Psykiatrian uhreista

Kari Hölsä

Psykiatrian uhreista

Lappeenrannan uutisissa oli 31.7.2013 mielenkiintoinen mielipide-kirjoitus, joka kantoi otsaketta ”ihmisiä liikaa pakkohoidossa”. Kirjoitus käsitteli psykiatriassa tapahtuvia törkeitä ihmisoikeusrikoksia. Kirjoittaja totesi hyvin myös sen, että psykiatriset rikokset ovat lähinnä toisten ja kolmansien osapuolien mielivaltaisia valheita ja vääriä todistuksia. Asiaa voidaan joka tapauksessa tarkastella hyvin myös norjalaisen joukkosurmaaja Andreas Breivikin tapauksen perusteella. Tapaus Breivikin kohdalla psykiatria antoi Breivikistä oikeusistuinta varten kaksi erillistä lausuntoa. Ensimmäisessä lausunnossa psykiatrinen huippututkimusryhmä katsoi Breivikin paranoidiseksi skitsofreenikoksi. Toinen psykiatrinen huippututkimusryhmä puolestaan totesi Breivikin terveeksi. Kahden vastakkaisen lausunnon lopputulos on näin ollen plus miinus nolla, eli ne kumoavat 100-prosenttisesti toinen toisensa. Tuntuu jotenkin ihmiselämä kovasti kevyeltä, että muutama ihminen voisi psykiatriassa omilla mielipiteillään heilutella muiden ihmisten elämää ja määrätä sen suunnan joko ”taivaaseen tai helvettiin”. Breivikin oikeudenkäynnissä Breivik katsottiin terveeksi, eli hän sai virallisesti säilyttää järkensä, joka tarkoitti Breivikille ”taivasta”. Entä jos hänet olisi katsottu paranoidiseksi skitsofreenikoksi ja määrätty pakkohoitoon, eli ”helvettiin”, niin silloin kaikki olisi ollut toisin. Kun Breivik on virallisesti järjissään, niin häntä on myös kohdeltava kuten kaikkia muitakin kansalaisia. Paranoidisena skitsofreenikkona hän olisi kuitenkin joutunut pakkohoidon kohteeksi, joka olisi varmastikin romahduttanut hänen sielullisen ja henkisen olemuksensa, koska se olisi riistänyt hänen elämältään ja ideologialtaan kaikki henkiset ja sielulliset plus älyllis-järjelliset perusteet olemattomiin. Koska Breivik kuitenkin säilytti jälkimmäisen lausunnon perusteella virallisesti järkensä, niin siksi hän myös sai säilyttää oman henkisen ja sielullisen koskemattomuutensa plus älyllis-järjelliset toimintonsa, eli hänen ei tarvinnut menettää omaa uskoaan ja toivoaan tulevaisuuden suhteen. Voi vain kuvitella, kuinka paljon psykiatria on myös Suomessa ja muualla maailmassa johdatellut normaalien
elämän huolien kanssa kamppailevia ihmisiä ”hullun kirjoihin” antamalla heistä 100-prosenttisesti vääriä todistuksia. Viimeistään nyt olisi myös psykiatrian aika pyytää anteeksi ihmisiltä omia tekojaan ja viipymättä kumota ja mitätöidä kaikki tekemänsä psykiatriset lausunnot oman historiansa osalta ja tuomita ne 100-prosenttisina ihmisoikeusrikoksina.

Kari Hölsä – Lappeenranta

98

2963

  Vastaukset

  • Lyhyesti sanottuna kirjoitat täyttä asiaa. Tälläkin palstalla on ollut psykiatrisista sairaaloista sekä ihmis- että potilasoikeuksien rikkojina kirjoituksia, samoin Yleistä mielenterveydestä-palstalla.

   Psykiatrian henkilökunnalla on huono itsetunto, koska he eivät kadu tekojaan eivätkä pyydä anteeksi loppuraporteissa.

   • julkistalous isanmamme on kommunismi pahempi psykiatrian vaarinkayt rautakoura, ihmisoikeus rikollinen ja koska mielisairaan papereita kirjoitetaan jokaiselle ja kyseenalaistaa virkamiesten touhuja.. Valituksia ei ole viisasta tehda..niista tulee kyyti suoraan mielisairaalaan jos ylksilo taydellisessa virkamies tyranni ja yksiputki valtioss Ede's yrittaa hakea oikeuksia, tallaisia valtioita ei voi muuttaa enempaa kuin soviet union is , koska loimme sosialidemokraattisen mielivaltaa kolhoosiin joka ei poikkea kommunistien kolhoosista menttaliteetti tahan lainkaan, taydellista virkamies tyranniaa .pahinta on sadismi jota julkinen terveydenhoito harjoittaa ja Kansas leimataan kuin Hitler in saksassa mielisairaaksi, jos we Ede's yrittaa Jenna vaivojaan valittamaa kauhul virkatohtoreil, jotka on koulutettu kitkemaan kritiikki psykiatrian vaarinkaytolla.

    Jarjestakoon jumala rajun lopun tallaisille valtioille, alkaamme itse kostako..annetaan taivaan tehda.


   • Hyvin kirjoitettu. Kiitos.


   • Diskutbo kirjoitti:

    julkistalous isanmamme on kommunismi pahempi psykiatrian vaarinkayt rautakoura, ihmisoikeus rikollinen ja koska mielisairaan papereita kirjoitetaan jokaiselle ja kyseenalaistaa virkamiesten touhuja.. Valituksia ei ole viisasta tehda..niista tulee kyyti suoraan mielisairaalaan jos ylksilo taydellisessa virkamies tyranni ja yksiputki valtioss Ede's yrittaa hakea oikeuksia, tallaisia valtioita ei voi muuttaa enempaa kuin soviet union is , koska loimme sosialidemokraattisen mielivaltaa kolhoosiin joka ei poikkea kommunistien kolhoosista menttaliteetti tahan lainkaan, taydellista virkamies tyranniaa .pahinta on sadismi jota julkinen terveydenhoito harjoittaa ja Kansas leimataan kuin Hitler in saksassa mielisairaaksi, jos we Ede's yrittaa Jenna vaivojaan valittamaa kauhul virkatohtoreil, jotka on koulutettu kitkemaan kritiikki psykiatrian vaarinkaytolla.

    Jarjestakoon jumala rajun lopun tallaisille valtioille, alkaamme itse kostako..annetaan taivaan tehda.

    mitä helvataa? tuosta saa mitään selvää, voitko olla kirjoittamatta jos et kerran osaa.


   • Systeemi on tehty sellaiseksi, että psykiatreilla on 100:0 valta potilaaseen nähden. Silloin virheen myöntäminen vain toisi särön cv:hen, kun taas sen kieltäminen ei aiheuta haittaa. Tuloksena on traumatisoituja ja katkeria potilaita. Myös haitallisia hoitoja voidaan näin määrätä vapaasti ihan vain sen takia, että voidaan raportoida jotain tehdyksi.


   • Freudista eugenisti (natsi) psykiatreihin ja tämän päivän psykiatreihin, kaikki ovat olleet psykopaattisia sadisteja.

    Freud oli sadisti joka leimasi orjia mielisairaaksi jotka pakeni raiskaavia isäntiään.

    Freud oli ensimmäinen eugenisti eli leimaaja, josta leimauskiima levisi saksaan, jossa psykiatrit silmän väristä teki hullun paprut juutalaisille ja kaasuttivat.
    Avustajina tomi SS kuten suomen poliisi joka auttoi psykiatreja silloin ja nyt pidättämään kriitikoita, antisosialisteja ja antispykiatristeja, sillä stalin tyyppinen valtiomme vaatii että jokaisen on uskottava teorioita kuten sovitissa marxia (meillä freudeja ja muita sadisti guruja.

    Nyky psykiatria on jäänne natsismista ja mengelenismi on arkipäivåä, jossa kemiallisia puoskarien myrkkyjå isketään kuin mengele juutalaiselle kysymättä kehon omistajalta lupaa.

    Keskitysleirimme ovat kaasuttomia kidutus kammioita ja
    Zyklon kaasu on korvattu muilla tappavilla mengele kemikaaleilla.
    Mitään muutosta ei siis tapahtunutkaan että genisti psykiatrian kiellon yhteydessä, vaan sama nazismi atkuu tänään.

    Kehon kivusta tehdään nyt hullun papruja joka on tasan samaa mielipuolisuutta kuin sikiävät stä hullun paprujen teko.

    Mikäli psykiatriaa ei kielletä, sorrettu suomen kansan osa jota on pidätetty kuin stalinismissa kulakkeja heti jos he ovat päänsärkyään menneet sosialistiselle julkisterveydelle valittaan, joka samalla toimii poliittisena poliisina ja pidättää kriitikot -antisosialistit - ja antipsykiatristit heti jos menvät valtion poliittiselle poliisille eli julkiselle päänsärkyjään valittamaan.

    Vaikuttaa siltä että valtiolla on sopimus psykiatrien kanssa, että psykiatrit toimivat edellisten ryhmien pidättäjänä ja kiduttajana,
    Kuten stalinilla ja bresnevillå oli em.sopimus psykiatrien kanssa,

    On päivän selvää että näin jårjetöntä mieleltään terveimpien yksilöiden mustamaalausta mielisairaaksi ei yksikään valtio harjoita, ellei se ole tehnyt psykiatrian kanssa sopimusta.
    Kaikki sosialistiset järjestelmät ovat aina olleet (kuten suomi)
    Psykiatriaa politiikkaan käyttäviå hulluja.
    Tämän takia valtio ei ole suomessa korjannut yhtä ainutta hullun paprua, koska suurin osa hullun papruista on maassamme poliittisia, ja sosialisti virkamiesten hullun paprujen tilaus tehtailu tyrehtyisi jos niitä alettais korjata,
    Sillä julkinen on hullun paprujen tehdas ja sillä syöskentelee sosialisti tohtorit joten on luonnollista yhdistää sosialisti terveyteen polittisten hullun paprujen tehtailu, ja sitå julkisterveys aina on tehnyt.

    Venäjä julkinen luopui hullun paprujen tehtailusta ja korjasi ne pois kortistoista ja pyysi julkisesti anteeksi uhreilta,
    Suomen pitäisi kiireesti tehdå sama kaikille joiden kimppuun tuntemattoamat valtion tohtorit on kehon kivuista valtion akitoimana tehneet hullun paprut. Ne ovat kaikki poliittisia.
    Eli venäjä oli sivistyneempi gorbatsov,in aikana kuin suomi joka ei koskaan myönnä että suomi on täynnä poliittisia hulluja eli terve Järkisiä ihmisiä joille paha sosialisti julkinen sorvaa hullun paprut,
    Jos GORBA n aikana suomi olisi ollut venäjän alla, olisi myös suomen poliittisen poliisin eli julkisen tekemät hullun paprut korjattu, sillä ei ole normaalia että täysin tuntemattomat tohtorit hyökkää hullun papruja tehtailee julkisella.

    Putin sopi taas psykiatrien kaa että psykiatrit toimii niiden Kriitikkojen kiduttajana, jotka ei ole rikosta tehneet ja näin ollen heitä ei voida vangita kuin psykiatrien kautta.

    Eli psykiatria on 98% polirikkaa ja 2% huuhaa tiedettä ja huijausta.

    Tämä ei tule.loppumaan suomen itsenäisyyden aikana.


  • On todella hyvä asia, että ihmiset tuovat kokemuksiaan ja näkemyksiään julki netin kautta eri foorumeissa, kuten nimimerkkien ”Psyk. ihmisoik” ja ”pot.oik” antamat linkit myös hyvin osoittavat.

   Jos kysymme mihin psykiatrinen mielivalta perustuu ja miksi psykiatrialla on mahdollisuus kohdella ihmistä ja ihmisiä 100-prosenttisesti ala-arvoisina olentoina, niin se johtuu varmasti siitä, että ihmisestä voidaan psykiatrisen diagnoosin avulla tehdä helposti toisten ihmisten mielikuvitusolento. Toisin sanoen psykiatria ei todellisuudessa haluakaan kohdata ihmistä itseään, vaan psykiatria kohtelee ihmistä pelkästään omana mielikuvitusolentonaan, jonka olemuksen se määrittelee oman mielivaltaisen järjestelmänsä avulla.

   Kun oikeista ihmisistä tehdään psykiatrisesti 100-prosenttisia väärennöksiä, niin silloin heidät sidotaan psykiatrisesti henkiseen pakkopaitaan, jossa ihmisen identiteetti helposti murtuu. Kun ihminen sitten murtuu psykiatrian murtamana ja alkaa käyttäytymään epätoivoisesti, niin kukaan ei osaa epäilläkään, että psykiatria itse on tuohon kaikkeen syypää. Osaakohan mikään virallinen taho edes kuvitella, mikä olisi heidän kohtalonsa, kun heidät sidottaisiin virallisesti kiinni jonkun toisen vääryyksiin ja vääriin todistuksiin ja rikoksiin ja heitä kohdeltaisiin 100-prosenttisesti vain elinkautistuomion saaneina murhamiehinä?

   Pelkästään jo edellisen perusteella psykiatrialta on kiellettävä ihmisten virallinen diagnisointi ihmisoikeusrikoksena, koska se murtaa ihmisen identiteetin ja saattaa hänet henkisesti ja sielullisesti täysin suojattomaan asemaan. Jokaisen psykiatrisesti luokitetun ihmisen tulisikin joka tilanteessa kiistää psykiatrien viralliset määritelmät itsestään, koska ne ovat helposti osoitettavissa 100-prosenttisiksi ihmisoikeusrikoksiksi.

   Kari Hölsä - Lappeenranta

   • Täytyy vain ihmetellä, että eivätkö valtiolliset päättäjät todellakaan ole tietoisia siitä, että psykiatria on rikos ihmisyyttä ja ihmiskuntaa kohtaan, josta selvä näyttö on myös siinä, että psykiatria on hankkinut itselleen niin sanotun syyntakeettomuus-suojan, koska muutoinhan psykiatria joutuisi suunnattomiin korvausvelvollisuuksiin aiheettomasti aiheuttamistaan vahingoista ihmisen mielelle, sielulle, ja hengelle, plus järjelle ja ymmärrykselle, puhumattakaan kaikista muista uhrien elämään liittyvistä menetyksistä.

    Psykiatriset rikokset ovat elämää suurempia rikoksia. Kun rikos on ihmiselämää suurempi, niin se tarkoittaa sitä, että ihmiset tietoisesti ajetaan psykiatriseen satimeen ja sidotaan psykiatrisilla diagnooseilla pois oman elämänsä piiristä ja jätetään ”katiskaan” kitumaan ”perkeleellisten voimien armoille”.

    Toisin sanoen psykiatrisilla diagnooseilla ihmisistä tehdään mystisiä mutantteja, eli vasta kun psykiatrialta kumotaan syyntakeettomuus-suoja ja kielletään virallinen diagnisointioikeus, niin vasta silloin ihmiset ovat turvassa ja tasaveroisessa asemassa psykiatriaan nähden ja psykiatrian kanssa. Edellinen tarkoittaa, että psykiatria ei voi enää mutantoida, eli diagnisoida ihmisiä, jolloin psykiatrian on pakko kunnioittaa joka ikistä ihmistä ja huomioida heidät yleisen ja yksityisen ihmisarvon perusteella, eikä oman mielivaltaisen ja kammottavan mutatointinsa perusteella. Näin ihmiset saavat säilyttää myös ihmisyytensä ja inhimillisen koskemattomuutensa henkisesti ja sielullisesti plus älyllis-järjellisesti omanlaisenaan aina kuolemaansa asti.

    Psykiatrinen diagnosointi, eli inhimillisen ihmisen mutatointi on murhaan verrattava rikos, jonka vuoksi psykiatria on myös nähtävä totaalisena rikoksena ihmisyyttä ja ihmiskuntaa kohtaan. Toisin sanoen psykiatrinen diagnoosi on yhtä kuin henkinen syöpäkasvain, jota voidaan kuvata myös ”mutanttisiirrokseksi”. Eli diagnosoinnilla psykiatria istuttaa ja tartuttaa ihmiseen henkisen ”mutanttisiirroksen” joka alkaa välittömästi syödä ihmisen mieltä, henkeä, sielua, jne. Jotta noista psykiatrisista voimista (henkivalloista) ja kauhuista pääsisi irti ja eroon, niin on tajuttava, että todellisuudessa kysymys on vain psykiatrien psykiatrisesta harhasta, eli psykiatrien psykiatrisesta uskomuksesta ja uskottelusta, jonka avulla he sitovat ihmisiä sanoinkuvaamattomaan iljetykseen. Ellei ihminen kuitenkaan jostain syystä tajuaisi ajoissa, mistä psykiatriassa on kysymys, niin silloin lopputulos ja ennuste olisi varmastikin jo paljon huonompi, koska jokainenhan tietää mikä parantumattoman syövän lopputulos on fyysisellä puolella!

    Kari Hölsä - Lappeenranta


   • Mina uskon etta suomen viranomaiset tietavat psykiatrian rikokset..mutta tahtovat etta kansaa tuhotaan ja haluavat pitaa tuhoamiskoneiston- psykiatrit hirmuvallassa- koska heidan kasien kautta he tuhoavat poliitisesti eri tavoin ajattelijat...kun.minulle tuli menigi..minulle ei tehty mitaan tutkimuksia julkisella, psykiatri tuotiin heti "outojen oireiden " takia nokkani eteen paskaamaan mainettani..ja sen han teki kuin tilauksesta...mika tarkoittaa etta heille oli annettu kasky...etta kun. ...x. ..tulee mista syysta tahansa mihin tahansa terveyskeakukseen...on kutsuttava psykiatri..kysymys oli menigista silloin
    ja sen jalkeen se on toistettu aina kun sairastun...mihin tahansa tuonti ripuliin, suomalainen ivaa psykiatrialla ja jattaa taudit tahallaan hoitamatta..
    Se on jatkuvaa...ja olen varma, etta se on suomessa taktiikka- ja etta se olisi totalitarisempi- he yrittavat estaa myos yksityishoidon ja leikkaukset- joita hengen pitimiksi on viisi taustalla..uskon tallaisen rasistisen psykiatrian rantaituneen suomeen SS sotilaiden.mukana rotuoppeineen joita suomalaisille iskostettiin...ja mielisairaaloita rakennettiin slaavien, mustalaisten ja muiden rodullista puhdistamista varten ja nyt meita kuskataan psykosomatian kuvottavin iskulausein sinne meita itsea.

    Uskon sen puhtaasti- etta suomi on totalitaristi - psykiatria maa- jossa toisinajattelijat suljetaan mielisairaalaan- ovelasti...eliminoitavilla on hullun paperit valmiina- menivat missa taudissa tahansa terveyskeskukseen- jos kysymys olisi virheesta- se korjattaisiin- mutta koska kysymys ei ole virheesta papereita ei korjata ja se kertoo etta valtiovallalla on vain tapana ilmoittaa teeveyden huollolle etta jos se ja se tulee...x...viekaa mielisairaalaan...eli sama menttaliteetti kuin kommunisteilla.


   • non kirjoitti:

    Mina uskon etta suomen viranomaiset tietavat psykiatrian rikokset..mutta tahtovat etta kansaa tuhotaan ja haluavat pitaa tuhoamiskoneiston- psykiatrit hirmuvallassa- koska heidan kasien kautta he tuhoavat poliitisesti eri tavoin ajattelijat...kun.minulle tuli menigi..minulle ei tehty mitaan tutkimuksia julkisella, psykiatri tuotiin heti "outojen oireiden " takia nokkani eteen paskaamaan mainettani..ja sen han teki kuin tilauksesta...mika tarkoittaa etta heille oli annettu kasky...etta kun. ...x. ..tulee mista syysta tahansa mihin tahansa terveyskeakukseen...on kutsuttava psykiatri..kysymys oli menigista silloin
    ja sen jalkeen se on toistettu aina kun sairastun...mihin tahansa tuonti ripuliin, suomalainen ivaa psykiatrialla ja jattaa taudit tahallaan hoitamatta..
    Se on jatkuvaa...ja olen varma, etta se on suomessa taktiikka- ja etta se olisi totalitarisempi- he yrittavat estaa myos yksityishoidon ja leikkaukset- joita hengen pitimiksi on viisi taustalla..uskon tallaisen rasistisen psykiatrian rantaituneen suomeen SS sotilaiden.mukana rotuoppeineen joita suomalaisille iskostettiin...ja mielisairaaloita rakennettiin slaavien, mustalaisten ja muiden rodullista puhdistamista varten ja nyt meita kuskataan psykosomatian kuvottavin iskulausein sinne meita itsea.

    Uskon sen puhtaasti- etta suomi on totalitaristi - psykiatria maa- jossa toisinajattelijat suljetaan mielisairaalaan- ovelasti...eliminoitavilla on hullun paperit valmiina- menivat missa taudissa tahansa terveyskeskukseen- jos kysymys olisi virheesta- se korjattaisiin- mutta koska kysymys ei ole virheesta papereita ei korjata ja se kertoo etta valtiovallalla on vain tapana ilmoittaa teeveyden huollolle etta jos se ja se tulee...x...viekaa mielisairaalaan...eli sama menttaliteetti kuin kommunisteilla.

    Pitää täysin paikkansa ainakin tapauksissa:

    - Teemu Vehkala http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=140 Poliisi ei tutki rikosilmoitusta eikä oikeuskansleri ala millekään kuten eivät ala muutenkaan.

    - Pieksämäen lääkäri Kauppinen: Epäili taannoin paikkakunnalla riehuvan legionellaepidemian. Kyörättiin mielisairaalaan. Tutkimuksissa ilmeni, että Pieksämäellä riehui legionellaepidemia. Kauppisen myöhemmistä vaiheista ei ole kuulunut mitään.

    - Saloran tietovuotaja: Vuoti julkisuuteen tiedon, että Salora myy televisioita verottajan kirjanpidon ohi. Kyörättiin mielisairaalaan. Tutkimuksissa ilmeni, että televisioita oli myyty verottajan ohi. Saloran vastuullisia ei tuomittu mistään, vuotajalta ei peruutettu mielisairaan diagnoosia. Hänen myöhemmistä vaiheistaan ei ole kuulunut mitään.

    - Seppo Lehto kirjoitti ja julkaisi ainakin YouTubessa Poliisin vastaisia juttuja. Yleensä tökeröitä. Hän vapautui joitakin aikoja sitten vankilasta, minne oli kyörätty mielipiteittensä takia.


   • Mahdollis. seuraava kirjoitti:

    Pitää täysin paikkansa ainakin tapauksissa:

    - Teemu Vehkala http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=140 Poliisi ei tutki rikosilmoitusta eikä oikeuskansleri ala millekään kuten eivät ala muutenkaan.

    - Pieksämäen lääkäri Kauppinen: Epäili taannoin paikkakunnalla riehuvan legionellaepidemian. Kyörättiin mielisairaalaan. Tutkimuksissa ilmeni, että Pieksämäellä riehui legionellaepidemia. Kauppisen myöhemmistä vaiheista ei ole kuulunut mitään.

    - Saloran tietovuotaja: Vuoti julkisuuteen tiedon, että Salora myy televisioita verottajan kirjanpidon ohi. Kyörättiin mielisairaalaan. Tutkimuksissa ilmeni, että televisioita oli myyty verottajan ohi. Saloran vastuullisia ei tuomittu mistään, vuotajalta ei peruutettu mielisairaan diagnoosia. Hänen myöhemmistä vaiheistaan ei ole kuulunut mitään.

    - Seppo Lehto kirjoitti ja julkaisi ainakin YouTubessa Poliisin vastaisia juttuja. Yleensä tökeröitä. Hän vapautui joitakin aikoja sitten vankilasta, minne oli kyörätty mielipiteittensä takia.

    Lieköhän Vehkalaa aivopesty siellä lataamossa, kun siellä hänen blogisivuillaan hänellä on toistuvasti pakkomielteinen epäilys, että kaiken pahan takana ovat illuminaatit ja niiden takana Israelin tiedustelupalvelu Mossad. Eli Mooseksen sadistit ovat syypäitä kaikkeen pahaan mitä maailmassa tapahtuu, esim. siihen, että Jasserin vaatteistakin löytyi poloniumia ja hänen tuhkistaankin? Kyllä Teemu-poika on todella aivopesty Israel-vastaiseksi, ja siitä varmaan koituu hänelle enemmän vahinkoa kuin hyötyä... Eiköhän Jasserin polonium-myrkytyksen takana ole häntä vastustavan poliittisen islamilaisen lahkon haara, vaikkapa Gazassa valtaapitävä Hamas? On muistettava, että Fatahilla ja Hamasilla oli valtataistelua ja Jasser oli liian rauhantahtoinen suhteessa Israeliin, siksi hänestä tahdottiin eroon ja hänen leskensä nyt elää herroiksi Palestiinalaisten miljoonilla... jossain. Mutta Teemuhan on niin nuori, ettei voi tietää kaikkia asioita, kun on niin vähän opiskellut historiaa, varmaan peruskoulun tai enintään lukion tiedot on historiasta saati poliittisesta historiasta.


   • Kari Hölsä kirjoitti:

    Täytyy vain ihmetellä, että eivätkö valtiolliset päättäjät todellakaan ole tietoisia siitä, että psykiatria on rikos ihmisyyttä ja ihmiskuntaa kohtaan, josta selvä näyttö on myös siinä, että psykiatria on hankkinut itselleen niin sanotun syyntakeettomuus-suojan, koska muutoinhan psykiatria joutuisi suunnattomiin korvausvelvollisuuksiin aiheettomasti aiheuttamistaan vahingoista ihmisen mielelle, sielulle, ja hengelle, plus järjelle ja ymmärrykselle, puhumattakaan kaikista muista uhrien elämään liittyvistä menetyksistä.

    Psykiatriset rikokset ovat elämää suurempia rikoksia. Kun rikos on ihmiselämää suurempi, niin se tarkoittaa sitä, että ihmiset tietoisesti ajetaan psykiatriseen satimeen ja sidotaan psykiatrisilla diagnooseilla pois oman elämänsä piiristä ja jätetään ”katiskaan” kitumaan ”perkeleellisten voimien armoille”.

    Toisin sanoen psykiatrisilla diagnooseilla ihmisistä tehdään mystisiä mutantteja, eli vasta kun psykiatrialta kumotaan syyntakeettomuus-suoja ja kielletään virallinen diagnisointioikeus, niin vasta silloin ihmiset ovat turvassa ja tasaveroisessa asemassa psykiatriaan nähden ja psykiatrian kanssa. Edellinen tarkoittaa, että psykiatria ei voi enää mutantoida, eli diagnisoida ihmisiä, jolloin psykiatrian on pakko kunnioittaa joka ikistä ihmistä ja huomioida heidät yleisen ja yksityisen ihmisarvon perusteella, eikä oman mielivaltaisen ja kammottavan mutatointinsa perusteella. Näin ihmiset saavat säilyttää myös ihmisyytensä ja inhimillisen koskemattomuutensa henkisesti ja sielullisesti plus älyllis-järjellisesti omanlaisenaan aina kuolemaansa asti.

    Psykiatrinen diagnosointi, eli inhimillisen ihmisen mutatointi on murhaan verrattava rikos, jonka vuoksi psykiatria on myös nähtävä totaalisena rikoksena ihmisyyttä ja ihmiskuntaa kohtaan. Toisin sanoen psykiatrinen diagnoosi on yhtä kuin henkinen syöpäkasvain, jota voidaan kuvata myös ”mutanttisiirrokseksi”. Eli diagnosoinnilla psykiatria istuttaa ja tartuttaa ihmiseen henkisen ”mutanttisiirroksen” joka alkaa välittömästi syödä ihmisen mieltä, henkeä, sielua, jne. Jotta noista psykiatrisista voimista (henkivalloista) ja kauhuista pääsisi irti ja eroon, niin on tajuttava, että todellisuudessa kysymys on vain psykiatrien psykiatrisesta harhasta, eli psykiatrien psykiatrisesta uskomuksesta ja uskottelusta, jonka avulla he sitovat ihmisiä sanoinkuvaamattomaan iljetykseen. Ellei ihminen kuitenkaan jostain syystä tajuaisi ajoissa, mistä psykiatriassa on kysymys, niin silloin lopputulos ja ennuste olisi varmastikin jo paljon huonompi, koska jokainenhan tietää mikä parantumattoman syövän lopputulos on fyysisellä puolella!

    Kari Hölsä - Lappeenranta

    Kylla valtio tietaa Etta psykiatrian on rikos ihmisyytta vastaan ja juuri siksi we valtio kayttaakin psykiatrian koska sen kautta SAA vangita autoritaarista monopolists virkamies hirmuvaltaa kritIsoivat vankilaan, vaikka eivat ole tehneet rikosta. Ja juuri tata varten koko psykiatria luotiin illuminatien eli korkeiden vapaamuurarien toimesta.

    Psykiatria on virkamiehiston are kritiikkia vastaan ja juuri siksi we julistettiin tieteeksi ilman labra tai fakta testeja..
    Ja juuri virkamiehiston tietaa Etta we on rikos ja eivat Tartu koska psykiatriaa ei ole tehty ihmisten avuksi, vaan virkamiehiston kayttamaksi kidutus ja rangaistus valineeksi mielipiteista tai kritiikista virkamiehiston kohtaan.


   • Täyttä asiaa


   • Psykiatrion militaristinen mielipide kontrolliin tehty että kriitikoilta saaaan uskottavuus pois ja totuuden puhujat vag, koska lainkuuliaisia kansalaisia ei voida vagita muulla keinoin kuin psykiatrian väärinkäytölllä.
    Ihmisiltä tuhotaan,minuus ja omanarvon tunto pakkohoidossa.
    Barbaari psykiatrit eivät edes kunnioita toisen kehon koskemattomuuttakipuja, vaan injektoivat rauhallisiin ihmisiin väkivalloin hermomyrkkyjään.
    Pakko hoitoa ei ole olemassa mutta pakko kidutusta on.

    Psykiatrian väärinkäyttö on väärä sana , koska sadismilla ja barbarismilla ei oikein kayttöä koskaan olekkaan.


   • Kari Hölsä kirjoitti:

    Täytyy vain ihmetellä, että eivätkö valtiolliset päättäjät todellakaan ole tietoisia siitä, että psykiatria on rikos ihmisyyttä ja ihmiskuntaa kohtaan, josta selvä näyttö on myös siinä, että psykiatria on hankkinut itselleen niin sanotun syyntakeettomuus-suojan, koska muutoinhan psykiatria joutuisi suunnattomiin korvausvelvollisuuksiin aiheettomasti aiheuttamistaan vahingoista ihmisen mielelle, sielulle, ja hengelle, plus järjelle ja ymmärrykselle, puhumattakaan kaikista muista uhrien elämään liittyvistä menetyksistä.

    Psykiatriset rikokset ovat elämää suurempia rikoksia. Kun rikos on ihmiselämää suurempi, niin se tarkoittaa sitä, että ihmiset tietoisesti ajetaan psykiatriseen satimeen ja sidotaan psykiatrisilla diagnooseilla pois oman elämänsä piiristä ja jätetään ”katiskaan” kitumaan ”perkeleellisten voimien armoille”.

    Toisin sanoen psykiatrisilla diagnooseilla ihmisistä tehdään mystisiä mutantteja, eli vasta kun psykiatrialta kumotaan syyntakeettomuus-suoja ja kielletään virallinen diagnisointioikeus, niin vasta silloin ihmiset ovat turvassa ja tasaveroisessa asemassa psykiatriaan nähden ja psykiatrian kanssa. Edellinen tarkoittaa, että psykiatria ei voi enää mutantoida, eli diagnisoida ihmisiä, jolloin psykiatrian on pakko kunnioittaa joka ikistä ihmistä ja huomioida heidät yleisen ja yksityisen ihmisarvon perusteella, eikä oman mielivaltaisen ja kammottavan mutatointinsa perusteella. Näin ihmiset saavat säilyttää myös ihmisyytensä ja inhimillisen koskemattomuutensa henkisesti ja sielullisesti plus älyllis-järjellisesti omanlaisenaan aina kuolemaansa asti.

    Psykiatrinen diagnosointi, eli inhimillisen ihmisen mutatointi on murhaan verrattava rikos, jonka vuoksi psykiatria on myös nähtävä totaalisena rikoksena ihmisyyttä ja ihmiskuntaa kohtaan. Toisin sanoen psykiatrinen diagnoosi on yhtä kuin henkinen syöpäkasvain, jota voidaan kuvata myös ”mutanttisiirrokseksi”. Eli diagnosoinnilla psykiatria istuttaa ja tartuttaa ihmiseen henkisen ”mutanttisiirroksen” joka alkaa välittömästi syödä ihmisen mieltä, henkeä, sielua, jne. Jotta noista psykiatrisista voimista (henkivalloista) ja kauhuista pääsisi irti ja eroon, niin on tajuttava, että todellisuudessa kysymys on vain psykiatrien psykiatrisesta harhasta, eli psykiatrien psykiatrisesta uskomuksesta ja uskottelusta, jonka avulla he sitovat ihmisiä sanoinkuvaamattomaan iljetykseen. Ellei ihminen kuitenkaan jostain syystä tajuaisi ajoissa, mistä psykiatriassa on kysymys, niin silloin lopputulos ja ennuste olisi varmastikin jo paljon huonompi, koska jokainenhan tietää mikä parantumattoman syövän lopputulos on fyysisellä puolella!

    Kari Hölsä - Lappeenranta

    Juuri tästå syystä kaikki varmisto valtiot kiinasta unkariin, sovitista suomeen ovat aina käyttåneet psykiatraa koska se tuhoaa ihmisen ja tekee niin suuret traumat että he ei selviydy edes 2+2 tehtävästä tunnissa josta he selvisi ennen sekunnissa,
    Koska traumatisoituina suomlaiset vain miettivät miksi natsi isänmaani haukkui minua mielisairaaksi aivokalvon tulehdus viruksen tähden?
    Miksi paha isänmaani pidätti kuin sovietissa kulakin kun tein kantelun?
    Miksi paha isänmaani toimii valtion terrorina?
    Näitä valtion traumatisoima ihminen miettii jos pitää tehdå tehtäviå, eli psykiatria traumatisoi kuin stalin pidätyksillään, joita se tekee samasta syystä kuin stalin, pitääkseen kansan pelon ja vapinan alla.
    Samalla syntyy traumat ja traumatisoitu pelossa elävä kansa on tehoton töissään ja keittää kahvit venäjän sotilaille joka lopulta tekee lopun tästä sosialisti julkisterveys maasta, joka toimii poliittisena poliisina ja kriitikkojen pidättäja -kiduttajana.


   • non kirjoitti:

    Mina uskon etta suomen viranomaiset tietavat psykiatrian rikokset..mutta tahtovat etta kansaa tuhotaan ja haluavat pitaa tuhoamiskoneiston- psykiatrit hirmuvallassa- koska heidan kasien kautta he tuhoavat poliitisesti eri tavoin ajattelijat...kun.minulle tuli menigi..minulle ei tehty mitaan tutkimuksia julkisella, psykiatri tuotiin heti "outojen oireiden " takia nokkani eteen paskaamaan mainettani..ja sen han teki kuin tilauksesta...mika tarkoittaa etta heille oli annettu kasky...etta kun. ...x. ..tulee mista syysta tahansa mihin tahansa terveyskeakukseen...on kutsuttava psykiatri..kysymys oli menigista silloin
    ja sen jalkeen se on toistettu aina kun sairastun...mihin tahansa tuonti ripuliin, suomalainen ivaa psykiatrialla ja jattaa taudit tahallaan hoitamatta..
    Se on jatkuvaa...ja olen varma, etta se on suomessa taktiikka- ja etta se olisi totalitarisempi- he yrittavat estaa myos yksityishoidon ja leikkaukset- joita hengen pitimiksi on viisi taustalla..uskon tallaisen rasistisen psykiatrian rantaituneen suomeen SS sotilaiden.mukana rotuoppeineen joita suomalaisille iskostettiin...ja mielisairaaloita rakennettiin slaavien, mustalaisten ja muiden rodullista puhdistamista varten ja nyt meita kuskataan psykosomatian kuvottavin iskulausein sinne meita itsea.

    Uskon sen puhtaasti- etta suomi on totalitaristi - psykiatria maa- jossa toisinajattelijat suljetaan mielisairaalaan- ovelasti...eliminoitavilla on hullun paperit valmiina- menivat missa taudissa tahansa terveyskeskukseen- jos kysymys olisi virheesta- se korjattaisiin- mutta koska kysymys ei ole virheesta papereita ei korjata ja se kertoo etta valtiovallalla on vain tapana ilmoittaa teeveyden huollolle etta jos se ja se tulee...x...viekaa mielisairaalaan...eli sama menttaliteetti kuin kommunisteilla.

    Suomen viranomaiset (ainakin supo) tietävät psykiatrian väärinkäytön, koska itse ovat tehneet sopimusen psykiatrien kanssa ettå psykiatrit toimii poliittisena poliisina, -kriitikkojen -antisosalistien ja antipsykiatristien kiduttajana ,ja nappaavat heitä jos menevät viemään santaa ylimielisen julkisen lattioille ja erehtyvät sinne vaivojaan valittamaan.


   • Mahdollis. seuraava kirjoitti:

    Pitää täysin paikkansa ainakin tapauksissa:

    - Teemu Vehkala http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=140 Poliisi ei tutki rikosilmoitusta eikä oikeuskansleri ala millekään kuten eivät ala muutenkaan.

    - Pieksämäen lääkäri Kauppinen: Epäili taannoin paikkakunnalla riehuvan legionellaepidemian. Kyörättiin mielisairaalaan. Tutkimuksissa ilmeni, että Pieksämäellä riehui legionellaepidemia. Kauppisen myöhemmistä vaiheista ei ole kuulunut mitään.

    - Saloran tietovuotaja: Vuoti julkisuuteen tiedon, että Salora myy televisioita verottajan kirjanpidon ohi. Kyörättiin mielisairaalaan. Tutkimuksissa ilmeni, että televisioita oli myyty verottajan ohi. Saloran vastuullisia ei tuomittu mistään, vuotajalta ei peruutettu mielisairaan diagnoosia. Hänen myöhemmistä vaiheistaan ei ole kuulunut mitään.

    - Seppo Lehto kirjoitti ja julkaisi ainakin YouTubessa Poliisin vastaisia juttuja. Yleensä tökeröitä. Hän vapautui joitakin aikoja sitten vankilasta, minne oli kyörätty mielipiteittensä takia.

    Teemu olet järkevä mies, lisää sinun kirjoituksiasi.

    Tässä koe jonka opettaja teki.

    Hän pani ruskea silmäiset oppilaat takapulpettiin ja sinisilmäiset etuulpettiin.
    Sinisilmäiset sai lahjoja, ruskea silmät ei saanu.
    Sinisilmät sai leikkiä ulkona, ruskea silmät eivät.
    Sinisilmiä keehuttiin älykkäiksi, koska heidän aivonsa tuotti enemmän melatoninia ( vastaa koululääketieteen valheita kemiallisesta epätasapainosta)

    Tämä teki sinisilmä oppilaat ylimieliseksi, he katkaisi välit ruskea silmä yksilöihin, joiden kanssa ennen olivat parhaimmat ystävät ja alkoivat haukkua heitå mielisairaiksi (kuin suomen tohtorit)
    Ruskea silmistä tuli lopulta niin traumatisoituneita että he ei selvinneet yksinkertaisista tehtävistä tunneissakaan , jotka ennen ratkaisivat minuutissa, koska traumatisoituina he miettivät vain sinisilmien pahuutta ja mielisairaaksi haukkumis loukkauksia, ja sini silmät oikeasti näki nyt ruskea silmät mielisairaina, koska traumatisoituneena loukattu pyörittää vain kynäänsä, eikä sisäiseltä näkymättömältä itkultaan edes näe koe tehtäviå.

    Koe oli pakko lopettaa, koska jos koetta olisi jatkettu kuten suomen valtio tekee, että haukkuu lopun ikää " ruskea silmiä" eli itse leimaamiaan yksilöitä mielisairaaksi koko ajan, se traumatisoi yksilön täysin toiminta kyvyttömäksi.

    Sitten koetta jatkettiin toisin päin.
    Ruskea silmät oli etupenkissä, etuoikeutettuja, lahjoja saavia ja sini silmät takana.
    Opettaja seltti ruskea silmät ovat älykkäämpiå koska heillå on enemmän purititiinia aivoissa.
    Mutta ruskea silmistä ei tullut pahoja sinisilimiä kohtaan, ja he eovät sortuneet haukkumaan heitå mielisairaaksi, koska Tiesivät mitå on olla sorrettu, traumatisoitu jne.

    Suomen valtion virkamiehet tarvitsevat pakkohoidon siperian vankileirillä, jossa heidän kehon vaivojaan tulee ivata mielisairaudeksi kuten suomen julkistohtori.
    Ja jos valittavat, heille tulee sanoa kuten saksalais psykiatrit juutalaiselle, olette sairauden tunnottomia, koska vaaditte poistamaan silmäväristänne saamianne, tieteellisesti todistettuja hullun papruja.

    Samalla tavalla virkamiehiå tulee kuskata mielisairaalaan siperiassa jos valittelevat kehon kipujaan, eli heille tulee tehdä samaa kuten ruskea silmä oppilaille, että he oppivat millaisia sikoja he oli suomen kansalle evätessään korjaus pyynnöt ja sanomalla että korjaus pyynnon tekijä on sairauden tunnoton,
    Sillå kyllä tää valtio ja sen virkamiehet yksin ovat sairauden tunnottomia kuten nazi saksan virkamihet jotka oli niin huijattuja, että antoivat kaasuttaa ruskea silmät zylkon kaasulla pois, koska uskoivat huijari psykiatrien Torioita, jotka milloin silmäväristä, milloin kallon koosta tai kehon kivusta tekee hullun papruja, koska ovat pahoja ylemmyyden tuntoisia Arjalaisia tänään, ja me roskasakki juutalaisia.

    Näemmekö mikään ei ole muuttunut sitten nazi saksan jälkeen.

    Eikä suomen virkamiehet ymmärrä ennen siperian opetusta mitä pankkohoito eli kriitikojen kidutus hoito on.
    Ja virkamiehiä meidän tuleee alakaa haukkua mielisairaiksi ja samoin tohtoreita, eli meidän on vastattava samalla mitalla nazi valtiomme virkamiehille samoin kuin he tekevät,
    Tosin he käyttåå.pidätys oikeutta heti ja kutsuvat poliisin jos heitå kohdaltaisiin kuten meitä.

    Joten sittenkin ainoa ratakaisu on venäjän armeija muutosken tekijänä, silloin loppuu virkatohtorin ja virkamiehen pilkka ja iva, että kansa muka mielisairasta ja he mielletåän terveitä
    Antaa pilkan siirtyå itkuksi ja siperian reissuksi, siltå tultuaan suomalainen ei pidätä syytöntå ja suojatonta kansaa kuten stalin, eli se on ainoa keino taistella nazi teoriohin sairastunutta isänmaata vastaan.


   • Mommmoon kirjoitti:

    Lieköhän Vehkalaa aivopesty siellä lataamossa, kun siellä hänen blogisivuillaan hänellä on toistuvasti pakkomielteinen epäilys, että kaiken pahan takana ovat illuminaatit ja niiden takana Israelin tiedustelupalvelu Mossad. Eli Mooseksen sadistit ovat syypäitä kaikkeen pahaan mitä maailmassa tapahtuu, esim. siihen, että Jasserin vaatteistakin löytyi poloniumia ja hänen tuhkistaankin? Kyllä Teemu-poika on todella aivopesty Israel-vastaiseksi, ja siitä varmaan koituu hänelle enemmän vahinkoa kuin hyötyä... Eiköhän Jasserin polonium-myrkytyksen takana ole häntä vastustavan poliittisen islamilaisen lahkon haara, vaikkapa Gazassa valtaapitävä Hamas? On muistettava, että Fatahilla ja Hamasilla oli valtataistelua ja Jasser oli liian rauhantahtoinen suhteessa Israeliin, siksi hänestä tahdottiin eroon ja hänen leskensä nyt elää herroiksi Palestiinalaisten miljoonilla... jossain. Mutta Teemuhan on niin nuori, ettei voi tietää kaikkia asioita, kun on niin vähän opiskellut historiaa, varmaan peruskoulun tai enintään lukion tiedot on historiasta saati poliittisesta historiasta.

    Oletkohan sinä joku aivopesty, joka et tiedä että illuminaty uhraa lapsia saatanalle ja juo heidän verta, ainakin kerran vuodessa yksi lapsi, koska uskovat saavansa Lapua uhreillaan saatanalta valtaa ja voimaa.


  • hieno ja ajatuksia herättävä kirjoitus, Kari, kiitos siitä!

  • Kiitos minunkin puolestani Kari! Miten osasitkaan pukea sanoiksi sen miltä minusta alaikäisestä asti tuntui olla psykiatrinen potilas. Minut nähdään lääkärien taholta pelkkänä diagnoosina, kaikki mitä sanon ja teen, on vain vahvistusta diagnoosilleni, kaikki väännetään ja käännetään diagnoosistani johtuvaksi, eikä mikään ole kiduttavampaa kuin se, että tiedän itse että psykiatrit ovat olleet väärässä suhteeni. Rekisteritietoihin he harvoi, jos koskaan saavat asioita kirjattua kuten on sanottu. Ihan kuin rikkinäistä puhelinta heidän kanssaan leikkisi, kun asiat kirjataan ylös muistista, ne vääjäämättäkin vääristyvät. Pitäisi ihmismielen "asiantuntijoiden" näinkin yksinkertainen asia tajuta, mutta ei. Psykiatrit myös selvästi projektoivat omia ennakkoluulojaan potilaisiin ja kaikessa negatiivisessa mitä potilas sanoo ja tekee, nähdään "sairautta". On sanoinkuvaamattoman kiduttavaa, kun mitään negatiivista ei saa sanoa psykiatrisella osastolla ellei halua lisäpilleriä iltalääkkeisiinsä ja persehäiriö diagnoosia.
   Minulla on todella paljon patoutunutta vihaa sen takia, ettei minua oteta koskaan tosissaan diagnoosieni takia. En ole enää ihminen, pelkkä diagnoosi. Mitään tieteellistä todistusaineistoahan en ole koskaan saanut koskien mitään diagnoosiani, mutta kohtelu on sitä luokkaa kuin olisin ruttotautinen.

   • Kirjoituksesi on kuin omasta suustani/kynästäni/näppikseltäni. TÄYSIN samakaltaiset kokemukset psykiatriasta, sanoin eräälle psykiatrian johtotehtävissä toimivalle ylilääkäripsykolle, etten mahdollisesti olisi koskaan sairastunut masennukseen ja ahdistuneisuuteen, jos en olisi tavannut elämäni aikana yhtäkään psykiatria. Hän vastasi, että tällainen voisi olla hyvinkin mahdollista.


   • Hyvä ystävä pahoihin teorioihin seonneet valtiot laittavt leimoja ja sitten itse leimojen laittajat alkavat ensimmaisenä potkia sitä yksilö jonka ovat leimanneet usein pelkän ulkomuodon perusteella.kun valtio kostosksi valituksesta kiskoi minut mielisairaalaan, psykiatrit ei kysynyt minulta yhtä ainutta kysymystä han kehui niin.paljon itseään ettei siltä saanut puheenvuoroa.
    Joteb olin hiljaa, psykiatrioli kirjoittanut kortistoon, potilas ei puhu, psykoosia, tosiasia oli että hän ei jättäny puheenvuoroa eikä kysynyt mitään, joten olin hiljaa, en muutenkaan puhu noin vainoharhaisten teorioitten guruille jotka on listannu kehon kivutkin päästä varpaaseen mielisairauden merkiksi.
    Se on 100% vainoharhaa.
    Älä hyvö ystävä kuvittele että.psykiatrit on auttajia, he ovat vakivaltiaisia barbaareita jotka laittavat juutalaismerkkejä eli leimoja ihmisiin ja sitten pitävät heitä sadismin leikkikaluna lopunikää,
    Siinä ei juuri ole eroa neugenismiin, johon nazit sairastui.
    Eugenismi teorian teki koululääketieteen psykiatrit puhtaasti juutalaisten tappamis tarkoitukseen ja julistivat sen tieteeksi ja hankkivat nobel palkintoja vainoharhaisella teorialla , että psyykke asuu luissa ja silmien värissä ja kun väärät luunmuodot tuhotaan niin mielisairaus poistuu maapallolta.

    Nyky psykiatria on eugenismin jatke ja on ihmisokkeus rikollisuutta, pyri pysymään koululääketieteestä pois jos sut on leimattu, ei ke tu koskaan hoitamaan sun.kehon vaivoja silloin, joten opettele luontaislääketiedettä ja hoida kaikki muu sillä. Leikkaukset joudut tekemään yskityisellä, jos hengen pitimiksi on tarpeen,
    Julma julkinen ei hoida...

    Kierrä niin paljon.koululääketieteen tohtoreita kuin mahdollista, ettei he pääse haavoittamaan sinua,
    Koska sitten sinusta tulee isanmaata pelkaava ja vihaava ,jos altistat itsesi heidän sadismilleen, sitähän psykosomatia ja muu vainoharhainen oppi on, sadismia.


  • Voisiko tästä ketjusta ottaa printit ja viedä psykiatrian poliklinikoille sekä psykiatrisiin sairaaloihin sekä lähettää sähköpostitse eduskuntaan? Vai olisiko järkevämpää kansalaisaloite, jossa tuotaisiin täällä esitetyt faktat esiin?

  • Kertakaikkiaan erinomainen kirjoitus. Tuot hyvin esille psykiatrian suurimman ongelman. Väärinkäytettynä psykiatri, kuten valtaosassa tapauksista, on sosiaalikontrollin keino, eikä sillä ole mitään tekemistä ihmisten auttamisen kanssa. Psykiatristen 'diagnosointi' on ihmisten leimaamista, ei oikeaan lääketieteellistä diagnosointia. Diagnoosien tulee aina olla objektiivisia, kuten kaikki muukin lääketieteessä. Oikeaa lääkäriä kiinnostaa potilaan tulehdusarvot ja verenpaine, ei se miten käyttäytyy tai mitä mieltä on poliittisesti. Vastakohtaisesti psykiatrian 'diagnoosit' ovat subjektiivisia yhden, parhaimmillaan muutaman ihmisen mielipiteitä. Irvokkaimpia ja röyhkeimpiä leimoja ovat ADHD ja kaiken maailman persoonallisuushäiriöt. Niitä voi jakaa kuka tahansa, kenelle tahansa ja milloin tahansa, koska jokainen ihminen psykiatrit itse mukaan lukien sopivat näihin muotteihin (vrt. horoskoopit).

   "Kun ihminen sitten murtuu psykiatrian murtamana ja alkaa käyttäytymään epätoivoisesti, niin kukaan ei osaa epäilläkään, että psykiatria itse on tuohon kaikkeen syypää."

   Täydellisesti kirjoitettu, aivan täydellisesti.

   • Satakunnassa myös tapaus jossa psykiatrit hyökkäävät heitä oikeuteen vievän miehen kimppuun. Yrittivät tapattaa uhrinsa ulkomailla. Juttu on kaikkialla esillä.


   • Resultatet kirjoitti:

    Satakunnassa myös tapaus jossa psykiatrit hyökkäävät heitä oikeuteen vievän miehen kimppuun. Yrittivät tapattaa uhrinsa ulkomailla. Juttu on kaikkialla esillä.

    Mistä löytää enemmän tästä tapauksesta?


  • Kun persoona ja psykiatriset diagnoosit sotketaan keskenään, niin silloin ihmisen persoona ja mieli sotketaan sekaisin, josta seurauksena on, että tie hulluuteen on avattu. Mitä kauemmin psykiatria saa hämmentää ihmistä tuossa omassa helvetissään, niin sitä pahemmaksi kaikki muuttuu. Eli Psykiatria tekee todellakin 100-prosenttisen rikoksen siinä, että se eroittaa ihmisen mielen ihmisen omasta fyysisestä todellisuudesta ja nimeää ihmisen mielen psykiatrisesti uudelleen. Uudelleen nimeäminen johtaa siihen, että ihmisen omasta ruumiista tulee häkki psykiatriselle satuolennolle, jota psykiatria sitten ruokkii ja pitää hengissä oman diagnoosinsa avulla.

   Kaiken lisäksi psykiatriset diagnoosit vapauttavat psykiatrit 100-prosenttisesti kaikesta ihmisyyden vastuusta, jolloin heidän ei enää tarvitse uskoa ihmiseen ja ihmisen mieleen, vaan he voivat kohdella ihmistä täysin vastuuttomasti oman mielivaltaisen diagnoosinsa avulla. Toisin sanoen diagnosoiva psykiatria on täysin ilmasta ja olemattomasta tyhjyydestä kehitelty onnettomuus, jolla aiheutetaan oikeille ihmisille täysin valheellisia ja kauhistuttavia tiloja. Näin ollen me todellakin tarvitsemme välittömästi uuden mielipuoli-neutraalin lain, joka kieltää psykiatriaa ehdottomasti sotkemasta ihmisiä omiin diagnooseihinsa ja muuttamasta heitä näin omiksi ”psykiatrisiksi hirviöikseen”.

   Myös valtiovallan on lainsäätäjänä herättävä mahdollisimman pian, jotta epäuskon, epätoivon, ja rakkaudettomuuden aika voisi vihdoin väistyä ihmisyyden ja ihmiskunnan yltä.

   On muutoksen aika – on uskon, toivon, ja rakkauden aika.


   • Puhut täysin asiaa!
    Jos sairaalassa tapahtuu esim. leikkauksessa virhe, niin kirurgi ei myönnä vrhettä, vaan kirjoittaa,että vaiva/kipu oli potilaalla jo leikkaukseen tultaessa. Kipulääkettä ja rauhoittavia määrätään. Kun aikansa syö lääkkeitä jotka aiheuttaa riippuvuutta,niin potilas on helppo leimata psyykesairaaksi ja näinollen psyykkisesti sairaan potilaan valitusta ei oteta huomioon.
    Tällaisessa tilanteessa potilas on aika heikoilla. Vaikka selvä ruumiillinen vamma on todettavissa, ditä ei hoideta, koska se on mukamas psykosomaattinen häiriö. Potilas pitäisi saada psykiatriseen hoitoon/hoitolaitokseen
    Tässä tilanteessa, potilaalla ei ole minkäänlaisia srlviytymismahdollisuuksia.


   • kaiken kokenut kirjoitti:

    Puhut täysin asiaa!
    Jos sairaalassa tapahtuu esim. leikkauksessa virhe, niin kirurgi ei myönnä vrhettä, vaan kirjoittaa,että vaiva/kipu oli potilaalla jo leikkaukseen tultaessa. Kipulääkettä ja rauhoittavia määrätään. Kun aikansa syö lääkkeitä jotka aiheuttaa riippuvuutta,niin potilas on helppo leimata psyykesairaaksi ja näinollen psyykkisesti sairaan potilaan valitusta ei oteta huomioon.
    Tällaisessa tilanteessa potilas on aika heikoilla. Vaikka selvä ruumiillinen vamma on todettavissa, ditä ei hoideta, koska se on mukamas psykosomaattinen häiriö. Potilas pitäisi saada psykiatriseen hoitoon/hoitolaitokseen
    Tässä tilanteessa, potilaalla ei ole minkäänlaisia srlviytymismahdollisuuksia.

    Elamme psykiatrian eli totaalisen hirmuvallan kautta...psykoaomatialla ivattiin menigin akuutissa vaiheessa kirjoitettiin minulle hullun paperit..julmaa...olen 20 v yrittanyt korjata papereita pois kortistosta ei ole oikeusvaltio suomessa kortiston korjaus velvoite lakia,
    ja sen jalkeen julkinen on ivannut kaikkia oireita..kun tuli aivokasvain - julkinen ivasi- yksityinen tutki- kun tuli sappikivet- minulle ei loytynyt leikkausaikaa-rakko rajahti- kun tuli vlilevytyra, ja sama hirmu ja kauhutekojen sarja jatkuu..

    Olen ajaetellut suomen historiaa- suomi teki hitlerin kanssa hyokkaamis sopimuksen ja ss sotilaiden myota rotulajittelu tuli suomeen- ja se jatkuu yha- koska suomi ei ole kasitellyt menneisyyttaan- kuten saksa, jonka liittolainen suomi oli rotuoppia myoten- ja siksi rotu eli ihmisten lajitteluoppi psykiatria-sai valtaa lajittelu- ja ylemmiksi itsensa luokittelevien tohtorien piirissa, aivan kuten juutalaisia ammuttiin jos eivat jaksaneet kaivaa sairrana lapiolla 16tuntia paivassa...samoin suomessa sinut merkataan.mielisairaaksi psykosomatian iskulauseilla ja teorian kirveella hakaten- jos saat vaikka virus menigin. Ja aivan kuten ss sotilaat eivat tunteneet tunnontuskia lajittelustaan- ei tunne suomalainen kaan..
    Psykiatria on jatke samalle kauhulle mita psykiatrit teki saksassa...ensimmainen getto oli miisairaala- ja loppupaassa olleet tohtorit- myos meniger oli psykiatri- samoin kuin kaikki juutalaisvainoista tuomitut laakarit oli psykiatreja.
    On selva etta hologoustin suunnittelivat ja toteuttivat sama taho joka kiusaa meita nyt. Se on psykiatrit... Se teoria olisi silloin pitanyt kieltaa ja sen opetus vaarallisena..kun niin ei tehty. ..Me ja lapsemme tulemme karsimaan niin kauan kunnea teoria kielletaan.


  • Ehkä Amerikan diktatuurissa elävillä on omat psykiatriset indikaatiot, mutta kun Nato hyökkäsi sodassa EU:hun vuonna 2006, niin kaikki eurooppalaiset saivat hullun diagnoosin tai vielä enemmän eli eläindiagnoosin. Että onhan se jo teoriassakin hullua, että hoitojen nimissä lähdetään amerikkalaistamaan koko maailmaa ja sitten kaikki ei-amerikkalaiset vain diagnosoidaan epäselviksi psykoottisiksi tapauksiksi. Enkä minä sitä sano, etteikö sotakin olisi psyykkisesti raskasta, kun varsinkin fitneksiin kohdistuu näitä yöllisiä raiskauksia, niin niiden kanssa oman tasapainon säilyttäminen onkin varsin vaativaa. Mutta kylla sekin on mähdollista.

   Mutta siinä olet oikeassa, että kun lähdetään täysin avoimeen rasistiseen sotaan psykiatrian ja rotuopin nimissä, niin onhan se sitten jo sellainen historiallinen käänne, että psykiatrian hoidollinen maine on vain jäänne historiasta. Ja sitten tämä seksologiaan painottuminen, että raiskausta kutsutaan hoidoksi, niin onhan sekin jo merkki siitä, että psykiatria on täysin vieraantunut tämän maailman valtakulttuurista omaksi ääriliikkeekseen. Psykiatria tänä päivänä on ehkä enemmänkin poliittisen utopian tasolla. Mutta ei tiedä, jos vaikka koko psykiatria romahtaisi tämän suuruudenhullun globalisaationsa myötä joksikin menneen ajan mielisairaudeksi.

   Amerikan diktatuurissa se psykiatrian suurin realiteettivirhe on se, että siinä eletään 70-luvun poliittisilla maailmankartoilla. Eli suurvalta EU puuttuu ja tilalla on Suomi. Että psykiatrian realiteeteissa eläminen on tällä hetkellä sotilasdiktatuurin tasoa, kun jopa suurvallat on kiellettyjä. Eurooppalaisena onkin vitsikästä ajatella, miten vähästä psykiaria psykoosia diagnosoi. Ja esim. täällä Turussakaan ei ole yhtään niinkuin 70-luvulla psykiatria on sen realiteeteiksi määritellyt. Jopa keskustan kahvilat vaihtuvat koko ajan, mutta psykiatria on määritellyt, ettei sitäkään saa huomata.

   Psykiatrian historiaan kuuluu se, että he 90-luvulla EU:n myötä joutuivat heikentämään omat kuulo ja näkö aistinsa, etteivät vaan lähde mukaan samaan skitsofreniaan kuin potilaat. Kuka senkin on joskus keksinyt, ettei mikään koskaan muutu? Minä epäilen, että se on jotain syöpäpotilaan psyykkista turvallisuushakuisuutta, kun sitten taas tavallinen kansa seuraa maailman muuttumista innolla ja koko ajan uutta oppien. Mutta se, että muistaisi edelleen millainen maailma silloin 70-luvulla oli, niin monille täysin mahdotonta. Ja nuorempi väki sitten, niin äiti joutuu kasvattamaan ja siihen kohtaan sitten lastenpsykiatri arvioi, että osaako äiti opettaa 70-luvun oppeja maailmasta.

   Ja sitten vielä niistä psykiatrien oikeuksista, niin eihän niitä Amerikan ulkopuolella edes ole, vaan se on sotaa. Mutta tietenkin, jos elää osana Amerikan diktatuuria, sitten ikään kuin onkin oman valtionsa uhri. Mutta eurooppalaisetkin elävät kokonaan psykiatrian ulkopuolella ja eurooppalaisiin kohdistuvat psykiatriset toimenpiteet ovat aina sotarikoksia. Tämäkin jäi psykiatreilta EU:n myötä opettelematta.

  • Summa summarum; älä opiskele jenkkisivustoilta enää koskaan mitään, varsinkaan mitään, mikä liittyy psykiatriaan. Jenkit ovat sairaita, vaikka luulevat pystyvänsä hallitsemaan maailmankaikkeutta.

   • -- täällä herra M3 , voitte esittää kysymyksiä asiantuntijalle ....


   • lääkärin irvikuva kirjoitti:

    -- täällä herra M3 , voitte esittää kysymyksiä asiantuntijalle ....

    Sinulla ei silti ole oikeus viedä perusoikeuksia (Perustuslaki LUKU 2) lähimmäisiltäsi kahdeksannen käskyn ja Suomen lain vastaisesti. M3-herra -titteli ei anna sinulle oikeutta lainsäädännön rikkomiseen.


  • Allaolevasta osoitteesta löytyy 10 minuutin pätkä tv-dokumentista, jossa käsitellään entisen Neuvostoliiton toisinajattelijoita, jotka täysin mielivaltaisesti vietiin psykiatrisiin laitoksiin murrettaviksi. Yksi merkillepantava kohta tässä videossa on, mitä psykiatriset lääkkeet saavat aikaan, kun niitä syötetään väkisin toisinajattelijoille ja muille "valtion vihollisille".

   http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=S-vKXsIX5N8

   • Harjavallan sairaalan henkilökunnalla on samat arvot kuin KGB:n agenteilla (dokumentissa). En saanut tietää, mikä lääkevalmiste aiheutti minulla tasapainohäiriön, että hoipertelin käytävällä, mutta hoitohenkilökunta ei reagoinut mitenkään. Loppuraportissa ylilääkäri totesi vain: "Se on hyväksi.", aivan kuin KGB:n agentit sanoivat haloperidolista kokeneelle.

    Harjavallan sairaala harjoittaa poliittista rasismia, sillä ylilääkärin ainoa kysymys pakkohoidon aikana oli: "Mikä puolue?", ja jos se ei ole kokoomus, niin kuulut työkyvyttömyyseläkkeelle. Rikoslain mukaan ketään ei saa rangaista mm. poliittisen näkemyksen mukaan.


  • Ovatko ihmiset vain niin tietämättömiä, vaiko todellisia idiootteja, että he eivät ymmärrä mitä perkeleitä psykiatria ihmisiin istuttaa. Kysymys meille kaikille kuuluu; miksi psykiatria saa syöstä ihmisiä täydelliseen helvettiin, eli mitä hyötyä jokapäiväisten huolien kanssa kamppaileville ihmisille on siitä, että psykiatria kaikkien muiden huolien lisäksi saa vielä määritellä hänet oman kategoriansa mukaan ”hulluksi”. Kun esim köyhyys luokitellaan psykiatrisesti ”hulluudeksi”, jonka perusteella köyhyyttä voidaan sitten alkaa hoitaa mielivaltaisesti joutumatta syytteeseen henkisestä ja sielullisesta pahoinpitelystä, niin silloin ollaan jo täysin fasistisella tiellä, jossa vain ”arjalaisilla” olisi oikeus elää ja olla olemassa.

   Psykiatria on todellakin todellinen kouluesimerkki koulukiusaamisesta, jossa tietyt ihmiset ja kansanryhmät valitaan tietynlaisiksi ja heitä aletaan myös kohdella kaikkien taholta sen mukaan mitä muut ryhmän jäsenet ovat päättäneet. Koulukiusaajia on toistaiseksi ollut vaikea saada vastuuseen teoistaan, kuten psykiatriaakin, mutta ehkäpä suuren yleisön ja valtiollisten päättäjien silmät ovat alkaneet pikkuhiljaa avautumaan.

   Todettakoon nyt kuitenkin myös se, että psykiatria ei todellakaan ole tiedettä, eivätkä psykiatrit ole lääkäreitä. Psykiatria on vain uskomuksellinen oppiaine (kenen tahansa opiskeltavissa), jossa toiset ihmiset tutustuvat toisten ihmisten uskomuksiin. Uskomukset eivät kuitenkaan ole tiedettä, vaan ihmisten uskomuksellisia mielipiteitä, joille ei voida antaa minkäänlaista virallista tai faktuaalista asemaa ja valtaa toisiin ihmisiin nähden. Mikäli psykiatria antaa oikeista ihmisistä omia uskomuksellisia lausuntojaan, niin silloin se tekee oikeista ihmisistä omia satuolentojaan ja kieltää samalla ihmisten oikean todellisuuden ja heidän olemassaolonsa. Mikäli edellisen kaltaiselle psykiatriselle uskomusopille annetaan virallinen asema ja sen myötä mahdollisuus siirtää omia uskomuksiaan oikeitten ja todellisten ihmisten kannettavaksi, niin silloin on tapahtunut rikoksista suurin, mitä maa voi päällään kantaa.

   • Eilen tuli uusi keskustelu lääkäreiden ongelmista:

    http://keskustelu.suomi24.fi/node/11722563

    Minunkin mielestä psykiatria on pseudutiede, ei faktatiede.

    On eettisesti väärin, että psykiatrian henkilökunta ei joudu vastuuseen henkisen ja fyysisen väkivallan harjoittamisesta (Rikoslaki LUKU 21 §5-8). Perustuslainhan mukaan on yhdenvertaisuus, mutta henkilökunta pitää itseään muiden yläpuolella jumalina.


   • amm.et. kirjoitti:

    Eilen tuli uusi keskustelu lääkäreiden ongelmista:

    http://keskustelu.suomi24.fi/node/11722563

    Minunkin mielestä psykiatria on pseudutiede, ei faktatiede.

    On eettisesti väärin, että psykiatrian henkilökunta ei joudu vastuuseen henkisen ja fyysisen väkivallan harjoittamisesta (Rikoslaki LUKU 21 §5-8). Perustuslainhan mukaan on yhdenvertaisuus, mutta henkilökunta pitää itseään muiden yläpuolella jumalina.

    Edelleen uutta keskustelua ihmis- ja potilasoikeuksista:

    http://keskustelu.suomi24.fi/node/11781221


   • Olet niin oikeassa! Nyt kun olen itsekin herännyt ja nähnyt totuuden niin tuntuu uskomattomalta että psykiatrian annetaan edelleen toimia ja että osa uskoo noihin kaiken maailman teorioihin ja uskomuksiin. Säälin niitä ihmisiä jotka alalle hakeutuvat. Toivottavasti jossain vaiheessa heräävät todellisuuteen. Siis ne terveet ja fiksut. Vaikeaa se varmaan on jos on oman identiteettinsä siihen sitonut kuten ne yrittää saada potilaatkin niin tekemään. Siis sitomaan itsensä diagnooseihin. Kyse on perusturvallisuuden puutteesta. Nämä ihmiset tarvitsevat jonkun ideologian tai asian mihin kiinnittyä koska eivät uskalla seisoa omilla jaloillaan ja olla omia itsejään. Ihmiset on ihmisiä, ei mitään muuta.


   • Lisäänpä vielä että mikään ei ole hirveämpää kuin aivopesu. Kun aivopesun uhri alkaa heräämään aivopesusta sanotaan hänelle että hän on hullu, psykoottinen, paranoidinen. Näin aivopesun uhri lannistuu eikä pääse irtautumaan siitä aivopesusta mitä on saanut osakseen eli psykiatrit kieltävät todellisuuden, sen että osa ihmisistä on oikeasti kokenut kamalia asioita. Siinä mielessä psykoottinen termi on ehkä osuva, mutta ennemminkin pitäisi puhua aivopesun tai epäterveen ympäristön uhreista eikä käyttää tuollaisia epäselviä termejä jotka ei oikeasti tarkoita mitään. Nämä termit ja diagnoosit sekoittavat ihmisiä entisestään. Jos kaikki puhuisivat samaa kieltä ei tulisi väärinymmärryksiä niin helposti.


   • Rikottu kirjoitti:

    Lisäänpä vielä että mikään ei ole hirveämpää kuin aivopesu. Kun aivopesun uhri alkaa heräämään aivopesusta sanotaan hänelle että hän on hullu, psykoottinen, paranoidinen. Näin aivopesun uhri lannistuu eikä pääse irtautumaan siitä aivopesusta mitä on saanut osakseen eli psykiatrit kieltävät todellisuuden, sen että osa ihmisistä on oikeasti kokenut kamalia asioita. Siinä mielessä psykoottinen termi on ehkä osuva, mutta ennemminkin pitäisi puhua aivopesun tai epäterveen ympäristön uhreista eikä käyttää tuollaisia epäselviä termejä jotka ei oikeasti tarkoita mitään. Nämä termit ja diagnoosit sekoittavat ihmisiä entisestään. Jos kaikki puhuisivat samaa kieltä ei tulisi väärinymmärryksiä niin helposti.

    Voi käydä niinkin että psykoosisairauden tai -diagnoosin saanutta ei enää oteta tosissaan. Eli vaikka hän puhuisi tosiasioista niin se leimataan psykoottisuudeksi. Tuo tie ei johda mihinkään! Totuuden nähneet ja kohdanneet on nimenomaan terveitä ei hulluja. Jos se joka diagnosoi ei ole itsekään todellisuudentajuinen niin miten hän on pätevä diagnosoimaan tai auttamaan ketään? Kuka voi määritellä terveen ja todellisuudentajuisen henkilön? Kenellä on valta ja paras terveys?


  • psykiatrit ovat elukoita joiden valta kyllä vielä kumotaan tässä maassa.
   ne ovat pelkkiä reppanoita jotka tienaa rahaa puhumalla p*skaa ihmisistä juuri kuten on täällä kerrottu.

   en ymmärrä miten tällaisia elukoita vieläkin on olemassa, missä mahtaa olla syy?

   miksi kukaan päättäjä ei saa näitä p*skiaisia v*ttupäätohtoreita kuriin ? missä syy?

   tästä asiasta pitäisi tosiaan tehdä isompi juttu!

   Minäkin olen huomannut näiden pahvipäätohtorien toiminnan omalla kohdallani ja sitä joutuu äkkiä näiden uhriksi..... ja on pirun vaikea yrittää selittää että on "uhri" kun kukaan ei usko....
   nämä elukat liioittelevat diagnooseillaan ja pian sitä huomaa olevansa k*sessa.

   Mutta pitää vaan kulkea pää pystyssä ylpeänä eikä suostua mihinkään.

  • Psykiatria on pakkouskontoa

   Psykiatria on pakkouskontoa, johon ihmisiä liitetään vastoin heidän tahtoaan tai petoksen kautta. Kaikilla ihmisillä on omat äidit ja isät, eli ihmiset eivät ole teoreettisia opinkappaleita joistakin kirjoista esiin revittyjä uskomusosioita. Ketä se auttaa, että ihminen ehdoin tahdoin halutaan hukuttaa ”hulluuteen” ja sitten häntä aletaan kohdella myös sen mukaan? Psykiatria ikään kuin uudelleen nimittää ihmisen joksikin muuksi, kuin mitä ihminen oikeasti on. Mikäli ihmisestä tehdään vain psykiatrinen mielipide, niin silloin hänen ihmisyytensä kielletään 100-prosenttisesti. Edellinen on henkisellä puolella fyysiseen murhaan rinnastettava teko. Järkyttävää!

   Psykiatria pitäisi välittömästi kieltää ihmistä vahingoittavana järjestelmänä, jotta ihmisten uudelleen nimittely ja sitominen psykiatrisiin mielipide-diagnooseihin ei olisi enää mahdollista. Kukapa meistä suostuisi esim työpaikallaan jänikseksi vain sen vuoksi, että muut työyhteisön jäsenet olisivat niin kiusaamistarkoituksessa päättäneet. Psykiatria saa kuitenkin tehdä sen, mitä työpaikoilla ja kouluissa ja yhteiskunnassa ei saa missään tapauksessa tehdä, eli se saa nimittää ihmisen omaksi ”jäniksekseen” omilla ”mielipide-diagnooseillaan”.

   Ensisijainen syyllinen psykiatriseen hulluuteen on ilman muuta se, joka on antanut ihmiselle tuon ”perkeleellisen vallan” nousta kaiken ihmisyyden yläpuolelle tuomaroimaan muita ihmisiä ja heidän elämäänsä. Valtiovalta näyttää olevan (omaa ymmärtämättömyyttään) se, joka mahdollistaa myös Suomessa ihmiskunnan suurimman rikoksen olemassaolon. Valtiovalta ei ilmeisesti tiedä, eikä ymmärrä, että se on antanut psykiatrialle virallisen vallan rikkoa ihmisten mieliä. Psykiatria on välittömästi kiellettävä osana yhteiskunnallista järjestelmää, jotta ihminen saisi ja voisi säilyttää mielensä ja ihmisyytensä loukkaamattomana itseisarvona. Kun mieli ja ihmisyys saadaan säilyttää, niin silloin myös kaikkinaiset positiiviset muutokset ovat mahdollisia, eikä kukaan muukaan ihminen maailmassa voi enää käsitellä tälläistä ihmistä minään muuna kuin ihmisenä.

   Omalta osaltani näitä kirjoituksia voi käyttää muutoksen aikaansaamiseksi, eli sen aikaan saamiseksi, ettei psykiatriaa enää ole.

   • Keinot nousta psykiatriaa vastaan.
    . Perustetaan antipsykiatrinen yhdistys www.citizen comisson of human right/ finland.
    -riippumatta puolue ja muista henkilokohtaisesta vaikka emme olisikaan samaa mielt, mutta olemme antipsykiatristeja...ja yhdistyksen tavoite olisi psykiatrian opetuksen kieltaminen- ja haittojen kirjaaminen mita siita koituu yksilolle...raportit toimitettaisiin paattajille..ja julkaisisimme lehtea antipsykiatristi ja kauhuluettavaa kansalle gettojen- mielisairaaloiden ja terveyden huollon laiminlyonneista kuinka se psykosomatiaan vedoten esti taas yhden syopapotilaan hoidon - inttamalla oireita psyykkisiksi- menigi potilas mielisairaalaan ooreista ja muista julmuuksista ja. ihmisoikeusloukkauksista jota psykiatria tekee paivittain..
    Jos toimisimme 5 vuotta ja jattaisimme juniin ja aseman seiniin liimalappuja; psykoatria on ihmiskauppaa, jossa ihminen myydaan psykiatrian teollisuudelle tuottopilleri orjaksi..kela maksaa 1000 e/kk per pilleriorja...

    Toinen lappu; liity antipsykiatreihin, esta lapsesi kauppaminen psykiatrian teollisuudelle tuottopilleri orjaksi..

    Vanhuksilla on oikeus raittiiseen popero pilleri vapaaseen vanhuuteen, samoin sinulla liity antipsykiatreihin..
    Meidan on.myos opittava tukemaan ihmisia jotka ovat taynna vihaa, mielivaltaisesta kohtelusta terveydenhoidossa..
    Meidan on.liittouduttava ja vietava julisteita..
    Jos se estetaan niin sitten jopa radikaalit keinot...?? ?
    Laaketeollisuus ei luovu psykiatriasta, koska suurimmat sen tulot tulevat psykiatrian kautta. .ADHD pilleri purkki on 2000 e kk annos ja.muut diaknoosit puolet siita eli psykiatria on brutaali business..jonka laaketeollisuus on tehnyt ja kuin myos koko teoria alusta loppuun kaikkine iskulauseineen on.laaketeollisuuden kasialaa..freud tuotti opioideina paljon rahaa..ja teoria tehtiin laaketeollisuuden opioidi kauppaa varten..opioidien puutostaitia kun ei ollut kellaan..piti keksia teoria.......josta nyt karsimme- me siis taistelemme laaketeollisuutta vastaan- jota koululaaketoeteen laakari aina edustaa- rahasta ja rahasta, osake oblikaatio noususta psykiatri kidnappaa ihmisia kotoa kun teollisuus tarvitsee pilleri tuloja- laaketeollisuuden edustajana psykiatria pakkoruiskuttaa niita- eli suomi ja suomen kansa on myyty / annettu osaketuloja vastaan vapaaksi riistaksi laaketeollisuudelle tulo orjakis..ja sinusta saatava tulo tohtoreille apteekkareille ym. On niin suuri ettei kukaan ajattele sinun etiasi..ja ihmisoikeuttasi...se on faktaa..jos mietit..laakari on laaketeollisuuden bussiness mies aina...ja suomi ei suojele sinua vaan laaketeollisuutta- eli laakareiden tukemiseen koko terveydenhoto laki perustuu-olet oikeudeton suomessa- ala toimia..
    Mina en ole netti ihminen- joten antipsykiatria yhdistys pitaa hoitaa jonkun toisen..ja on varottava laaketeollisuuden-eli psykiatrien iskuja joita he tulee tekemaan barbaaristi toiminnan estamiseksi..

    Mutta meidan on yhdistyksen nimissa ajettava teoria vapaata yhteiskunataa- neuvolaa koulua jjne..psykologia on.myos vaakalaudalla vakisin- he markkinoivat samaa koululaaketeollisuuden psyykkea..
    Psykologit eivat ole tottuneet pienimpaankaan kritiikkiin, joten heilla ei ole pieninta kritiikin sieto kykya ja varmasti suittuvat jos sanoo totuuden; psykologi markkinoi lapsuuden traumoja- psykiatri kulkee perassa-tekee diaknoosin ja elinikaiset pillerit- tallaista se on rahaan perustuvia teorioita- jotka varjaytyy auttajia... Mina olen eka halukas yhdostykseen ja sen toimintaan- mutta en ole organisaattri netti ja sen sellaisilta kyvyilta..joten kuka olisi halukas...lopulta saamme rahaa kuten muutkin hyoty jarjestot ray..lta ym..ja omat kolehdit..posti ym.muihin kuluihin...mutta jarjeston perustaminen antipsykiatristit.suomi.fi on valttamaton alku ihmisoikeuksien parantamiseksi ja sairaalakiusaamisen.lopettamiseksi ja psykosomatialla ivaamisen.lopettamiseksi- julma maa kun ei saa edes sairastaa- iskulauseet psykoatrian julmuudesta joka aoheuttaa pelkoa ja kaiuhua suomessa ja maailmalla. T seija. Tektiviestit yhdistyksen aloittamiseksi; 358414757355
    Muista valtio ei tule meita auttaman- se on antanut kaiken vallan laaketeollisuuden tohtorille, jota myos julkistohtori on kaytannossa..ja naet valtio ei suojele kansalaisia- vaan laaketeollisuuta- siksi laaketeollisuuden edustaja - psykiatri tai muu- voi kidnapata sinut kotoa..milloin vain...eli laaketeollisuus kidnappaa sinut...se on julmaa...rasasta-surullista ihmiskauppaa mielestani..ota yhteyttta 358414757355. Suojelen sinua tai kaikkia antipsykiatristeja silloin kuin heidan vapaus on vaarassa..eli voimme jarjesta turvaverkoston ja pako ohjelman..koska antipsykiatristien suun laaketeollisuus pyrkii sulkemaan mielizairaalan- siihen on varauduttava- ja tuettava vainottuja tarpeen tullen..


  • Ihme höpötystä.

   Ei vaan mene julkiseen mielenterveyden hoitoon, pysyy kotona ja töissä kun muka on kunnossa.

   Ei kukaan ihmistä kotoa tai duunista tule hakemaan, tai pillereitä syöttämään.

   Mikä tässä on vaikeaa.

   Ystäväni ovat saaneet avun vakaviin mielenterveyden häiriöihinsä psykiatriasta.

  • Johan Kari pommin tiputit! Kovaa asiaa kirkkaasta ja korruptoitumattomasta mielestä.

   Psykiatria on kuin uskonto ja herran pelko. Yksi ahdistavimmista paikoista on psykiatrian poliklinikka. Voin täydessä tervepäisyydessäni kertoa, että psykiatriassa oleva ilmapiiri sairastuttaa terveen mielen, vie sinulta uskon omaan selviytymiseesi ja pahimmassa tapauksessa odottaa henkistä kuihtumistasi, jotta heille riittäisi töitä jatkossakin.

   Olen ollut uuden psyk.polin asiakkaana. Kohtelu on aivan naurettavaa, soittelevat kotiin ja kyselevät päivittäisissä asioissa selviämisestä kuin joltain kehitysvammaiselta. Se minkä siellä aistin, on pelko ja tyhjyys. Jos olet kerran kertonut kärsiväsi psykoottisista oireista, he eivät tule niitä ikinä unohtamaan ja kohtaavat sinut aina mieleltäsi vajaana. Psykoottiset oireeni johtuvat koonisesta unettomuudesta, pelkään että unettomuuttani ei oteta tosissaan ja minut vielä laitetaan oravanpyörään josta en pois pääse. Saa nähdä.

   En anna tippakaan periksi sitä voimaa, tervepäisyyttäni ja positiivisuuttani, mikä minulle synnynnäisesti on annettu.

   • Puhut täyttä asiaa! Yleistä mielenterveydestä-palstalla joku mainitsi kerran, että hän sairastuu Sinden viesteistä, jotka perustuvat Freudin teoriaan (siis psykiatriaan). Kun googlaa "Sinde Suomi24" ilman lainausmerkkejä, löytyy hänen viestejään monilta palstoilta.

    Näin ollen voitaisiin sanoa, että psykiatria on suomeksi sairastuttamistiede toisin kuin muut lääketieteen osa-alueet. Mainitsemasi sairas ilmapiiri pitää siis paikkansa näiltä osin.


   • ala mene julkiselle valittaa vaivoja sai..hoida unettomuutesi sitruunaruoho lla ..siian on benzodiatsebiinisia aineita ja varmasti nukut, eika tartte menna PYOVELEIDEN kasiin.. sitruunaruoho otetaan 2 tuntia ennen nukahtamista ja sita saa tahna a purkissa pise up tuotemerkilla..

    MUUTENKIN kannattaa opiskella luontaislaaketiedetta ja hoitaa itse niin paljon kuin mahdollista, silla koululaaketiede on yhta vainoharhainen kuin KGB..naki agenteja kaikkialla, meidan koululaaketiede nakee mielisairauksia jopa kehinkivuissa,, Ovat tulleet pannukakku teorioistaan vaarallisen vainoharhaisiksi..

    paykiatriaa tulisi kieltaa lailla sadistisena kidutukseen tarkoitettuna teoriana ja sille ei tulisi antaa tieteen status ta..

    kun silla on sama tieteellinen pohja kuin pannukakulla eli isot opukset jotka nayttaa tieteelta, mutta ei ole yhta ainutta labra tai kemiakaavaa eli on pannukakku tiedetta.


  • Vallankäyttöä esiintyy joka paikassa missä sitä voi käyttää, myös terveydenhoidossa. Eihän terveydenhoidon ammattilaiset halua tätä myöntää ainakaan ääneen, mutta selväähän se on. Mitä kaikkea sairaalassakin tapahtuu josta ei potilaat jaksa tai kykene ilmoittamaan eteenpäin. Siis etenkin psykiatrisissa sairaaloissa. Ylipäätään psykiatrisessa hoidossa, kun potilaat ei useinkaan jaksa raportoida kohtelustaan eteenpäin, tai ovat niin sekaisin etteivät edes tajua tulleensa huonosti kohdelluksi tms. Jo valmiiksi maahan potkittua potkitaan vielä enemmän ja potilas voi saada pitkäaikaisia traumoja kohtelustaan, ja menettää luottamuksen siihen että joku voisi oikeasti auttaa.

  • Asiallisesti kirjoitettu avaus, kiitokset siitä.

   Olen samaa mieltä asioista, kuin täällä on kirjoitettu. Lääketehtailu, voittojen maksimointi ihmisten kustannuksella, sitähän se on.

   Diagnooseja tulee joka suunnalta ja jokaisella aikakaudella tuntuu olevan "trendi"sairautensa, kaksisuuntainen mielialahäiriö mm.

   Kuitenkin, ei niitä diagnooseja kukaan tule kotiin tuomaan. Eli nämä ihmiset ovat itse hakeutuneet hoitoon. Yritän kirjottaa viestin niin, että sanoma välittyy, en nimittäin vähättele näitä asioita ollenkaan. Olen huomannut yleistyvän tarpeen diagnooseille. Hankalasti käyttäytyville lapsille halutaan AD/HD diagnoosi/joku muu neurologisesta häiriöstä johtuva "sairaus", jotta omia kasvatuksellisia virheitä ei oteta esiin, vaan aina voi selittää "meijän mikolla nyt on se ja se .."

   Elämässä voi tapahtua kaikenlaista, mikä voi johtaa siihen, että lapsi oireilee ja käyttäytyy huonosti, eikä mielestäni siinä ole mitään pahaa tai väärää. Kuitenkin yhteiskunta ulkopuolelta luo paineita lapsen kasvatukselle ja sitä kautta vanhemmat kokevat syyllisyyttä, jos ei kasvakkaan mallipoika tai -tyttö. Sitten lähdetään hakemaan diagnoosia.

   Jos itsellään on ennestään diagnosoitu esim. masennus, niin se lisää vanhemmissa ns. diagnoosi herkkyyttä. Monissa tapauksissa se diagnoosi kaivetaan ihan väkisin, jotta saadaan ongelmat selitettyä jollain.

   Tämä on mielestäni se epäkohta, joka lisää psykiatrian mahdollisuutta tähän vallankäyttöön potilaisiin nähden. Mielipide"vangit" asia erikseen. Ihmisille annetaan sitä, mitä ihmiset haluavat.

   Mielestäni diagnoosien vaarallisuutta tulisikin tuoda enemmän esille. Täällä omia kokemuksiaan kertoneet henkilöt tuovat mielestäni hienosti esille sen loukun johon silloin jää. Kuinka sinut nähdään vain diagnoosinasi. Mutta monet pyrkivät juuri siihen. Jos on ollut vaikeaa, halutaan selittää sitä jollain persoonallisuushäiriöllä, mielummin kuin sanottaisiin, että olen tehnyt vääriä valintoja.

   Toivottavasti en loukannut ketään tällä, se ei ollut tarkoitukseni. Olen vain viimeaikoina törmännyt liian moneen tapauksen, jossa lapselle halutaan se diagnoosi juuri näi, ja se hankitaan keinolla millä hyvänsä. Siitähän se sitten lähtee.

   Psykiatrian sijaan, pitäisi olla enemmän sielullista hoitoa, mielen hyvinvointiin pyrkivää toimintaa, joka tuo myös kehollisen hyvän olon.

   Jokainen voi kuitenkin omassa elämässään, ilman psykiatreja vahvistaa näitä henkisiä voimavaroja.

   • Valtio ole mikään turva, mutta turvaa voi hakea Jeesuksen lisäksi kavereista. Jos koette olevanne petoksen uhreja, hakekaa samanlaista live seuraa. Käykää kahvilla ja lenkillä yhdessä. Jutella vaikka pelkkää paskaa, mutta yrittäkää antaa puheenvuoro myös toiselle ja rakentukaa yhdessä. Pelkkä nettikirjoittelu tai lääkkeet eivät auta.   • Adressi on ollut voimassa vuodesta 2006 (?) ja kerännyt , MITÄ, 150 nimeä !!!!

    Tuolla vauhdilla päästään eduskuntaan joskus vuonna 3346.

    ONPA KANSA OTTANUT TÄMÄN ONGELMAN TODELLA OMAKSEEN :P

    No, kukin tulillään...


  • Ite oon hoiossa tuon ihteni kaa, olloo oo kuin vierus soikoon tai mykkää lähiötä, kun omaisia hoitaa

  • Sielunhoitoa hulluus itsestään antaumusolona potakkamaalla katselemassa kun kukkii ite kuhi nälkää kuopimasta seuraksi saati niittämään oloa aian kypsyessä.

  • AP:n puheenvuoro on tdellakin tärkeä ja hyvin ajankohtainen sekä osuu suoraan ongelman ytimeen. En jaksa enää kirjoittaa niitä vuodatuksiani, joita olen vuosien mittaan kirjoittanut psykiatrisesta hoidosta. Sen totean, että psykiatrian uhrina olen lopultakin varmaankin saamassa oikeutta. Yllätys varmaan on se, että epäilen, että saan apua psykiatreilta iteseltään. En kerroasiasta enempää, mutta asiani on sellainen, että ne psykiatrit, joilla on korkea moraali ovat erään tapahtumiston taustalla osavaikuttajina. Vaikka minusta näyttää sille, että paljon esiintyy suoranaista mädännäisyyttä psykiatrisissa laitoksissa, niin kyllä siitä ollaan myös virkakunnassa tietoisia, asiat vievät valitettavasti aika paljon aikaa. Ihmisen hyvinvoinnin palauttamisessa on tilanne se, että on oltava elämänkokemusta sekä riittävä kognitiivinen kyky ymmärtää asioita. Sen lisäksi joskus törmää hoitohenkilökunnassa julmuuteen ja tilanne on todella vaikea, kun kukaan ei usko potilasta. Itse olen julmuutta kokenut ja henkisen suorituskyvyn alhaisuutta, joka johtaa mitä mielettömimpiin toimiin jopa lääkärin taholta. Mutta sitä helpottavampaa on kohdat psykiatri, jolla on moraali kohdillaan sekä riittävä ymmärryskyky potilaan tilaan. Tällaistakin olen kohdannut. Pitäkää lippu korkealla hyvät palstalaiset, kyllä asiat selviävät. Itse uskon Jumalaan ja siihen, että kaikkeen tulee selvyys vaikkapa suojelusenkelin toimesta. Todettakoon, että sairaalassa esittämiin uskonnolis-filosfisiin käsityksiin suhtaudittiin asiallisesti ja yksityisen sektorin psykologi sanoi sen, ettei psykologia ole ratkaissut perimmäisiä ontologisia kysymyksiä. Lukekaa filosofiaa ja hylätkää Materialistinen Dialektiikka, joka on ihmiskunnan suurin vitsaus.

  • PSYCHIATRIC GESTAPO STRIKES AGAIN! Videokuvaa!

   http://www.madinamerica.com/2014/02/bereaved-mother-involuntarily-hospitalized-vermont-testifies-legislature/

   Christina Schumacher, held in a psychiatric hospital for 5 1/2 weeks following learning that her estranged husband had murdered her son and then committed suicide, testifies to the Vermont legislature on the issue of involuntary hospitalization.

   Toinen lähde: http://www.usatoday.com/story/news/nation/2014/01/31/woman-held-in-psych-ward-testifies/5089405/

   • Kuten tekstissä tulee ilmi, Lääkäriliitto haluaa hävittää ihmisoikeudet, kun taas Mielenterveyden keskusliitto haluaisi parantaa niitä. Samoin uudistuksen piti lisätä avohoitoa ja vähentää pakkohoitoa, mutta tuossa muodossa käy juuri päinvastoin. Voidaan sanoa, että hallitus ei "seiso sanojensa takana". Samoin meneillään oleva soteuudistus on perustuslain vastainen.

    Uskaltavatko suomalaiset enää käyttää terveyspalveluita, jos esitys tulee voimaan tuossa muodossa?


   • LL vs. MTKL kirjoitti:

    Kuten tekstissä tulee ilmi, Lääkäriliitto haluaa hävittää ihmisoikeudet, kun taas Mielenterveyden keskusliitto haluaisi parantaa niitä. Samoin uudistuksen piti lisätä avohoitoa ja vähentää pakkohoitoa, mutta tuossa muodossa käy juuri päinvastoin. Voidaan sanoa, että hallitus ei "seiso sanojensa takana". Samoin meneillään oleva soteuudistus on perustuslain vastainen.

    Uskaltavatko suomalaiset enää käyttää terveyspalveluita, jos esitys tulee voimaan tuossa muodossa?

    Ei missään luultavasti rikota ihmisoikeuksia siinä määrin kuin mielenterveyden keskusliitossa ja eräissä sen jäsenjärjestöissä.


  • Justiinsa raportoitiin kännyköiden ja tietokoneiden säteilyn aiheuttavan melatoniinin erityksessä ongelmia, vaikka lukuisten testien jälkeen Nokia yms muut ovat todenneet ettei mitään ongelmia ole.

   Toinen asia on sitten ravitsemus. Jos olet paastolla, elimistöllesi tekee hyvää aspartaamilimut ja muut gmo aineilla tuotetut Evärit ja lisäaineet joita ei ole mitään tutkimuksia esim. 50 vuoden käytön seuraukset.

   Lisäksi Alkoholi, kiire, stressi, kahvi , shamppoon kemikaalit, vaatteiden kemikaalit...

   Että mikä näistä aiheuttaa juuri sinulle ongelmia? Niin. . . .

  • niin ei kai tallisille sadistisillle maille jotka kayttaa sadistisen freudin teorioita kansaa vastaan birkamiesten tarkoituksiin ( henkilot jotka qrvotelevat virkamiehistoa..merkataan hulluksi..polittikasta saat olla mita mielta tahansa, mutta et virkamiehsta ja mitaan virkamies vaaryyksia ei saa tuoda esiin missaan olosuhteissa - niista suomi teke hyvin ageressiivisesti ( agressiivismmin kuin neuvostoliitto, luulen oman kokemuksen pohjalaypta, etta. irkamiesten ( ei poliitikkojrn) psykiatrian vaarinkaytto on suomessa super ylesta) ja koska mielen osoituksia meilla ei voi jarjestaa kuin afrikan epaoikeudenmukaissuuta tai palkkoja vastaan, mutta jos sos.dem maassa tekee mielen osoituksen julkista sektoria eli virka palveluja ja niiden mielivaltaisuutta vastaan niin luulen etta kyyti tulee useimmilla alueilla mielisairaalaan, koska viekamiehisto joka herroina hallitsee ja super mielivallla ei sieda esilletuomisia, hehan kontrolloi myos ylea.. korruptoituneessa suomessa veroraha ohjataan vain virkamiespalveluihin ja nain kortuptoituneessa ja vienoutuneessa systeemissa jossa virkamiehet ohjaa verorahan vain omiin itse tuottamiinsa ala arvoisiin julkispalveluihin.. jossa kansaa kohtaan osoitetaan avointa sadismia palvelun sijaan.. ja jos joku yrittaa edes esittaa mitaan muuta kuin autoritaarista virkamies palvelutouotantoa ja kritisoi birkamiehisto.. suomi laittaa ambulanssin ja poliisin ja saat getto hoitoa kuin juutalainen..

   nain minulle kavi aluehallinto valituksen jalkeen..

   olen oppinut pelkaamaan suomalaisuutta ja suomea..jota pidan puhtaasti venalais menttaliteella hallinoituna virkamiesvaltiona.. mita taallisille psykiatrian vaarinkaytto - hirmu virkamies valtioille tehdaan..

   - ainakaan niita ei puolusteta krisin tullen - sehan olisi sadstisen virkamies hallinnon ja psykiatrian vaarinkayton ( eli neuvostoliitto menttaliteetin puolustamista) jos puolustaa maata joka johtaa pakkohoito tilastoja ( koska on autoritaarinen virkamiesvaltio kuin soviet union) ,,,se olisi psykiatrian vaarinkayton ja jarkkyttvan perutettoomia vangitsemisia ( mielisairaalaan) maan tukemista eli sadismin tukemista.. joten tehkoon luoja mita tahtoo freudilaisiin sadistisiin teorioihin sairastuneelle isanmaalle - kiitos psykiatrien ja julkis sektorin, jonne supon ja muiden virkamiesten pitka kuritus kasi yltaa ja julkisella rasvattuja valtion psykiatreja riittaa kurittamaan kansaa kokemistaan vaaryyksita lisaa..

   no isanamaan vihaan se psykiatrian vaarinkaytto kaikkialla johtaa niin myos suomessa ja mediaan ne tapaukset ei paase, koska virkamiehisto valvoo mediaa suomessa luultavastu yhta tehokkasti kuin venajalla.. siksi yle on virkamiesjohdossa ja perustuslakinsa mukaan tehty julkisen eli virkamiehen tulemiseksi ja nain suomen kansa on taysin tietamaton niista kauhuista mita suomalaisille tehdaan jos he sairastuvat ja menevat valtion sairaaloihin ja sattuvat olemaan mustalla listalla virkamies kritikista.. ne yrittavat tappaa - hoitamattomuuteen tahallaan tietenkin - lievempi rangaistus mielipiteista virkamiesta vastaan on keinotekoiset hullun paperit ja taktinen uskottavuuden havittaminen psykiatrin paperein..

   mutta usko etta totuus suomen itsenaisyyden mielivaltaisesta psykiatrian vaarinkaytosta tulee ilmi vasta sitten kun suomi nimi mainitaan vain historian kirjoissa, vasta silloin ne tuoevat esiin ja sit niita keinotekoisia hullun papereita jotka supon kaskylais julkistohtorit ovat tehneet niita korjataan vieraan valtion toimesta ja vasta silloin kansa tai hedan omaisensa saavat korvauksia suomen valtion psykiatrian vaarinkaytosta, joka on erittain laajamittaista ja erittain tarkoin salattua.. vain vieras valtio ja vasta silloin on mahdollista saada korvausta ja korjausta suomen birkamiesten psykiatrian laajamittaiseen salattuun vaarinkayttoon.

  • psykiatria on silkkaa sadismia, freud oli sadisti ja niin on jokainen joka sisaistaa psykiatrian opikseen. se pannukakkutiede tempaa mukaansa vain sadistisen prsoonallisuuden, jota jokainen psykiatri sisaisesti on..
   ja yhdistettna virkamiespalvelutuotantoon.. kammottava yhdistelma..

   mutta me emme voi maailman emmeka omien virkamiestemme ja virkatohtoriemme sadismille mitaan ja suomi ei tule hyvaksymaan minkaanlaisia kilpailullisia jarjestelmia ja vero raha ohjataan aina yksinomaan jullkis sektorille, jossa sadistit on ja me emme voi kayttaa maamme terveydenhoitoa,, ei vaikka olisi sydan kohtaus..se olisi vaarallista menna julkis terroristille - nehan vain nauraisivat - kuolipahan yksi yhteiskunta kriitikko ja freudin vastustaja.. johon suomi on lain kautta sitoutunut...antamalla psykiatrille laissa hirmuvallan..

   ajat muuttuvat muualla ensin niissa maissa joissa voi jarjestaa mieleneosoituksia myos oman maan vaaryyksia vastaan ja kansan aanestys maat ovat aina demokratioita..sumeen se ei sovi koska kansna aanestykset ei missaan maassa ole tukeneet virkamies palveluja ja virkamiehet tietaa sen ja siksi kansan aanestyksi ei suomessa tarvita ja siksi maa on toivoton, emmeka voi vaikuttaa itseamme koskevia adioita emmeka voi vaikuttaa mihinkaan koska virkamiehisto tyrannisoi kaikkea ja me emme osaa ajatella itsenaisesti, koska olemme koko ikamme olleet autoritaaristen virkamiesten alla ensin venajalla sitten suomessa.. ja valtion koulut aivopesee ihmiset luottamaan ( sadistisiin?) virkamiehiin, joten valtion koulut takaa manipulaatiollaan sen etta sadistinen psykiatria saa jatkua sumessa, koska yleensa virka kuritus tulee virka tohtorin kautta julkisella eli se julkinen on se saatanan pesake..jos saataisiin vero rahaa edes hieman kulkemaan muuanne, se vahentaisi julkisen valtaa ja tasapainottaisi monia mielivalta julkis asioita.. mutta elamme autoritaarisessa julkistalousmaassa jolla mikaan muutos esitys ei kay..mikali se siirtaisi rahaa virkamiehistolta yksityiselle.. sita pidetaan amerikkalaisena vaikka se on eurooppalainen kaytanto - amerikassa terveydenhoidon 60% kustantaa tyonanatajat yksitysivakuutuksin ja loput kay julkisella joka oman kokemukseni mukaan on suomen julkiseen verrattuna inhimillsenpi, nopeampi ja parempi ja 100 % ilmainen.

  • Varokaa tätä helpoheikkiä: A-M (Maija) Laitinen

   Täydellinen puoskari. Uskoo psykiatriaan ja sen lääkkeisiin. Rahan hukkaa ja tuntuu tekevän mitä sattuu. Näin ainakin joku väittää. Toivon mukaan poliisi selvittää asiaa ennenkuin potilasvahinkoja syntyy. Löytyy ainakin linkedinistä.

   https://www.youtube.com/watch?v=g7rACI-WJEw

  • Uskon että psykiatrinen hoitojärjestelmä on ajanut Suomessa tuhansia ihmisiä itsemurhaan. Ehdotan että kaikki nämä kuolemantapaukset tutkittaisiin uudestaan virheellisestä hoidosta johtuvina kuolemantuottamuksina, jossa hoitava taho on saanut huomattavaa rahallista hyötyä.

   • Uskon ihan samaan! Tiedän ettei henkeni ole tietyille ihmisille minkään arvoinen mutta mulle on ja teen kaikkeni sen suojelemiseksi. Vaihdan vaikka maata jos on tarve vaikka taloudellinen toimeentulo siellä olisikin hyvin epävarma. Aina on vaihtoehtoja muistakaa se!


  • Suomessa niitä diagnoosin tarkistuksen yhteydessä terveiksi todettujen suomalaisten, (ymmärtääkseni heitä on aika paljon) joiden esimerkiksi "määrittelemätön skitsofrenia diagnoosi on jälkitarkistuksessa, testeissä, haastatteluissa, selvityksissä kumottu". Sekä niiden psykiatrien, psykiatrian sairaanhoitajien motiivi ja syyt tuhoavalle ja haitalliselle ja ammattitaidottomalle toiminnalle on tuotu samalla esille selvityksissä. Tai sitä on arvioitu. Niin ne syyt ja motiivit ovat yksinkertaisesti "valkokauluspsykopatia". Ei mitään muuta. Kyse ei ole siitä etteikö ymmärtäisi tai osaisi hoitaa työtään psykiatrina tai psykologina tai psykiatrian sairaanhoitajana tai mielenterveyshoitajana.

   Siksi olisi äärimmäisen tärkeää, että varsinkin ne "epämääräisissä olosuhteissa ennenaikaisesti menehtyneet mielisairaaksi ilman lääketieteen perusteita katsotut" nuoret sekä nuoret aikuiset myös keski-ikäiset ja mahdollisesti vanhemmatkin ihmiset, heidän kohtalonsa on selvitettävä valtakunnallisesti. Nehän ovat käytännössä henkirikoksia! Esimerkiksi monet seksuaali- ja väkivaltarikosten uhrit jotka on mustamaalattu mielisairaiksi, pidetty pakkohoidossa, kiristetty, uhkailtu, rahastettu vuosien aikana, siis eihän sellaisesta kaikki ole selvinneet elossa!

   Jos lääkärit, psykiatrit saavat tunnetusti, yleisesti epeeettisesti toimivalta lääketeollisuudelta rahaa tai jollain tapaa hyötyä, lahjuksia kun kirjoittavat paljon potilaille tiettyjä lääkkeitä. Sellaistakin saattaa liittyä näihin ihmiskohtaloihin.

   Suomessa valtakunnallisesti poliisi on vuosien ajan ollut (todistettavasti) tietoinen niistä armoa rukoilleiden syrjäytyneiden hyväksikäytettyjen expakkohoitopotilaiden asioista ja rikoksista joita ovat silloin tällöin työvuoroissaan kohdanneet, omistaen itselleen hengenvaarallisia rikosasioita, piittamattomina ovat edesauttaneet tuhansien ellei kymmenien tuhansia ihmisten kärsimyksiä vuosien ajan, sekä mahdollistaneet tällöin myös lukuisia ennenaikaisia kuolemia. Tietoisesti ja suunnitelmallisesti hengenvaarallisesti kohdeltujen ihmisten kohtalot täytyy selvittää perusteellisesti.

   Siksi olisi korkea aika pyytää apua ulkomailta! Sillä ymmärrettävästihän ja samalla täysin todistettavasti suomalaiset hyvät veljet ja siskot korruptiossaan eivät tee mitään, he eivät halua jäädä kiinni.

   Euroopan Unionilla, YK;lla jne. on varmasti intressejä ja velvollisuuksia alkaa astumaan maksimaalisemmin näiden ihmisoikeusrikosten ja epäselvien kuoleman tapauksien, talousrikosten, valtion-ja kansanpetosten, seksuaali-ja väkivaltarikosten, valkokaulusrikosten selvittämiseksi. Myös varsinkin syyllisten vankilaan saattamiseksi! Ja elossa selvinneiden vahingonkorvausten mahdollistamiseksi.

   Suomalaisille valkokaulusrikollisille ja talousrikollisille sosiaali-ja terveydenhoito toimessa, KELA;ssa, valtion virastoissa sekä poliisiorganisaatiossa on laitettava täysi stoppi. Syylliset, vaaralliset rikolliset on vietävä oikeuteen, vastuuseen sekä vankilaan. Muuten suomi EU;n jäsenvaltiona ei täytä EU;n jäsenyyden kriteereitä laittomuudessaan, korruptiossaan, vaarallisuudessaan, eikä täytä sivistysvaltion ja demokratian kriteereitäkään. Huomioiden suomelle ominaisen rakenteellisen korruption lisäksi tämä kaikki vaatii ulkopuolisen ja lahjomattoman sekä vahvemman oikeudenmukaisuuden, tuomioiden ja turvallisuuden palauttajan sekä toteuttajan. Eli EU;n ja YK;n.
   Suomessa on myös korruptiomaisesti jaettu tunnustuksia näille rikollisille. Sellainen toiminta on ollut avointa ja luettavissa mediasta.

  • Mikä nykyisen, epätoivoisen hallituksen keino ihmisten pakottamiseksi työläisiksi on?

  • amina uskon etta II luokan sosialisti eli julkistalousmaat ajautuvat KILPAILUTTOMINA monopoli jarjestelmia samaan kuin I luokan sosialisti maat eli TOTAALI kommunistit.. eli brutaaliin barbaarisin psykiatrian vaarinkayttoon niita vastaan jotka hakevat ja vaativat oikeuksiaan virkamiesten tekemiin rikoksiin..tai vaativat hyvin pienta korjausta tai ovat VIRKATOHTORIN ka erimielta..ensin pikku asiassa niin kylla siella niin narsistisia persoonia on etta pakottavat kolonnan omalle etukateen rasvatulle psykiatrille..jos menevat vaikka kehon vaivoja valittaa..

   sadismin ja psykiatrian vaarinakayton uhriksi siina joutuu..
   psykiatria on teoriana sadistinen ja luotu virkamiehiston kayttoon rangaistus, HAPAISY ja kidutuskeinona..
   mielipiteista kun ei voi lain mukaan vangita..niin siihen heidan on pakko kayttaa psykiatriaa ja siihen se suomi kin on II luokan sosialismin a eli julkistalousmaana AJAUTUNUT.. ja se on aina RISKI maissa joissa ei ole vakuutuksia ja valinnan vapautta . on itsesta an selva etta yksiputki maat alakvat vaarinkayttaa psykiatriaa..minusta se on luonnollista autoritaarisille virkamies ja julkistohtoreille..

   joten aanestakaa demareita niin aanestatte mielivaltaa, psykiatrian vaarinkayttoa jne.. demarit ei hyvaksy vaihtoehtoja julkiselle.
   ja kannattavat ainoana vaihtoehtona mielivalta julkista.

  • EI MITAAN MUUTA KUIN ITSENAISYYS POIS NAILTA FOLIOHATTU TEORIOIHIN SEONNEILTA MAILTA...KOSKA SUOMI JA SUOMEN ITSENAISYYS ON VAARALLISTA SUOMEN KANSALLE,, JOSSA YKSILOLLA EI OLE OIKEUTTA EDES SAIRASTAA.. SADISTISET VIRKATOHTORIMME SUOLTAA IHMISOIKEUS RIKOKSIA TYOKSEEN, KOSKA USKOVAT SAIRAITA HEINAHATTU TIETEITA TIETEEKSI.

   PSYKIATRIALLA ON SAMA TIETEELLINEN POHJA KUIN PANNUKAKULLA, EUGENISMILLA, ( nazi tohtorit mittanauhoineen mittaamassa kallon muotoja ja kehittamassa kehityskelpoista sinisilmaista ja ulkonaoltaan teorieetikoita itseaan miellyttavaa rotua)
   EVOLUUTIOLLA JA MARXISMILLA.. .. NE OVAT VAIN PANNUKAKKU TEORIOITA ISOINE OPUKSINEEN JA KAAVIOINEEN,, JOITA TYHMA USKOO TIETEEKSI VAIKKA NIISSA EI OLE YHTAAN LABRA, KEMIA TMS.KAAVAA..

  • Menetin psykiatrisessa hoidossa sieluni ja myös järkeni. Ennen hoitoa olin terveempi. Nyt minulla on useita psykiatrisia diagnooseja ja olen fyysisesti todella huonossa kunnossa. En uskalla kritisoida psykiatriaa julkisesti tai kelle tahansa ihmiselle koska tiedän kuinka paljon valtaa psykiatrialla on tässä maassa. Osa varmaan kuvittelee että pelkoni ja kritiikkini johtuu sairauksistani, jos niitä edes on. Mitään muuta en halua kuin elää rauhassa ilman psykiatrista mielivaltaa ja ilkeitä ihmisiä. Antakaa mun olla rauhassa!

  • elin itse parhaimmat nuoruusvuoteni täydellisessä psyykelääkehelvetissä.
   takaisin ei niitä aikoja enää saa.

   lääkkeiden sivuvaikutukset ovat tosi asia. voin sen sanoa täydellä vakaumuksella
   kun niitä ennen 20 vuotta sitten söin typeryyttäni.

   psykiatri väänsi kertomukseni skitsofreniaksi.
   en ole kuitenkaan sellainen koskaan ollutkaan.
   ihmiset eivät edes oikein tiedä mitä on psykoosi oikeasti jne.

  • yhä nuorempia ohjataan lääkärien mielivallan kautta harhaan ja lääkebisnes pyörii.

   • Kieltämättä: pääasia on, että lääkitys on kohdillaan.


  • Todella yksipuolista ja myös mielivaltaista toimintaa.Jollei huoltaja suostu heidän nimemomaisiin vaatimuksiin,alkaa uhkailu ja lastensuojelu ilmoitukset.Ei pitäisi leikkiä lapsilla eikä kenelläkään,kyselykaavake jonka 10vuotias joutuu täyttämään ei joka aikuinenkaan ymmärrä on järkyttävää luettavaa.Tietokone tekee siitä sitten diagnoosin .tarkistin asian psykiatrian sairaanhoitajalta.Kaavakkeessa kysytään mm.ajatteletko usein seksiä,itsemurhaa,sytytteletkö tulipaloja,harrastatko itsetyydytystä ym.Nämähän on tarkistettavia asioita.Lapsi on opettajan toimesta laitettu noin 9v.terveydenhoitjan puheille.Syy siihen kun unohteli joskus jonkun kirjan kotiin tai kouluun,toki joskus unohti jonkun läksynkin.Ei kuitenkaan pinnannut kouluun menosta.Konsultoiva psykiatrilääkäri näki lapsen hetken aikaa ja eikun jatkoon.Keskiverto oppilas koulussa ja erittäin musikaalinen ja taiteellinen käy harrastuksissa sekä kavereitakin on.Missä mättää?

  • Tutkimusten mukaan psykiatrisesti lääkityt potilaat olivat sairaampia seurantajakson jälkeen kuin potilaat jotka eivät saaneet lääkkeitä. Lisäksi koska hoidot eivät perustu lääketieteellisiin mittauksiin on lääkkeiden käyttö ja todennäköisyys niistä hyötymiseen täyttä arpapeliä. Lääkkeet ovat myös toimiessaan hyvin tehottomia ja lähellä placeboa.

   Olen kirjoittanut lisää psykiatrisen lääkehoidon järjettömyydestä tänne.

   https://nonpsychiatry.wordpress.com/2017/05/31/why-psychiatric-medications-dont-work/

  • Onpa todella huojentavaa lukea, että kokemukseni on muidenkin tiedossa ja etten ole menettänyt oikeasti järkeäni!
   Kaikki alkoi n. 30v sitten. huimaukseni katsottiin olevan psyykkistä laatua. Kokeiltiin monet lääkkeet ja kun oikein kovasti huomasi, etten pystyssä pysynyt, vietin muutamia osastojaksoja psykiatrisella osastolla.
   Sain ensin diaknoodiksi masennus ja kun kysyin, että mistä moinen diaknoodiksi, niin kuulemma normaali ihminen ei vietä niin paljon sängyssä aikaa, kuin minä.
   Hyvänen aika! Tottakait oli pakko maata, kun kaikki alkoi pyörimään, jos liikuin!
   Seuraavaksi sain diagnoosiksi harhaluuloisuushäiriä. Tuo seurasi minua monta vuotta vaikuttaen mm. virtsatietulehdus lääkkeiden saantia tai edes virtsanäytteen ottoa. Pari kertaa sitten sainkin virtsiittiin lääkkeet yksityiseltä, jonne Vein virtsanäytteen.
   Harhaluuloisuushäiriä tuli siittä, kun minulla on kuulemma vääristynyt suhde ruokaan.
   En ymmärrä tuota. Syön kaikkea Laktoosi on toleranssi kyllä on.
   Sitten sain diagnoosiksi anoreksia! Ja pakkohoitoon!!
   En ole koskaan laihduttanut yms.
   Tänäänkään päivänä en liho millään. Olen normaali painon alarajoilla.
   Syytä en tiedä!
   Lääkärin pyynnöstä olen tehnyt monet ruokapäiväkirjat ja niiden mukaan syön hyvin.
   Anemia on myös, johon syönyt monta vuotta rautaa, ei vain nouse hb. Syön myös b ja c vitamiinia purkista.
   Seuraavaksi diagnosoitiin, että huimaus olisi somatisaatiohäiriö.
   Ja nyt viimeiseksi työkykyarviojaksolla muuttui diaknoodiksi konversiohäiriö ja harhaluuloisuushäiriä poistui.
   Mutta kävimpä korvalääkärillä vasta, koska korvani on humissut yhtäjaksoisesti 4 vuotta.
   Hän kallisteli ja tutki. Diagnoosiksi tuli asentohuimaus ja tension neck.
   4 vuotta huimaus ollut jatkuvaa.
   Tinnittävä eli vase!Män korvan kuulon alenema.
   Nyt Käyn fysikaalisena huimaus hoitoja otattamassa.
   Kuinka hän monta kertaa aikuis elämäni aikana olen saanut kuulla mitätöintiä lääkäreiden kohdalla.
   Eräskin yritti ajaa päivystyksessä ulos, vaikka en pystynyt yhtään liikkumaan ilman kiertohuimaustata. Lääkäri totesi, että Älä teeskentelee ja sanoi, että nyt tuo menee näyttelemiseksi, koska kaaduin heti kun yritin nousta istumaan. Myös !ääressä kaikki pyöri, jos liikuin päätäni. Korva oli tuolloin aivan tukossa.
   Monia monia kokemuksia olisi, kirjan niistä voisi kirjoittaa tältä minun ns. psyykkisestisairaana oloni ajalta.
   Viimeksi totesivat, ettei psykiatrinen hoito auta. Koskai minulta puuttuu sairauden tunto, enkä tunnista itse sairauttani, joten en hyödy minkäänlaisesta psykiatrisesta hoidosta. Kyllä se minulle sopi!
   Yrittivät vielä tarjota neuroleptejä, joita en huolinut. Neuroleptejä siksi, koska en kuulemma tunnista tunteitani huh huh!! Mikähän selitys tuokin oli.
   Nyt siis asentohoitoka korvaan, hierontaa, ultraääntä yms niskaa.
   Lääkkeitä en syö, eivät autaneet mitenkään!

   • Pitää todeta loppuun vielä, että hulluksi eivät saaneet oikeadti tehtyä, vaikka kuinka yrittivät! Stressin kylläkin ja väärillä hoidoilla pitkittyi avun saanti kohtuuttomasti.
    Nyt varmaan loppuelämäni papereissani lukee, HULLU, EI TARVITSE HOITAA. Heh Heh..
    Kuka ottaa vastuun, ei kukaan!
    Pitää vaan itse olla tarmokas eikä välittää menneistä. Pyrkiä elämään arkea niin hyvin kuin voi.
    Turha katkeroitua yms sillä se syö ihmistä.
    Mutta Mietin, kuinka hän moni kestää.


  • Valtion poliisin ja tiedustelupalvelun tapa estää ihmisten työnteko, luodaan ongelma eli vintti pimeeksi huumausaineilla. Ryssät nyt vaan Suomessa ei tee töitä. Perus sakemanni meininki.
   Tervetuloa yhteiskuntahelvettiin nimeltä Suomi.

  • Se on vaikeaa, kun on monta vuotta elämästään kouluttautunut suurimmalta osaltaan humpuukiammattiin. Ei sitä hevillä sanota, ettei tiedä tai että olisi jotain haittaa aiheuttanut ja potentiaalisesti vähennä tai menetä elantoaan, kun vastuusta on helppo päästä. Taitaa suurin osa mielenterveysongelmaisista olla sellaisia ongelmaisia, jotka parantuvat elämänviisaitten ihmisten avustuksella paremmin ja ihan normaaleilla normaaleilla elämänkriisien käsittelyillä, rehellisyydellä ja luottamuksella eikä lääkkeillä tai hämärillä terapioilla. Hyväksi mielen ongelmien auttajaksi ei tulla ainakaan nykyisellä psykiatrian opintolinjalla.

   • Mitähän tohon toteaisi?

    Noh. Tv7:llä vuosia sitten julisti eräs amerikkalainen uskovainen ”pastori” että joskus jossain päin maailmaa oli lääkärit luennolla. Sitä mukaa kun sairauksia käytiin läpi, alkoi porukka itsekin sairastella :) Pastorin mielestä se oikea lääke tulee Jumalalta, ja pyhä henki auttaa asiassa tai jotain... mutta minä sanon että jos kerta itse istut nykyisellä psykiatrian opintolijalla: lue rivien välistä. Se on myös henkilöstä itsestään kiinni mitä haluaa ja mitä voi tehdä.

    Jos et istu vaan oletat, tuumaile niin että tilanteessa osapuolet eivät kohtaa. Potilas ei ymmärrä ja lääkäri ei pysty hoitamaan uskomuksista huolimatta.

    Jos sinulla on takana nöyryyttävä kokemus, ehkä sellainen lakialoite pakkokeinoista pitäisi tehdä.

    Toteaisikohan jotain vielä lisää? Äääh.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   56
   1258
  2. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   181
   1253