Mistä sairaat ajatukseni johtuvat? apua.

avuton23

Eli mulla on ollut masennusta kohta noin 2 vuotta. Kaikki ovat yleensä johtunut vain siitä että ihmiset ovat tehneet minulle pahaa ilman mitään syytä, ja syyttänyt asioista joita en ole tehnyt.. käyttänyt hyväksi, yms. Myös omat perheenjäsenet ovat loukanneet yksityisyyttäni, ja veljeni käyttäytyi todella törkeästi minua kohtaan ilman mitään syytä. Luki viestejäni, poisti salaa facebook tilini, yms...

Olen syönyt nyt Seronil lääkettä kohta puoli vuotta, ja pelkään että olen sairastunut skitsofreniaan tai johonkin semmoiseen.

Mutta tulin tänne kirjoittamaan enimmäkseen minun ajatusmaailmasta, yms.

En ennen voinut kuvitellakkaan tappavani jotain ihmistä, ja inhosin verta. Nykyään saan ihmeellistä mielihyvää kun saan vetää ranteisiini viiltoja, ja yleensä rupean levittämään verta ympäriinsä hullu virne naamallani. Tulen verestä melkein hulluksi, se on niin ihanaa että rupean melkein itkemään.
Olen myös miettinyt monta kertaa kuinka tapan ihmisiä jotka ovat syyllisiä minun masennukseen. Kuvittelen kuinka upotan puukon heidän selkään, kuvittelen kaiken mitä niille sanon. Saan myös mielenrauhan siitä kun kuvittelen illalla hakkaavani jonkun kiusaajan verille. Minulle tulee todella rentoutunut olo.
Ihailen myös mm. Viiltäjä jackia, ja haluaisin olla kuin hän. Välillä kun kuvittelen tappavani jotain ihmistä, alan itkeä jonkinlaisesta mielihyvästä. En edes tiedä miten selittäisin sen. Kuuntelen myös sairasta musiikkia..

Eikä minulta löydy minkäänlaista omatuntoa oikeastaan. Jos olen vaikka tehnyt jotain väärin (varastellut, yms) en tunne koskaan mitään katumusta. En sanoisi että olisin psykopaatti, onhan minulla tunteetkin.
Mistähän tämä johtuisi?

8

471

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hullu8

      Hei!

      Kaikilla ihmisillä on sairaita ajatuksia aina silloin tällöin. Toistuvina ne voivat olla merkki jostain häiriöstä. Ei sen tosiaan tarvitse olla mitään sellaista mistä tarvitsisi olla huolissaan. Minullakin on ollut sairaita ajatuksia, ne muuttuivat pakonomaisiksi ja lopulta ajauduin psykoosiin. Jos haluat jutella lisää niin laita jokin s-posti osoite niin voidaan pitää yhteyttä.

    • Lääkitys
    • latva tapaus

      Mitä enempi luen näitä kirjoituksia kun on käytetty mielen
      lääkkeitä, sitä vakuuttuneemmaksi tulen siitä, etten tule ikinä
      niihin koskemaan, enkä ole kyllä niihin tähänkään mennessä
      kajonnut.

    • ei hyvältä näytä

      Jos joutuu jatkuvasti kaltoin kohdelluksi niin on tervettä tuntea vihaa ja halua puollustautua. Kyllä saa kokea vihaa mutta tunne tulisi käsitellä terveellisllä tavalla ja ei jäädä sen vangiksi ja koukkuun.
      Lopulla käy niin että viha, katkeruus alkaa syömään uhriaan ja lopulta tuhoaan. Jos tietoisesti alkaa mässäillä ja herkutella vihan tunteella viin ihmiseen kyllä tulee jopa konkereettisia pahuuden voimia. Näyttää sinun tapauksessa pian olevan niin.
      Kuitenkin vapauden ja ilon elämään tuo asioiden terveellinen järjellinen ajattelu ja lopuksi anteeksiantaminen.
      Jos tahdot normaalin elämän ja onnen niin nyt on viimiimeinen aika lopettaa tuo, hakea apua. Pian istut kaltereiden takana.

    • Vistavisio

      Nimim. Lääkitys sen nerokkaasti oivalsi, voi hyvinkin olla Seronil tuon takana. Mä viilsin ranteet auki ja viimeistelin urakan lääkkeillä ja päädyin suljetulle osastolle. Siellä lopetettiin Seronil ja vasta sitten lakkas pakkomielle itsensä tappamisesta. Aikamoista myrkkyä päälle, siis ainakin minun. Kait siitä joku avun saa, mut se melkein tappoi.

    • Vastausta

      Oliko sinulla samankaltaisia ajatuksia ennen lääkitystä? Jos ei, niin tod. Näk. Lääke on vaikuttanut asiaan. Suosittelisin kyllä lääkkeen käytön lopettamista. Mielihyvää voi etsiä muualtakin kuin verestä. Toivottavasti tilanteesi korjaantuu ja mielenterveytesi neutralisoituu!!!

    • SOS-kriisikeskus vastaa:

      Hei "avuton23",
      hyvä, että kirjoitit tänne ajatuksiasi. Kerrot viestissäsi kuvitelmistasi satuttaa toisia ihmisiä, jotka ovat aiheuttaneet sinulle mielipahaa. Näiden ajatusten kanssa yksin oleminen vie varmasti sinulta paljon voimia. Kehoittaisin sinua ottamaan rohkeasti yhteyttä johonkin auttavaan tahoon.

      Kerrot, että olet sairastanut masennusta pian kaksi vuotta, ja että sinulla on siihen lääkitys. Kyseisen lääkkeen sinulle kirjoittanut lääkäri voisi olla yksi vaihtoehto keskustelemaan kanssasi, mikäli sinua mietityttää lääkitykseen liittyvät asiat.

      Puhuminen sisällä vellovista tunteista voi helpottaa oloa ja auttaa jäsentämään vaikeita ajatuksia. Jos haluat keskustella tilanteestasi puhelimitse, voit aina soittaa Valtakunnalliseen kriisipuhelimeen. Puhelun voi soittaa nimettömänä ja se maksaa operaattorin veloittaman puhelumaksun verran. Valtakunnallisen kriisipuhelimen numero on 010 195 202. Puhelin päivystää arkisin klo 9-06, lauantaisin ja juhlapyhinä 15-06, sunnuntaisin 15-22.

      Jos taas haluat jutella kasvotusten, ympäri Suomea toimii kriisikeskuksia, joihin voit varata ajan ja tulla keskustelemaan paikan päälle. Kriisikeskusten yhteystiedot löytyvät osoitteesta:

      http://www.mielenterveysseura.fi/sos-kriisikeskus/kriisikeskusverkosto/alueelliset_kriisikeskukset.
      Käynnit eivät maksa mitään.

      Kiireellisessä tilanteessa voit ottaa yhteyttä paikkakuntasi psykiatriseen päivystykseen. Lähimmän psykiatrisen poliklinikan yhteystiedot löydät etsimällä netistä hakusanalla "psykiatrinen päivystys paikkakuntasi" tai "psykiatrinen poliklinikka paikkakuntasi".

      Voimia ja rohkeutta avun hakemiseen,
      terveisin SOS-kriisikeskus/ Elli

    • ....................

      Myös ns. läheisistä ihmisistä, jotka ovat tehneet ja tekevät pahaa, voi pysyttäytyä erossa. Ei tarvitse viestitellä eikä käydä kylässä eikä päästää heitä kotiinsa. Saa suojella itseään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      48
      3541
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2581
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1910
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1693
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1127
    6. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      47
      1068
    7. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1016
    8. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      84
      946
    9. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      916
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      864
    Aihe