Kauden päätösristeily

Narttujen Mies

Mietin täs et kannattaako ostaa lippuja päätösristeilylle matkapoikien kautta. Tietääkö kukaan saako päätösristeilylle lippuja suoraan laivayhtiöltä. Aika hintavia omalle kukkarolle noi liput.
Itse ollut monesti laivalla ja kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä matkaan. No jos totta puhutaan ni aina ei oo tullut scoorattuu mut kyllä sitä hyvää on itsellekin joskus tippunut laivan yökerhosta. Laskujeni mukaan laivalla REDZONE onnistumisprosentti on edelleen äijämäisesti yli 50%. Mietin et tuleeko paikalle paljon lajia seuraavia narttufaneja. OOn kuullut et ne on helppoja tai no mitä tässä huijataan itekin paria narttufania scoorannut.
Parhaita scooraus paikkoja on oman kokemuksen mukaan ollut Vaahteramaljan ja Suomi-Ruotsi maaotteluiden jälkeiset after partyt.
Ei tarvii kun vähän mennä kertomaan että junnuissa kuulunut Dynastiaan ja mitaleita löytyy. Itsekin pidän kuntoa yllä että mikään narukeppi en ole.
Vaimari päälle vaan ja pienessä pumpissa heittämään joku omasta mielestä tyhmä läppä mutta ai että uppoo kuin veitsi kuumaan voihin narttufaneihin.
Reikä se on rinkelilläkin kuuluu sanonta meillä päin.

Ja jos totta puhutaan myös joskus maakunnissa peliä katsellessa tullut scoorattua narttufaneja. Paras tapa mennä katsomossa istumaan viereen ja vaivihkaa kysyä että onko poikaystävä kenties pelaamassa? Jos ei niin perusläpät kehiin omasta lajikokemuksesta ja alkaa tarjoamaan huikkaa taskumatista tälle narttufanille. Kerran Turussa ei ehditty edes katsomaan puoliajalle asti kun piti mennä höyläämään narttua tissien väliin yläkentän pusikkoihin. Oisitte nähnyt sen lenkkeilijän ilmeen kun laitoin leuanvetopaikalla tätä narttua takaapäin.

Jos joku tulossa päätösristeilylle niin naksutellaan kun nähään.

68

3000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 78-1

      Voisit kirjoitella noita fantasioita tuonne seksinovellit osioon.

    • sinkkumies_W

      ite kans yritin kerran laivalla näitä roostersin naispelaajia. ne veti v_un pahasti turpaan ja huus irokeesi heiluen ja nenärengas kilisten että niillä on enemmän munaa kun mulla tulee ikinä oleen. yks otti hanhenkaula -otteen. kuulemma joku fps securityn käsilukkotekniikka. sattu luihin ja ytimiin. huusivat vielä perään että miten kukaan kehtaa tulla laivalle wolverinesin verkkareissa. en jaksanu lannistua. uitin vähän aikaa uupunutta rannetta jääastiassa ja menin takaisin tanssilattialle. sieltä löyty yks lieto oakmenin puolustuksen linjamies. meillä synkkas jotenki samoin tein. se ehotti et otetaan läpällä parit kielisuudelmat siinä roopen vip pöydän edessä ja katotaan miten puheenjohtaja reagoi. lähin tottakai huumor'miehenä mukaan läppään. oltiin siinä pari minuttia kielet solmussa ja hihiteltiin. loppuillasta en muista mitään. aamulla kun heräsin pelastusveneestä, wolverines verkkarit olivat tipotiessään, vasempaan hauikseen oli ilmestynyt ruusuköynnöksellä varustettu tatuointi "divari-catch" ja perseestä tuli vera

      • 6+7

        Sinkkumies joka panee laivalla, eikä tee siitä numeroa, jos ei nyt suomi24.sta lasketa.


      • 24+0
        6+7 kirjoitti:

        Sinkkumies joka panee laivalla, eikä tee siitä numeroa, jos ei nyt suomi24.sta lasketa.

        mun mielestä 24 on iso numero


    • törmänen/lieto

      nyt taisit sekoittaa keskenään sinkkumiehen ja narttujen miehen. näistä kahdesta ymmärtääkseni vain narttujen mies panee. ymmärtääkseni sinkkumiehen pers'reiästä tuli verta jolloin tulkitsen hänet objektiksi

    • Kyllästynyt "narttu"

      Nyt on pakko puuttua NÄIHIN JUTTUIHIN! mitä täällä kirjoitetaan.
      Ei MINUA kiiinnosta lukea täältä sinun seksifantasioitasi!
      Olen tutustunut lajiin miehen kautta, jonka jälkeen olen ollut Cheerchealding taustan omaavana katsojana aitiopaikoilla.
      Narttujen mies nimimerkillä kirjoittava sairas sika. Minua katsojana ÄRSYTTÄÄ että, lajiani parjataan täällä nimerkin takaa. Olen itse ollut useasti USEAN miehen kanssa päätösristeilyllä, eikä minua leimata huoraksi tai nartuksi.
      Ketä oikeasti kiinnostaa sunnuntai-iltapäivänä ottaa rappiojuopon taskumatista huikkaa, kun oma kulta on pelaamassa. EI AINAKAAN MINUA.
      Minua ei ainakaan sytytä Hihattomat paidat. Kunnon juntilta kuulostat SIIS.
      Olen ollut seksikontakissa MIEHEN kanssa Velodromilla. Annoin kuule oikein edestä ja takaa. kunnes tämä entinen jefutähtipelaaja tuli rinnoilleni. Pyyhkäisin kausijulkaisulla miehen nesteet pois poskiltani, kaulaltani, suurilta kiinteiltä tisseiltäni ja tuuhealta tukaltani. tähän tarvittiin kyllä jo naisten pesuallasta. Tämän jälkeen otin lapseni ja menin takaisin katsomoon kannustamaan kihlattuani. Hauska fakta on se ETTÄ olemme olleet kihlattuni kanssa molemmat nelinkontin tämän kyseisen ex jefupelaajan edessä PISTE .Uskon kyllä etteivät jenkkifutarit saa naisia sinun juttujesi perusteella PISTE.
      Itse en ainakaan ole antanut maakuntapeleissä kenellekkään, mutta hyvä ystävättäreni on antanut lakeuksien lakupekoille.
      Ruotsissa olet siis töissä. KUULOSTAA ihan homolta.

    • amnesty_88

      Olen seurannut jo tovin keskustelua amerikkalaisesta jalkapallosta täällä suomi24:ssa. Olen vain seurannut, mutten ole kirjoittanut.
      Tämä keskustelu on herättänyt vanhat muistot sisälläni ja samalla tuntuu huojentavalta kuulla muidenkin kokeneen vastaavaa.

      Toissa vuonna osallistuin suomi-ruotsi jenkkifudis risteilylle. Ensimmäisen illan loppuhämärissä raahaduin hyttiäni kohti yksin nukkumaan. Kuinka ollakkaan, tuli vastaani laivakäytävällä yksinäinen labradorinnoutaja. Omistajaa ei näkynyt missään, mutta koiran valjaista päättelin opaskoiraksi Liekkö ollut jonkun sajl tuomarin joita ajoittan puusilmiksi nimitellään ☺ tshih. En tiennyt pitikö minun ilmoittaa laivahenkilökunnalle kadonneesta elukasta vai jättää vain koira itsekseen juoksentelemaan. Pohdinnan päätteeksi päätin saattaa koiran hyttiini ja mietiä asiaa aamulla. Josko silloin omistajakin löytyisi selvin päin.

      Saavuttuani hyttiin aloin masentuneena mietiskellä ainaista epäonneani pariutumiskuvioissa. En ollut taaskaan saanut laivalta. Onneksi tekosyyksi pystyin väittämään jenkkifudisristeilyjen miesvaltaista osanottoa. Mieleni oli maassa ja ajatukset kulkivat laskuhumalassa alakuloisia omia ratojaan. Jostain syystä aloin yht’äkkiä pitää koiran läsnäolosta hytissä. Oli mukavaa että oli seuraa. Ei tarvinnut surra yksin. Katselin hytin lattialle käpertynyttä labradorinnoutajaa.

      Katseeni kiinnittyi koiran vatsan alle. Punaisena sojottava siitin oli tullut ulos nahkatupestaan ja paisunut aivan huikeisiin mittoihin. Pystyin erottamaan ohuet siniset suonet sen pinnalla ja mustat pienet nahkapallerot sen tyvessä. Suippo kalu näytti oikeastaan rumalta, mutta silti samalla todella kiihottavalta. Koira alkoi käydä malttamattomaksi ja yritti välillä nousta sängylle. Estelin kuitenkin koiraa jalallani. Koira alkoi kuitenkin nuolla varpaitani. Lussuttava ääni kuului selvästi ovelle saakka. Samalla hetkellä kun kontrollini petti hetkeksi, koira hypähti sängylle ja tarrautui tassuillaan lantiooni. Tunsin kuinka kirkkaanpunainen siitin upposi kerralla peräaukkooni. Vinkaisin tuskaisesti, mutta kiedoin samalla käteni mustan turkin sekaan. Koira aloitti villin rynkytyksen ja tikkasi kaluaan rööriin uudestaan ja uudestaan kuin vanha sixtari.

      Aamulla vein koiran laivan infopisteeseen, jossa avulias henkilökunnan Johanna lupasi ottaa koiran huomaansa ja etsiä sen omistajan. Ennen koiran luovuttamista Johannalle, hyvästelin koiraa rapsuttamalla korvan takaa. Koira käänsi katseensa minua kohti ja tunsin kuinka se hymyili. Johanna katsoi meitä molempia hymy huulillaan, vaan eipä arvannut että minulla ja koiralla oli oma pikku salaisuutemme ☺

    • Narttujen Mies

      Ollaan just kaks jefumotherfuckerritaria hesan ämmä baarissa. Ei näy täällä mitään jefunarttuja. Niin mikäs oli... Tai vittu nyt ei jaksa..taidetaan alkaa koht napsii chirbulanarttuja ja sit alkaa sellaset höyläykset mitä veistonopettajakaan ei oo nähty. Tullaan upottaa näihin narttuihin enemmän sormia mitä veistonluokanopettaja voisi ikinä haaveilla

    • 6+17

      Tämä on ihan oikeesti IHAN sairasta!

    • keep on rockin

      tää on just tätä propagandaa millä saadaan nuoria lajin pariin. keep on rockin'

    • 45+9

      Ai että mikä keskustelu. Tulee mieleen muistot omista pelivuosista 80-luvun huippuaikaan, jolloin katsomot pullistelivat faneista.
      Silloin nää päätösristeilyt kesti helpostikin 5 päivää.
      Joka vuotinen perinne oli, että syksyllä suurin osa SM-tason pelaajista oli sairaslomalla. Jengien omat lääkärit surutta kirjoittivat lomaa kaudesta palautumiseen. En nyt sanaa narttua käyttäisi omasta vaimostani vaikka hänet löysinkin päätösristeilyltä. Tuolloin joka joukkueella oli omat päätösristeilyt liiton mj risteilyt. Edelleen perheen kanssa osallistumme joka vuosi päätösristeilylle. Tytötkin ovat jo iässä että olisi aika löytää kumppani. Vanhin lapsistamme Anne löysi 2003 päätösristeilyltä vaahteraliigapelaajan, jonka kanssa hänellä on kaksi yhteistä lasta. Suruksemme he erosivat, mutta Anne löysi jo seuraavalta päätösristeilyltä uuden miehen, jonka kanssa he ovat edelleen yhdessä. Hänkin pelaa lajia, mutta vasta toiseksi korkeimmalla tasolla.
      Minulla on kaksi kaunista naimatonta tytärtä tulossa minun lisäkseni risteilylle. Isabella on juuri täyttänyt 19 ja abiturientti. Hänelle olen kaavaillut oman ikäistä pelaajaa aviomieheksi. Hieman vain huolestuttaa tämä 21-vuoden ikäraja mikä risteilyllä on.
      Nuorin tyttäreni on juuri täyttänyt 16-vuotta ja hänet ajattelin parittaa jos paikalla on lahjakkaita B-junioreita. Olemme varanneet A-luokan hytin ja vaimoni on varannut meille toisen A-luokan hytin eli tytöt ovat kahdestaan nukkumassa samassa hytissä joten

    • 4+2

      kovin on hiljaa ollut jenkkifudiksen femistisiipi.
      arka paikka varmastikin
      edelleen odottelen silvia roosin vastausta keskusteluun
      saa nähä tuleeko vai menikö kaikki energia kisabiisin vihaamiseen ja urheilevien naisten kritisoimiseen

    • 4+8

      kovin on hiljaa myös vihreän siiven eläinaktivistit. aina ajamassa kaikenlaisten toukkien ja ötököiden oikeuksia amazonilla, mutta nyt kerrankin kun ilmeisesti eläin on väkisin maannut ihmisen, ollaan niin hiljaa niin hiljaa

    • 4+5

      mietin vain missä muussa lajissa keskustellaan kiihtyneesti päätösristeilystä. siis päätösristeilystä ei mitään kauden yhteenvetoja asiakeskustelua spekulaatiota syksyn pelaajasiirroista pelkästään ei ketää kiinnostavaa päätösristeilyä
      onko näin että tämä keskustelu vie suurimman mielenkiinnon.
      tuntuu olevan aivan sama ihmisille kuka voittaa ja kuka ei kun päätösristeilyn irstailut vie mielenkiinnon.
      tänä vuonna kaikilla sarjatasoilla yhdllä joukkueella täydellinen kausi mitä ei ole ikinä ennen käynyt ja kukaan ei kiinnosta. gridiron yrittää vähän puhaltaa ja siitä heille iso kiitos muuten on kaikilla seuroilla tiedottaminen unohdetu.

      • 3+8

        Suomi24 ja asiakeskusteluja/ kauden yhteenvetoja, tai yleensä älyllistä keskustelua, how about this guy.
        Sä oot löytäny internetin ihan justiinsa, tai sit oot vaan täys dorka.


    • 4+5

      onneks olkoon juuri sinunlaiten takia keskustelu on tasoltaan mitä on. kirjoita vähän lisää eläin sexii ja narttujuttuja. olet väärässä että olisin tyhmä olen kaikkea muuta kuin tyhmä. jos oloasi helpottaa niin kerro vain lisää eläinsexijuttuja

    • _____________

      Minä vietin nuorena poikana paljon kesiä maalla. Heinikossa tuli nussittua siskoa, äitiä ja joskus isääkin. Panin myös metsässä, saunassa ja ullakolla, jossa myös mummoni sai maistaa nahkanuijaani. Joinakin iltoina ihan koko suvun voimin suonikasta varttani ihasteltiin ja imeskeltiin tuvassa. Se oli sellaista suvun yhteistä aikaa.

      Jälkikäteen en kadu mitään. Suvun salaisuutena on kaikki pidetty. Näiden kesien jälkeen olen käynyt esittelemässä haaroväliäni kaikenlaisissa sukujuhlissa. Ja näissä juhlissa olen pannut kaikkia täysikäisiä, kun serkut ovat niin kovin meisselini perään. Alaikäisiin en ole kajonnut, sillä minulla on korkea moraali.

    • 3+9

      taidat olla seinäjoen pelaajia

    • mielikuva murhaaja

      kohta risteilylle......

    • 17+20

      no kertokaa nyt joku miten ihmeessä se risteily sitten meni? tapahtuiko mitään mainitsemisen arvosta esim palkittiinko kauden parhaita tmv ?

    • Narttujen Mies

      Ei helvetti millainen eilinen oli täällä paatilla.
      Kunto on kyllä sellanen et nyt ei päässyt kattomaan aikuisten miesten törmäilyä jonnekin helvetin kuuseen. No ketä muutenkaan kiinnostaa. Pakko mainita ettei kyllä tiettyjä linjamiehiä taida itse ottelu kiinnostaa pätkääkään, sen verran olivat vauhdissa laivan yökerhossa.
      Päivittelen lisää kunhan saan vähän lisää energiaa.
      Mutta joo kyllä tätä kannatti taas vuoden odottaa…
      Updatee tulossa..

    • 15+11

      Proot menee taksilla stadikalle. Untuvikot kirjoittelee hytissä krapulapäissään.

    • härkänen timo

      Ai shaakeli,

      Heräsin aamulla c-kannen hyttikäytävältä pelkät kalsarit valkoset kalsarit jalassa, yks sukka jalassa ja toinen kädessä. Lompakko oli hävinnyt ja pari hassua kolikkoa löyty munien alta. Menin samantien taxfreehen ja ostin kylmän kokiksen, sit pari lorttoa tuli vastaan ja rupes nauraa mulle! MULLE EI NAURETA, mä huusin ja jatkoin kävelyä infolle.. samassa pari muuta kundii rupes nauraa ja sit aloin kattoo itteeni käytävän peilistä ja huomasin, että selässä lukee oakmen was here.. vttu! Juoksin äkkiä vessaan, ette arvaa mitä löyty! huhu, en uskaltanu sanoo kenellekään mitään. Matsiki jäi välistä ku olin niin järkyttyny. Noh, iltapäivällä lähdin hakee taxfreestä viinaa, jos se vaikka auttais muistaa mitä eilen kävi.. No ei auttanu, painin parin jefu naisen kanssa keskellä disee, ku ne sano et oon tuijottanu niiden lolloja. Pakkohan meitsin oli niitä tsiigaa ku ne oli tyrkyllä. Rekkiksempi niistä antoki sit luu5 naamaan ja tipahdin... Hetken kuluttua heräsin siihen, et laivapoket vie mua niiden hyttiin, siis NIIDEN HYTTIIN! Pääsin haneen ja sit takas diseen.. aamulla heräsin sentään omasta hytistä, mut mikään ei selitä miks mulla oli 1 kortsu vedetty oman käden päälle..

      Miten teidän risteily meni?

    • risteilyyn_pettynyt

      Hei. En viitsi vielä kertoa mitä itselleni tapahtui risteilyllä. Haluaisin sitä ennen muutaman vastauksen teiltä palstan lukijoilta. Kerään vielä rohkeutta laivamuistojen jakamiseen. Mutta siis tosiaan tänä vuonna kävin kohuristeilyllä ensimmäisen kerran. Oma lajitaustani rajoittuu siihen, että olen pelannut nyt muutaman vuoden erään vaahteraliiga joukkueen kakkosjengissä. Joukkuetta en viitsi mainita nimeltä. Ja tosiaan minä rakastan pissa ja kakkaleikkejä. En tiedä miksi, mutta minusta on maailman ihanin asia kun nätti pyöreäpyllyinen tyttö tekee kakan ja sitten minä saan leikkiä sillä kakalla. Eritejutut ovat kiihottaneet minua jo ihan pikkupojasta lähtien. Mahtaako tähän fetissiin olla syy lapsuuden traumassa, kuten liian aikainen ja tiukka siisteyskasvatus vai mitä muut ajattelette. Löytyykö muita ketä kiinnostaa pissa ja kakka vai olenko aivan yksin vai löytyykö samankaltaisia edes muutama. Suositteletteko te minulle hoitoa vai kannattaisiko asian vain olla ja nauttia fetissistään. Tytöiltä kysyisin, että suostuisitteko te esimerkiksi parisuhteessa kakkaamaan vaikkapa metsässä puolisonne edessä jos hän sitä haluaa? Entä tekisikö joku nainen kakan julkisesti vaikkapa rahasta ja kuinka paljon pyytäisit rahaa siitä, että joku katselee kun ulostat eikä asiaan sitten liittyisi mitään muuta fyysistä kontaktia. Kiitos jo etukäteen vastanneille.

      • freeman väistö

        Hyvä ulosteleikkien ystävä!

        Minä tunnen kipusi ja jaan onnesi! Kakka/pissafetissit ovat ainutlaatuisia, niistä kannattaa pitää kiinni! Olen kokenut kakkojen ilot ja surut.. Myös joukkueen kanssa.. Muistelen lämmöllä kuinka eräällä joukkueleirillä toverini toi kakkapökäleen pilttipurkissa meille haisteltavaksi, häneltä salaa tietämättä varastin kyseisen purkin ja onanoin sitä katsellen. Korkki auki, tietenkin.
        Et siis ole yksin, sillä minä olen toverisi! Yksityis elämässä olen kuitenkin jounut pettymään useamman kerran, sillä entiset tyttöystäväni pitivät minua täysin friikkinä kun pyysin heitä ulostamaan rintakehälleni. Aina sain kauhun huutoja, ja piti vaan peitellä juttua, että vitsi oli.. Sama homma, kävi kun kerran sain baarista naisen mukaani, ei lämmennyt, mutta onnistuin kuitenkin saamaan hänet jäämään yöksi.. Pettyneenä katselin naista aamulla ja mietin mitä tekisin.. hän nukkui sängyssä selällään ja päätin mennä kyykkyyn hänen päälleen ja annoin palaa.. nainen ei herännyt tapahtumaan. Se oli pienoinen pettymys, siksi päätin herättää hänet ja syytin häntä lakanoille paskomisesta. Tapaus ei kuitenkaan kiihottanut minua seksuaalisesti, mutta pakko se oli kokeilla tehdä.

        Ps. Mikäli löydät edessäsi ulostavan tai päällesi ulostavan naishenkilön, voitko jakaa hänet minullekin?


    • Kyllästynyt "narttu"

      No nyt on kyllä niin risteilyyn pettynyt ulostepelaaja että MINÄ tiedän kyllä muutamia jenkkifutareita jotka ovat vaatineet seurustelun aikana minua paskomaan velodromin aurinkokatsomon takana olevassa metsässä. Ottelun aikana nimittäin. Entisellä poikaystävälläni ei seksihommat onnistuneet ilman pissaamista lasiin tai kakkaamista muovipussiin. MINUA YÖKÖTTÄÄ tämän kaltaiset leikit. Varma merkki HYVÄKSIKÄYTÖSTÄ lapsuudessa tai nuoruudessa. Ja tämä hyvin YLEISTÄ pelaajien keskuudessa joiden kanssa olen seurustellut.
      ITSE en suostuisi ehdottamaasi leikkeihin mutta ystävättäreni joka on antanut lakeuksien lakupekoille varmasti suostuisi koska olen yllättänyt hänet KAKSI kertaa harrastamasta SEKSIÄ kihlattuni kanssa.

    • 6+2

      mites risteily meni tällä 80-luvun glory days pelaajan perheellä? Isällä joka otti mukaan laivalle tyttärensä Isabellan (juuri täyttänyt 19 ja abiturientti) ja 16-vuotiaan tyttärensä joka oli tarkoitus parittaa laivaan saapuneille lahjakkaille b-junioreille?

    • härkänen timo

      Moro taas,

      Nyt on risteilystä selvitty ja pikkuhiljaa alkaa selvitä kuviot.. Sain keskiviikkona puhelimeeni viestin oudosta numerosta. Viestissa luki et oon paskin paneskelija ikinä, et kelpaa mulle etkä mun systerille. Mietin jo et mitä vttua, soitin numeroon ja huusin heti "mä oon stadin paras pano, vttu!!" järkytyksekseni huomasin, et soitinki mun pomolle Peralle. Seki runkku vastas mulle vaan, että ok, palataan asiaan huomenna palaverissa. Eihän meil ollu edes sovittu mitään palista, varmaan joku hintti koko jätkä. Noh, vihdoin soitin oikeeseen numeroon ja nää kaks narttu abii, oli tullu illan aikana juttelee ja just jotain tollasia kusihommia, meikä ei pystyny heti uskoo.. No kuitenkin kovana pleijerinä suostuin lähtee niiden messiin, et kokeillaan vaan. Siin mä höyläsin niitä vuorotellen aluks, faijaki kävi hytin ovella, mut huudettiin se pois siitä.. No tää vanhempi tsubu oli siel, et tunge ylempään reikään.. no mähän sorvasin vauhdista! Oli se kyllä likasta hommaa ku veti vehkeen ulos, stna.. rupes vituttaa niin et vedin sanchezit nenän alle! Ikinä en lähe enää tollasiin paska ja kusileikkeihin, sairasta!!!

      härkänen out!

    • 2+43

      Mittää juoruja meidän maajoukkueen pelaajista??
      Tähän asti tullut tietoa vain näistä seksinharrastajien alakulttuurien miehiltä ja naisilta.
      Olisi kiva tietää että ketkä kaikki pani ja ketä
      ps. paljon se itse ottelu päätty mitä ne pelas ja pääsikö suomi nyt sitten EM-kisoihin.

    • sinkkumies_is_back

      Juniorivuosina vietimme kauden päättäjäisiä erään yrityksen liiketiloissa. Tilavassa aulassa oli massiivinen kulmasohva jonka edessä lasinen pöytä. Kyseisissä päättäjäisissä taisin nauttia elämäni ensimmäisiä humalatiloja ja kokemattomalle kalja laittoi pakin totaalisen sekaisin. Seurauksena ravasin yhtenään ripulilla firman vessassa. Havaittuaan vessassa ravaamiseni, alkoi linebacker valmentajamme tarjoilla minulle teräviä paukkuja. Uskotteli, että näin se vatsa yleensä nuorella miehellä leppyy. Kossupaukuista päihdyin lähes tunnottomaan humalaan. Oltuani lähes sammumisen rajamailla, komensi samainen valmentajani minut seisomaan firman aulan lasipöydälle, kyykistymään ja kakkaamaan sitä samaa ripulitulvaa. Toimin pyynnön mukaisesti. Valmentaja oli minulle tuohon aikaan suuri auktoriteetti joka tulisi päättämään myös ensi vuoden peliajasta. Toteltuani häntä seison sitten siinä pöydän päällä ja yht'äkkiä näin valmentajani ryömivän pöydän alle selinmakuuasentoon. Taisi ähkiä ja puhkia. Hymyn virneen ainakin muistan, näinhän hänen kasvonsa pöydän lasilevyn läpi. Siellä pöydän alla maatessaan hän ihaili kakkatulvaani joka näytti läiskähtävän hänen turvonneelle naamalleen, ennenkuin paineesta sirpaloituneet pökäleet pysähtyivät lasilevyyn. Toimenpide toistettiin pariin kertaan. Loppuillasta taisin sammua pöydän päälle suorituksista uupuneena. Myöhemmin äitini kehoitti tekemään rikosilmoitusta samaisesta valmentajasta. Valitettavasti hän oli jo ehtinyt paeta Ruotsiin.

      • 405

        MITEN TÄMÄ LIITTYY KAUDEN PÄÄTÖSRISTEILYYN.


      • väistö
        405 kirjoitti:

        MITEN TÄMÄ LIITTYY KAUDEN PÄÄTÖSRISTEILYYN.

        Mutta miten tämä muka ei liittyisi?!


      • 234423
        väistö kirjoitti:

        Mutta miten tämä muka ei liittyisi?!

        tapahtui yrityksen liiketiloissa, en edes halua tietää minkä yrityksen ja miksi. ei laivalla. ei minua kiinnosta lukea jonkun never höördin junnun hyväksikäytöstä liiketiloissa. haluan tietää mitä siellä kakkoskannen hyttitiloissa on tapahtunut.
        vaikka pakko myöntää että olisi kiva nähdä valvontakamerakuvaa noista päättäjäisistä.


      • 3+19

    • nfl europe

      huhun mukaan nfl europe kokelaat pierivät proteiinipurkkiin (pringles purkkimainen ratkaisu) ja säilyttivät sitä hetken. haju oli huumaavaa ja tuju.

    • Valmennuksen uhri

      sinkkumies, oletko pelannut pääkaupunkiseudulla jossain joukkueessa?
      Meidän joukkueessa oli myös vastaavan kaltaista toimintaa.
      Saimme avaimenperät liitolta voitettuamme juniorisarjan, olitko sinä kenties samassa joukkueessa.
      Kunhan kyselen

      • psykologian maisteri

        Ei helevattu tämähän alkaa olemaan kuin jossain saippuasarjassa. Kaksi hyväksikäytettyä junioria löytää toisensa vuosien eron jälkeen. No jo on kaunista. Pääsette vähän keskustelemaan valmennuksen aiheuttamista traumoista hyvän viinin ja takkatulen ääreen. epäilen et keskustelu menee jotenkin näin:

        -sattuiko sua sisimpään kun sulle tehtiin sama kuin mulle
        -joo ja myös mun luukuttimeen, tuli verta ja itkin
        -tuu tänne niin halataan
        -joo

        siis luuletteko et teidän elämä saa nyt uuden suunnan. ootte käynyt läpi traumanne ja nyt alkaa elämä hymyilemään. molemmat lopetatte juomisen ja ryhdistäydytte, huomenna menette sitten takaisin työelämään, hommaat vaimon ja perheen, viette lapsenne harjoituksiin, valmentaja tekee samat kuin teille, lapset traumatisoituu, alkaa juomaan, ei työt maistu,tapaa vanhan kaverin jota myös hyväksikäytettiin, juo vähän viiniä,halaa ja sitten taas lähtee pahoinvoinnin pyörä pyörimään.


    • Herrasmies skövdestä

      Olen kuullut tästä myyttisestä salaseurasta, joka kutsuu itseään nimellä dynastia. Joka juhli ensinmäistä juniori suomenmestaruuttaan, liitolta saatujen avaimenperien kanssa. Totuus on kuitenkin toinen, seuran taskusta nämäkin taskumitalit tulivat. Samaan tarinaan liittyy myös kuulemani mukaan eräänlaiset mestaruuslippikset, mistä nämä nuoret karpaasit tunnistettiin kaduilla. Vahingokseen eräs pelaaja joutui tukalaan tilanteen kun neljä "veljeä" kysyi miksi omistat tuollaisen feikki-lippiksen.. Hän sortui tilapäisesti, mut kantoi ylpeästi lippistään.

      Traagisinta on, että kyseiset nuoret sankarit mitaleineen ja lippikseen ovat kadonneet suomijefun parista.. Osa todennäköisesti juurikin tällä risteilylle. Kenties olet tutustunut johonkin heistä c-kannen hyttikäytävällä ja hän on saattanut läppästä sinua hellästi pyllylle. Älä säikähdä, hän vain elää juniori aikojaan. Tuo jenkkifudiksen mukana tulema homostelu on pelaajien hommaa, älä ulkopuolisena yritä osallistua tähän seremoniaan. Sinua tullaan luulemaan homoksi, kenties oletkin. Se on ok. Saatat joutua kokemaan pahaa vittuilua, jos yrität väkisin osallistua. Loukkaannut tai et, ketään ei kiinnosta.

      Vielä yksi toteamus, jos lähdet risteilylle missä mahdat kohdata näitä entisiä lupauksia, nykyisiä never heardeja. Vaali tätä kokemusta, mutta älä ota perhettäsi tai eläimiä mukaan, se voi olla suurin virheesi. Äläkä osallistu kakkaleikkeihin jos et ole aivan varma siitä.

      Itsellänihän on hieman huonoja kokemuksia, koirakin hävisi tuolla reissulla..

    • Narttujen Mies

      Koko minun eli Narttujen Miehen ja Törmäsen suhde lepäsi oudolla, kiikkerällä pohjalla, vaikka tiesin miehen pitävän minusta ja nauttivan seurastani. Jonakin herkkinä hetkinä oli jopa sana rakkaus tullut mainittua puolin jos toisinkin. Siltikin minulla oli koko ajan tunne, ettei hän ottanut minua oikein vakavasti. Ehkä se johtui 10 vuoden ikäerostamme, tai ehkä syy oli Törmäsen epävarmuudessa. Tehokkaan ja itsenäisen miehen kuoren alla oli kaikkea muuta kuin itsevarma, dominoiva mies.
      Kun suljimme makuuhuoneen oven perässämme hän muuttui ujoksi, alistuvaksi pikkumiehekseni. Minulla alias Narttujen Miehellä oli alussa ollut työ ja tuska saada hänet edes riisumaan nähteni. Mies valitteli roikkuvia rintojaan, muka pyöristynyttä vatsaa ja selluliittista takapuoltaan. Minua moiset puheet sekä naurattivat että suututtivat. Voi, kunpa hän vain olisi voinut nähdä itsensä minun silmilläni, Narttujen Miehen! En voinut kuvitellakaan mitään ihanampaa kuin hänen kypsät, aidon miehekkäät, pyöreät muotonsa. Suuriin pehmeisiin rintoihin saattoi haudata päänsä tai mulkkunsa. Täysin karvattoman, turpean vitun sisällä lihakset elivät ja aaltoilivat tavalla, jota en ollut ennen kokenut. Voiko siitä mies muka enää parantua! Törmänen oli puoliksi transu.
      Sain Törmäsen taivuteltua uskomaan, että todellakin halusin katsella hänen vartaloaan. Sitkeällä työllä sain miehen ymmärtämään homon kiihkoni. Törmänen piti muutenkin siitä, että häntä taivuteltiin, jopa pakotettiin. Hän ulisi usein nimeäni "narttujen, narttujen mies..aaa!" Vuoteessa itsevarmasta uratransusta sai irti suurimmat orkut nimenomaan niissä leikeissä, joissa hän oli selvästi alisteisessa, jopa puoliraiskatussa roolissa.
      Niin paljon kuin taivuttelinkin, jäi silti jonnekin Törmäsen mielen pohjalle paikka, johon eivät keskustelu, lempeät vakuutukset eikä kyrpänikään ulottunut. Hän kuvitteli aina vaan, että minä muka salaa elättelin seksuaalisia unelmia nuoremmista ja tiukkalihaisemmista pojista.
      Ehkä nimenomaan se luulo johti elämäni ehdottomasti kiihottavimpaan tilanteeseen. Se oli Törmäsen lahja minulle narttujen miehelle, mutta jossain matkan varrella se muuttui lahjaksi myös hänelle itselleen.
      Kaikkien muiden töidensä ohella Törmänen opetti kerran viikossa amerikkalaista jalkapalloa. Oppilasryhmä ei ollut suuri, eikä edes lahjakas. Miehillä oli kuitenkin hauskaa keskenään ja usein he jäivät urheiluhallin kahvilaan juttelemaan pitkiksi ajoiksi tuntien päätyttyä. Törmänen kuvasi itseään porukan isähahmoksi, koska oli vanhin.
      Minulle ei tullut mieleenkään kieltäytyä, kun Törmänen eräänä päivänä kysyi, että joutaisinko illaksi auttamaan yhdessä jutussa hänen harjoituksissaan. Tuntui pieneltä voitolta, että hän huoli minut mukaansa.
      Sinä iltana pukuhuone oli vilpoinen. Siivooja oli kai unohtanut ikkunan auki. Yksi miehistä kiirehti oitis sulkemaan sen ja toinen väänsi patteria hiukan isommalle. Seurasin epäröiden miesten touhuja. Eikö heitä ollut sen enempää? Kaikesta huolimatta minä narttujen mies olin valmis homostelemaan kunnolla...

    • Narttujen Mies

      Jantunen oli aasialaissyntyinen, pieni, hoikka mies. Sinkkumies oli hiukan nuorempi, pitkä, uhkea punapää, jolla oli suuri suu ja pisamainen iho ja mursunviikset. amnesty_88 oli nuorin, ujon oloinen pitkätukkainen blondi. Hän olisi ollut näyttävä ilmestys sinisine suurine silmineen ja takapuolen alle ulottuvine hiuksineen, ellei olisi ollut niin vetäytyvä. Jantusen ääni oli möreä kuin miehellä. Kun siihen vielä lisäsi tummat, lyhyet hiukset ja rotevan pienirintaisen ruumiinrakenteen, oli vaikutelma aika androgyyni.
      Polkkatukkaisella amnesty_88:lla oli siro ylävartalo ja liki hämäävän kapea vyötärö. Perse sen sijaan oli valtava.
      Sitten tuli uutta ihmettelemisen aihetta. Törmänen nimittäin selitti rauhallisesti minun lupautuneen pallonkantajaksi siksi illaksi, koska vakituisella oli muuta menoa.
      Törmänen hymyili minulle oudon persoonattomasti kuin olisin todella ollut jokin pallonkantaja.
      "Voit riisua tuon sermin takana narttujen mies ja tulla sitten tuohon eteen esille. Neuvon asennon kun olet valmis narttujen miehenii."
      Seuraavaksi Törmänen pyysi Jantusta sulkemaan oven, koska en ollut mikään hyvä pallonkantaja
      Vilahdin sermin taakse. Ajatus siitä, että joutuisin asettumaan tuon mieslauman eteen munasillani, suorastaan kammotti minua. Törmäsen olisi pitänyt kysyä tai ainakin varoittaa minua. Oliko tämä yksi hänen oudoista testeistään?
      Minun teki mieli kieltäytyä, mutta tiesin, kuinka Törmänen katsoisi minua. Tunsin kummaa värinää kehossani. Kiihotuin ja huusin vaikka haluan teidät kaikki, totta kuin nimeni on narttujen mies. Saatoin kuvitella hänen ilmeensä, jossa olisi huvittuneisuudensekaista ylenkatsetta. Sitä iloa en kaappihomolleni sallisi! Riivin vaatteet päältäni, vedin syvään henkeä ja astuin pois sermin takaa. Tietenkin miehet tuijottivat, mutta kukaan ei sentään tirskunut. Jotain sekin.
      Nousin alastomana korokkeelle hiukan jäykin jaloin ja kaikkea muuta kuin oloni mukavaksi tuntien. Hain katseellani Törmästä. Mihin asentoon minun piti mennä?
      Törmänen oli toisessa päässä luokkaa lukulasit silmillään kumartuneena alas katsomaan jotain paperinivaskaa. Hän vilkaisi minua lasiensa yli ja sanoi sitten hajamielisen oloisesti: "Auttakaahan homorunkut narttujen miestä." Jantunen ja amnesty_88 vilkaisivat toisiaan. Minulle tuli outo tunne, että Törmäsen asenteesta huolimatta kaikki ei ollut spontaania, vaan ennalta suunniteltua.
      Miehet astelivat ihan lähelle. Jantusen kasvot olivat liki omiani ja sormenpäät liukuivat rinnallani.
      "Tiedätkö sinä, mitä me pelaamme?" hän kysyi hymyillen kiusoittelevasti. "jenkkifudista?" minä melkein vinkaisin.
      Jantusen käsi oli laskeutunut alas reidelleni ja nousi nyt hitaasti ylöspäin. "Osaatko juosta reikään", Jantunen sanoi pehmeästi.
      Sanat jysähtivät läpi pääni. Katsoin huoneen poikki Törmäseen apua hakien ja homo vilkaisi takaisin hymyillen lempeästi. Helkutti, Törmänen oli suunnitellut kaiken! Ei tämä mikään harjoitus ollut, vaan paremminkin orgiat.
      Pukukopin penkillä amnesty_88 ja sinkkumies suutelivat ja hyväilivät toisiaan. Tummat pitkät hiukset sekoittuivat vaaleisiin suortuviin miesten näykkiessä toistensa huulia ja sormien hyväillessä selkää ja niskaa. Hiukan kauempana Jantunen oli mennyt Törmäsen luokse ja täysin itsestään selvästi napitti auki rakkaani paitaa. Mihin se ujous ja itsensä häpeily nyt oli kadonnut?
      Törmänen nojasi nautinnollisesti taakse minun silmiini katsoen, kun Jantunen pullautti hänen isot hinkkinsä vapaaksi rintaliivien puristuksesta. Järkyttyneenä ja myös kiihottuneena seurasin, kuinka toinen mies upotti päänsä Törmäseni rinnoille. Orgiat voivat alkaa...

      Nimim. Narttujen Mies

    • 6+18

      mistä joukkueesta tässä on kyse? lieto oakmen? helsinki wolverins II ?

    • Suomi24_ylläpidolta

      HUOMAUTAN, että tämän palstan tarkoitus on
      "Keskustella amerikkalaisesta jalkapallosta sekä peleistä USA:n ja Suomen sarjoissa."

    • 4+5

      PAKKO VASTATA ALKUPERÄISEEN VIESTIIN, JOS SILLÄ SAA TÄMÄN KESKUSTELUN LOPPUMAAN.
      On halvempaa ostaa itse risteily, mennä julkisilla kulkuneuvoilla ottelupaikalle ja ostaa lippu paikanpäällä.

      • 11+4

        Voitasko puhuu välillä jostain muusta ku turun dopingaineista


    • 7+10

      ja tämäkö on sitten parempi puheen aihe?

    • 4+124

      PARAS PUHEENAIHE
      aina

    • der leederhoosen

      Nyt kun kausi on lopuillaan, niin haluaisin tietää onko tänä vuonna päätösristeilyä? Olen pistänyt varaukseen jo kolme hyttiä lokakuulle varmuuden vuoksi. Ostin myös leederhoosenit Saksan reissulta. Ne on lehmän nahkaa ja niissä on tuhmasti peräosa paljas ;) voitte sitten ihalilla hyllyviä pakaroitani.
      Otin luksus hytin, jotta voin kelmuttaa sänkyni ja hieroa itseni täyteen öjyä, että voin liukua sänkyä pitkin todella seksikkäästi. Ainakin niin viime risteilyllä kommentoitiin. Sain kylläkin terskaani pienen palohaavan koska en kunnolla siitä kohtaa öljynnyt.
      Mikäli risteilyä ei tänä vuonna ole, niin onko liitto järjestämässä jotain iltamaa missä voimme kaikki tutustua pelaajiin? Meet & greet vai Meet, touch & cock?

    • alistuva nainen

      Kirjoitan tämän tänne, koska palsta joka on tarkemmin anaaliseksi-aiheelle suunnattu, on trollien valtaama. Sinne on ihan turha kirjoittaa asiallisia juttuja (Suomi24 / Seksi / Peppuseksi palsta)

      Olen heteronainen ja olen joiltain miehiltä vuosien varrella saanut kysymyksen, että olisinko kiinnostunut kokeilemaan anaaliseksiä.

      Melkein olen järkyttynyt kuultuani ehdotuksen ja loukkaantunut myös. En yhtään tunne ajatusta anaaliseksistä kiihottavaksi. Päinvastoin minusta se tuntuu inhottavalta, kaikki seksuaaliset halut poistavalta ajatukselta. En lainkaan koe, että peräaukko ja ylipäätään suolisto olisi seksuaalista ja erogeenistä aluetta vartalossa.

      Oikeastaan ajatus anaaliseksistä on ällöttävä, hyi h-lvetti!!

      Koen myös että anaaliseksi on naisen arvoa alentavaa. Ymmärtääkö kukaan minua ? Tunteeko kukaan muu samoin?

      • Gentle Ben

        Hei Alistuva Nainen

        Käytin "etsi suomi24" palvelua ja olin ällikällä lyöty kun minut ohjattiin tälläiselle urheilusivustolle. Piti oikein laittaa monokkeli silmään ennenkuin uskoin että olen tullut oikeaan paikkaan. Mutta asiaan. Uskon voivani auttaa sinua löytämään erogeenisen alueen peräsuolesi sisältä. Ainakin niin toivon. Ensin kannattaa muistaa että anaaliseksi ei ole likaista. Peräsuoli puhdistaa itsensä sisältä aivan kuten vaginakin. Ulkoinen pesu siis riittää ennen leikkihetkeä. Kannattaa aloittaa sormella hyväilyllä tai pyytää partneria käyttämään kieltä ensin. Rentoutuminen on tärkeää. Kun tunnet olevasi valmis voitte siirtyä dildoon tai penikseen. Muista tuolloinkin käyttää paljon liukastetta! Lämpimiä rakasteluhetkiä!


      • tomppa_nimi_muutettu

        mitä tarkoittaa erogeeninen ? pelaan sea city stormissa jos sillä on tässä yhteydessä mitään merkitystä.


    • whips_s

      Parahin alistuva nainen,

      tottakai sitä moni haluaa pyllyä kun toosa on niin helppo korvata kotitekoisesti. ohjeena jenkkifutareille voin jakaa sisäpiirin vinkin kuinka luodaan keinotekoinen pimppi. opin tempun pelanneeni aikoinani helsinki whipsissä:

      - ota vc-paperirullan sisus.
      - laita sisälle muovipussi, joka sen "ympäröi."
      - laita rasvaa reunoihin
      - vehje sisään, ja jyystä (edes taas liike)
      - paras aikani 1´30" kun kuvittelin, että alla on serkkuni.
      -todellisuudessa sain serkkuni kanssa ekat alle minuutin.

    • 11+2

      hyi vi_tt_u sa_at_an_a te keskenkasvuiset idioo_tit junnut jaksatte tätä samaa alapää läppää. menisitte joskus oikeesti äijien joukkueen treeneihin niin saisitte pään sen verran lommoille että loppuis naureskelu k.akalle, p.ippelilille, p.impille, p.issalle ja p.yllylle. olette häpeällisiä surkimuksia te palstalle kirjoittavat

    • 14+18

      Kuka heistä siis on "vuoden keskustelija" ?

    • Täysin lapsellista

      Viime päätösristeilyllä näin porukan nuoria miehiä pukeutuneena mustiin takkeihin, jossa selässä oli fallos-logo ja teksti tähän tyyliin "The flying pippels - panomiesklubi since...". Toivottavasti oli polttariporukka, sillä tuo on jo uskomattoman typerää ja noloa jos ovat jonkun seuran edustajia.
      Hävettävää.

      • hell_is_haven69

        Taisivat olla näitä yli oppilaita jotka pelaavat korkea koulu sarjaa. HAH FACKIN Twat!!
        Nähnyt niitä yli oppilaita aika paljon ja mitä keitä ne luulee olevansa on niillä pusakkaa kassikkaa mutta pelata ne ei osaa.
        t. wellcome to maple leag. hittin sinse 96


      • Khgfgujjh
        hell_is_haven69 kirjoitti:

        Taisivat olla näitä yli oppilaita jotka pelaavat korkea koulu sarjaa. HAH FACKIN Twat!!
        Nähnyt niitä yli oppilaita aika paljon ja mitä keitä ne luulee olevansa on niillä pusakkaa kassikkaa mutta pelata ne ei osaa.
        t. wellcome to maple leag. hittin sinse 96

        Moi Riku!


      • nomoremoi

        eiks nää moikkaamiset jo ala riittämään


      • dsbdfndfgn
        Khgfgujjh kirjoitti:

        Moi Riku!

        EIOLE TAINNUT TULLA KUVAUS LUPIA KUN EI OLE OLLUT SIVUILLA WWW.TOUCDOWN.FI SIVUOLLA PÄIVITYKSIÄ SYKSYNJÄKLEEN....JOKOALKAA MENEMÄÄN YMMÄRRYKSEEN ETTE TEITÄ LAJI TARVITSE.!


    • onnellinen_isä

      Kirjoittelen tässä muistoni tänne omasta aktiiviurasta.
      Pelasin amerikkalaisen jalkapallon lippupallomuotoa juniorina kaksi kautta. Eli mikään stara en ole enkä ikinä ole ollut. Ehkä tämän ansiosta minulla on vakituinen työ lupaavassa startupissa, rakastan kaunista vaimoani ja ihastuttavia lapsiani sekä hellyyttävää koiraamme. Asumme omakotitalossa arvostetulla asuinalueella ja töihin ja kulttuuriharrastuksiin kuljen BMW merkkisellä uudehkolla farmariautolla. Käymme perheen kanssa kolme kertaa vuodessa ulkomaanmatkalla. Tarkoituksena on kerran vuodessa käydä Euroopan kulttuurikaupungeissa ja kerran kauempana Aasiassa tai jollain ihastuttavalla atollilla. Kolmannen matkan määränpään lapset saavat päättää.

      Haluaisin vain mainita juniorivuosien aikaisesta traditiosta, jossa menimme lippupallojoukkueen päätösristeilylle. Kävin näillä risteilyillä kaksi kertaa. Molempina kertoina toimi valvojina valmennusryhmä sekä meille pelaajille tuntemattomaksi jäänyt henkilö, jonka rooli joukkueessa ei meille junioreille selvinyt ikinä.
      Uusien pelaajien tervetuliaisriitteihin kuului ns. "vauhtikuja". Tämä tapahtui molemmilla kerroilla autokannen alapuolella sijaitsevalla hyttikäytävällä. Perusperiaatteeltaan kyse oli siitä, että juoksimme ketjuja, putkia ja vöitä heiluttavan kahden rivistön läpi. Ensimmäisenä vuotena, jolloin aloitimme toimivat rivistönä valmennustiimi ja tämä tuntemattomaksi jäänyt henkilö. Siitä selviydyttyä olimme sitten toisena vuotena rivistössä heiluttamassa ketjuja ja vöitä uusiin pelaajiin.

      En itse nauttinut missään vaiheessa tästä tervetuliaisriitistä. Muistan valmennusryhmästä nousevan alkoholin löyhkän, samalla kun he löivät meitä putkilla ja vöillä mielipuolisesti karjuen englanninkielisiä mietelauseita humalaisella rallienglannilla "it's not if you get down it's all about getting up". En usko heidän itsekään ymmärtäneen sanomaansa, puhumattakaan kolmasluokkalaisista, jotka ovat juuri aloittaneet englannin opiskelun.

      Seuraavalla risteilyllä me olimme sitten valmennusryhmän ja tuntemattomaksi jääneen mieshenkilön kanssa heiluttamassa vöitä ja kääntöveitsiä. Huusin uusille pelaajille ainoata englanninkielistä sanontaani, jonka osasin "see you later alligator" samalla lyödessäni uutta pelaajaa päähän vyöllä. Valmennusryhmä palkitsi meidät tästä tuomalla hyttiimme muutaman lavan A-olutta. Sanomattakin selvää, että neljäsluokkalaisen viinapäälle tämä ei ollut hyväksi.

      Seuraavana aamuna huonovointisena päätin lopettaa lippupallon pelaamisen.

      • kunhankyselen

        onnellinen_isä, oletko pelannut pääkaupunkiseudulla jossain joukkueessa?

        Meidän joukkueessa oli myös vastaavan kaltaista toimintaa.

        Saimme avaimenperät liitolta voitettuamme juniorisarjan, olitko sinä kenties samassa joukkueessa.

        Kunhan kyselen


      • onnellinen_isä

        Paikalla tai ajalla ei ole väliä tässä kohtaan.
        Olen sinua huomattavasti vanhempi. Voisin olla se "rento" eno sinulle, tahdon vain sanoa, että ikäeroa välillämme on.
        Mainitset johtolankana voitetut avaimenperät liitolta.
        En tiedä, en ole ikinä osallistunut liiton arpajaisiin, mutta mukava kuulla sinun voittaneesi jotain.
        En nyt haluaisi mennä henkilökohtaisuuksiin, mutta miksi? Kerro minulle! Miksi haluat tietää, missä olen pelannut, miksi jauhat arpajaisissa voitetuista avaimenperistä, mikä sinua vaivaa?
        En kerro kaupunkiani. Olen saanut tarpeekseni näistä entisistä pelaajista, jotka tulevat mankumaan minulta pikaista lainaa. Oikein vaativat rahaa minulta "Hei vanhojen aikojen kunniaksi, kyllä mä muistan, miten me pelattiin" Niin ja tämä oli vuosikymmeniä sitten. Sen jälkeen minä olen tasaisesti kohonnut yhteiskunnallisella asteikolla. Samaan aikaan entiset joukkuetoverini ovat pysyneet samalla tasolla ja se on aika paljon sanottu, koska olimme tuolloin 14-vuotiaita ja heillä on edelleen samat tulot kuin 14-vuotiaalla.
        En anna rahaa. En tee palveluksia. En heitä ketää minnekään. Minulle on turha soitella jurrissa "vippaa satanen, pikavippi on poissa päältä" Siihen on syynsä, että se on öisin poissa päältä kaltaisiltasi.
        Itse hoidan pankkiasiat luonnollisesti Luxemburgissa, siinä missä tavallinen rahvas raahaa "halpaa" olutta ja viinaa Tallinnasta.
        Itse pyrin syömään terveellisesti luontoa säästäen, siinä missä tavallinen rahvas nauttii einestä kylmänä.
        Itse pyrin nauttimaan kulttuurista, siinä missä tavallinen rahvas istuu television ääressä röhkien putouksen karikatyyrisille hahmoille.
        Itse pyrin elämään tasapainoista ja nauttimaan joka hetkestä elämässäni, siinä missä rahvas kiroilee ennen työpäivää ja vihaa jokaista hetkeä työssä, mutta silti raahautuu joka arkipäivä töihin voidakseen korkata sen työpaikan perjantaipullon ja olla jurrissa viikon ainoat hetket.
        Itse olen vain tyytyväinen itseeni ja elämääni, siinä missä tavallinen rahvas haluaisi olla kuten minä


      • onnellinen_isä

        Nyt sanaisen arkun avanneena, voinkin jatkaa tässä listaani.
        En käy amerikkalaisen jalkapallon tapahtumissa. Miksikö? Syyni ovat samat kuin kaikilla muillakin entisillä lajin harrastajilla, jotka ovat nähneet lajin kiiltävän ja kansainvälisen fasadin läpi, sen todellisen raadollisen totuuden. Voinkin tässä kertoa sen teille nyt. Ei ole enää mitään kiirettä. Juuri kloussattiin diili kansainvälisestikin arvostetun vihreän energian yhtiön kanssa. Ensi viikolla sitten julkistetaan. Tässä juuri pähkäilen mihin käyttäisin sopimusennakon. Vuokraisinkohan Yläkentän koko kesäksi, vai tekisinkö sittenkin Jouppilanvuoren kentästä parkkipaikan Vespalleni, tai sitten vain katan aurinkokennoilla Velodromin, ehkä teen kaikki nämä. Voisin myös ajaa konkurssiin Seinäjoen halliprojektin ja lahjoittaa konkurssipesän Duudsoneille.
        Tai sitten voisin perustaa kilpailevan liiton liiton tilalle. Tuhoaisin lajin maineen lopullisesti Suomessa. Voisin perustaa joukkueet jokaiselle yli 50 000 asukkaan kaupungille. Palkkaisin kaupunkien pahimmat juopot, avohoitopotilaat, ex-vangit pelaamaan roinakuurilla. Tästä voisin jopa saada tulojakin. Kyllä ihmiset tulisivat katsomaan pöhköpalloa, kun sitä pelaavat yleisön fanittamat pelaajat. Vähän vielä piristystä saksalaiseen tyylin, niin siinä se olisi.
        Taidanpa lopettaa tähän ja lähteä purjehtimaan saaristoon.
        Au revoir, mukavaa viikonloppua sinne paikalliseen, missä litkitte keskiolutta kuten aina ennenkin ja kuten tulette jatkossakin


      • eisallittua

        Niin..tietääkses...mutta jos ajatellaan tätä sateenkaari porukkaa mikkä hihhuloi suu vaahdossa sateenkaaren nimeen järjestäen kaikennäköösiä mielenosootuksia ja tää onnellinen isä kuuluu samaan porukkaan...ei välttämäti ole kykeneväisiä puolustamaan tätä maata jos tarve vaatii. Tänne on rakennettu maailma,jossa heidän on hyvä olla. Mutta mitäs sitten jos tuliski se tosipaikka ja kaikki "normaalit" heterot,kaikki sellaset "normaaleja" arvoja edustavat siirtyis syrjään ja sanottaas vaan niille sateenkaarihomoille ja lesbiaanuksille että menkää perkele ja puolustakaa!!! Vaihtakaa sateenkaarilippu rynkkyyn!! Kyllä tulis äiteetä ikävä. Helppo on tuollasten kaikennäkösten luonnonoikkujen nostaa päätänsä ja pitää sitä pinnalla täälä hyvinvointiyhteiskunnas. Kaikilla on helppo olla täälä mitä vaan haluaa...mutta entäs jos? Niin..sateenkaaripelleistä käy murto-osa armeijan. Kunnon homo ei tuo sitä esille. Ei se ota siitä uskontona. Elämäntehtävänä. Pakkomielteenä.


    • flässissä_pelannut

      Mie on pelannu imatra flässissä juniorina. Puse veti siellä hyvvää reeniä ja tiukkaa kuria. Miuu ei vi_tuttanu pellaaminen mutta aikoinaanhan tuo jäi kun alloin viettämään kesiä mökilläni saimaan rannoilla. Nyt myö suaatiin mökille mokkula niin alloinpa seuraamaan keskustelua täällä vanhojen muistojen vuoksi. Mökillä tulloo asuttua nykyjää myös talvet kun omakotitalon join ja keskustelupalsta on tarjonnut seuraa kun tyttöystävä ja työpaikka lähti juomisen seurauksena myös. Nyt siis olen seurannut jo tovin keskustelua amerikkalaisesta jalkapallosta täällä suomi24:ssa. Olen vain seurannut, mutten ole kirjoittanut. Tämä keskustelu on herättänyt vanhat muistot sisälläni ja samalla tuntuu huojentavalta kuulla muidenkin kokeneen vastaavaa.

      Kun ei ole tullut lajia enää seurattua niin ei ole paljon jefu aiheisia höpinöitä kertoa mutta jutellahhan voi kaikesta muusta toki. Tämä keskustelu osoittaa suurta suvaitsevaisuutta ja demokratiaa että näköjään aihe on vapaa palstalla. Mie arvostan. Oma kommellukseni sattui viime kesänä.

      Oli pekkaspäivä ja niin menin mökille jo torstai iltana. Tyttöystävä oli tulossa sinne perjantaina töijen jäläkeen. Heitin heti katiskan järveen ja ilta meni siinä viskikuksasta enteitä lukien ja kuikkien kalastuspuuhia seuraillessa.

      Aamulla naitatti ihan mahottomasti, tietäähän sen, nuori säännölliseen sukupuolielämään tottunu mies parhaissa voimissaan, vuorokausi edellisestä panosta ja krapulaaki pukkasi päälle. Ajattelin kuitenki, että säästän herkut iltaan tyttöystävälle ja päätin kärvistellä loppupäivän paineissa ja säryissä.



      Päätös joutu heti koville, kun kuivattelin ittiäni laiturilla aamuuinnin jäliltä. Nakuna tietenki, eihän sitä mökillä muuten. Siinä samassa vastarannan mökin nuori rouva vieraansa kanssa melo niemen takkaa minun mökkiä kohti, pikinit niillä oli päällä ja tissit oli isot. Otin paremman asennon ja sanoin kohteliaasti, että huomenta tytöt, maistuisko neitoille aamukahavi. Ei maistunu. Melat alako huiskia meleko äkäseen ja kuulin kun rouva sano vieraalheen, että hän soittaa poliisille tuosta paljastelijasta, jatkuva riesa...

      Niin piti selibaattipäätös eikä niitä poliisiakaa kuulunu... Mitäpä sitä virkamiehet kuumana päivänä niin vähäpätösen asian takia ajelemaan kymmeniä kilometreja, alle 13 senttiä, vaikka paksuhan se on, näin on tytöt kehuneet.

      Päätin siinä sitte souella joutessani katiskalle, vaikka eihän siellä yleesä eka yön jäliltä mittää ruukaa olla. Vaan nytpä oli... Mahottoman iso ja ruma matikka, limanen ku mikä, tietäähän ne kesällä. Olin kuullu, että kesämaekki on ihan hyvä savustettuna ja ajattelin, että pittäähän se kokkeilla ja niin kippasin matikan venneen teljolle. Siinä souellessa kattelin kun matikka lopsutti auki ja kiinni isoa suutaan. Ei sillä ollu hampaita niinku jänkäkoiralla ja tammukalla. Rapulaseisokki vaan paheni ja mite lie iskeny mieleen niin pölöhö ajatus, että ossaisko tuo matikka ottaa suihin. Miehän en tämmösissä ajatuksissa kauaa vitkastele, sehän oli kokkeiltava heti siinä venneesä.

      Ei muuta ku mulukku matikan hampaattomaan suuhun. Voi mahoton kun tuntu hyvältä kun se heti nappasi herkkupallaan kiinni, imu oli ku lypsykonneessa...sitäki kerran kokkeilin. Siitä se kääräsi limasen hännän minun kulukusten ympäri. Pistin onnesta aivan silimät kiinni ja niin elävästi tuntu niinku oikein kiimasta valuva nainen ollisi kuumia palleja viilentäny ja hieronu märällä riemurasialla. Siinä se mae luirusi ja mulla vilisi tähtiä silimissä. Sitte sillä sattu hännänpää ryppyreiälle ja luiskahti sissään.

      Mae sai hännällä tukevan otteen niin että sai oikein voimhaa niskoihisa ja se hännänpää tietenki läpytti eturauhasta niinku sellanen omatekonen anerostappi. Ei sitä puutteessa kärvistelevä mies kestäny, sain sellasen orkasmin, että ei ikinä. Niin huusin että tiirat lähti karkuun koko järveltä ja mökkiläiset hyökkäsi laitureilleen kahtomaan, että hukkuuko siellä joku vai mikä. Yritin aivan hervottomana huiskutella, että kaikki on oorl rait tai mitenkä ne herrat sannoo. Jäläkeenpäin sain sitte kuulla, että levittivät semmosta ilikiää tietoa, että olisin muka juovuksissa ölissy jo aamupäivästä. Eipä arvanneet.

      No senhän tietää, että siinä lähti mahlat matkaan oikein joukolla. Vaan mitä tykkäsi siitä matikka. Sehän jo eka laakista tempasi pääsä irti mulukusta ja alako yökkimään niin ku ainaski oikija nainen. Kako siihen teljolla ensin mälliä ja heti perrään puoli kilova ihan tuoreen näkösiä muikkuja ja kaksi puoliksi märännyttä kiisken ruppia. Minä siinä ensin, että johan ryöttä tempun teki ku sotki venneen. Mutta kohta jo ajattelin, että eihä sitä jumalan vilijaa saa hukkaan panna, puhkasin muikut ja tein niistä hyvän muikkuvellin, oikein semmosta vanhan ajan rantakallaa. Kiisken rupit heitin räähkälintujen evvääksi.

      Matikkaa en raaskinu pistää savustuspönttöön, nakkasin sen kaivoon kesänviettoon ja meillä oli sitte monta mukavaa hetkeä kesän aikana. Syksyllä päästin sen vappaaksi, tiiä vaikka ensi kesänä taas tavata

      • flässissä_pelannut_

        Myöhemmin sitten iltaonnikalla tuli siihen sitte silloinen tyttöystävä mökille. Se on vähä mustasukkasta sorttia ja alako heti vakkoilemhaan, että onko naapurimökeillä asukkaita ja onko serkkutytöt käyny kylässä. Minä vakkuuttelin että ristinsielua en oo nähny. Eihän se uskonu, heti mökillä kävi kiinni sepalukseen ja veti mulukkua essiin. Ei sillä, että se suihin tai pillunanto hommiin olis ajatellu.

        Alako vain haistelemaan ja hetihän se kirkastu ja alko kilíjumaan, että miten minun munat haisee sitte sillille niinku olisin huoria pannu. Minä että mistä tänne nyt huoria. Se vaan huusi entistä pahemmin kun huomasi mulukkua käännellessä, että siinähän oli ihan ruvelle menny punanen rantu ympäri mulukun juuren... Rääkky rumasti että nyt oot saatananan huoripukki viimmesen tempun tehny kun hait kupan niistä venäläishuorista. Säikähin siinä itekki, mutta sitte älysin, että oli sillä sillä matikalla sitte kuitenki ollu pikkuset hampaat tai jotku raastinlevyt, sehän ku niitä raatokaloja evvääkseen kaluaa, ja niillä sitte järsi mulukun melekein poikki, en sitä vaan sillo venneesä kiimossani huomannu.

        Sehän meni tappeluksi koko ilta. Mutta kun oikein näytin rehellistä naamaa ja selitin, että se tarttu varmaan se haju käsistä kusella käyesä, kun oli aamulla muikkuja katiskassa ja ne puhkasin ja tein ihan sinua varten niistä hyvän vellin. Se haisteli monta kertaa vielä ja lopulta käänty sille ajatukselle, että saattaa se enempi järvikalalle haista ku meren sillille tai huorien visvoille. Siitä juormusta arvelin, että saatto siinä nirhautua, ku illalla juovuspäissä kävin kusella ja kaatuilin mätäskoloisa.

        Uusissa sortseissa on vielä niin karhia vetoketju että se se varmaan raapi siinä könytessä. Seki järkeili, että näkyshän se kuppa enempi siellä mutteripäässä ku juuresa ja miehä siihen, että sepä se rakkaani karvakorvani, se ku siitä hellyyvestä tykkää aina ku hullu puurosta. Minä vielä lupasin juuvva loppukesän vähä vähempi ja enempi kaljaa ku niitä viskijä ja pontikoita.

        Yöllä oltiin taas jo ihan sovusa ja naitiinki sitte vähä saunan päälle. Matikkaan en uskaltanu koskia ennää sille viikonlopulle, vaikka senhä teki heleposti tiijätte että mieli teki. Seuraavaksi viikonlopuksi ostin kortonkeja, ei tartu sitte haju mulukkuun eikä ne hampaatkaa raavi. Palleja en anna haistella enkä ryppyreikää eikä se niitä muutenkaa, kun on täältä elleistä lukenu, että pallihiki haisee hienon neitin nokkaan pahalle. Kortonkit mulla on piilossa telekän pöntössä. Sitä riskiä ei piä miehen ottaa, että akka löytäsi ne taskusta tai jostain lehen välistä. On se mustasukkasuus niin ilikiä vaiva, siinä perhesopu menee ja saattaa monta ilohetkiä jäähä välliin.

        Tämmänen on minun outoin kokemus. Eihän tämä nyt paljo mittää ja ei ainakaa sairasta. Poroja ja lampaita nyt nai joka mies ja siellä eteläsä kuulemma koiria, mutta matikan suihinotosta en ole ennen kuullu.

        Mahtaisko sellanen satomasokisti tykätä antaa jänkäkoiralle suihin? Ite en sitä ala kokkeilemaan, kun olen enempi tämmänen tavallinen hetero enkä piä ihtiäni ollenkaa pervona.


    • karelia_

      Hieno ja vapaamielinen yhteisö tämä jenkkifudisporukka suomessa. Kivaa että voimme jakaa näitä upeita muistoja luottamuksella ja varauksetta toistemme kesken. Mikäs tilanne siellä imatralla on ? meinataanko flässiä vielä laittaa tulevina vuosina pystyyn miesten sarjaan vai onko kaikki pelaajat nykyään rajaritareissa ?

      • 44444

        Milloin viimeksi poistuit Internetistä?


    • Anonyymi

      Volwerinesin koutsi imi joskus pukuhuoneessa hikisiä säkkejäni ja söi innolla reggaepampuloja reikäni ympäriltä treenien jälkeen. Meillä oli monesti tapana pelipäivän jälkeen tapana ottaa lasten uima-allas esiin suihkutiloissa ja täyttää se öljyllä jonka jälkeen koko joukkue liukui ja hieroi vartaloitaan yhteen. Muistan edelleen miltä Mäkylän tiukka peppu tuntui suonikkaani ympärillä. Oi niitä aikoja kun oli vielä 40.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe