omia kokemuksia näistä tapauksista? :D Onko seksi hyvää nuoremman kanssa? :)

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta