Miten sydän kestää seksisuhteen???

nainen 37

Olen itse 37 vuotias nainen. Nuorempana minulla oli parisuhteita, jotka toimivat lähinnä seksin alueella. Olin myös jokusia kertoja suhteessa vain seksin takia. Minulle tuli aina tämmöisesta suhteesta isoja ongelmia. En pysty erottamaan kehoani tunteista! Minusta on tosi ahdistavaa olla seksuaalisesti kiinni miehessä, joka ei seurustele kanssa ja rakasta minua myöskin henkisesti.

Miten te ihmiset pystytte elämään kuviossa, jossa teillä on vakipano ja samalla pokailette muita?? Miten voi rakastua uuteen ihmiseen, jos seksuaalisuus on sidottu vakipanoon? Miks vakipano ei kelpaa seurustelukumppaniksi, vaikka viehättää seksuaalisesti? Onko vakipano vain huono korvike, joka tyydyttää tarpeet, kun etsitään sitä "oikeaa rakkautta"?

Herkkänä ja tunteellisena ihmisenä olen ihmeissän miten nykyihmiset toimivat. Itsellen on olemassa vain yksi vaihtoehto..minulla on seksiä vain ihmisen kanssa, jonka kanssa minulla on myös rakkaudellinen parisuhde. Joko mies rakastaa ja haluaa minut kokonaan tai ei ollenkaan! Ällöttävä ajatus, että joku mies kävisi luonani vain tyhjentämässä pussit ja samalla haku päällä.

7

661

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nakupa

      Vakipanon erottaa tuoksusta; haista miehen päälakea ja aamulla kun heräät katso oikein läheltä. Jos haisee ja näyttää pahalta, ei herää vaistot, niin se on vakipano ja sille voi soittaa sillointällöin, tai ystävä.
      Jos herää pesänrakennusvaistot niin suhtaudu kuten vakipanoon, mahdollisesti mies alkaa jahtaa sua..sano ettet halua vakavaa suhdetta niin on takuuvarmaa että mies ei lähde kulumallakaan enää..samalla seksiä mutta muista ettet jää halailemaan turhaan vaan taputa ja nouse

    • kaksin vain

      Samaa mieltä aloittajan kanssa. Tämä nykyinen panokulttuuri on outo ja tuhoisa ihmisen mielelle. Tuloksena kyynisiä ihmisiä vailla herkkyyttä, jota tarvittaisiin hyviin ihmissuhteisiin.

    • Yks pöllö

      Miulla on ollut seksisuhde melkeesti viime kesästä asti. Itte menin ja ihastuin, vastapuolikin sen tietää.. Paskamaista tässä on se, että itte en edes halua muita... Eipä ole muuta vaihtoehtoa, kun lopettaa suhde. Parannella sydän ja jatkaa sitten. Seksisuhteet eivät vaan ole miuta varten.

    • nipas1

      Kokeiltu on ei ole ne minuakaan varten. En osaa erottaa tunteita ja seksiä toisistaan. Enkä osaa arvostaa itseäni jos jään suhteeseen jossa toiselle olen vaan seksinlähde. Oli se sitten miten herkkää ja hellää tahansa. Jos en yhtään pääse osallistumaan arkeen jätän väliin en elää halua rikkoa itseäni. Tästäkin on hel...päästä yli. Sydän on särkynyt.

      • Anna Bella55

        Olen ehdottomasti ihan samaa mieltä kanssasi.
        omn itsensä kunnioittaminen on tie onnellisempaan elämään.
        Saat vahvistusta minulta toiminttapaasi.
        Annetaan sydämen ohjata edelleen oikeaan suuntaan, oikean ihmisen syliin.


    • N35v

      Hyvin kestän seksisuhteita, ei mitään ongelmaa. Itselleni se on ihan mukavaa huonon avioliiton jälkeen, enkä enään erehdy ulkomaalaisiin miehiin. Heillä ei ole edes iso se, vaikka usein näin väitetään.

      Mies ehdokkaita riittää liiankin kanssa ja niistä yritän valita parhaimmat. Ainoana ongelmana on se, että kun haluaisi olla siellä ravintolassa rauhassa, niin aivan varmasti joku tunkee seuraan.
      Seksi on ollut hyvin antoisaa, enkä lähde kenenkään nuljaskoiden matkaan. Jätän heti nämä lipevät juomien tarjoilijat ja turhan puhujat.

      Olen valkannut nämä panoni sillä silmällä, että heitä voisi katsella pitempäänkin. Kertaakaan en ole erehtynyt epämiellyttäviin tyyppeihin, joista haluaisi päästä heti aamulla eroon.

      Mielestäni vakipanoni tai panoni, eivät ole mitään huonoja korvikeita vaan voisin ajatella heidän olevan potenttiaalisia ehdokkaita pitempään suhteeseen.
      Kysymys on enempi ajoituksesta, usein eron jälkeen menee aikaa kun on henkisesti valmis pysyvään suhteeseen. Harvemmin kaiketi heti löydetään sitä oikeaa muutenkaan. Tietääkseni useimmat joutuvat tekemään empiiristä tutkimusta.

      Konsulttina työni on usein eri paikkakunnilla tai toisissa maissa, tästä on se hyöty, että ei leimaannu "panoksi" minkä arvon saisi naisena helposti samalla paikkakunnalla.

      Tarkoituskin on tyhjentää miehen pussit, pidän siittä, näin se luonto toimii ja vapaaehtoistahan tämä on.

      • hyvä homma

        Vai että oikein potenttiaalisia? Jotenkin kyllä herää epäilys että taitaa N35:n nimimerkin takana olla supisuomalainen peräkammarin poika, mallia M50 .

        AP:lle sanoisin ettei tunteitaan pysty kukaan muukaan erottamaan kehostaan, sillä tunteet syntyvät syvissä aivokerroksissa, jonne ei ajattelemalla suoraan pääse vaikuttamaan. Siksi suurin osa ihmisistä valehtelee jatkuvasti tunteistaan, koska he ohjautuvat ympäröivän kulttuurin mukaan. Ovat siis ulkoa-ohjattuja.

        Ole siis huoleti, kuulut ns.sisäisesti ohjattuihin ihmisiin, jotka ovat suoraan yhteydessä omiin tunteisiinsa. Tämä on valtava voimavara, sillä tällöin tunnemaailmasi ei ole ympäröivän kulttuurin pompoteltavana, vaan kykenet itse olemaan ohjaksissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      175
      7037
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      41
      4129
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2085
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1619
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1578
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe