Jalostajan lihasäilykkeestä saa tehty taivaallisen hyvän ruoan ja ihan ilmatteekksi jos on EU:n avustuskassi. RESEPTI: Jalostajan lihasäilyke ja yksi tomaattipyree purkki(sellainen pieni mihin lisätään vettä), vähän oreganoa ja BASILIKAA omaan mielen mukaan ja voi keittää varmaan pasta sopii pahaiten ja potkua löytyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jalostajasta tomaatto
2
136
Vastaukset
- Tulipista parempaa
Tuo kuullostaa hyvältä. Meilläkin on yleensä vararuokana kaapissa noita lihasäilykkeitä. Ei tosin käydä ruokajonoissa, vaan ostetaan Lidlistä.
Minusta Lidlin sihasäilykkeissä on vaan parempi laatu kuin suomalaisissa, enemmän lihaa. Suomestakin sai sitä vstaavaa laatua vielä 70-luvulla. Lidlin säilykkeistä tulee samanlaista punalihakeittoa, mitä meillä oli lapsena. Suomalaisista lihasäilykkeistä ei saa samanlaista. Onko hintakilpailu vai mikä syynä, että suomalaiset valmistajat ei nykyään enää tee säilykettä pelkästä lihasta, vaan laittaa mukaan jotain mikä tekee rakenteesta makkaratahnamaisen. Jotain soijajuttua vissiin, en muista mitä.
Mutta en siis osta noita jalostajia, koska laatu ei ole se mitä pitäisi. EU-kassiin ne ehkä kelpaa, onhan ne ihan syömäkelpoista ruokaa ja parempi kuin ei mitään, köyhimmille. - purkkipöytään
Haku sanoilla "hereford täysliha säilyke " tulee mahtava ohje
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1873076
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.642626- 2032240
- 741886
- 1021793
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k91691- 1041509
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes2191176- 811130
- 951089