pedofilia jne

Pölhö-Kustaa

Miehen pedofilia on aivan normaalia: onhan kypsynyt kaunis 14-vuotias typykkä houkuttelevan oloinen. Onhan esim. Intiassa pedofiliaa, vaikka en ole koskaan huomannut, että intialaiset miehet olisivat seksuaalisesti sairaita. Vain lainsäädäntö on siellä takapajuista.

Mutta insesti ja sukurutsa ovat samanlaisia sairauksia kuin homous. Sellaisissa suhteissa ei synny geneettistä muuntelua, mikä on evoluution kannalta tärkeää.

14

295

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 14-vuotias on vielä lapsi, mutta pedofiilille liian vanha. Sääli, ettei myöskään julkisessa keskustelussa osata tehdä eroa pedofilian ja lapseen (alaikäiseen) kohdistuvaan seksuaaliseen tekoon.

   • 20+17

    Johtunee siitä, että lainsäädäntö ei tee eroa lapsen ja kehittyneemmän välillä. On vain ikään perustuva määritelmä, 16 v. Koska oikeudessa käsitellään suljetuin ovin kaikki alle 16 vuotiaaseen kohdistuneet teot, ei voida edes tietää, onko kyse pedofiliasta vai alaikäiseen sekaantumisesta.


  • http://fi.wikipedia.org/wiki/Suojaikäraja#Ik.C3.A4rajat_Euroopassa

   "13 vuotta: Espanja.
   14 vuotta: Albania, Bulgaria, Italia, Itävalta, Kroatia, Liechtenstein, Montenegro, Saksa, Serbia, Unkari, Viro.
   15 vuotta: Färsaaret, Islanti, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Slovakia, Slovenia, Tanska.
   16 vuotta: Latvia, Norja, Suomi, Sveitsi."

  • apis1

   "Pölhö-Kustaa", lähisukulaisten välinen seksi on luonnossa aivan tavallista. Homoudesta tiedetään, että se on synnynnäistä, joko geneettistä tai alun perin äidin hormonaalisen tilan aiheuttamaa, tai molempia. Joka tapuksessa se on luonnossa erittäin yleistä.

   Jos se on geneettistä, sen esiintymishyötyä ei toistaiseksi ole pystytty selvittämään, mutta kyse voi myös olla sattuman aiheuttamasta uudesta mutaatiosta. Sairaudesta ei kuitenkaan pidä puhua, sillä homo on yhtä terve kuin muutkin.

   • munatveks

    Nuo sairaat pedofiilit viis kastroida


   • munatveks

    Nuo sairaat pedofiilit vois kastroida


   • Julkihetero

    Homoudesta oli alle vuosi sitten laaja yliopistotason tutkimus, tehty identtisillä kaksosilla. Tulos oli, ettei homous ole geneettistä vaan opeteltua. Tämä oli meidän rikolliseliittimme levittämän propagandan vastaista, joten uutisointi ei saanut laajaa huomiota. Totta se silti on! Eihän rikollisuuskaan ole kuin opeteltua.


   • apis1
    Julkihetero kirjoitti:

    Homoudesta oli alle vuosi sitten laaja yliopistotason tutkimus, tehty identtisillä kaksosilla. Tulos oli, ettei homous ole geneettistä vaan opeteltua. Tämä oli meidän rikolliseliittimme levittämän propagandan vastaista, joten uutisointi ei saanut laajaa huomiota. Totta se silti on! Eihän rikollisuuskaan ole kuin opeteltua.

    Ei kuulosta uskottavalta. Aikaisemmin tehdyt havainnot nimittäin kertovat, että identtisten kaksosten seksuaalinen suuntaus on miltei aina identtinen, poikkeuksia on todella vähän.

    Jos suuntauksen syy on geneettinen, mahdollinen uusi mutaatio kehityksen aikana voi olla syy eroavuuteen. Näinhän saattaa jopa syntyä henkilö, jonka toinen silmä on sininen, toinen ruskea.

    On myös huomattava, että epigeneettiset tekijät, eli geenien metyloituminen, ei ole identtisillä kaksosilla edes syntyessä samanlaiset, toiselta on estynyt yksi toiselta toinen geeni. Identiset kaksoset ovat vain MELKEIN samanlaiset.

    Identtisten kaksosten olot ovat myös olleet kohdussa hiukan erilaiset.

    Tiedetään myös, että myöhemmin syntyneissä lapsissa on hiukan enemmän homoja kuin sisarussarjan vanhimmissa. Syy saattaa olla äidin runsastunut testosteronin määrä.

    Myös sattuma vaikuttaa sikiönkehityksessä, joten syntyvät identtiset kaksoset ovat sikälikin erilaiset.

    Ajatus, että olisi todistettu homoseksuaalisuuden johtuvan opetellusta käyttäytymisestä, olisi tieteellinen sensaatio. Toistaiseksi oletan, että "yliopistotasoinen tutkimus" on psykologisesti suuntautuvien tekemä. Hehän ajattelevat kuin geenejä ei olisi olemassakaan.


  • Manta-mummo

   Ensinnäkin...

   Pedofiili ei koe seksuaalista mielenkiintoa muodokkaita naisia kohtaan, olivat he nuoria tai vanhoja.
   Pedofiilia kiihottaa nimenomaan lapsen vartalo.

   On olemassa erilaisia fetissejä joihin voi kuulua erilaiset mieltymykset kuin esimerkiksi seksikumppanin kokemattomuus ja nuoruus. Niille kaikille on oma nimensäkin varmaan. En nyt vain jaksa muistaa miksikä kutsutaanm seksuaalista mieltymystä nuoriin henkilöihin.

   Toisekseen insesti ja sukurutsa ovat sama asia.

   • asdfdf

    Pedofiili jahtaa esimurrosikäisiä.
    Efebofiili (myös muodossa hebefiili) jahtaa murrosikäisiä ja kehittyneempiä nuorukaisia.


   • Pedofilia ei sano mitään seksuaalisesta kiinnostumisesta aikuisiin. Pedofiili on seksuaalisesti kiinnostunut esimurrosikäisistä lapsista. Se mistä muusta hän on kiinnostunut ja miten ei ole määritelmän kannalta oleellista.


  • Näkisin näin:

   Itseasiassa pedofilia ei ole ensisijaisesti seksuaalinen suuntaus. Pedofiililla on kieroutunut mielenkiinto lapsiin mutta ilman mitään myötätuntoa, elikkä psykopaattisesti. He siis näkevät lapset täysin käyttötavaran arvoisina ja saattavat haluta tehdä heille pahaa. Vasta jos pedofiilillä on tämän lisäksi seksuaalinen kieroutuma, tuo kokeilunhalu voi johtaa raiskaukseen tai lapsipornon kuluttamiseen.

   Tunsin lapsena vanhan pedofiilin mutten joutunut uhriksi, hieman oudon ja härskin käytöksen kohteeksi kylläkin. Hän oli selvästi kiinnostunut minusta, mutta ei kaveristani joka oli eri näköinen ja vieraampi. Tuo kaveri joutui onnettomuuteen jota luulin vakavaksi ja juoksin hädästä huutaen hakemaan pedofiilimiestä apuun. Hän oli oudon välinpitämätön eikä selvästi halunnut tulla vaikka kerroin mistä oli kyse. Hän sitten tuli jollain motiivillaan ja selvisi ettei kaverille ollutkaan käynyt mitään, hän vain oli mennyt tolaltaan tilanteesta ja parkunut äänekkäästi. Mikään lapsen hätä ei liikuta psykopatian hengessä elävää ihmistä, he ovat täydellisen itsekkäitä.

   Joku kieroutunut ihminen voi kyllä tuntea ristiriitaa siitä millaiseksi on tullut ja voi hautoa itsemurhaa. Itsemurha kuitenkin on niin iso haaste että voi olla tarpeen tehdä joku peruuttamaton teko kannustimeksi, ettei enää sitten voisi perua itsemurhaa vaan on pakotettu siihen. Lapsen raiskaaminen voi olla tällainen teko, ja jos siitä on fantasioinut niin voi olla halukas kokeilemaan sitä vihdoinkin kerran elämässään ja sinetöimään itsemurhasuunnitelmansa.

   Keskustelun on hyvä olla vapaata ja kieroutuneen ihmisen on saatava tuntea itsensä tervetulleeksi hakemaan apua. Toisaalta on oltava riittävä rangaistuksen uhka pedofiilisen rikoksen tekijää vastaan. Miten tässä sitten tasapainoilla? Miten saada apua haluava, jo rikoksen tehnyt pedofiili avun luokse ettei ehkä tekisi enempää rikoksia?

  • Täysin luonnollista

   > Efebofiili (myös muodossa hebefiili) jahtaa murrosikäisiä ja kehittyneempiä <

   Perustele miten lisääntymiskykyisestä yksilöstä kiihottuminen olisi jotenkin poikkeavaa käytöstä tai jopa mielisairaus?

   Koitatko väittää että kun luonnossa susilaumassa narttu tulee kiimaan ensimmäistä kertaa, (jopa jo puolen vuoden ikäisenä) ja lauman johtava uros, joka on vuosia vanhempi, astuu nartun, uros olisi "mielisairas efebofiili" ?!?

   Se että ihmiset keksivät luonnon vastaisia lakeja, ei tee siitä luonnotonta tai poikkeavaa käytöstä. Jossain maissa on piereskelykin kielletty lailla, mutta siitä huolimatta ihmiset piereskelevät, koska se on täysin luonnollista.

   • jaahasfsfd

    "Perustele miten lisääntymiskykyisestä yksilöstä kiihottuminen olisi jotenkin poikkeavaa käytöstä tai jopa mielisairaus?"

    Ei siinä luonnollisesti mitään poikkeavaa olekkaan. Efebofilia tarkoittaa sitä, että kiinnostus murrosikäisiin on ensisijaista ja ylittää kiinnostuksen itsensä ikäisiin (aikuisiin) naisiin/miehiin. Tämä ilmiö on yleisestä normista poikkeava yhteiskunnassamme. Onhan raiskauskin luonnollinen ilmiö, jolle on esitetty evolutiivisia selityksiä, mutta se on kuitenkin yleisesti länsimaisessa yhteiskunnassa yleisen moraalin ja lain vastaista.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   67
   2053
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   80
   1415
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   87
   1378
  4. 51
   1253
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   160
   1032
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   1019
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   940
  8. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   908
  9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   41
   901
  10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   893
  Aihe