Ei enää ikinä Subwayhin

ujopoika89

Kävin tänää ensimmäistä kertaa subwayssä.

Astuessani ravintolaan tunsin jo kuumotuksen ja mietin, että vielä ei oo liian myöhäistä perääntyä "pitää mennä moi". Kuitenkin eteisestä päästyäni nielaisin ja astuin peremmälle myymälään, olin kuitenkin ainoa asiakas joten "pikku moka" tilauksessa tuskin haittaa eivätkä ihmiset pääsisi nauramaan.

Kävelin suoraan siihen kassalle ja sanoin neidille että "yks tommonen päivän subi". Tässä vaiheessa myyjä katsoi minua hieman epäröivästi päästäen "eeeeh :E" äänähdyksen. Vaikka ravintola oli tyhjä, tunsin kuinka seinätkin rupesivat tuijottamaan minua, lävistäen katseillaan kehoni kuin miekat. Sykkeeni oli varmaan valehtelematta 180 ja tunsin, kuinka veri pakkautuu päähäni. Aika pysähtyi.

Myyjä neuvoi minua kävelemään linjaston päähän ja kertomaan haluamani leivän täytteet kolleegalleen (joka ei ollut siellä missä piti!). Kuittasin tilanteen sanomalla "ahaa" ja kävelin lasivitriinien päähän, jossa näinkin lapun "Valitse leipä". Koitin tuskaisesti miettiä mikä niistä leivistä on se, joka mainoskuvassakin on. Tätä miettiessäni taakseni ilmaantui ihmisiä jonottamaan ja pian tämä leiväntekijäkin ilmaantui paikalle.

Sanoin reippaasti että "moro tommonen vaalea seesam", oletin että tämä riittäisi tässä vaiheessa, mutta ilmeisesti ei riittänyt. Myyjällä oli tyhjä, mutta odottava ilme. Jälleen tunsin kuumotuksen ja veren pakkautumisen päässäni "miksi en päästäny noita ennen mua...". Myyjä kuitenkin korjasi tilanteen kysymällä minkä aterian otan. Osasin sanoa päivän subi (joka muuten oli spicy italian), jonka jälkeen tuli lisäkysymys "puolikas vai kokonainen". Taas olin erittäin hämmilläni, miksi tahtoisin puolikkaan patongin (Mietin siis päässäni, että puolikas meinaisi yhtä puolta patongista, eli poikittain leikattua), päädyin siis kokonaiseen, kunnes hetkeä myöhemmin hiffasin että ei saatana, sehän on toi iso leipä. En kuitenkaan viitsinyt korjata että tahdon pienemmän koon. Vannoin, että nyt loppu menee kuin vettä vaan.

"Paahdetaanko?", "paahdetaan vaan". Jes, tiesin että tää on helppoo. Koitin nopeasti lukea vitriinistä ohjeita, kuinka toimin seuraavaksi, mutta jotenkin kuumotus painoi vielä päätä ja ajatteleminen oli vaikeaa, tahdoin vain kadota. Nyt oli vihannesten aika, tarkoitukseni oli ottaa kaikkia, paitsi suolakurkkua. Aloin siis luettelemaan yksitellen kasvisten nimiä, kunnes viimein tajusin, että olisin voinut sanoa "Kaikki paitsi suorakurkku". Myyjällä oli jostain syystä hieman vittuuntunut ilme ja takana oleva naputteli jalalla maahan. Ei varmaan tarkoituksella, mutta tiesin sisimmissäni, että vika on minussa.

"Mikä kastike?" Pyysin luettelemaan soossit, nyökkäsin aina ymmärtäväisesti kun kastikkeen nimi kerrottiin, otin kuitenkin sen ensimmäisen sanomalla "tota tossa" ja osoitin sormella. Toki se oli varmaan vaikeaa hahmottaa, mihin osoitin, mutta pienen tuumailun jälkeen myyjä kysyikin "Niin siis tämä eka?", vastasin kyllä.

Öljyn, pippurit sun muut jutut skippasin ihan mallikkaasti. Viimein pääsin kassalle jossa tuotettani paketointiin jo muovipussiin, vaikka olisin syönyt sen paikan päällä, en kuitenkaan viitsinyt ruveta siinä neuvottelemaan vaan hyväksyin kohtaloni, ehkä minusta haluttiin eroon? Haisinko liian pahalle? Onko minunlaiset tervetulleita ravintolaan? Näitä kysymyksiä päässäni pyörittäen en kuullut mitä myyjä minulta kysyi, joten jouduin kysymään "Anteeks mitä?". Myyjä tahtoi tietää otanko ateriana, sanoin että kyllä. Pian hän luettelikin kaikki mahdolliset ateriavaihtoehdot, joista ymmärsin vain sanan jogurtti. Ilmeisesti niitäkin on useampi vaihtoehto kuin yksi. Seuraavat hetket menikin aivan pimennossa, kuumotus oli jo hieman laskenut, mutta soijaa pukkas eikä helle auttanut ei niin pätkääkään. Sain jonkun helvetin viljajogurtin ja tyhjän kupin.

Maksoin ostokset ja mietin hetken, että mitä vittua mä tyhjällä mukilla. Epäröiden kuitenkin sanoin "niin se limu?" ja myyjä neuvoi minut juomapisteelle, jossa toimi itsepalvelu limuhana. Laitoin kupin täyteen raikasta ja ravitsevaa kokista, mutta tajusin liian myöhään, että enhän mä tota voi kantaa ulos myymälästä ilman läikyttämästä puolia lattialle. Niitä kansiakaan ei ollut missään, enkä varmasti kysy enää yhtään vittu mitään. Hörppäsin kupistä noin desin, jotta varmasti pääsen turvallisesti ulos.

Ulkona harmittelin, että missä mä tän kehtaan syödä, kotiinkin on matkaa. Istuin semmoselle betonitasolle ja avasin kääreet. Noin puolet sisälmyksistä kaatui rinnuksille. Päätin, että vittu ihan sama, otin haukun, en pitänyt, heitin leivän roskiin ja kävelin kotiin.

Ei enää ikinä subwayhyn. Vittu että on elämä vaikeeta.

60

23316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niimpä niin

      Ei siellä kannata käydä.Ei mullekaan löydy oikein sopivaa syötävää sieltä,muut kuin
      salaattiannokset.Mikään leipäateria ei käy,kun tuo keliakia ja ne leivät ei ole
      gluteenittomia.

      • Anonyymi

        Jos käyt USEIN Subway, käytä koodia ma82gx liittyäksesi Subsquad®-ryhmääni, keräät nopeammin bonuksia.
        Lataa SUBcard Suomi sovelluskaupasta ja liity Subsquad-ryhmään ma82gx


      • Anonyymi

        En mene jos on mamu laittamassa likaisilla käsillä annoksia. Kun katsoo käsiä niin menee ruokahalu. Hyvin moni on samaa mieltä


      • Anonyymi kirjoitti:

        En mene jos on mamu laittamassa likaisilla käsillä annoksia. Kun katsoo käsiä niin menee ruokahalu. Hyvin moni on samaa mieltä

        oo vittu hiljaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En mene jos on mamu laittamassa likaisilla käsillä annoksia. Kun katsoo käsiä niin menee ruokahalu. Hyvin moni on samaa mieltä

        Maitonaama koita pestä kädet Wc:n jälkeen sillä haisette paskalle! Mallia Kreikkalaiselta.


      • Anonyymi

        Ei enää ikinä subiin syömään kun oli musta nainen tiskin takana. Katsoin likaisen näköisiä käsiä niin meni ruokahalu.


    • kartta+kompassi

      =)

      Ihan ensteks näin asiaan mitenkään liittymättä on ihan pakko huomauttaa, että alottaja osaa kirjottaa hyvin ja hauskasti

      ja sitten asiasta

      siinäpä syy, miksi itsekään en ole kyseiseen paikkaan uskaltautunut. Ei siellä oikein tiedä, että missä järjestyksessä pitäis mennä minnekin ja mitä tilata ja niin edelleen. tänä kesänä tosin kävin ystäväni kanssa kyseisessä paikassa ja tuskailtuamme tilauksen läpi subit olivat kyllä ihan hyviä. eli mielellään menisin uudestaankin, jos vain tietäisi miten pitäisi toimia, eikä tekisi itsestään täysin naurettavaa. Ne myyjätkään eivät oikein osaa auttaa, heillehän asiat on tietenkin jo itsestäänselviä kun tekevät hommaa työkseen, mutta täytyisi niiden osata silti neuvoa, eikä katsoa kuin avaruusoliota jos et tiedä miten toimia.tai ehkä ne voisivat tehdä jonkun kartan tai opaskirjasen seinälle, josta tällaiset vähemmän valveutuneet voisivat asiaa käydä opettelemassa..

      eli tästä seuraakin jatkokysymys: osaisiko joku täällä neuvoa tällaista yksinkertaista ihmistä, joka on pallo hukassa ruokapaikassa nimeltä subway?

      • 1,5kk myöhemmin

        Veikkaan, että jokaikisessä Subwayssa on opastetaulu ja lisäksi ohjeet vitriineihin liimattuna. Vitriineistä löytyy myös painettuna esim. kastikkeiden nimet ja tarkennukset siihen, mitkä peruskasvikset saa ilman lisämaksuja ja mistä maksat sitten lisää.

        1. Tervehdi - esim. "Moikka!"
        2. Ilmoita minkä täytteen haluat leipääsi - esim. "Ottaisin tollasen kana teryakin..."
        3. Ilmoita saman hengenvetoon haluatko leipäsi 15-senttisenä (tätä voidaan kutsua myös puolikkaaksi) vai 30-senttisenä - esim. "...30-senttisenä."
        4. Myyjän kysyessä, mihin leipään haluat patonkisi, valitse listalta joku - esim. "Voisin ottaa ton hunajakauran."
        5. Myyjän kysyessä otatko juustoa ja paahdetaanko leipää, vastaa näihin kysymyksiin - esim. "Joo, laitetaan ja paahdetaan."
        6. Kun leipä on paahtimessa, voit miettiä jo valmiiksi, mitä kasviksia haluat. Myyjän kysyessä, mitä otat, luettele hänelle haluamasi kasvikset tai mitä niistä et halua - esim. "Laitat tota... salaatti, tomaatti ja suolakurkku" tai "Laita kaikki paitsi oliivit."
        7. Myyjän täyttäessä leipää, mieti jo valmiiksi, minkä/mitkä kastikkeen haluat leipääsi. Vastaa, kun taas kysytään - esim. "Otan vaikka ton Hot Louisianan ja Southwestin."
        8. Lopuksi myyjä kysyy haluatko subiisi mausteita. Vastaa - esim. "Laita vähän kaikkea."
        9. Kun sinulle tarjotaan ateriaa, vastaa haluatko sen, vai riittääkö pelkkä patonki tai haluatko jotain muuta. - esim. "Emmä taida, mut otan tuolta kaapista Fantan lisäks."
        10. Vastaa kysymykseen "Otatko mukaan vai syötkö täällä?"
        11. Anna pyydetty rahasumma tai maksa kortilla ja kiitä palvelusta. Poistu tiskiltä.

        Oisko siinä nyt tarpeeks neuvoja? Ei tuo oikeasti ole mitään tähtitiedettä. Sen kun vastaa vaan kysymyksiin, joita esitetään ja itsekin saa kysyä, jos ei tiedä. Pyydä vaikka suositus kastikkeesta, jos et tiedä niistä mitään. Myyjät kyllä tietävät, mitä ihmiset usein tilaavat.

        Parhaiten homma menee, kun katselee valmiiksi, mitä on tilaamassa eikä jää tuijottamaan, kun myyjä laittaa leipään täytteitä tai odottelee paahtumista. Sinulla on siinä kohtaa hyvin aikaa ottaa selvää, mitä kasviksia siellä nyt olikaan ja mitä mahdat itse niistä haluta tai mitä ne kastikkeet ovat nimeltään.


      • Subissa_käynyt

        Ja jos oot joskus syöny niitä kaupan kolmioleipiä, niin valitse aika samanlaiset täytteet esim ku ite tykkään tonnikalakolmioleivistä niin en ota kana teryakia. Ja subin netti sivullahan on semmonen ku tee oma subi. Kokeile eri subeja sen kautta. Sit ku on hyvä valittu laita lapulle jutut ja toimi niiden mukan esim. Hunajakaura,puolikas, paahdettu, maustejuusto, kana teryaki, kaikki muut paitsi maustekurkku,bbq kastike ja suolaa


      • Eikiitosenää
        1,5kk myöhemmin kirjoitti:

        Veikkaan, että jokaikisessä Subwayssa on opastetaulu ja lisäksi ohjeet vitriineihin liimattuna. Vitriineistä löytyy myös painettuna esim. kastikkeiden nimet ja tarkennukset siihen, mitkä peruskasvikset saa ilman lisämaksuja ja mistä maksat sitten lisää.

        1. Tervehdi - esim. "Moikka!"
        2. Ilmoita minkä täytteen haluat leipääsi - esim. "Ottaisin tollasen kana teryakin..."
        3. Ilmoita saman hengenvetoon haluatko leipäsi 15-senttisenä (tätä voidaan kutsua myös puolikkaaksi) vai 30-senttisenä - esim. "...30-senttisenä."
        4. Myyjän kysyessä, mihin leipään haluat patonkisi, valitse listalta joku - esim. "Voisin ottaa ton hunajakauran."
        5. Myyjän kysyessä otatko juustoa ja paahdetaanko leipää, vastaa näihin kysymyksiin - esim. "Joo, laitetaan ja paahdetaan."
        6. Kun leipä on paahtimessa, voit miettiä jo valmiiksi, mitä kasviksia haluat. Myyjän kysyessä, mitä otat, luettele hänelle haluamasi kasvikset tai mitä niistä et halua - esim. "Laitat tota... salaatti, tomaatti ja suolakurkku" tai "Laita kaikki paitsi oliivit."
        7. Myyjän täyttäessä leipää, mieti jo valmiiksi, minkä/mitkä kastikkeen haluat leipääsi. Vastaa, kun taas kysytään - esim. "Otan vaikka ton Hot Louisianan ja Southwestin."
        8. Lopuksi myyjä kysyy haluatko subiisi mausteita. Vastaa - esim. "Laita vähän kaikkea."
        9. Kun sinulle tarjotaan ateriaa, vastaa haluatko sen, vai riittääkö pelkkä patonki tai haluatko jotain muuta. - esim. "Emmä taida, mut otan tuolta kaapista Fantan lisäks."
        10. Vastaa kysymykseen "Otatko mukaan vai syötkö täällä?"
        11. Anna pyydetty rahasumma tai maksa kortilla ja kiitä palvelusta. Poistu tiskiltä.

        Oisko siinä nyt tarpeeks neuvoja? Ei tuo oikeasti ole mitään tähtitiedettä. Sen kun vastaa vaan kysymyksiin, joita esitetään ja itsekin saa kysyä, jos ei tiedä. Pyydä vaikka suositus kastikkeesta, jos et tiedä niistä mitään. Myyjät kyllä tietävät, mitä ihmiset usein tilaavat.

        Parhaiten homma menee, kun katselee valmiiksi, mitä on tilaamassa eikä jää tuijottamaan, kun myyjä laittaa leipään täytteitä tai odottelee paahtumista. Sinulla on siinä kohtaa hyvin aikaa ottaa selvää, mitä kasviksia siellä nyt olikaan ja mitä mahdat itse niistä haluta tai mitä ne kastikkeet ovat nimeltään.

        Lopetin myös subissa käynnit. Helpompaa mäkissä ja kebabbiloossa asioida. Liekö tehty tahallaan vaikeaksi tuo subway.


      • nälkänen
        1,5kk myöhemmin kirjoitti:

        Veikkaan, että jokaikisessä Subwayssa on opastetaulu ja lisäksi ohjeet vitriineihin liimattuna. Vitriineistä löytyy myös painettuna esim. kastikkeiden nimet ja tarkennukset siihen, mitkä peruskasvikset saa ilman lisämaksuja ja mistä maksat sitten lisää.

        1. Tervehdi - esim. "Moikka!"
        2. Ilmoita minkä täytteen haluat leipääsi - esim. "Ottaisin tollasen kana teryakin..."
        3. Ilmoita saman hengenvetoon haluatko leipäsi 15-senttisenä (tätä voidaan kutsua myös puolikkaaksi) vai 30-senttisenä - esim. "...30-senttisenä."
        4. Myyjän kysyessä, mihin leipään haluat patonkisi, valitse listalta joku - esim. "Voisin ottaa ton hunajakauran."
        5. Myyjän kysyessä otatko juustoa ja paahdetaanko leipää, vastaa näihin kysymyksiin - esim. "Joo, laitetaan ja paahdetaan."
        6. Kun leipä on paahtimessa, voit miettiä jo valmiiksi, mitä kasviksia haluat. Myyjän kysyessä, mitä otat, luettele hänelle haluamasi kasvikset tai mitä niistä et halua - esim. "Laitat tota... salaatti, tomaatti ja suolakurkku" tai "Laita kaikki paitsi oliivit."
        7. Myyjän täyttäessä leipää, mieti jo valmiiksi, minkä/mitkä kastikkeen haluat leipääsi. Vastaa, kun taas kysytään - esim. "Otan vaikka ton Hot Louisianan ja Southwestin."
        8. Lopuksi myyjä kysyy haluatko subiisi mausteita. Vastaa - esim. "Laita vähän kaikkea."
        9. Kun sinulle tarjotaan ateriaa, vastaa haluatko sen, vai riittääkö pelkkä patonki tai haluatko jotain muuta. - esim. "Emmä taida, mut otan tuolta kaapista Fantan lisäks."
        10. Vastaa kysymykseen "Otatko mukaan vai syötkö täällä?"
        11. Anna pyydetty rahasumma tai maksa kortilla ja kiitä palvelusta. Poistu tiskiltä.

        Oisko siinä nyt tarpeeks neuvoja? Ei tuo oikeasti ole mitään tähtitiedettä. Sen kun vastaa vaan kysymyksiin, joita esitetään ja itsekin saa kysyä, jos ei tiedä. Pyydä vaikka suositus kastikkeesta, jos et tiedä niistä mitään. Myyjät kyllä tietävät, mitä ihmiset usein tilaavat.

        Parhaiten homma menee, kun katselee valmiiksi, mitä on tilaamassa eikä jää tuijottamaan, kun myyjä laittaa leipään täytteitä tai odottelee paahtumista. Sinulla on siinä kohtaa hyvin aikaa ottaa selvää, mitä kasviksia siellä nyt olikaan ja mitä mahdat itse niistä haluta tai mitä ne kastikkeet ovat nimeltään.

        Olisi kyllä kätevämpää, jos kunnon ohjeistus löytyisi myös firman nettisivuilta. Voisi etukäteen kaikessa rauhassa miettiä, mitä haluaa, ja vasta sitten ryysiä tiskille. Tai miksei sen tilauksensa voisi valmiista vaihtoehdoista rastia jollekin näytölle tämän "sandwich artistin" luettavaksi? (Kuulemma käyttävät duunareistaan tuollaista hupaisaa titteliä.)


      • sosiaalisestirajoittunut
        nälkänen kirjoitti:

        Olisi kyllä kätevämpää, jos kunnon ohjeistus löytyisi myös firman nettisivuilta. Voisi etukäteen kaikessa rauhassa miettiä, mitä haluaa, ja vasta sitten ryysiä tiskille. Tai miksei sen tilauksensa voisi valmiista vaihtoehdoista rastia jollekin näytölle tämän "sandwich artistin" luettavaksi? (Kuulemma käyttävät duunareistaan tuollaista hupaisaa titteliä.)

        Ettei vaan tarttis puhua mitään, niinkö? Käytä pizza onlinea tai muuta nettipalvelua, jos sinulle on mahdotonta kommunikoida suullisesti oikeiden ihmisten kanssa.

        http://www.subway.fi/fi/tuotteet/kuinka-subi-tilataan


      • Anonyymi

        Voiko joku olla idiootti kun ei osaa tilata annosta voi hyvä päivää kun uusavuttomuus kasvaa. Kysy äidiltä neuvoa


    • palmunaama123

      sama kun itte ekaa kertaa subii eksyin, ihan sormi suussa siinä pähkäilin et mitäs täs nyt oikee ajetaa takaa ku kuvissa kuitenki sen patongin nimi ja hinta et luulis niitä siel valmiina olevan mut ei hemmetti kui vaikeeks meni :D ei paniikkia hei tommosisa asioissa

    • näin luulisin

      Menkää vaan uudestaan sinne ja sanokaa myyjille että "Moi, oon ihan kertaa täällä. Voisitteko hiukan valaista miten tää ruoan ottaminen oikein menee"

      Ja ei sen kummempaa :)

    • peppizu

      Siis mun eka kerta oli ihan helppo,päätät vaan mitä haluut :)

    • jepjepjep5

      Itse olen käynyt pari kertaa subwayssa mutta ruoka ei ole ikinä tyydyttänyt sen verran että voisin sanoa pitäväni. Joten en käy siellä. Toinen syy miksi en käy siellä on sosiaalinen ahdistukseni. Ymmärrän ruokamestojen formaatteja ei suunnitella sen perusteella että voiko ahdistunut ihminen asioida siellä, subway nyt sitten on mitä on eli mitä aloittaja kirjoitti. Amerikassa missä subway on perustettu olen huomannut tämän kaltaisen systeemin toimivan hyvin. Tai ainakin huomattavasti paremmin nopea sykkeisissä suurkaupungeissa. Siellä on myös se valtava ero että työntekijät omaavat small talkin ja kohteliaat käytöstavat. He eivät tuijota *****untuneena jos miettii hetken minkä kastikkeen haluaa tai vähän änkyttää.

      No joo, minun pointtini mikä ei tullut esille kovin hyvin oli että subway toimisi suomessa paremmin jos työntekijät olisivat ystävällisempiä ja avuliaita, toimisivat niin kuin työntekijät toimivat jos ovat asiakaspalvelutyössä missä pitää oikeasti sanoa muutakin kuin vain sämpylän hinta.

    • noloa1

      No mulla taas on tapana odottaa ja katsoa mitä edellinen asiakas on tehnyt ja sanonut. Se on sitten helppoa mennä vaann kassalle ja sanoa mitä haluaa. Mutta paniikki siinä sitten iskee jos kukaan ei ole mun edellä. Mutta ruoka on mun mielestä subwayssä hyvää. Menen uudelleen:-D:-)

    • kartta+kompassi

      Kiitokset vinkeistä. Tosiaan yksinkertainen tapa on paras, eli ei kun kysymään neuvoa ja jos sattuu olemaan muita joiden perässä kulkea niin sen helpompaa. Ehkäpä uskaltaudun taas jonain päivänä Subwayhyn toilailemaan =)

      • palveluammatti...

        Neuvoa pitää antaa aina automaattisesti "hölmistyneelle" asiakkaalle. Se on täysin ymmärrettävää ettei alle tai vähän päälle 20 tyttö tai poika ei ymmärrä asiakaspalvelun merkitystä. Tuskimpa heille on edes kukaan kertonut että asiakkaat maksavat heidän palkat, luulevat että yrittäjällä on rahapuu josta palkat maksetaan. Moni ravintola kaatuu huonoon asiakaspalveluun.


    • voevittu1

      Voi vittu rohkeasti kysyä ja mennä sinne tietämättömänä. Just tolleen ku yrittää pärjää niin failaa vaan enemmän. Ehkä socially awkward tyypit vois vaan jäädä koneelle odottaa että mutsi tuo ruoat ja hakee tiskit pois. Vitun tietokoneet on tehny tän sukupolven antisosiaaliset ihmiset

    • peljmies

      milläs te baarista pimpulaa saatte jos leivän ostokin noin vaikeeta?

    • nasse12332

      mitä vittua

    • dthsugj

      Kuka vitun ääliö ostaa subbarista leipiä, kun prismat myy patonkeja täytteineen kolme kertaa halvemmalla??

      • Jxkdmmdmd

        Jep, prismassa tuo on helppoa. Valitse patonki ja kävele kassalle.
        Moi (vapaaehtoinen). Maksa ostos vilauttamalla korttia. Kiitos (vapaaehtoinen). Halutessaan siis selviää sanomatta sanaakaan.

        Vs subista tilaaminen, joka vaatii oikein ohjeen!
        http://www.subway.fi/fi/tuotteet/kuinka-subi-tilataan
        Voihan tuota toki peilin edessä harjoitella..


      • Turkkahoo

        Mä ostan subwaysta kun omasta mielestäni ne on niin hyviä. Paahdettuna mukavan lämpimiä ja saa itse valita mitä täytteitä ottaa. Suosikkejani ovat kana-fajita, italian bmt ja kana-teriyaki. En tykkää niistä kaupan kylmistä patongeista, joissa on lähes aina jotain majoneesia, margariinia ja/tai juustoa.


    • WimpanPää

      Eka kerta on aina hankala. Puolet rojuista päätyy helposti reisille, kuten kirjoittajallakin.

    • Sämpyläplusjuustoa

      Kävin joskus, siinä tuli juustoleivälle hintaa...

    • tsiiisus

      Ai että, on sun elämä vaikeeta kun tänne jaksat siitä tulla avautumaan..

    • SubienYstävä

      Hyvää on aina subit ollut ja hienoa että saa juuri mieleisensä. Tuon ostamisenkin oppii kyllä muutamalla käynnillä...

    • Pettynytlahtelainen
    • voivoisentään

      Herran jumala mitä uusavuttomuutta !!! Ettekö te osaa lukea tai uskalla kysyä jos ette tajua miten Subissa homma toimii??? Pizza online on onneksi keksitty niin ei tarvi asioda kun pizzaa toimittavan Pepen kanssa . Huutonaurua teille !!!!!

    • Niinsehoidetaan

      Valitse subi ja leipä
      Päätä haluatko juustoa ja paahtamisen
      Luettele kasvikset
      Valitse kastikkeet
      Maksa

    • hohhoijaaaa

      Täähän on ikivanha copy paste jostain internetin syövereistä.

    • Pera56545

      Elät vaarallista elämää, veikkoseni.

    • Rukiddingme

      Vitsit että pännää tuollaiset kaikista valittavat ihmiset. Ei osata arvostaa edes sitä että saa ruokaa nenänsä eteen ja vaan koska itsellään on selkeästi jonkun näköisiä ongelmia sosiaalisissa tilanteissa niin laittaa kaiken muiden niskaan. Voi kunpa voisi vaihtaa tällaiset ihmiset niihin jotka jossain puolella maata kuolee nälkään ja tekisi mitä vaan että saisi kunnon ruokaa. Katotaanpa sitten että miten se subway-patonki maistuisi pitkän ajan ötököitä syöden ja nälkää näkien. Saattaisi ehkä mieli muuttua.
      Ja komppaan muita, ehkei kannata mennä mihkään syömään jos on niin vaikeeta.
      Kerääs ny ittes!

      • tekopyhäanonyymi

        Huumori ja komiikka on joillekin oman elämänsä sankareille ja tekopyhille neroille täysin tuntematon käsite.


      • Tältä_vuosituhannelta

        On se kumma kun tulet tänne 5 vuotta myöhemmin valittamaan nälänhädästä kuin joku missi. Ihmiset on erilaisia ja ne ketkä ei sitä ymmärrä niin sietäisi mielummin mennä sinne Afrikkaan. Ymmärrän että on harmillista miten toiset näkevät nälkää ja toiset valittavat asioinnin vaikeudesta, mutta kävikö mielessäsi, että vaikka oma hätä ei ole maailman katastrofin tasolla, niin se on silti tärkeä. On naurettavaa ajatella, että ihmiset eivät saa puhua saatika murehtia omista huolista vain, koska meillä on teitä päivän sankareita keillä menee niin vitun hyvin, että ajattelette, että kaikilla muillakin menee. Ole hyvä ja mene takaisin kouluun opettelemaan, että ihmisiä on erilaisia.


    • pötökkääposkeen

      Mutta käsi sydämelle - onko Subwayn patongit mitenkään syötävän näköisiä tai oloisia - itse söin yhden vuosia sitten ja se sai jäädä siihen - ei niinkuin lähellekään banderollin kuvastoa ja maultaan mitäänsanomaton.

      • Nälkä247

        Onhan ne ihan syötäviä, ainut vika on että oikeaaan nälkään syöminen subwayssa maksaa yli 10€! Samaan rahaan saa oikean lounaan seisovasta pöydästä salaateineen ja kahveineen, subin hinta/laatusuhde todella huono.


    • SubinOngelma

      Subway ongelmat kumpuavat siitä että virheellisesti kuvitellaan sen olevan ravintola, eli paikka, jossa ruoan valimistuksen asiantuntijat loihtivat toisiinsa sopivista aineksista syöntikelpoisen aterian asiakkaalle.

      Subin periaatteella toimivassa "ravintolassa" ei tarvita niitä ruoanvalmistuksen asiantuntijoita kun vastuu annoksen onnistumisesta on asiakkaalla. Ongelmana vain se että tavallinen tallaaja tuskin edes tuntee niitä kaikkia mahdollisia aineksia, joita subiin voi laittaa, vielä vähemmän tietää mitkä sopivat toistensa kanssa. Vähän sama tilanne kuin jos autokaupassa ruvettaisiin kyselemään että tuleeko kannen yläpuolinen nokka-akseli, montako venttilliä per sylinteri, laitetaanko muuttuvasiipinen turbo jne.



      Sub on paremminkin valintamyymälä, jossa ne valintansa voi sitten halutessaan syödäkin. Valintamyymälästä se tosin eroaa siinä että valintatilanteessa useimmiten on painostuksen alla kun valinta pitää tehdä jonottaessa.

    • Anonyymi

      En voisi mennä subwayhin, jo ohi kävellessä pelkkä haju etoo.
      Vieläkö sinne palkataan sandwitch artisteja (sämpylän voitelijoita)? :D:D:D

    • Anonyymi

      Sama kokemus joskus Alahärmässä. Eka ja vika kerta.

    • Anonyymi

      Olen maalainen ja olin lukenut somesta, miten jotkut ei osaa tilata subia taiteen sääntöjen mukaan. Kerran sitten oli nälkä ja vain vähän aikaa ennen bussin lähtöä, niin uskaltauduin (ei ollut ruuhkaa) lähellä olevan Subwayn tiskille. Sanoin, että en ole ennen käynyt, enkä ehkä osaa protokollaa, mutta se ihana myyjäneitonen sanoi reippaasti, että eiköhän tästä yhdessä selvitä. Ja selvittiin. Ihan mukava muisto jäi ja muistakseni leipäkin oli hyvää.

    • Anonyymi

      Eihän noissa supparin "kanoissa" ole kuin jotain 30% kanaa

    • Turha sitä on valittaa miten huonoa siellä on, jos ongelma on itsessä

      • Anonyymi

        Ookko sä se jäbä ketä kirjotti semmosen kirjan ko the boock of poock.


      • Anonyymi

        Viesti kylläkin kuvaa sosiaalisten tilanteiden kammoa erittäin osuvasti.


    • Anonyymi

      Ei vittu mitä liibalaabaa subi on nopein paikka mistä saa jonottamalla safkaa helvetin hyvä ja yksinkertane toiminta täytyy olla tyhmä jos ei subissa osaa tilaa vittu menkää hoitoo

      • Anonyymi

        Mene itte .. homo oot


    • Anonyymi

      Miten voit vihata subwayta teet ne leivät ite siel bruh

    • Anonyymi

      Mull ei ole moittimista tilaamisen suhteen, mutta siisteys on kyllä huonolla (paikkakuntaa mainitsematta) mallilla. Pöytiä ei pyyhitä, asiakkaana itse pyyhin pöydän ennen kun ryhdyin syömään. Kaikki pöydät oli pyyhkimättä ja tää ei ollut eka kerta, vessa törkynen.
      Ei ollut edes ruuhkaa ja oli kaksi työntekijää paikalla. En viitsinyt mainita asiasta, mutta kiukutti kun lähdin pois sieltä. Näin korona aikana pitäisi siisteyttä vielä tehostaa!!!!

    • Anonyymi

      Joskus yli 15 v ? sitten kävin ulkomailla subissa ja kastike oli jotain valkosipuli etiikka öljyä ja söin sen vetelän tusina sämpylä patongin väkisin kun poltti suuta ja ties mitä hämmennystä koin ja en heittänyt nälkäisenä hukkaan. Pöydät oli täynnä roskia ja ruuan paloja joka paikassa. Helsingissä joskus 10v sitten patongin välissä oli vähän kylmiä pakaste kasvispihvejä ja taas oli roskia ja ruuan muruja joka paikassa ja limppari oli todella laimennettu. Uskaltaiskohan mennä 3 kerran ?

    • Anonyymi

      Opettele syömään ja lukemaan.

    • Anonyymi

      Lentokentän subway oli syvältä 1.7.2022 oli lähdössä takaisin espanjaan kesäloman jälkeen. Ajattelin että menen subway syömään ennen kuin lento lähtee. Menin sisään asikaspalvelu oli niin ala-arvoista että käännyin samantien ja kävelin ulos.....

    • ei kyl sovi sosiaaliahdistus aivoille toi paikka

    • Anonyymi

      Miten se oli, saako samaan hintaan valita vaikka kaikkia täytteitä? Ei kai saa mahtumaan mitenkään. Olen käynyt vain kerran niin kännissä etten jaksanut edes valita mitään :)

      • Anonyymi

        Minulla oli Sabwei niminen firma Neuvostoliitossa 80luvun lopussa.


    • Anonyymi

      Kävin ekan ja vikan kerran kyseisessä mestassa. Enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Tuote oli myös onneton. Kaikkea skeidaa sitä onkin.

    • Anonyymi

      He! Lataa Subway®-sovellus ja käytä koodiani X-1QRFVVA kun rekisteröit Subway Rewards® -tilisi. Tehtyäsi ensimmäisen ostoksesi, saamme MOLEMMAT 200 bonuspistettä. Se riittää lunastaaksesi ilmaisen lisukkeen!

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe