Luomumantelit (+karvasmantelit)

n9+4nt4v4tu4vt

Tuli syötyä pariin päivään 100g pussi Pirkan luomumanteleita. Nyt toisena päivänä kun napostelin niin suuhun tuli yksi oikein kitkerän makuinen manteli, jonka kohta tunnistin karvasmantelin makuiseksi. Erittäin hyviä olivat kunhan vähän ajan päästä ihmettelin kun kieli ja kitalaki alkoivat menemään turraksi. No ei muuta kuin hakemaan tietoa netistä ja yllätykseksi nehän ovat lievästi myrkyllisiä. Itse tykkään karvasmantelin mausta kaikissa ruoissa ja juomissa. Erikoista, että jo yksi karvasmanteli sai jo aikaan lievän suun puutumisen. Ostan kyllä toisenkin kerran ovat eri hyviä mutta pitää sylkäistä karvaat vast'edes pois suusta...

1

411

  Vastaukset

  • Ostin Urtekramin luomumanteleita, joista myös löytyi useampi karvaan makuinen. Suun limakalvot reagoi näihin välittömästi. Pakkausselosteessa mainittu mm., että yksittäisiä kuorenpalasia ja karvaan makuisia manteleita saattaa esiintyä. Eivät selvästi ihan haitattomia.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1628