Söderkullan kartano VAROKAA!!!! Juhlalounaat eivät toimi

Pettynyt asiakas

Olemme käyneet Söderkullan kartanossa äitienpäivälounaalla nyt 2013 ja edellisen kerran 2012. Kolmatta kertaa emme mene!!!

Paikka on hieno ja netissä lupaukset suuret. Henkilökunta on ystävällistä mutta harmi kun niin moni asia ei toimikaan! Se ruoka mitä saa on hyvää, mutta kun yli puolet loppuu heti alkumetreillä ja loput ovat hätäpäissä tehtyä viritelmää niin huono juttu on. Lounaan hinta oli kuitenkin aika kallis, 59 euroa / aikuinen ja 15 euroa / lapsi / varattu paikka eli siis 2-vuotias maksaa 15 euroa! Hintaan sisältyy lasi kuohuviiniä tai pommacia ja vesikannu pöydässä.

En tiedä miten homma toimii muilla juhlalounailla tai yritysjutuissa tai hääjuhlissa joita siellä järjestetään. Kannattaa olla tarkka ettei tule pettymyksiä. Ehkä muutkin kirjoittaa kokemuksiaan.

Meidän äitienpäivälounas 2013 meni näin:

Olimme tilanneet syöttötuolin etukäteen pöytävarauksen yhteydessä mutta tänäKIN vuonna syöttötuolia ei ollutkaan, selitykset: - ravintolassa vain neljä syöttötuolia (!!) - yleensä ei käy lapsia (äitienpäivä!!!) - tuolit olivat kuulemma oven suussa josta ihmiset ovat omin luvin hakeneet niitä. Ihmettelen vain miksi pöytäämme ei oltu tuotu valmiiksi varattua syöttötuolia kuten monessa ravintolassa tehdään. Neljä syöttötuolia on tosi vähän ja etenkin ravintolassa kun on äitienpäivä! Mietin että kun siellä on hääjuhlia myös niin miten häissä riittää neljä syöttötuolia??!!

Kun henkilökunta kävi etsimässä ja totesi ettei syöttötuolia ole saatavana, saimme tuoda rattaat saliin ja juniori istui niissä. Näin oli edellisenä vuotena ihan sama juttu, ja silloin lupasivat hankkia lisää syöttötuoleja.

Lopulta pääsimme jonottamaan pieneen huoneeseen jossa ruoat tarjolla. Pieni huone, jossa ei ole selkeää kaavaa miten kierretään ja otetaan, aika hässäkkää. Moni ruoka oli harmiksemme loppu vaikka vielä meidän jälkeenkin tuli kymmeniä ihmisiä vielä hakemaan ruokaa, ravintolaan mahtunee joku 150 ihmistä eli iso prosentti jäi ilman ruokia.

Menu 2013 nettisivujen mukaan, sama lista oli ravintolassa, ja todellinen tilanne.

Makuja maailmalta alkupalat:
Mozzarella-tomatti-basilikasalaatti, oliiviöljy ja balsamico
>> loppui juuri edessämme, tilalle tuotiin myöhemmin sekoitettuna vihersalaattia ja vuohenjuustoa> kuivassa salaatissa ei ollut mitään kastiketta, eikä erikseen tarjolla, vain vihersalaattia kanaa pekonia ja kovia krutonkeja> tilalla oli tavallista vaaleaa leipää joka oli hyvää muttei siinä tomaattia tai oliiveja ollut> lohi loppui kattauksen loppupuolella>olivat loppu koko ajan, tuli lisää mutta liian pieni määrä kerralla, meni heti> nämä olivat sinappisilakkaa, purkkitavaraa> parsa ja lohi loppui ihan heti kattauksen alussa, ei mitään korvaavaa> ankanrinta loppui ihan heti kattauksen alussa, ei korvaavaa> loppui puolivälissä kattausta, lisää tuli kun ihmiset söivät jo jälkiruokia, kokonainen kala oli siellä vuoassa loppuajan> kastike vaikutti lähinnä punaviinikastikkeelta> kattauksen alussa hyviä tuoreita ja kotitekoisen makuisia. Lopussa tuli mahd. pakastettuja joiden rakenne huono eivätkä olleet kuumia> loppuivat puolivälissä kattausta, tilalle perunakroketteja> kaksi muuta jäätelömakua loppui, vanilijaa oli loppuun asti

8

3392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Namskis....

      Pakkokos se on mennä hienostelemaan jonnekin sööderkulliin, oisit käyny abc:lla niinkuin me muutkin.....eikä lopu ruoka kesken....

    • kurmeetti santra

      Ravintolayrittäjänä kyllä ihmetyttää moinen, jos paikkaan on ollut pöytävaraukset, niin kyllä pystyy arvioimaan, minkä verran ruokaa menee... tai on sitten ammattitaidoton ihminen.
      Näkyy kaikki "arvokkaampi" eväs loppuneen... Ihmettelen myös, ettei tukusta saa muka tavaraa tarpeeksi. Haloo,jos täällä perähikiällä (mistä minäkin olen..) saa tavaraa tukusta (tarpeeksi..), niin miten muka se ei pääkaupunkiseudulla onnistu?

      Harmittaa aloittajan puolesta kallis lounas, joka on mennyt reisille. Silloin, kun haluaa syödä hyvin, niin kyllä toivoisi, että ruoka olisi edes hintansa väärti, muusta puhumattakaan...

    • nykjnksa

      Se on rahat pois tyhmiltä-meininkiä. Tekevät vähän ruokaa näytille ja kun se loppuu niin leipää saa syödä jottei nälissään joudu lähtemään.

      Kokit kai ihan ammattitaidotonta kun ei hanskaa hommiaaan. Kyllä ammattitaitoiset kokit pystyy moisen lössimäärän händlaamaan kunhan esivalmistelut on tehty. Ilmeisesti kokit ovat laiskojakin kun eivät ole jaksaneet esivalmistella tarvittavaa määrää, ihmismäärä kun on jo tiedossa niin ei ole homma eikä mikään laskea paljonko safkaa tarttee. Jos eivät osaa, niin ottaisivat vähemmän varauksia, mutta eihän se käy kun omistajat ahnehtii ja ei välitä asiakkaista.


      Noh, ennemmin tai myöhemmin luu jää niillä käteen jos moinen pelleily jatkuu, maine on jo mennyt.

      • Näinkin on

        Mietin sitä, mikä mahtaa olla kokin osuus ja miten on hänelle annettu resursseja eli suomeksi rahaa toteuttaa ko. äitienpäivälounas. Selvittäisin tämän ensin ennen kuin syytän kokkia ammattitaidottomuudesta.

        Tämä kommentti ravintola-asiakkkaalta Pohojanmaallta, missä syy kysytään ensin paikan omistajalta eikä heti käyrä kiinni kokin kurkkuhun. Miettikääpä vaikkapa ketjuravintoloiden sapuskaa: eihän ruoan tekijällä ole paljonkaan mahdollisuutta vaikuttaa.


    • hisdfslkdut

      Onhan tuo joko ammattitaidottomuutta tai sitten täysin tahallista.

      Hankala juttu, jos on maksanut etukäteen. Jos maksu vasta jälkikäteen, niin on paremmassa neuvotteluasemassa. Ja heti vaan valitus tarjoilijalle, jos listalla oleva ruoka loppuu kesken tai korvaava ei ole luvatun tasoista.

      Vai kävikö niin että Söderkullan kartano kehtasi kuitenkin veloittaa tuosta täyden hinnan? Eli ainoastaan laskutus toimii? Itsellä ei olisi ollut pokkaa rahastaa täyttä hintaa.

      • Lähes kantis

        Olipa dramaattinen otsikko tällä ketjulla. olemme käyneet Söderkullan kartanon äitienpäivän lounaalla nyt 5 kertaa ja ruoka on riittänyt ja maistunut aina. Just varattiin tälle vuodelle.


    • 456

      Kävimme arkipäivän lounaalla. Ruoka ok. Salin henkilökunta ystävällistä ja niin ripeää, että juuri ja juuri viimeisen murun sai suuhunsa, kun lautanen lähti alta. Salissa ja eteisessä pyörinyt mieshenkilö voisi kiinnittää huomiota asiakaspalveluun tai voisiko sitä hänelle joku opettaa.

    • mauri45

      Mieti nyt itse! Onko syöttötuli ikäinen mikään ravintola asiakas!?Eikö hänen paikkansa olisi vielä kotona Äidin ja Isän kanssa keittön syöttötulissa! Kannatan ajatusta että lapset opetetaan ravintolasyömiseen mutta vasta sitten kun on aika! Voi kuvitella miten vittuntunt se henkilökunta on teidän piiku palleroon! Äitinpäivä lounas on yks henkilökunnan pahempia painajaisia! (vappu on toinen) Helvetillinen määrä amatöörejä liikentees! Syy nyt ei valitettavasti ollut henkilökunnan AMMATAIDOTTOMUUDESSA VAAN asikakkaiden ammattitaidottomuudesta! Opetelkaa tavat! Palvelu paranee! Ei muuta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2599
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      207
      2353
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2272
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      179
      1771
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1288
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe