Miten saisi parannettua kanasuikalekeiton makua? Olen tehnyt keiton seuraavin aineksin
- 1 pussi perunasipulisekoitusta
- 400g marinoituja kanasuikaleita
- 1 pussi herne-maissi-paprikasekoitusta
- 1 pussi keittojuureksia
- sopivasti currya
- ripaus suolaa tai 1 kanaliemikuutio
- hyppysellinen mustapippuria
Keitosta tulee noilla matskuilla mauton. Millä tuohon soppaan saisi makua?
Makua kanasuikalekeittoon
16
2907
Vastaukset
- paljonmausteita
esim. laita cayennepippuria tai vastaavaa ja ehkä yhden kanaliemikuution lisää. nesteen määrä keitossa vaikuttaa myös makuun paljon. ei tuo sinun resepti sisällä paljoa mausteita. kun vain lisää currya noin yhden ruokalusikallisen niin tulee makua.
- kana_nen
Painekattilassa kana pehmenee mureaksi ja kypsyessään se antaa hyvän maun liemeen ja perunoihin. Vvalkosipulikerä loomi inkivääri curry paprika kanan sisään päälle keittojuurekset - ei mitään makaroonia https://www.risetti.fi/tuotteet/keittovihannes/
Loistavaa viilenevien iltojen lentsuruiokaa a. Sitruunainen Kanaviillokki
Seuraavaksi päiväksi ruuasta valmistuu loistava kanakeitto, keitoksen tuloksena valmiina on jo kanalientä, puhdista sekaan kanapalat ja halutessasi lisää pikkumakaroonia ja vaikka maissia, paprikaa ja yrttejä, keitosta saa täyteläisen halutessaan kermalla tai kookosmaidolla.
tulinen kanasakeitto
http://wtd.fi/tulinen-kanakeitto-2/
https://www.is.fi/ruokala/resepti/art-2000001006990.html
tai lempeä kanakeitto nk pikakeitto
https://yle.fi/uutiset/3-5498965
- keittoon muunnelmia
patavalmis kana painekattilaan
http://www.lily.fi/blogit/culinarista/tehokkain-flunssalaake-eli-kanakeitto
Lentsuisen kananakeitto NUHARUOKAA http://www.hellapoliisi.fi http://www.herkuttelijat.fi/html /
Filed under: Reseptit, Keitot - Turisti @ 1:29 pm
Marraskuu iski nurkan takaa ja toi flunssan tulleessaan.
Torino-Thaimaa -akselille sijoittuva nuudelikeitto on nuharuokaa.
1 l tummaa lihalientä (Campbells consome tai Puljonki valmis litran purnukka )
pari valkosipulinkynttä litistettynä
pari linnunsilmächiliä
pala inkivääriä
pätkä kanelitankoa
muutama mustapippuri
kuivattua karhunlaukkaa
riisinuudeleita, ruispastaa, siruunapastaa
balsamiviinietikkaa
- Kuumenna lihaliemi poreilevaksi. Lisää joukkoon mausteet. Anna hymyillä kannen alla noin puoli tuntia. Siivilöi pois mausteet, lisää haluamasi määrä nuudeleita. Anna hautua kypsäksi. Lisää pieni loraus balsamicoa juuri ennen tarjoilua.
Halutessasi voit jättää nuudelit kokonaan pois tai korvata munanuudeleilla. Lientä voi myös terästää tilkalla konjakkia, mikäli tauti on kamala , - Chilipippuri
Kokeile laittaa nuudeleita/riisiä,cayennepippuria,paprikamaustetta ja chilipippuria.
- tiputei
Tämä on ollut meillä menestys - ja K-kauppa on lähellä...
Kanasuikaleita 450g keitetään noin litrassa vettä ja kuoritaan kuohuva vaahto pois. Haluaa kiehua yli, joten kun vaahto on kuorittu, niin heti kasvisliemikuuto sekaan, niin ylikiehuminen loppuu. Sitten sekaan 1 sipuli sen kanaliemen kera ja mustapippuria. 10-15 min kuluttua 3 pussia Pirkka-Kasvissuikaleita ja tötsä Pirkka yrttistä tomaattisosetta = basilikaa ja oreganoa ja ihan viime minuuteilla raketti-spagettia jos tahtoo, ei oo pakko. Tulee iso satsi, meillä käytetään eväsruokana. Ei Pirkka-mainos, mutta kun ko. ainekset sopii tähän eikä polkupyörän kantaman päässä muita kauppoja ole...- tiputei
Niin ne suikaleet marinoimattomia ihan siis "raakoja" ja lientä suolaa/mausteita siinä loppuminuuteilla lisää jos tarttee.
- ihan amatööri
Joo, mistäs alottais...
Älä osta valmiita, varsinkaan marinoituja, suikaleita.
Ei pakastekasviksia, ovat pehmenneitä, ikävän tuntuisia suussa.
Ei he-ma-pa -pakastetta. Pakastettu paprika on jo valmiiksi liian pehmeätä - lisää tuoretta aivan lopuksi.
Käytä tuoreyrttejä.
Leikkaa suikaleet itse. Kuutioi juurekset (peruna, porkkana, sipuli, selleri palsetrnakka).
Pistä perunat kiehumaan kanaliemeen. Lisää mausteeksi suola, pippuri, laakerinlehti. Ota muihin juureksiin nopeesti pannulla hiven väriä pintaan ja sekaan.
Paista nopeesti voissa nätti pinta suikaleille. Pidä siinä messissä vaikka rosmariininoksaa, että saat vähän makua. Kanat lisäät liemeen sit loppuvaiheessa.
Liemeen voit heittää tuoretta rosmariinia ja timjamia hienoksi silputtuna. Kiva saundi tulee, kun morttelissa hieman survot fenkolinsiemeniä ja paiskaat sekaan. Rakuuna on myös ihan ok.
Yks on tietty se, että ostat kokonaisen kanan. Keittelet sitä pari tuntia suola-pippuri-laakerinlehtiliemessä, jossa on em. juureksia seassa. Otat kanan liemestä, revit siitä lihat irti vars. keittoon. Luita ja nahkoja keittelet vielä tovin, jonka jälkeen siivilöit liemen keiton pohjaksi.
Tän voi tehdä myös monella muulla makumaailmalla. Ota väri suikaleisiin pannulla, jossa öljyn seassa on tuorechiliä, inkivääriä, currytahnaa, kurkumaa ja garam masalaa Vähän sokeria ja limettiä sekaan. Loppubuustin voit antaa kookoskermalla.
Sit tietty soija tomaattipyree, sokeri punaviinietikka, osterikastike -lähtönen juttu, johon kasviksia suikaleina (porkkana, paprika, purjo ym.). Perunan vaihdat nuudeleihin.
Näitä kuule on vaihtoehtoja saada makua soppaan. Noilla pääsee jo pitkälle.- ihan amatööri
Niin, ja valmiiseen keittoon tuoretta persiljaa silputtuna pintaan.
- kotokokki/
Unohda pakasteet käytä tuoreita juureksia, perunoita ja vihanneksia.
Kuullota paprikat, sipulit ja porkkanat ensin paistinpannulla.
Kanalientä (itsetehtyä) tai hätätilassa maustekuutio.
Ei maustettuja kanoja vaan mieluusti msustamattomia pannulle tirisemään curryn, paprikan ja chili mausteen kanssa.
Lopuksi yhdistä kaikki kattilaan jossa on kiehuneet puolikypsät perunalohkot.
Kourallinen riisiä sekaan ja kypsennä miedolla lämmöllä 15-20min tarkista maku.Juuri ennen tarjoilua persiljaa pieneksi silputtuna keittoon mukaan hämmennys ja tarjotaan heti :-)
Koristeeksi lautaselle muutama leipäkroketti ja vot pitäisi kelvata vaativammallekin.
Tarvittsessa voi lisätä valkosipulia, valkopippuria, cheyennepippuria ja tuoretta chiliä maun mukaan. - eräs keino
Minä aloitan kanakeitoa aina ruskistamalla pilkotun sipulin ja siihen curryä. Sen maku paranee ruskistuksessa; ei kettoon lisättynä. Sen jälkeen ruskistan kevyesti kanasuikaleita ja sama homma. Ruskistetut suikaleet lisään vasta lähes valmiiseen keittoon. Perunat ihan oikeina perunoina, samoin porkkana...paprikan tilalle voisit kokeilla fenkolia
- Anonyymi
Mun lemppari on peruna-sipuli-porkkanat, jotka keitetään pehmeiksi ja surautetaan soseeksi, sitten kananpalat pannun kautta soseeseen, vettä ja kasvislientä mukaan. Currya, kermaa ja pakastemaissia. Toki pitää lisätä suolaa maun mukaan.
- Anonyymi
Outo sekoitus, mutta varmaan sopassa liian vähän suolaa. Santa Maria curry on parasta curry jauhetta.
- Anonyymi
Mustapippuria tarvitaan kyllä enemmän kuin hyppysellinen. Keittoon laittaisin kokonaisia maustepippureita.
- Anonyymi
Garam Masala on aivan ehdoton broileriruokin ja tietysti curryä, lisäksi voi laittaa inkivääriä, chiliä, kurkumaa, rosmariinia, anista, kuminaa ja mitä haluaakin. Kasviksina voi käyttää Wokki-kasviksia (classic), riisi- ja ohraryynitkin sopii joukkoon.
- Anonyymi
koodilla 3SNMXD5 4,00 € Wolt-krediittejä jokaista 3 ensimmäistä tilaustasi kohden kannattaa hyödyntää
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kalle Palander kertoi fantasioivansa siitä, kuinka Kiira Korpi naisi häntä sträppärillä ahteriin
Sai potkut Yleltä. https://yle.fi/a/74-201400003324881- 162266
- 1942119
- 1071496
- 811417
- 741002
Nyt mielipiteitä kehiin?
Niin ,onko arvon kuhmolaiset teidän mielestänne kaupungin hommissa turhia työpaikkoja/työntekijöitä? Mielipiteitä tu57997IS: Paljastus - Tästä syystä Marika jätti Diilin kesken -Tilittää: "Jäi vähän karvas maku, koska..."
Diilissä lähti yllättäen yksi kisaaja. Voi harmi, leikki loppui liian varhain… Diilissä Jaajo Linnonmaa etsii vetäjää Ka2949Martina miehensä kanssa Malediiveilla.
Miksi täällä puhutaan erosta? Lensivät Dubaista Malediiveilĺe.119854Ei lumous lopu koskaan
Kerran kun tietyt sielut yhdistyvät kunnolla, ei irti pääse koskaan. Vaikka kuinka etsit muista ihmisistä sitä jotain tu59776