Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet valmistus?

Anonyymi

Nyt on kurniva nälkä mutta onko Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet sopivia paistinpannulla paistamiseen vai kannattaako suosiolla survoa uuniin?

:D

26 kommenttia

Vastaukset

  • No voi hyvä v**tu sentään. Ihan kummassa vaan.

  • Jos on tehnyt virheen ja ostanut liekkisiipiä tai hornetteja, niin ensimmäisenä huuhdellaan se hemmetin marinadi pois ja vitun äkkiä! Jos ei ole muuta saatavailla kuin marinoituja, niin sitten paras vaihtoehto on hunajamarinoitu mutta siitäkin huuhdellaan se marinadi pois ja vähän vitun äkkiä!

    • Olen syönyt noita liekkisiipiä vaikka kuinka monesti, eikä ole tarvinnut vessassa juosta. Sulla on vaan onneton maha....

    • Nam. kirjoitti:

      Olen syönyt noita liekkisiipiä vaikka kuinka monesti, eikä ole tarvinnut vessassa juosta. Sulla on vaan onneton maha....

      Kyllä niihin sen marinaadin huuhtelun jälkeen tehdään ihan oma KUNNON tulinen soossi. Valmismarinaadit kun on järkyttävän pahaa eikä tulisuutta riittävästi.

    • Ai ..miks? Nehä o iha hyvii.. vai? Ite lisään niihi (omakasvatettuu) chilii, ja joskus vähä curryy tai jotai.

      Mun mielest Horskuis o ainoot harvat perusmarinaadisetit, mitkä toimii jopa sellasenaa. Vai oonko missannu jotain? Toki parhaat saa ku marioi ite omilla makumieltymyksil, mut ..emmä tiiä, hornettien marinadi toimii kyll mun makuhermois todella hyvin. Menee iha mässyin vaik sellasenaa, kuha antaa olla sen verra, ett tulee rapeet pintaa.

      Ne vähä halvemmat - semmoi pallomaisempi ja pehmeempi paketti - o iha eri makusii, mut toimii iha loistavasti, ku tiputtelee tapascoo (hapan, tulinen) muutaman tipan per pala ..ja mielellää lisäks chilii, ja ehkä vähä jopa mustapippurii.

      Mut, joo.. toki varmaa parasta sais, ku kasvattas ite ja palkkais jonku kokin :)

    • vittu sä oot tyhmä se saakelin marinaadi on se juttu niissä!!

  • Siivissä ei ole mitään syötävää.

    en osta koskaan niitä.

    • Eikö äitisi ruodo niitä sulle valmiiksi, vai miksi luulet kenenkään kiinnostavan?

  • huoneenlämpöön 30min ennen uuniin laittamista ja uunissa 30min 225-250 asteessa tai sitten paistin pannulla reilu 10min eli 5min per puoli. Uunissa tulee rapeampia mutta jos pannulla paistat niin muista pistää paljon rasvaa jotta antaa makua ja kypsentää nopeammin kanan.

  • Ymmärrätkö valmistusohjeita ollenkaan?! Siinähän on maininta että voi paistaa tai laittaa uuniin, ja kesäaikaan heittää ne grilliin.

    • Ei niitä kyllä missään pannulla paisteta, tai no ainahan voi yritää jos kerran vetelä ja raaka kanansiipi maistuu. Uuni, uppopaisto tai grilli ainoita oikeita.

  • Pyyhi marinadi veke (ettei räisky paistaessa), sit paista kuumalla pannulla hyvä pinta siipiin. Tämän jälkeen uuniin 200 astetta noin 10-15 minuuttia - kunhan ovat kypsiä. Näin tulee rapeita pinnalta ja mehukkaita sisältä.

  • Noi on kyllä ihan hirveän makuisia ja sitkeitäkin! Hornetit on sata kertaa parempia.

  • Jos on nälkä laitat uuniin. Jos haluat tehdä vaikeasti ja hitaasti pyörittelet niitä melkein tunnin pannulla. MIKSI myydään siipinä, mutta koipia saman verran,voi olla enemmänkin.

    • Olen pitemmän aikaa harrastanut wingsejä ja kokeillut mitä erilaisimpia valmistustapoja. Parhaita ovat mielestäni marinoimattomat siivet (esim. Atria). Parasta saa, kun uppopaistaa tuoreita siipiä 15 min n. 180 asteessa, jonka jälkeen wings kastikkeella käsittely. Tuo uppopaiston paistoaika on oleellinen asia. 15 minuutissa tulee rapeita ja ruskeita, mutta mielestäni jo 13 minuutin uppopaisto ei tuo sitä kaivattua rapeutta. Lopputulos on sama tai parempi, kuin oikeissa wings ravintoloissa. Enää en osta wingsejä, vaan teen aina itse tällä tavalla kotimaisista siivistä. Huom. Marinoituja siipiä ei kannata uppopaistaa vaan marinadi kannattaa pestä pois.

  • parempia liekkisiivet on ku hornetit, ja reilusti. itse tykkään liekkisiipien marinadista mutta lisään kirpeän tulista piri-piri soossia vielä sekaan

    • Makuasioistahan saa kiistellä. Liekkisiivissä on karmeesti sokeria, joten suosin itse Hornetteja. Leivinpaperilla on puolet palanutta sokeria Liekkisiipien jäljiltä.

    • IpreferHor.net kirjoitti:

      Makuasioistahan saa kiistellä. Liekkisiivissä on karmeesti sokeria, joten suosin itse Hornetteja. Leivinpaperilla on puolet palanutta sokeria Liekkisiipien jäljiltä.

      No toi on vale, rasvaa niistä kyllä irtoaa, mutta sokeria vain 0,9g sadassa...

  • On hienoa, että ilmeisesti Hornetien mausteet on pysyny samana koko ajan, päinvastoin kuin esim. HKBlö on säästetty ihan pilalle jos miettii 50v reseptimuutoksia.
    itse olen syönyt Hornetteja varmasti yli 1000kg tämän 20v aikana, ja juuri nytkin on BBQ versiot uunissa, tosin eivät ole niin hyviä kuin tulisemmat alkuperäiset. Kyllä kaikki muut kilpailijat on pliisuja alkuperäisiin verrattuna, mutta toki kaikki on syötäviä jos pesee marinaadit pois ja maustaa itte lisää. Uunissa tulee ihan ok tulos, mutta itte pidän 40min 200 asteessa, että kuivuvat tarpeeksi.

    • Ne nesteet pitää ja kannattaa imeyttää riisinja vihannesten sekaan, ei mitään järkeä poistaa.

  • Paistipannulla olen aina paistanut saa olla isopannu vähän öljyä ja oivaa ensin jääkaapista huoneen lämpöön 30 min 5-6 liesi kanat siihen odota hetki paista hämmennä ja sitten 3-4 liesi ja hämmennä ne palaa herkästi puolituntia aika valmiita ovat Hyvä Rapula lääke jos semmonen on saattanut tulla tämä ruskea paket ei ole tulista kanaa tää on hyvä näin Älkää muuttako Reseptiä.

  • Minä keittelen siipiä puoli tuntia. Sitten siivilöin liemen talteen ja perkaan lihat. Lihaa tulee noin 1/3 siipien painosta. Lopuksi teen kanakeiton.

  • Hornetin marinadi on 100x parempaa kuin vaikka kovasti kehuttu Texas pete soossi. En ymmärrä miten kukaan voi tykätä siitä.

  • Aromipesää oletko kokeillut?

  • Älkää listkö sitä ciliä enään joku valittaa ettå latteita ja nää lisää heti purkillisen ciliä huomasin voi v...... Se on taas mietittävä ostaako onneksi on maustamattomii jusku oli hyvin liekkisiivet niin ei joku piti pilata ne ..😨💩😷🤒

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.