Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet valmistus?

AvutonKeittiössä999

Nyt on kurniva nälkä mutta onko Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet sopivia paistinpannulla paistamiseen vai kannattaako suosiolla survoa uuniin?

:D

36

31646

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juuri niitä syönyt

      No voi hyvä v**tu sentään. Ihan kummassa vaan.

    • siivissä ei lihaa

      Siivissä ei ole mitään syötävää.

      en osta koskaan niitä.

      • Suomenmieli

        Eikö äitisi ruodo niitä sulle valmiiksi, vai miksi luulet kenenkään kiinnostavan?


      • Anonyymi
        Suomenmieli kirjoitti:

        Eikö äitisi ruodo niitä sulle valmiiksi, vai miksi luulet kenenkään kiinnostavan?

        Todellakin on syötävää. Luutahan niissä on, mutta voi voi, ei pidä ostaa jos ei tykkää. Osta vaikka vaahtokarkkeja.


    • hotwings bome

      huoneenlämpöön 30min ennen uuniin laittamista ja uunissa 30min 225-250 asteessa tai sitten paistin pannulla reilu 10min eli 5min per puoli. Uunissa tulee rapeampia mutta jos pannulla paistat niin muista pistää paljon rasvaa jotta antaa makua ja kypsentää nopeammin kanan.

    • Katso ohjeet!

      Ymmärrätkö valmistusohjeita ollenkaan?! Siinähän on maininta että voi paistaa tai laittaa uuniin, ja kesäaikaan heittää ne grilliin.

      • Uuni parempi

        Ei niitä kyllä missään pannulla paisteta, tai no ainahan voi yritää jos kerran vetelä ja raaka kanansiipi maistuu. Uuni, uppopaisto tai grilli ainoita oikeita.


      • Anonyymi

        mutta jos ostaa raakoja irtosiipi,niin missäkohtaa niissä lukee ohjeet tyhmä


    • kotikokisti

      Pyyhi marinadi veke (ettei räisky paistaessa), sit paista kuumalla pannulla hyvä pinta siipiin. Tämän jälkeen uuniin 200 astetta noin 10-15 minuuttia - kunhan ovat kypsiä. Näin tulee rapeita pinnalta ja mehukkaita sisältä.

    • itse en tyckää

      Noi on kyllä ihan hirveän makuisia ja sitkeitäkin! Hornetit on sata kertaa parempia.

    • Suomenmieli

      Jos on nälkä laitat uuniin. Jos haluat tehdä vaikeasti ja hitaasti pyörittelet niitä melkein tunnin pannulla. MIKSI myydään siipinä, mutta koipia saman verran,voi olla enemmänkin.

      • SiipiWeikko

        Olen pitemmän aikaa harrastanut wingsejä ja kokeillut mitä erilaisimpia valmistustapoja. Parhaita ovat mielestäni marinoimattomat siivet (esim. Atria). Parasta saa, kun uppopaistaa tuoreita siipiä 15 min n. 180 asteessa, jonka jälkeen wings kastikkeella käsittely. Tuo uppopaiston paistoaika on oleellinen asia. 15 minuutissa tulee rapeita ja ruskeita, mutta mielestäni jo 13 minuutin uppopaisto ei tuo sitä kaivattua rapeutta. Lopputulos on sama tai parempi, kuin oikeissa wings ravintoloissa. Enää en osta wingsejä, vaan teen aina itse tällä tavalla kotimaisista siivistä. Huom. Marinoituja siipiä ei kannata uppopaistaa vaan marinadi kannattaa pestä pois.


    • pipel

      parempia liekkisiivet on ku hornetit, ja reilusti. itse tykkään liekkisiipien marinadista mutta lisään kirpeän tulista piri-piri soossia vielä sekaan

      • IpreferHor.net

        Makuasioistahan saa kiistellä. Liekkisiivissä on karmeesti sokeria, joten suosin itse Hornetteja. Leivinpaperilla on puolet palanutta sokeria Liekkisiipien jäljiltä.


      • Dsx
        IpreferHor.net kirjoitti:

        Makuasioistahan saa kiistellä. Liekkisiivissä on karmeesti sokeria, joten suosin itse Hornetteja. Leivinpaperilla on puolet palanutta sokeria Liekkisiipien jäljiltä.

        No toi on vale, rasvaa niistä kyllä irtoaa, mutta sokeria vain 0,9g sadassa...


    • Foxtaildiver

      On hienoa, että ilmeisesti Hornetien mausteet on pysyny samana koko ajan, päinvastoin kuin esim. HKBlö on säästetty ihan pilalle jos miettii 50v reseptimuutoksia.
      itse olen syönyt Hornetteja varmasti yli 1000kg tämän 20v aikana, ja juuri nytkin on BBQ versiot uunissa, tosin eivät ole niin hyviä kuin tulisemmat alkuperäiset. Kyllä kaikki muut kilpailijat on pliisuja alkuperäisiin verrattuna, mutta toki kaikki on syötäviä jos pesee marinaadit pois ja maustaa itte lisää. Uunissa tulee ihan ok tulos, mutta itte pidän 40min 200 asteessa, että kuivuvat tarpeeksi.

      • Kokkikotinen

        Ne nesteet pitää ja kannattaa imeyttää riisinja vihannesten sekaan, ei mitään järkeä poistaa.


    • Anonyymi

      Paistipannulla olen aina paistanut saa olla isopannu vähän öljyä ja oivaa ensin jääkaapista huoneen lämpöön 30 min 5-6 liesi kanat siihen odota hetki paista hämmennä ja sitten 3-4 liesi ja hämmennä ne palaa herkästi puolituntia aika valmiita ovat Hyvä Rapula lääke jos semmonen on saattanut tulla tämä ruskea paket ei ole tulista kanaa tää on hyvä näin Älkää muuttako Reseptiä.

    • Anonyymi

      Minä keittelen siipiä puoli tuntia. Sitten siivilöin liemen talteen ja perkaan lihat. Lihaa tulee noin 1/3 siipien painosta. Lopuksi teen kanakeiton.

    • Anonyymi

      Hornetin marinadi on 100x parempaa kuin vaikka kovasti kehuttu Texas pete soossi. En ymmärrä miten kukaan voi tykätä siitä.

      • Anonyymi

        Idiootteja ovat ne, jotka ovat vain hevimusiikin perään, koska muu on paskaa, en ymmrrä miten sitä paskaa kukaan jaksaa luukuttaa. Nämä ovat vain makuasioita.


    • Anonyymi

      Aromipesää oletko kokeillut?

      • Anonyymi

        Kerran lähti tanssilavoilta mukaan.


    • Anonyymi

      Älkää listkö sitä ciliä enään joku valittaa ettå latteita ja nää lisää heti purkillisen ciliä huomasin voi v...... Se on taas mietittävä ostaako onneksi on maustamattomii jusku oli hyvin liekkisiivet niin ei joku piti pilata ne ..😨💩😷🤒

    • Anonyymi

      Mikä niissä siivissä kihottaa, todella vähän lihaa, melkein pelkkää nahkaa, luuta, jänteita, rasvaa, kalvoja ja verisuonia. Jätettä.

      • Anonyymi

        Olisiko maku? PS. Arvaus.


      • Anonyymi

        Mustassa viehtättää se kun niillä on tarjota valkoista pidempää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mustassa viehtättää se kun niillä on tarjota valkoista pidempää.

        Kalkkunan siivissä voisi ollakin jo syömistä, niitähän ne mustatkin USA:ssa ainakin kiitospäivinä syövät kokonaisina, mutta siivistä en ole kuullut.


    • Anonyymi

      Uunissa 175C° peruna viipaleita pellille siivet päälle ja tunniksi uuniin keski kohtasn.

      Ai että tulee maukkaita perunoita ja liha "tippuu" luista ja on mehukasta lihaa.

      Hornet on parempi, kun ei ole sokeria sotkemassa.

      • Anonyymi

        Valmistusohjeessa lukee 225 30 minuuttia, noudattaisin sitä ruokamyrkytysten välttämiseksi


    • Anonyymi

      Kariniemen filerasiasta on alkanut aina löytymään joku "epämääräinen hukkapa tms" joita ei ennen ollut , ilmeisesti nämä heitetään rasioihin ihan tietoisesti lisäämään painoa , vähän semmoisia iljettävän oloisia ja epämääräisen muotoisia .ei hyvä , siinä kyllä alkaa tökkiä koko kanan syönti .

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Karhuryhmä

      Kellään tarkempaa tietoa miksi ja missä karhuryhmä ollut? Perheväkivaltaa vai huumeperintää kenties taas?
      Jämsä
      28
      3426
    2. Mitä sä pelkäät

      Ettei tää etene?
      Ikävä
      97
      3196
    3. Mitä kaikkea sä

      Olisit valmis tekeen mun eteen vielä? Vai oletko mitään?
      Ikävä
      76
      3024
    4. Raisionkaaren koira hyökkäys

      Taas nähtiin että koiriin ei voi luottaa. Eilen illalla vapaana ollut koira hyökkäsi Raisionkaarella kolmen henkilön kim
      Raisio
      79
      2991
    5. "Mielipide: Äärivasemmiston uhka on otettava vakavasti"

      Demokratia näyttäisi olevan Halla-aholle enemmänkin välttämätön paha kuin tavoiteltava asia. Väkivallan ihannointi ja m
      Maailman menoa
      53
      2901
    6. Tapa jolla kohtelit minua viimeksi miellytti erityisesti

      Osaat huomioida kauniisti ja katsot aina tilanteita yhteisen hyvän kannalta. Sitä arvostan erityisesti.
      Ikävä
      86
      2678
    7. Ei me saada toisiamme

      Ei vaan saada. On vain haaveita ja uunelmia
      Ikävä
      35
      2480
    8. Mikä on luonteesi parhain ominaisuus

      ja mikä huonoin?
      Ikävä
      57
      2351
    9. Satuit vain olemaan

      Ensimmäinen joka avasi minussa sen nähdyksi ja rakastetuksi tulemisen puolen. Pitäisi vain muistaa että et ole ainoa. Se
      Ikävä
      43
      2215
    10. Vieläkö toivot, että kuulisit

      Minusta? Vai suutuitko kun en pystynyt vastaamaan sinulle?
      Ikävä
      88
      1982
    Aihe