Käyttekö yöpizzerioissa?

ei yöpizzamies

Kuinka moni siis suosii yöpizzerioita etenkin baari-iltojen jälkeen, ja millaisina paikkoina olette ne kokeneet? Itse en juurikaan käy yöpizzerioissa baari-iltojen jälkeen, koska koen ne melko ahdistaviksi paikoiksi, etenkin silloin aamuyöstä. Kun pizzeriaan menee, niin jono on ovella vastassa, ja koko pizzeria muutenkin tupaten täynnä laskuhumalaista porukkaa, pääasiassa nuorisoa. Ulkona jo pyörii kännisiä ihmisiä, joista yksi usein yrittää viimeisin voimin ronkkimalla syödä pizzaansa jo pizzerian ulkopuolella. Koko prosessi, eli että pääsee tilaamaan ja saa pizzan, niin kestää ikuisuuden ja siinä ajassa ehtii enemmän kuin kyllästyä ympärillä olevaan humalaisten älämölöön. Jonossa etuillaan, ja riitaa syntyy helposti, niin jonossa kuin muutenkin siellä. Työhönsä väsyneen oloinen, todennäköisesti sivutyötä tekevä nuori opiskelijamuija yrittää naama mutrulla ottaa tilauksia vastaan, ja huudella valmiiden pizzojen numeroita, ja pitää myös etuilijoita ruodussa. Monenlaista tyyppiä näkee siellä. On monennäköistä pissistä ja rehentelijäjannua, ja monet tosiaankin hyvin kovaäänisiä ja ärtyisiäkin laskuhumalan vuoksi.

Näin siis olen kokenut yöpizzeriat ahdistaviksi paikoiksi etenkin viikonloppuna aamuyöstä, ja sen vuoksi en niitä erityisemmin suosi. Millaisiksi muut ovat kokeneet tunnelman yöpizzerioissa?

3

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • positiivista vain

      myöhäiset baari-illat ovat minulla jo harvinaisempia. reilu nelikymppisenä tuli vielä käytyä hiukopalaa stadin pizzapaikoista. minusta tunnelma oli yleensä rauhallinen. nuokkuvia pizzansyöjiä laskuhumalan seesteisessä vaiheessa.

    • 17+13

      kuvailusi osuu aika hyvin kohdalle, ainoastaan sivutyökseen pizzoja paistaviin opiskelijamuijiin en ole törmännyt, yleensä niissä on maahanmuuttajamiehet töissä.

      koitan myös nykyään vältellä näitä paikkoja.

      • en mene pikkutunneilla

        Kyllä, juuri noin se menee. :/ Kuten edellä, en ole tiskin takana nähnyt kuin tummempia miehiä, ainoana poikkeuksena Kotipizza.
        Eväkset kannattaa hakea ennen valomerkkiä, ja sellasesta pizzeriasta mikä ei ole ihan lähimpänä jotain suositumpaa juottolaa. Edellisestä aamuöisestä pizzanhakureissusta on jo pari vuotta. Lättyjen lisäks saldo oli pari päänaukomista, yks puhelinnumero, yks onneton iskuyritys, lukuisia etuiluyrityksiä, ja yleinen ärsyttävä juopuneitten jollotuskonsertti. Kotimatkalla osuma autosta heitetystä tölkistä. Kotona huomasin että pizzassa oli salamin tilalla jauhelihaa, kiireessä tulee paistajalle mokia. Öitä varten kannattaa ennemmin pitää mikrotusta vaille valmista ruokaa omassa jääkaapissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe