auttakaa kuolevaa : (

kuolevavasymys

Kertokaa jotakin nopeita itsemurha tapoja. mä en jaksa enää elää tässä maailmassa kaikki mahdollinen on yritetty ja enemmänkin. Olen korvia myöten kohta talousvaikeuksissa. mutta tästä päivästä lähtien alkaa keskitys itsemurha tekotapaan. Olisiko jollakin kaasulla tapa tehdä itsemurha. entä saako tavallinen tallaaja mitään kapseleita. tai lääkkeillä. itsellä ei mitään resepti lääkkeitä. tai minkäläinen tiukassa on saada enää käsiase? Kertokaa nyt oikeasti jos jotain tiedätte asiasta jotta voin lähtee viimeiselle matkalle...

6

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • GFG1

      Ookko sää nyt ihan tosissasi?Minä löysin eilen hyvän ystäväni kuolleena eikä ollut mikään hyvä tapaaminen (53v).Sekosin etten muistanut edes hätänumeroa.Tuskin sinäkään läheisillesi sitä tuskaa ja epävarmuutta haluat aiheuttaa.
      Ajatteleppa asiaa siltä kantilta, että et varmaan ole ainoa, yleensä kaikilla asioilla on sellainen ihmeellinen tapa ratketa ennemmin tai myöhemmin.Oma elämäni oli jokunen aika sitten aivan yhtä kaaosta, ja elämä tuntui kaatuvan päälle.Istuin alas ja aloin ajatella asioita toisesta vinkkelistä, ja sieltähän ne ratkaisut alkoivat pikkuhiljaa löytymään.
      Nytkin vaikka mieltäni painaa ystäväni löytäminen kuolleena ja kaikki jossittelut, olisiko hän elossa jos olisin tehnyt näin tai näin esim.auttanut häntä enemmän, kuunnellut ojentanut lohduttavan olkapään itkeä.
      Kuitenkin yksi tapa käsitellä tämäkin suru on esim.kirjoittaa tänne, vaikka kukaan ei vastaakkaan niin olen kuitenkin saanut sen jollakin tavalla ulos itsestäni.
      Ja jos joku lukiessaan tätä saa siitä edes vähän itselleen ajatuksia.

    • suosta ylös

      Sinulla on nyt sellainen tunne että ei tästä selviä mitenkään ja ei ole ole vomia enää ponnistella. Ei aineellisten asioden takia kannata hekeään riistää. Vaikka materiaalisesti kaikki menee tai on paljon velkaa niin elämään silti selviää. Voisitko keroa milliainen tuo tilanne on. Jo sen jäsentäminen sanoin ja kertominen toisille antaa sinulle mielen funksata asioita uudella tavalla. Sinusta saatttaa tuntua, että emme ymmärrä tilannetta ja yritämme painaa villasella. Olen itse aikoinaan menettänyt miltei kaiken ajallisen konkurrissin myötä ja tuli vielä avioerokin. Kaikesta on selvitty. Rukoilen Jumalalta voimaa, että saat uuden tarmon ja innon jatkaa elämään.
      Sinullakin suurin ongelma on ylpeys: voittaa häpeä että näin on käynyt. Juuri vaikeudet opettavat eniten elämään ja sinulla on olla edessäsi aivan uusi tulevaisuus. Älä tee nyt mitää hätikoityä.
      Voimia myös sinulle ystävän juuri menettäneelle. Hyvä että rohkaisit ja sait samalla itsekkin kontaktin toisiin ihmisiin. Joten eihän me anneta sentään periksi. Tsemppiä teille molemmille.

    • Itsetuhoisen äiti

      Älä tapa itseäsi, aina joku jää kaipaamaan ja kärsimään.
      Miun aikuinen poika on uhkaillu itsemurhalla vähintään 6 viime vuotta... On huume ja sekakäyttäjä, velkaa on monelle taholle, asunnosta häätöuhka, asuu pienessä kaupungissa, on homo(mitä ei myönnä ees itselleen), on masentunut jne. Niin nyt on lopettanu syömisen ja yrittää näännyttää itseensä.Normaali pituinen ja painaa enää varmaan n.40 kg.
      Olen monesti jo asennoitunut siihen et tulen lähiaikoina poikani hautaan saattamaan... niin varmaan tulee käymäänkin. Silti vielä rukoilen ja toivon et nousis ja sais elämän halun takaisin. On kuitenkin pohjimmiltaan hyvä ihminen.

    • jkkl

      niinkkö

    • SOS-kriisikeskus vastaa:

      Hei nimimerkki kuolevavasymys,

      Ikävä kuulla vaikeasta tilanteestasi. Hyvä kuitenkin, että päätit kirjoittaa tilanteestasi tänne. Joskus jo pelkkä ajatusten kirjoittaminen voi helpottaa oloa. Toivottomalta tuntuvan elämäntilanteen pohtiminen yksin on kuitenkin raskasta. Tällaisessa tilanteessa ulkopuolinen tuki on tärkeä voimavara. Asioista keskusteleminen auttaa jäsentämään omia ajatuksia ja tarjoaa uusia näkökulmia, mikä usein helpottaa jaksamista.

      Jos haluat keskustella tilanteestasi puhelimitse, voit aina soittaa Valtakunnalliseen kriisipuhelimeen. Puhelun voi soittaa nimettömänä ja se maksaa operaattorin veloittaman puhelumaksun verran. Valtakunnallisen kriisipuhelimen numero on 010 195 202. Puhelin päivystää arkisin klo 9-06, lauantaisin ja juhlapyhinä 15-06, sunnuntaisin 15-22.

      Jos taas haluat jutella kasvotusten, ympäri Suomea toimii kriisikeskuksia, joihin voit varata ajan ja tulla keskustelemaan paikan päälle. Kriisikeskusten yhteystiedot löytyvät osoitteesta: http://www.mielenterveysseura.fi/sos-kriisikeskus/kriisikeskusverkosto/alueelliset_kriisikeskukset

      Käynnit eivät maksa mitään.

      Jos haluat mielummin kertoa ajatuksistasi ja tuntemuksistasi lisää kirjoittamalla, voit ottaa meihin yhteyttä Tukinetin kautta (www.tukinet.net). Tukinetissä pääset keskustelemaan kahden kesken tukihenkilön kanssa. Tukinet -live päivystää joka arkipäivä 15-19. Tukinetissä on myös foorumeita, joista on mahdollista löytää vertaistukea ihmisiltä, jotka ymmärtävät tilannettasi oman kokemuksensa kautta.

      Talousongelmiin on mahdollista saada neuvontaa ja ohjausta myös Takuu-Säätiön maksuttomalta Velkalinjalta, joka päivystää numerossa 0800 98009 maanantaista perjantaihin kello 10.00 – 14.00. Takuu-Säätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, joka edistää taloudellisessa kriisitilanteessa olevien henkilöiden itsenäistä selviytymistä. Voit tutustua järjestöön osoitteessa http://www.takuu-saatio.fi/

      Kiireellisessä tilanteessa voit ottaa yhteyttä paikkakuntasi psykiatriseen päivystykseen. Lähimmän psykiatrinen poliklinikan yhteystiedot löydät etsimällä netistä hakusanalla "psykiatrinen päivystys paikkakuntasi" tai "psykiatrinen poliklinikka paikkakuntasi".

      Voimia ja kaikkea hyvää elämääsi!

      SOS-kriisikeskus/Sara

    • my_bad

      Lääkkeillä en suosittele henkeä riistämään. Toki riittävällä määrällä esim. särkylääkkeitä tai kofeiinitabletteja saa riistettyä hengen, mutta viimeiset hetkesi tulevat olemaan äärimmäisen tuskallisia, jos näin päätät tehdä.

      Onneksi on olemassa huomattavasti inhimillisempiä keinoja.

      Heroiini yliannostus - Mielestäni paras tapa lähteä, mutta tavalliselle ihmiselle kyseisen aineen hankkiminen saattaa olla jokseenkin ongelmallista. Pitäisi joko tuntea diileri tai tietää mistä etsiä netissä. (kyllä tätä myydään myös ihan netissä, Suomen rajojen sisällä.)

      Hirttäytyminen - Vastoin yleistä uskomusta et riipu tuskissasi köyden jatkona useita minuutteja. Oikein tehty silmukka estää veren ja näin ollen hapen pääsyn aivoihin ja tajuttomuus seuraa sekunneissa. Ihmiset ovat hirttäytyneet onnistuneesti jopa ovenkahvoihin vöitä apuna käyttäen.

      Katolta hyppääminen. Saattaa vaikuttaa pelottavalta, mutta asiaa voi helpottaa ihan vaikka vetämällä kännit ja ylihengittämällä, eli kansankielellä tekemällä itselleen "happikännit" katon reunalla. Olet tajuton pudotessasi eikä sinun tarvitse edes ottaa sitä ratkaisevaa askelta, koska tajun menetettyäsi kaadut suoraan reunan yli autuaan tietämättömänä lähestyvästä kuolemasta. Happikänneistä johtuen näet jopa hauskoja kuvia pääsi sisällä pudotessasi. Tosin itse en silti välttämättä käyttäisi tätä, koska pidän liian suurena mahdollisuutta herätä sairaalasta vakavasti vammautuneena.

      Jos omistat ammeen voit myös hyödyntää sitä ja happikännejä hukuttaaksesi itsesi. Eli pähkinänkuoressa amme täyteen vettä ja sen jälkeen teet happikännin. Vesi estää tajun palaamisen ja jälleen kuolema on mukavan tuskaton.

      On olemassa tiettyjä kaasuja, jotka riistävät hengen tuskattomasti. En nyt ulkomuistista pysty sanomaan, mitä kemikaaleja piti mennä yhdistelemään, mutta google on ystäväsi.

      Laittoman käsiaseen hankkiminen on tavalliselle tallaajalle jokseenkin haasteellista myös.

      Vastoin yleistä uskomusta, joskus kuolema on ainoa ratkaisu. Toivoisin, että saisit asiasi järjestykseen ja pystyisit elämään onnellista elämää, mutta niin ei vain aina tapahdu todellisessa maailmassa. Onnea ja voimia sinulle, mitä sitten ikinä päätätkin tehdä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      48
      3541
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2581
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1910
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1693
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1127
    6. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      47
      1068
    7. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1016
    8. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      84
      946
    9. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      916
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      864
    Aihe