UFOt läheltä

.Aki.

Onkohan tällaista teoriaa mietitty. Usein sanotaan, että tähtienvälinen matkailu on mahdotonta tai ainakin pirusti aikaavievää. Toki aikaa on ollut runsaasti, mut silti tämä esitetään usein syynä miksei vierasta sivilisaatiota ole vieraillut maapallolla. Eli teoria tässä:

Mitä jos esim. Jupiter on planeetta jolla on älykästä elämää? Ovat naamioineet sen niin, että se näyttää myrskyävältä kaasupallolta. Jupiterista ei tiedetä oikein mitään muutakuin, että kovasti siellä myrskyää. Luulisi hyvällä teknologialla tällaisen naamioinnin olevan helppoa ja varsinkin tarpeellista planeettojen välisten sotien varalle, sekä tähtien välisten sotien varalle. Kuulostaa tietenkin typerältä idealta, muta älkää nyt heti kumotko teoriaa. Käytiinköhän tätä mahdollisuutta läpi siinä Missä kaikki ovat-kirjassa? Lisäksi noita "kaasujättiläisiä" on muitakin joista tiedetään vielä vähemmän.

9

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jepjep..

      Entäs, jos UFO:t ovatkin kotoisin vielä lähempää, eli ihmiskunnan omasta tulevaisuudesta. Faktahan on, ettemme tiedä esimerkiksi ajan todellisesta luonteesta juurikaan mitään.

      Leikitään siis ajatuksella, että kaukaiset jälkeläisemme ovat oppineet ymmärtämään ajan luonnetta aivan toisella tasolla, kuin me nykyään. Myös heidän teknologiansa on aivan toisella tasolla ja he ovat keksineet keinon siirtyä ajassa taaksepäin, tai ehkä ainakin lähettämään luotaimia tutkimaan menneisyyttään, joka heitä luonnollisesti kiinnostaa siinä missä meitäkin.

      Kuitenkaan he eivät voi puuttua menneisyytensä tapahtumiin, sillä siitä seuraisi paradoksi. (tapat vahingossa oman iso-iso-isoisäsi, esimerkiksi) Tai puuttuminen tapahtumiin on muusta syystä mahdotonta. Tämän takia ufoihin ei saa minkäänlaista kunnon kontaktia. Jos joku siepataankin silloin tällöin tutkittavaksi, se tapahtuu aina yleensä syrjäisessä paikassa ja ns. "tavalliselle pulliaiselle," jonka kertomuksilla tapahtuneesta ei ole juurikaan uskottavuutta ja siten ne eivät vaikuta ihmiskunnan historiaan, eivätkä aiheuta em. paradokseja.

      Minusta tämä on yhtä varteenotettava "teoria." :-)

      • .Aki.

        Aika on vain valonnopeuden tuottama vankila jossa elämme. Jos teoriat pitää kutinsa niin menneisyyteen on mahdotonta matkustaa. Tulevaisuuteen matkustamisessa ei sen sijaan ole mitään ongelmaa kunhan on tarpeeksi nopea menopeli. Oikeastaan kokoajankun liikumme menemme tulevaisuuteen, liikkeemme on vain niin hidasta ettei sillä ole olemisen kannalta mitään merkitystä. Tulevaisuudessa liikumme varmaan nopeampaa jolloin tulevaisuuteen matkaaminen on arkipäivää, tosin paluuta ei sitten ole, homma on sinänsä turhaa kun tulevaisuudesta ei voi tuoda mitään tietoa menneisyyteen.

        Tämä kumoaa jo teoriasi. Tuota Back To The Future paradoksia ei ole olemassa kuin elokuvissa, koska menneisyyteen palaaminen on mahdotonta.


      • jepjep..
        .Aki. kirjoitti:

        Aika on vain valonnopeuden tuottama vankila jossa elämme. Jos teoriat pitää kutinsa niin menneisyyteen on mahdotonta matkustaa. Tulevaisuuteen matkustamisessa ei sen sijaan ole mitään ongelmaa kunhan on tarpeeksi nopea menopeli. Oikeastaan kokoajankun liikumme menemme tulevaisuuteen, liikkeemme on vain niin hidasta ettei sillä ole olemisen kannalta mitään merkitystä. Tulevaisuudessa liikumme varmaan nopeampaa jolloin tulevaisuuteen matkaaminen on arkipäivää, tosin paluuta ei sitten ole, homma on sinänsä turhaa kun tulevaisuudesta ei voi tuoda mitään tietoa menneisyyteen.

        Tämä kumoaa jo teoriasi. Tuota Back To The Future paradoksia ei ole olemassa kuin elokuvissa, koska menneisyyteen palaaminen on mahdotonta.

        Ja sinäkö muka kuvittelet tietäväsi ajan todellisen luonteen, kun huippututkijakin myöntävät, etteivät tiedä. Ei pidä koskaan sanoa "mahdotonta" asiasta, josta ei mitään tiedä. Olet samassa sakissa kuin ne viisaat aikoinaan, jotka sanoivat junassa matkustamisen yli 30km/t (muistaakseni) olevan mahdotonta, koska siinä vauhdissa ilma imeytyisi pois vaunuista ja matkustajat tukehtuisi.


    • kepu0

      Juuri näinhän Se nimenomaan menee. Todellisuus on tarua ihmeellisempää!

    • 141832

      Vieraan sivilisaation aika käsitys voi olla erilainen kuin ihmisellä. Vaihteleehan ihmisenkin käsitys siitä mikä on kauan. Lapsi mieltää pitkäksi ajaksi sen mikä aikuisesta on lyhyt.

      Tähtienvälinen matkaaja voi olla myös kone joka ei kuole vanhuuteen ja jolla riittää kärsivällisyyttä odottaa tuhat tai kymmenentuhatta vuotta.

      Etäisyys ja sen taittamiseen kuluva aika on ehkä sittenkin pienempi este kuin riittävän syyn löytäminen matkan tekemiseksi.

      Tunnettujen fysiikan lakien ulkopuolinen matkustustapa on sitten aivan eri soppa ja ainakin toistaiseksi pelkkää fantasiaa.

    • Hyviä näkemyksiä mutta minä ajattelen että aika on vain aikaa ja ihmisen asuttamattomaksi todetut planeetat ovat todella sitä mutta.... ihmiskunta on nuori ja uskon että jossain hyvin kaukana voi hyvinkin olla planeetta joka on omamme kaltainen mutta jonka kehitys voi hyvinkin olla tuhansia tai kymmeniätuhansia vuosia ajastamme edella. Sellaisella planeetalla voi hyvinkin olla tietämys miten liikkua planeettojen tai jopa aurinkokuntien välisiä etäisyyksiä vaikka meillä ei sitä tietoa olekaan. Uskallampa sanoa että sellaisia paikkoja ei välttämättä ole vain 1 vaan niitä voi olla monta.

      Joku minua viisaampi on esittänyt jopa teorian siitä että avaruuden mustat aukot olisivat portteja rinnakkais todellisuuteen jossa olisi toinen maa ja jokaisella kaksoisolento joka elää täysin päinvastoin tässä maailmassa eli köyhistä köyhin eläisi yltäkylläisyydessä ym.

      En kommentoi tuota teoriaa enempää mutta yksi teoria on jota pidän jopa mahdollisena. Nimittäin sitä että meidän planeettamme olisi vain paljon kehittyneemmän sivilisaation eräänlainen tiedeprojekti johon on istuttettu erilaisia elämänmuotoja (myös ihminen) sekä kasveja että myös sairauksia ja jonka kehitystä seurataan hyvinkin hienovaraisesti eikä suinkaan liian näkyvästi.

    • rmtob

      Kännykkäkameroita lienee nykyään Maapallolla pari miljardia kappaletta. Josko joku onnistuisi ensin ottamaan edes yhden onnistuneen kuvan UFOsta, joita kerrotaan nähdyn ennen kameroiden aikaa yhtä paljon, kuin lohikäärmeitä keskiajalla.

      • paljon mahiksia

        Tavallisen tallaajan on hyvinkin helppo yrittää ottaa kuvia UFOsta sillä hän ei varmaankaan tunnista moniakaan ympäristönsä lentäviä esineitä. Miten kuva onnistuu ja onko siinä lainkaan sitä UFOa näkyvissä, se on toinen asia.


    • hthjhg

      UFOt lienevät supervaltojen salaisia, miehittämättömiä tiedustelulennokkeja.

      Niin sanottu Roswellin tapaus 1947 voidaan selittää kääpiöistä koostuneella miehistöllä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8366
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe