Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet valmistus?

AvutonKeittiössä999

Nyt on kurniva nälkä mutta onko Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet sopivia paistinpannulla paistamiseen vai kannattaako suosiolla survoa uuniin?

:D

36

32131

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juuri niitä syönyt

      No voi hyvä v**tu sentään. Ihan kummassa vaan.

    • siivissä ei lihaa

      Siivissä ei ole mitään syötävää.

      en osta koskaan niitä.

      • Suomenmieli

        Eikö äitisi ruodo niitä sulle valmiiksi, vai miksi luulet kenenkään kiinnostavan?


      • Anonyymi
        Suomenmieli kirjoitti:

        Eikö äitisi ruodo niitä sulle valmiiksi, vai miksi luulet kenenkään kiinnostavan?

        Todellakin on syötävää. Luutahan niissä on, mutta voi voi, ei pidä ostaa jos ei tykkää. Osta vaikka vaahtokarkkeja.


    • hotwings bome

      huoneenlämpöön 30min ennen uuniin laittamista ja uunissa 30min 225-250 asteessa tai sitten paistin pannulla reilu 10min eli 5min per puoli. Uunissa tulee rapeampia mutta jos pannulla paistat niin muista pistää paljon rasvaa jotta antaa makua ja kypsentää nopeammin kanan.

    • Katso ohjeet!

      Ymmärrätkö valmistusohjeita ollenkaan?! Siinähän on maininta että voi paistaa tai laittaa uuniin, ja kesäaikaan heittää ne grilliin.

      • Uuni parempi

        Ei niitä kyllä missään pannulla paisteta, tai no ainahan voi yritää jos kerran vetelä ja raaka kanansiipi maistuu. Uuni, uppopaisto tai grilli ainoita oikeita.


      • Anonyymi

        mutta jos ostaa raakoja irtosiipi,niin missäkohtaa niissä lukee ohjeet tyhmä


    • kotikokisti

      Pyyhi marinadi veke (ettei räisky paistaessa), sit paista kuumalla pannulla hyvä pinta siipiin. Tämän jälkeen uuniin 200 astetta noin 10-15 minuuttia - kunhan ovat kypsiä. Näin tulee rapeita pinnalta ja mehukkaita sisältä.

    • itse en tyckää

      Noi on kyllä ihan hirveän makuisia ja sitkeitäkin! Hornetit on sata kertaa parempia.

    • Suomenmieli

      Jos on nälkä laitat uuniin. Jos haluat tehdä vaikeasti ja hitaasti pyörittelet niitä melkein tunnin pannulla. MIKSI myydään siipinä, mutta koipia saman verran,voi olla enemmänkin.

      • SiipiWeikko

        Olen pitemmän aikaa harrastanut wingsejä ja kokeillut mitä erilaisimpia valmistustapoja. Parhaita ovat mielestäni marinoimattomat siivet (esim. Atria). Parasta saa, kun uppopaistaa tuoreita siipiä 15 min n. 180 asteessa, jonka jälkeen wings kastikkeella käsittely. Tuo uppopaiston paistoaika on oleellinen asia. 15 minuutissa tulee rapeita ja ruskeita, mutta mielestäni jo 13 minuutin uppopaisto ei tuo sitä kaivattua rapeutta. Lopputulos on sama tai parempi, kuin oikeissa wings ravintoloissa. Enää en osta wingsejä, vaan teen aina itse tällä tavalla kotimaisista siivistä. Huom. Marinoituja siipiä ei kannata uppopaistaa vaan marinadi kannattaa pestä pois.


    • pipel

      parempia liekkisiivet on ku hornetit, ja reilusti. itse tykkään liekkisiipien marinadista mutta lisään kirpeän tulista piri-piri soossia vielä sekaan

      • IpreferHor.net

        Makuasioistahan saa kiistellä. Liekkisiivissä on karmeesti sokeria, joten suosin itse Hornetteja. Leivinpaperilla on puolet palanutta sokeria Liekkisiipien jäljiltä.


      • Dsx
        IpreferHor.net kirjoitti:

        Makuasioistahan saa kiistellä. Liekkisiivissä on karmeesti sokeria, joten suosin itse Hornetteja. Leivinpaperilla on puolet palanutta sokeria Liekkisiipien jäljiltä.

        No toi on vale, rasvaa niistä kyllä irtoaa, mutta sokeria vain 0,9g sadassa...


    • Foxtaildiver

      On hienoa, että ilmeisesti Hornetien mausteet on pysyny samana koko ajan, päinvastoin kuin esim. HKBlö on säästetty ihan pilalle jos miettii 50v reseptimuutoksia.
      itse olen syönyt Hornetteja varmasti yli 1000kg tämän 20v aikana, ja juuri nytkin on BBQ versiot uunissa, tosin eivät ole niin hyviä kuin tulisemmat alkuperäiset. Kyllä kaikki muut kilpailijat on pliisuja alkuperäisiin verrattuna, mutta toki kaikki on syötäviä jos pesee marinaadit pois ja maustaa itte lisää. Uunissa tulee ihan ok tulos, mutta itte pidän 40min 200 asteessa, että kuivuvat tarpeeksi.

      • Kokkikotinen

        Ne nesteet pitää ja kannattaa imeyttää riisinja vihannesten sekaan, ei mitään järkeä poistaa.


    • Anonyymi

      Paistipannulla olen aina paistanut saa olla isopannu vähän öljyä ja oivaa ensin jääkaapista huoneen lämpöön 30 min 5-6 liesi kanat siihen odota hetki paista hämmennä ja sitten 3-4 liesi ja hämmennä ne palaa herkästi puolituntia aika valmiita ovat Hyvä Rapula lääke jos semmonen on saattanut tulla tämä ruskea paket ei ole tulista kanaa tää on hyvä näin Älkää muuttako Reseptiä.

    • Anonyymi

      Minä keittelen siipiä puoli tuntia. Sitten siivilöin liemen talteen ja perkaan lihat. Lihaa tulee noin 1/3 siipien painosta. Lopuksi teen kanakeiton.

    • Anonyymi

      Hornetin marinadi on 100x parempaa kuin vaikka kovasti kehuttu Texas pete soossi. En ymmärrä miten kukaan voi tykätä siitä.

      • Anonyymi

        Idiootteja ovat ne, jotka ovat vain hevimusiikin perään, koska muu on paskaa, en ymmrrä miten sitä paskaa kukaan jaksaa luukuttaa. Nämä ovat vain makuasioita.


    • Anonyymi

      Aromipesää oletko kokeillut?

      • Anonyymi

        Kerran lähti tanssilavoilta mukaan.


    • Anonyymi

      Älkää listkö sitä ciliä enään joku valittaa ettå latteita ja nää lisää heti purkillisen ciliä huomasin voi v...... Se on taas mietittävä ostaako onneksi on maustamattomii jusku oli hyvin liekkisiivet niin ei joku piti pilata ne ..😨💩😷🤒

    • Anonyymi

      Mikä niissä siivissä kihottaa, todella vähän lihaa, melkein pelkkää nahkaa, luuta, jänteita, rasvaa, kalvoja ja verisuonia. Jätettä.

      • Anonyymi

        Olisiko maku? PS. Arvaus.


      • Anonyymi

        Mustassa viehtättää se kun niillä on tarjota valkoista pidempää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mustassa viehtättää se kun niillä on tarjota valkoista pidempää.

        Kalkkunan siivissä voisi ollakin jo syömistä, niitähän ne mustatkin USA:ssa ainakin kiitospäivinä syövät kokonaisina, mutta siivistä en ole kuullut.


    • Anonyymi

      Uunissa 175C° peruna viipaleita pellille siivet päälle ja tunniksi uuniin keski kohtasn.

      Ai että tulee maukkaita perunoita ja liha "tippuu" luista ja on mehukasta lihaa.

      Hornet on parempi, kun ei ole sokeria sotkemassa.

      • Anonyymi

        Valmistusohjeessa lukee 225 30 minuuttia, noudattaisin sitä ruokamyrkytysten välttämiseksi


    • Anonyymi

      Kariniemen filerasiasta on alkanut aina löytymään joku "epämääräinen hukkapa tms" joita ei ennen ollut , ilmeisesti nämä heitetään rasioihin ihan tietoisesti lisäämään painoa , vähän semmoisia iljettävän oloisia ja epämääräisen muotoisia .ei hyvä , siinä kyllä alkaa tökkiä koko kanan syönti .

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mies, näen sinua hetken

      ja olet mielessä ikuisuuden. Toisia näen ikuisuuden ja he eivät jää mieleen hetkeksikään. Muistan jokaisen kohtaamisen
      Ikävä
      19
      3913
    2. Riikan perintö: ennätysvelka, ennätystyöttömyys ja ennätysverotus

      Tavallisen keskituloisen suomalaisen verotus on kireintä vuosikymmeniin, ja ensi vuonna palkansaajien käteen jää vieläki
      Maailman menoa
      223
      3724
    3. Riikka Purra on ihana, jämpti

      Hän yrittää saada Suomen taas kuntoon. Sanoo asiat suoraan, eikä piiloudu kapulakielen taakse. Riikan kaltaisia päättä
      Maailman menoa
      97
      2669
    4. SDP haluaa LISÄÄ veroja bensa-autoille!

      Sdp:n vaihtoehtobudjetti esittää polttomoottoriautoille lisää veroja Sdp esittää tuoreessa vaihtoehtobudjetissaan verot
      Maailman menoa
      22
      2613
    5. Antti Lindtman kiitti valtiovarainministeri Purraa

      Ministeri Purra kertoi ottavasa vastuun EU:n alijäämämenettelyyn joutumisesta. Hän myös sanoi tietävänsä, että Lindtman
      Perussuomalaiset
      20
      2402
    6. "Purra löylytti oppositiota", sanoi naistoimittaja Pöllöraadissa

      Kyllä, Purra tekee juuri sitä työtä mitä hänen tuossa asemassa pitää tehdä, hän antaa oppositiolle takaisin samalla mita
      Maailman menoa
      33
      2339
    7. Henkilökohtaisia paljastuksia Dubaista - Kohujulkkis Sofia Belorf on äitipuoli ja puoliso!

      Tiesitkö, että Sofia on äitipuoli ja rakastava puoliso? Sofia Belorf saa oman sarjan, jossa seurataan hänen Bling Bling
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      2276
    8. Suomalaisten enemmistö on (ateisteja / fiksuja / sosialisteja)

      Tai jokin noiden yhdistelmä, koska S-ryhmän markkinaosuus päivittäistavarakaupasta on yli 50 prosenttia.
      Maailman menoa
      13
      2136
    9. Sorsa: kuvaputki - Lipponen: kaasuputki - Marin: ryppyputki

      Nuo kolme demaria ovat poikkeuksia Suomen poliittisessa historiassa. Ovat ainoita, jotka ovat kyenneet nostamaan puolue
      61
      1801
    10. Mitä ajattelet

      Siitä henkilöstä jota kaipaat? Sana vapaa!
      Ikävä
      90
      1621
    Aihe