Sianliharuuista ei tuu enää hyvää jos on rypsiporsasta. Se ei ole hyvää kun ei koirallekaan kelpaa. miksi aito liha on pilattu? Jo pakkauksesta avattaessa näyttää ällöltä. HYI!
Rypsiporsas on huuhaata
8
208
Vastaukset
- Lihan & veden liitto
Ja sama on muiden, erityisesti pakattujen lihojen kanssa. Liha ilmeisesti käsitellään ties millä aineilla, jotta se säilyisi ja imisi itseensä mahd. paljon nestettä. Harvasta kaupasta saa enää hyvää lihaa: S ja Lidl ainakin aina tasaista laatua alakanttiin, K -ryhmästä on parhaat ja toisaalta heikoimmat kokemukset.
- hohohoooo
Jokaisesta vähänkään isommasta kaupasta löytää maustamatonta laadukasta lihaa jos vain omaa toimivat silmät. Kokonaan toinen asia on että onko siitä valmis maksamaan. Ne maustetut ja suolatut tuotteet kun tuntuvat halvemmilta, niin te kökköpellet sitten ostelette niitä ja itkette säälittävää - itseaiheutettua - itkuanne jälkeenpäin, kun halvalla ei saanutkaan hyvää.
Yhyyy.
- Makua lihassa
Päiväristeilylle Tallinnaan kylmälaukku mukana ja sieltä sitten oikeaa ja läskiä sisältävää sianlihaa ostamaan. Parempi grillata kun ei tartte liikoja ruokaöljyjä lisätä
- vt.emäntä
Siis kuvitteletko sinä, että sinne lihan sekaan ruiskutetaan sitä rypsiöljyä?
Tämän kyseisen lihan possuille syötetään sitä rypsiä ja voi olla, että siinä on oikea tujaus sitä öljyäkin. Se muuttaako se itse lihan koostumusta mitenkään, on enempi kyllä uskon asia.
Lehmillekin oli aikoinaan tarjolla jokin ihmejuttu, kun ruokinta perustui pääosin kauran syöttöön, mutta ei ollut kauan pinnalla, kun huomattiin toivottamaksi. Lehmät vaan ei kerta kaikkiaan pelkällä kauralla lypsä.
Nämä ovat sellaisia markkinointikeinoja saada terveysintoiset kuluttajat ostamaan kyseistä tuotetta, ei muuta.- Makua lihassa
En kuvitellut. Riittää kun Suomessa on jalostuksella sika pilattu vähärasvaiseksi ja nyt ruokinnalla pilataan se rasvan maku.
Sama asia kuin broilereissa jalostuksella saatu kasvunopeus pilaa lihan maun.
Teurastamotkin tietävät sen ja yrittävät peittää sen huonon maun vielä huonomman makuisilla marinadeilla - Sadonkorjuu
Kyllä se rasva muuttuu, rypsiporsaan rasvankoostumus on suositusten mukainen (kovaa rasvaa alle kolmannes) kun normaali possUssa on yli 40 prossaa..... Kotikonstein huomaat sen esimerkiksi joulukinkkua paistamalla, pannulle valunut rasva ei hyydy jääkaapissakaan vaan jää juoksevaan muotoon.
Makuasiat on makuasioita enkä lähde niitä tässä puimaan, vaikka lukuisia sokkotestejä asian tiimoilta olen järjestänytkin ja tulokset ovat kiistattomia.
- Saman olen huomannut
Siinä se onkin kun se liha maistuu rypsille. Jos on hyvä makuaisti niin kyllä huomaa. Sama jos kanoille syötetään kalarehua niin maistuu kananmunissa. Aito sianliha on parasta.
- ei kiitti
En osta enää makkaroitakaan joissa on ns rypsiporsasta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t937567- 374027
- 473566
- 2412961
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402692- 452532
- 1322451
Askanmäessä Huippu esitys
Kävimme Ystävien kanssa Askanmäen kesäteatterissa. Kaikki tykättiin esityksestä aivan valtavasti. En varmaan koko vuonna212444Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292399Häiriköinti
Sinä joka rälläsit viime yönä aamuun klo. 00 :04 koulun pihassa ja pitkin kyliä. Rekkari ylhäällä. Terv. Kerrostalon as252165