Tampiksen törkeä kassa

Ulla-Maija Kemistä

Tää sattui eilen Kemin Tampiksessa. Mentiin miehen kanssa ostoksille ja kun tavarat oli saatu poimittua ja oltiin menossa kassalle, niin lähdin vielä hakemaan unohtuneen maitopurkin. Sillä aikaa siellä kassoilla joku heitukka oli heti lirkuttelemassa ukolleni, ilmoittaen, että "täällä on vapaa kassa". Ukolla oli tyhmä virne naamallaan kun tämä nuori nainen yritti selvästi vikitellä miestäni. Mikä teitä kassaneitejä oikein vaivaa kun pitää keskellä päivää yrittää iskeä vapaita miehiä?


Maksoin ostokset pikaisesti kortilla ja kiskoin mieheni ulos.
Käsittämätöntä tämä moraalin alennustila tässä maassa ja vieläpä Kemissä !

41

2538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohhoijaa

      Eiköhän tämä ole jo vanha vitsi.. Hanki oikeesti elämä..

    • syvä huokaus :{

      vanha vitsi, keksikää jo uusia.....

    • tavara hihnalle

      Aina yhtä hyvä :)))))))))))

    • sexiä takahuoneessa.

      Eikö se ole hyvä kun kelpaa muillekkin,eihän sinun ukkosi ala katselemaan nuin vanhaa kottaraista kuin sinä olet,ja tytötkin se myös huomaavat,elä päästä miestäsi yksin kauppaan se on vaarallista koska liikkeessä on takahuoneet jossa voi rauhassa pamputtaa kun ovet on lukossa.

    • asiakas väärässä

      Voi hyvä ihme sentään, kyllä pitää olla luulotautinen akka. itselläni oli samanlainen seko vaimona jonka heivasin hittoon. kassat ovat ihan kivoja ja ystävällisiä jotka ei siellä ketään iskemässä ole.

    • vierestä katsoin

      Mies pani kassit hihnalle ja myyjä rupesi niitä tutkimaan?

      • tänäpänä

        Prisman kassalla joku 90 v äitinen piti kuria pojalleen, joka liikaa viivytteli kassaneidon tykönä.


      • Atte.Puujalaka

        Mies nimenomaan PANI kassit hihnalle.


    • luulosairautta juuu

      Ei voi sanoo, kun että jokainen tulee hulluksi omalla tavallaan.
      Enpä usko, että jossakin kaupan kassalla nuori tyttö alkaa "iskemään" jotakin äijää.
      Jos ei osaa tietää, mitä tarkoittaa hyvä asiakaspalvelu, niin kannattaa olla kirjoittelematta. Jopa näinkin ala-arvoiselle palstalle.

      Omalla paikkakunnallani on useita kertoja kassatytöt pyytäneet omalle kassalleen, jos on vähänkin jonoa syntynyt. - Siis minua, että lähes seittemänkymppistä miestäni. Eikä ole tullut kertaakaan mieleen, että tuossapa tyttö mun miestäni alkaa iskemään!!!

      • Tajuatko mihin lirku

        Et vai? Eräskin suuryrityksen johtaja kun kotona komensi vaimoa ja lapsia ja piti tiukoilla, sai ainoot sympatiat kassanaiselta - lompakko auki ja samalla sielukin - siinä äijää vei kouluttamaton muija. Omilta lapsiltaan ja vaimoiltaan kyseinen pomo oli vaatinut aivat taivaita -koulutus, talous, kodinhoito - nyt kelpasi alempikin kuka vähän symbatiaa tyrannille antoi. Kotona ei seksiä vaimo saanut, valvontaa vankilassaan vain. Kurjat ja pitkät viikonloput virui yksin - mielialahäiriö, oli diagnoosi. Odotahan kassaneiti, mitä edessäsi koittaa...


      • Tajuatko mihin lirku
        Tajuatko mihin lirku kirjoitti:

        Et vai? Eräskin suuryrityksen johtaja kun kotona komensi vaimoa ja lapsia ja piti tiukoilla, sai ainoot sympatiat kassanaiselta - lompakko auki ja samalla sielukin - siinä äijää vei kouluttamaton muija. Omilta lapsiltaan ja vaimoiltaan kyseinen pomo oli vaatinut aivat taivaita -koulutus, talous, kodinhoito - nyt kelpasi alempikin kuka vähän symbatiaa tyrannille antoi. Kotona ei seksiä vaimo saanut, valvontaa vankilassaan vain. Kurjat ja pitkät viikonloput virui yksin - mielialahäiriö, oli diagnoosi. Odotahan kassaneiti, mitä edessäsi koittaa...

        Sanoisin vielä vierestä seuranneena, että kassaneidin ystävällisyys on valikoivaa. Lämpimät hymyt ja kiitit hän osoittaan ainoastaan miespuolisille asiakkailleen, hyvätuloisille ja varakkaille mieluummin. Itse naisasiakkaana, vaikka ostan kuinka paljon kärryt täyteen, en ole saanut kassaneideiltä ja -naisiltä kuin kuitin ojennukset. Asiakaspalvelijoiden hymyt eivät ole minulle suotuja tai minua lämmittäneet -TASA-ARVONNIMISSÄ MIKSI???


    • Ymmärrän, ymmärrän

      Olitte menossa kassoille, niin lähdit hakemaan maitoa? Sillä aikaa oli nainen lirkuttanut omalle vapaalle kassalleen..onko sulla sinkuva kaula ja korva kun näit miehesi ilmeen ja naisen pyynnön..Ja jos sitten olit siinä paikalla niin oisit tehnyt äkkipyörähdyksen että mees sä ukko hakeen se maito ja oisit karjassu että ota hylaa sit..Se normimaito pierettää sua niin kamalasti että huh, kukaan haistele sua illalla. Kostona sille miehesi typerälle ilmeelle..;) paas pistäen onkees ens kerralla että jos ootte jonossa ja pyytää teitä kassalleen niin sanot että ei kiitos, tämä on vapaa maa ja meillä on vapaus valita kassamme. Sinä vosu et korttiamme höylää..=)

      • tttttttaaammmppppsss

        Taitaapi olla tietyn marketin mainosta.


    • tamppiksen kassa

      Kukas meistä kaunokaisista on "lirkutellut" miehellesi? ;)

      • Ymmärrän, ymmärrän

        Taivas..mitäs minä?..naisihminen sanon jos naismyyjä sanoo että täällä vapaa kassa..Kiljasen että olen naimisissa ja hetero!!!..mutta kiitos..=) Jonotan tänne heteromies kassalle..tai en tiiä onko tuo hetero, voin kysyä kohdalla..vaikka ei se mua silleen kiinnosta mutten vahingossa väärää tietoa levitä. Ei tuo hyvännäkönen ole..ja nuori silleen mulle..no, minä tulen sinne kun tässä kerran ollaan suvaitsevia ihmisiä mutta älä hiplaa mun margariini-pakettia liikaa..tai kilahdan..tuo mies ois saanu kyllä mutta mulla on kiire joten en oo ranttu..


    • myyjä

      Kaupassa VAPAA KASSA tarkoittaa että siinä ei sillä hetkellä ole muita asiakkaita! Vinkki sulle nainen: hanki apua mustasukkaisuusongelmaasi! ;o

    • ihkumyyjättäret

      Viestiketjun aloittajalla on varmasti ollut hauskaa niin kuin meilläkin(#

    • kahvit näppikselle

      Aloitusviesti oli vitsi ja naurattaa kaikkien "tosikkojen" kommentit.

    • Vanha äijä

      Toivottavasti oli vain vanha vitsi.
      Itse seurustelin vuoden päivät sairaalloisen mustasukkaisen naisen kanssa ja tämä viehko kuvitteli oikeasti vastaavanlaisia juttuja, kuin aloittaja.
      Oli muuten raskasta aikaa mutta onneksi se on ohi.

      • Tajuatko mihin lirku

        Niin ko pomo oli täysin kylmä vaimolleen. Vaimo oli normaali ihminen aikoinaan, näki molempia. Mutta miehen mustasukkaisuus ja vallan halu ajoi vankilaan, jossa pelkä kontrolli pelasi, muttei rakkauselämä. Sitten näki miehellään sen ilmeen ja hymyn, joka olisi kuulunut hänelle - pitkän uurastuksen, väsymättä miehen tukemisen ja lasten hoidon jälkeen. Sitten repesi vaimo -MIKÄ HYMY- ei ollut koskaan vastaavaa miehellä nähnytkään ei oikein uskonut silmiään. Osaa hyvmyillä ja olla seksikäskin, muttei koskaan minulle - se siitä avioliitosta. Mutta nainen jatkoi sitä lastenkin takia -ehjän kodin. Muttei itse enää korjaantunut, luottamus ei palannut. Itse ei ole voinut normaali seksielämäänsä viettää miehen valvonnan, mustasukkaisuuden ja kontrollin takia.


    • Jorma Kerjäläinen

      Mee hoitoon

    • kakskytäsenttii

      Multa siellä kassa kerran kysäs että oisko mulla vielä kakskytsenttistä antaa. Mie sanoin sille että soita mulle huomenna ku on tuo vaimoki nyt mukana.

    • visako vain vinkuu

      Mieki olen yhen kassaneidin vapaata kassaa räpläny ja välillä höyläny.

    • kassatypsykkä

      juuh, sehän se on todellakin tarkotus, meillä kassa typyillä et lirkutellaan ja isketään varattuja miehiä siinä päivät pitkät!!! =))) ei oo katos parempaakaan tekemistä ja kuluupa aikakin nopeemmin kun saa silimäpeliä pelata miesten kans!! jep,jep!! =D =D =D =D

      • Tajuatko mihin lirku

        Niin mäkin mielelläni sun työskennellessä vapaan miehesi kanssa pidän. Toivottavasti teet pitkiä päiviä, niin mulla on vapaalla hauskempaa..


    • eräs kassaneiti

      Mie otan joka mieheltä maksun myös vapaa-aikana.
      Eli tavaraa ei saa ilmaiseksi.

    • vapaa vai varattu?

      mentiin miehen kans kassalle? kenen miehen? sanot kassan yrittäneen iskeä vapaata miestä,, eikös se ole ihan luvallista kun kerran vapaa on? ei taida tällä ulla-maijalla olla ihan tuoreet noi päivitykset yläkerrassa.

      • kasvunpaikka

        Terve ihminen ei käy väittelemään," ongelmaisen ihmisen" kanssa.
        Tyhmyytensä vain siinä näyttää.
        Meitä on joka junaan. Asiakaspalvelijana tiedän, on hyviä ja huonoja päiviä. Myös erilaiset asiakkaat pitää " ottaa asiakkaina".


    • Varmasti

      Varmasti parempi jättää ukkos kotiin lukkojen taakse ettei vain kukaan kassaneiti pääse lirkuttelemaan .

    • apin8

      Ei yksistään tässä asiassa moraali ole alentunut . Kyllä kaikissa toimissa on käytössä täydellinen moraalittomuus, rikollisuus ja rappio valloillaan .Tällainen elämäntapa korostaa tekijäänsä nykypäivänä .Mitään kunnioitusta toisia kohtaan ei ole , ei myöskään itsekunnioitusta . Elämänmeno nykymaailmassa muistuttaa sotatilaa , jolloin kaikki on luvallista ja mahdollista .

      • j a a

        Oletko joutunut kassojen vikittelyn kohteeksi?


    • Nappaanappaa

      Kannttaa jättää mies kotiin kauppareissun ajaksi ettei kassaneiti nappaa

      • miehestä hyötyä

        Mutta kuka sitte maksaa ostokset?


      • PIN koodi
        miehestä hyötyä kirjoitti:

        Mutta kuka sitte maksaa ostokset?

        Kyllä sen miehen kortin voi silti ottaa matkaan vaikka mies jääkin kotiin


    • eks myyjä

      Täytyy sanoa, että tänään asioin Kemin Tampparissa noin oisko seiskan aikaan laitimmaisella kassalla ja sillä oli vaalee hiuksinen nainen ja oli kyllä ihminen oikeessa ammatissa....Niin oli ystävällinen ja totta kai tarkkailin miten seuraaviakin asiakkaita puhuttelee ja sama asiallinen ja ystävällinen linja jatkui....Kiitos vielä todella hienosta asiakaspalvelutilanteesta!!!

    • Turhaanko käyn?

      Epistä! Olen alkanut käymään lähes päivittäin Tampparissa eikä mua ole koskaan vielä vikitelty kassan toimesta.

      • yst neuvo

        Älä käy päivittäin vaan vaikka kerran viikossa, voit ostaa enemmän ja kassa luulee sinua varakkaammaksi kun ostatkin niin paljon.


      • välillä.asiaa
        yst neuvo kirjoitti:

        Älä käy päivittäin vaan vaikka kerran viikossa, voit ostaa enemmän ja kassa luulee sinua varakkaammaksi kun ostatkin niin paljon.

        Ihan oikeasti tosiaan, ajatelkaa mitkä mahdollisuudet kassoilla on ihmistuntemukseen. Paljon voi tehdä päätelmiä ostosten perusteella.


    • SinkkuKassaneiti

      Törkeää lirkuttelua!

    • ekonomi

      Kyllä tämä on oikeasti tapahtunut - olen se vikitelty mies.No siinä kävi niin, että erosin vaimostani 2013 jouluna, ja otin yhteyttä kyseiseen kassaneitiin.Nyt me olemme onnellisesti naimisissa, ja seksielämäkin on parempaa kuin exäni kanssa.

    • Pikkanen.kassi

      Pikkanen kassa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe