Sämpylätaikinasta siis kyse. Ja taikinaan siis tuli sokeria, kuivahiivaa, puuroa, suolaa, vettä ja tietenkin jauhoja.
Meneekö taikina pilalle, jos se on huoneenlämmössä pari tuntia?
3
770
Vastaukset
- äit-sy
Eikös sen nyt kuulukin kohota huoneenlämmössä? Eli siis ei mene pilalle.
- leipuri.
No, kun luin muita keskusteluja aiheesta ja kaikki olivat väittäneet, että parissa tunnissa se kerkeää käydä ja menee happamaksi....
- patrikselin92
Suosittelen lukemaan leipäoppaani http://yöruokaa.com/kotileipurin-opas-sisllysluettelo
"Hiiva on yksisoluinen organismi, jota syötetään sokerilla, jota syntyy käymisen aikana. Tämä prosessi tapahtuu kun hiiva on lämmön (mieluiten 24 °C:sta 26 °C:een) ja kosteuden kanssa tekemisessä. Tämä on yksi oleellisempia vaiheita, joten ammattilaisleipurit ovat hyvin tarkkoja tässä vaiheessa."
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen rakkaus sinua kohtaan ei kuole koskaan
Ihastunut olen moniin vuosien varrella mutta vain sinä jäit sydämeen enkä vaan osaa unohtaa. Olit silloin parasta elämäs541648- 111366
- 1741366
- 761284
Jättimäärä alokkaita keskeyttää asepalveluksen melkein heti "En pystynyt olemaan siellä enää"
Jättimäärä alokkaita keskeyttää asepalveluksen melkein heti – "En pystynyt olemaan siellä enää" Ennen sotaväki oli2921257- 171170
Ollaanko me tyhmiä mies?
Miten ihmeessä me onnistuttiin saamaan tästä näin pitkällinen ja masokistinen kuvio. Miten? Jos toisesta tykkää, näinhä61938Martina Aitolehti poseeraa Ibizalla
Ihanaa! Ibiza on ihan paras paikka lomailla hengaillen, viinistä ja iltamenoista nauttien. Säpinää riittää. Aitolehti98935Unelmoin päivästä, jolloin voimme olla yhdessä.
Niin pieni kuin sydän onkin, sä oot siellä ja ne mun isot tunteet sua kohtaan ❤️Sydämeni sykähtää joka kerta kun sut nää33913- 347825