KOTIINKULJETUS RUOKAOSTOKSILLE TAMPEREELLA?

Tietääkö kukaan, että onko Tamereella missä kaupoissa kotiinkuljetus ruokaostoksille? Nettikauppoja ruokakuljetuksineen löytyy kyllä pääkaupunkiseudulla, mutta mites Tampereella? Kokemuksia? Hintatietoja?

12

1628

  Vastaukset

  • Minä käy Helsingissä ostoksilla ja kotiinkuljetus toimii Tampereellekin.

  • Onhan siellä ainakin ostoskuriiri, joka kuljettaa kaupungin sopparilla. Kyllä se maksua vastaan kuljettaa kelle vaan. Toimii netissä ja kaiketi myös puhelimessa.


  • Googlettelen näitä aina tasaisesti, mutta ei taida olla vieläkään jotain foodien tapaista toimittajaa?!? Olis meidänkin perheelle tarpeen, kun on mukuloita, koira ja isäntä aina työmatkoilla. Maksettaisiin, jos joku toisi sen ostoskassin kotsaan saakka.

   • KIITOKSET ASIALLISISTA VASTAUKSISTANNE! Panin keskustelua ruuan kotiinkuljetuksesta Paikkakunnat Tampere puolellekkin ja siellä kerroinkin löytäneeni K-Market Kalkun Tampereella kuljettavan kotiin ruokaa, mutta siellä kirjoitukseni poistettiin, koska se jonkun urpon mielestä oli mainostamista? K-Markt Kalkku valitettavasti lopetti toimintansa, mutta K-market Haukiluoma kuljettaa kotiin ruokaa vielä. Jännä juttu ettei tuo superpalvelu löydy ollenkaan K-supermarketin kautta?


  • Tampereella toimii nykyisin www.tilakauppa.fi joka toimittaa ruokaa kotiovelle, Tampereelle toimitukset joka päivä. Erikoistunut tosin luomuruokaan, mutta valikoima on sen verran laaja että riittää melko hyvin meidän perheen tarpeisiin.. Siwasta sitten täydennyksiä :)

  • luomu sitä luomu tätä... argh voi perkele.

   Oisko jossain antiluomukauppaa.

   Luomu on täyttä kusetusta, jos minä haluan laadukasta tuotetta miksi vvvitussa sen pitää olla luomu. en halua, haluan tehokkuutta, en hedonistista elitististä paskaa jota myydään parempiosaisille luomubrändillä jotta ne voi sitten puhdistaa omaatuntoaan kuinka ovat niin eettisiä ja voivat siksi käyttää minkkiturkkia.

   • Käytätkö myös steroideja? Sekin tehostaa kasvua. Ja toisaalta aiheuttaa em. viestin kaltaisia lieveilmiöitä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   60
   3376
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   211
   1570