Ihan vaan ajattelin jakaa havaintoni vinkiksi muille:
Kaikkihan tietävät, että vähän vanhemmat kananmunat vaahdottuvat paremmin kuin ihan tuoreet? Noh, olen lisäksi huomannut että ruokokidesokeri vaahdottuu munien kanssa PALJON paremmin ja PALJON nopeammin kuin tavallinen valkoinen sokeri, johtuneeko ruokokidesokerin isommista rakeista? Kuka tietää? Onko joku huomannut saman? Vaahdottumista nopeuttaa jo pienikin määrä ruokokidesokeria, esim jos ohjeessa on 2dl sokeria, laitan 1,5dl tavallista ja sen 0,5dl ruokokidesokeria.
Bonuksena tulee vielä tumman sokerin hieman erilainen maku! :)
Sokerin ja kananmunien vaahdotus
Harhaako?
0
327
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1908617
En löydä sinua
En löydä sinua täältä, etkä sinä varmaankaan minua. Ennen kirjoitin selkeillä tunnisteilla, nyt jätän ne pois. Varmaan k264768- 504238
- 623807
- 513216
- 502990
Ne oli ne hymyt
Mitä vaihdettiin. Siksi mulla on taas niin järjetön ikävä. Jos haluat musta eroon päästä niin älä huomioi mua. Muuten kä262686- 432491
Miten mä olisin
Rohkeampi lähestymään häntä. En tiedä. En osaa nykyään edes tikusta tehdä asiaa vaan käyttäydyn päin vastoin välttelen.442304Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv382213