Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pelaajat pilvessä?

nytkylläkäryää

Aloitetaan nyt tästä oma ketju kun asia jo nostettiin pöydälle tuossa toisessa ketjussa.

Huhut kertovat, että jenkkifutispiireissä pelaajat olisivat pilvessä suuren osan off-season kaudesta. Pössyttelyn ovat kuulemma tuoneet maahan importti-jenkit ja tietenkin rapakon takana opiskelleet suomalaiset. Joku jopa puhui "epidemiasta".

Onko tosiaan totta, että tällaista "douppaamista" tapahtuu lajin piirissä? En toivoisi suomen jenkkifudikselle samanlaista kohtaloa kuin hiihtomme koki 2001 Lahden doupingskandaalin jälkeen. Maajoukkuepeleissä tuo kai selviää kun ilmeisesti aineet eivät jähde järjestelmästä yhtä nopeasti kuin perus HGH.

26

1042

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ywry

      Älyttömään viestiisi liittyen tiedoksi että pilvihommia ei adt testaa off-seasonilla, lajista riippumatta.

    • 19+20

      ADT testaa myös OFF seasonilla.

      • eqthrqer

        Kilpailun aikana kielletyt aineet ja menetelmät

        Kohdissa S0.—S5. ja M1.—M3. määriteltyjen aineiden ja menetelmien lisäksi seuraavat ovat kiellettyjä kilpailujen aikana:
        S6. Piristeet

        Piristeet (esimerkiksi amfetamiini, ekstaasi, metyylifenidaatti, pseudoefedriini ja efedriini) lisäävät vireystilaa ja vähentävät väsymyksen tunnetta keskushermoston kautta. Vapina, sydämen tykytykset ja verenpaineen nousu ovat yleisimpiä piristeiden haittavaikutuksia. Herkille yksilöille tai suurina annoksina piristeet voivat aiheuttaa sekavuus- ja vainoharhatiloja, lämpöhalvauksen sekä vakavia sydämen rytmihäiriöitä. Dopingnäytteen pseudoefedriinipitoisuudelle on asetettu rajapitoisuus, jonka alittavia pitoisuuksia ei tulkita dopingiksi. Rajapitoisuus on asetettu siten, etteivät tavanomaiset hoidolliset pseudoefedriiniannokset johda rajapitoisuuden ylitykseen, mikäli lääkkeen viimeisestä käyttökerrasta on kulunut 24 tuntia.
        S7. Huumaavat kipulääkkeet

        Huumaavat kipulääkkeet on yleisnimitys voimakkaille, morfiinin kaltaisille lääkkeille. Kipua poistava vaikutus välittyy keskushermostossa. Huumaavat kipulääkkeet parantavat urheilusuorituksia, joihin liittyy voimakas hetkellinen kipu. Niitä voidaan käyttää dopingaineina myös tarkkuutta vaativissa lajeissa rauhoittavien vaikutustensa vuoksi. Huumaavat kipulääkkeet heikentävät urheilusuorituksia kestävyyslajeissa, joissa vaaditaan hyvää hapensaantia, sillä ne lamaannuttavat hengityskeskusta. Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat pahoinvointi ja ummetus. Suurina annoksina huumaavat kipulääkkeet aiheuttavat mielihyvän tunnetta, ja siksi niitä voidaan käyttää huumausaineina. Ne aiheuttavat riippuvuutta.
        S8. Kannabinoidit

        Kannabinoidit ovat joko kasviperäisen kannabiksen (marijuana ja hasis) vaikuttavia aineita (esimerkiksi tetrahydrokannabinoli) tai niiden synteettisiä johdoksia. Osa uusimmista, väärinkäyttöön suunnatuista synteettisistä kannabinoideista (esimerkiksi JHW-018 eli Jehova, JHW-081, HU-210) poikkeaa rakenteeltaan perinteisistä kannabinoideista, mutta nekin vaikuttavat samalla tavalla kuin perinteiset kannabinoidit. Kannabinoidit heikentävät ajan, paikan, nopeuden ja etäisyyden arviointia. Tämä yhdistettynä keskushermostolaman aiheuttamaan koordinaatiokyvyn, reaktiokyvyn ja muistin huononemiseen johtaa yleensä heikentyneeseen urheilusuoritukseen. Osasyy kannabinoidien kieltoon on, että niiden katsotaan olevan urheilun hengen vastaisia.
        S9. Glukokortikosteroidit

        Suurina annoksina käytettyinä glukokortikosteroidit saattavat lisätä elimistön rasituskestävyyttä. Selvää näyttöä glukokortikosteroidien urheilusuorituksia parantavasta vaikutuksesta ei kuitenkaan ole. Kaikki glukokortikosteroidit ovat kiellettyjä suun kautta tai peräsuoleen, suonensisäisesti tai lihaksensisäisesti annosteltuina. Niiden käyttö edellyttää voimassaolevaa erivapautta (Application Form, TUE).

        Glukokortikosteroidit ovat sallittuja ilman erivapautta silloin, kun niitä käytetään keuhkoinhalaatioina, ihon alaisesti ja sisäisesti, nivelensisäisesti, nivelten ja jänteiden ympärille, paikallisesti voiteina, tippoina tai suihkeina silmien, korvien, poskionteloiden, suun limakalvojen, nenän, peräaukon ympäristön sekä ihon sairauksien hoitoon.


    • 8+5

      Nuo siis vain kilpailuissa, eli offilla saa vetää.

    • 16+2

      Tuskinpa pilveä poltetaan jefun piirissä sen enempää kuin saman ikäryhmän sisällä muutenkaan. Siis n. kolmannes pelaajista käyttää tai on ainakin satunnaisesti käyttänyt kannabista. Näin siis Helsingissä. Jenkit tietysti ovat asia erikseen.

    • dullakusipäät

      Onneks ei kukaan ole niin idiootti että vetäis mitään keuhkoihinsa (hapen sijaan)

      Säälittävä keskustelu kaikin puolin. Ihan sama milloin testataan niin silti edes ajatuksen ilmaan heittäminen on idiotismin merkki. Pa5kahousut!

    • ei tuu snäppiä

      joissakin joukkuiessa on nolla toleranssi huumeisiin

      • Bob Marley

        Tarkoittaa mitä? Jos jäät testissä kiinni, niin et saa pelata niin kauan kuin kilpailukieltoa tulee? Ei kai kukaan nyt niin tyhmä ole, että levittelisi kaikille (esim. valmentajille) sitä jos ja kun haluaa silloin tällöin rentoutua laittomien päihteiden parissa. Toisissa joukkueissa kun on jopa poliiseja pelaajistossa.


      • 12+13

        Kaikissa joukkueissa pitäisi olla nolla-toleranssi huumeille.


    • ROBOCOP69ers

      Olisi mielenkiintoista kuulla miten monessa joukkueessa pelaa poliiseja.
      Taidat Bob Marley vähän juksata.
      Hyi, häpeä

      • hevosentoimistot

        Wolverinesissa ja Crocodilesissa ainakin pelaa poliisin töitä ammatikseen tekevät pelaajat


      • ladsfhfrd
        hevosentoimistot kirjoitti:

        Wolverinesissa ja Crocodilesissa ainakin pelaa poliisin töitä ammatikseen tekevät pelaajat

        Myös Porvoossa on useampi. Ja kai niitä muuallakin on. Laji houkuttelee tietyntyyppisiä ihmisiä. Siis huumehörhöjä ja väkivaltaisia mulkkuja (=poliisit ja portsarit).


    • D-BOuntyhunter

      Molemmat joukkueet suomalaisen jenkkifudiksen rosvojoukkueita, poislukien Lappeenranta.
      Näihin joukkueihin turha tulla ilman rikosrekisteriä.
      Tai ainakin jos katsoo aloittavia pelaajia ja miten monelta löytyy merkintöjä ni huh huh.
      En ole itse kuullut että poliisit pelaisivat joukkueessa korkeintaan tutkivat joukkuetta.
      Haluaisin vielä lopuksi kysyä: Mistä tulevat Wolverinesin rahat?

    • 4+9

      Lappeenrantassa ei ollut muut tehnyt rikoksia vain jenkki imporit ja käräoikeudessahan syytteet kaatuiuvat. Eli pois Lappeenranta tuolta listalta.

      • nmkdflkbndf

        Ei tainnut raiskaussyytteet kaatua. Sotket nyt Suomen rangaistuskäytännön eli tuomioiden olemattomuuden vapauttavaan päätökseen. Ero näillä on kuitenkin päivänselvä. Toisessa tapauksessa sanotaan "syyllinen - olette vapaa poistumaan" ja toisessa tapauksessa sanotaan "syytön - saatte mennä".


      • VeroVirastonVirka
        nmkdflkbndf kirjoitti:

        Ei tainnut raiskaussyytteet kaatua. Sotket nyt Suomen rangaistuskäytännön eli tuomioiden olemattomuuden vapauttavaan päätökseen. Ero näillä on kuitenkin päivänselvä. Toisessa tapauksessa sanotaan "syyllinen - olette vapaa poistumaan" ja toisessa tapauksessa sanotaan "syytön - saatte mennä".

        no mikä noiden ERO SITTEN ON HERRA NIIN HELEVETIN FIKSU.
        oot näköjään lukenut valittujen palojen kotikonstit käräoikeuteen opusta.
        Anna tulla sitä faktaa


      • tsootsootsoo
        VeroVirastonVirka kirjoitti:

        no mikä noiden ERO SITTEN ON HERRA NIIN HELEVETIN FIKSU.
        oot näköjään lukenut valittujen palojen kotikonstit käräoikeuteen opusta.
        Anna tulla sitä faktaa

        Ootko pilvessä? Kello ei ole edes vielä 16:20.


      • 5+5
        tsootsootsoo kirjoitti:

        Ootko pilvessä? Kello ei ole edes vielä 16:20.

        taidat olla aikamoinen pilvenpolttaja kun on termistökin hallussa!!
        montako sätkää menee päivässä?
        pitääkö tehdä paljon rikoksia että saa rahaa huumeisiin?
        häpäiset lajimme maineen propagoimalla huumeista täällä
        nyt riitti meni ilmoitus asiattomasta viestistä


    • 5+55

      kyllä ne kaikki tuomion saivat…ehdollista tietenkin..mutta syyllisiä olivat käräoikeuden mukaan..kansan mukaan lappeenrannassa ajojahdin uhreja...

    • 8+5
    • 12+22

      miksi ne lappeenrannan pelaajat ois muka raiskannu? eikö musta jenkki saa suomessa muutenkin. kuulemani mukaan jenkkejä tuodaan tänne jopa sillä houkutellen. rasismia epäilen.

      • 5+6

        Niin varmaan houkutellaan SUomeen lupauksella ett täällä saa raiskata, mitä jos nyt sulkisit tietsikan ja tekisit opettajan antamat läksyt ja odottelisit murrosiän alkamista


    • Tissi

      12 224.10.2013 10:170 SULJE
      miksi ne lappeenrannan pelaajat ois muka raiskannu? eikö musta jenkki saa suomessa muutenkin. kuulemani mukaan jenkkejä tuodaan tänne jopa sillä houkutellen. rasismia epäilen.
      VASTAA
      Ilmoita asiaton viesti


      ----luulen että saamisella tarkoitetaan jotain aivan muuta ;)

    • antihuumepoliisi

      kyllä täällä tiedettiin jo etukäteen mitä tuleman piti

    • OrhosenKille

      Nyt kun kausi on jo puolivälissä niin montako huumesätkää on palanut vaahteraliigassa?
      Off seasonilla poltettu tavara näkyy vielä hiusnäytteissä, onnea testeihin sinulle vaahteraliigataustan omaava pelaaja joka poltit viime viikonloppuna huumetta henkeen. Toimistolle on laitettu tietoa tavoistasi ja on ajan kysymys milloin oven takana on ADT ja LIITON nahkatakkimiehet
      RIkosRekisteri ja rautoihin niin vaihtuu unelmat NFLstä kaltereihin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe