Evoluutio on totta, jumalat eivät.

ateisti2

Jumalia ei ole olemassa, olemme vain evoluution kehittämiä henkiinjäämiskoneita.
Olemme myös geenien kuljetuskoneita, geeni pyrkii monistamaan itseään eteenpäin.

Mitään korkeampaa tarkoitusta ei elämällä ole.
Kaikki on vain luonnonlakien mukaan etenemistä ja sattumaa.

Kun suku jatkuu ei yksilöä enää tarvita ja yksilö kuolee pois, siitä johtuu ihmisen kuolema. Ihminen elää vain niin vanhaksi kuin siitä on hyötyä evoluutiolle. Vahvat tuhoaa heikot. Luonnonvalinta tavoittelee vain hyötyä ja siten monet yksilöt joutuvat kärsimään ennen kuin kuolevat pois surkeiden geeniensä kanssa.

Tämä on maailma vailla mitään tarkoitusta, pelkkää julmuutta ja pahuutta, elämme kosmologisessa helvetissä.

Aineen hiukkaset, atomit pelaavat ikuista biljardiaan maailmankaikkeudessa, vailla mitään päämäärää.

Pantteri joka saalistaa jotain gasellia kehittyy paremmaksi saalistajaksi ja gaselli vastaavasti nopeammaksi pakenijaksi. Kelvoton pantteri ei saa ravintoa ja kuolee pois ja kelvoton gaselli joutuu pantterin ruuaksi.

15

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äsken lukemasi teksti on harhaa.

      1. Se on kopio vuodelta 2004. Ei siis edes evoluution tulos, vaan pelkkä kopio.

      2. Teksti, jonka luit, on tietokoneen elektronisen ilmiön tulosta. Todellisuudessa katsot pelkkää näyttöä, johon bitit tulevat näytönohjaimesta, ja edelleen käyttöjärjestelmäsi fonttiarkistosta.

    • Kenties ateisti?

      Kyllähän jumala on olemassa, eikai siiä muuten puhuttaisi. Jossei muuten, niin käsitteenä.

      Ihmisen aivoissa on tunnistettu ihan oma aluekkin uskonnolle. Ja ateistikin uskoo johonkin, ainakin siihen, ettei jumala ole olemassa.

      • joonas m

        Jumaltkin ovat totta - todistettavasti vain planeettamme asukkaiden mielikuvissa. Kukapa tietää etteikö kehittyneillä "eläimilläkin" voisi olla jumalia. Lainausmerkeisä siksi, että ihminenkin on omaa sukua eläin.


    • uskoo ken haluaa

      Miten tämä ateistis-uskonnollinen pläjäys liittyy yleiseen tieteeseen?

    • kiuj
    • sarana55

      mikä on se eliö josta alkuihminen sai alkunsa?

      • ovenkahva75

        Jos kyseessä oli uskovainen henkilö, niin silloin vastaus on: Jeesuksen pierusta!


    • ttuyt78

      Ei uskontoa tänne pliis. Eikö tämä ole tiede-palsta.

      • Ilman uskontoa

        ei valitettavasti kuule olisi myöskään tieteitä. Tämä johtuu siitä että ei olisi ihmisiä jotka tiedettä tekevät. Ei olisi kerrassaan mitään. Ilman luojaa ei voi olla luotua. Et sinäkään voi luoda mitään ellet ole luoja. Ymmärrätkö, kaikki olemassa oleva liittyy kaikkeen?


    • sarana55

      ajattelin vain.. jos ihminen sai alkunsa merestä nousseesta eliöstä, eikö ihmisestä löydy sama dna. täytyisi vain löytää sama sukulais alkueliö. ( en ehkä osannut asiaa oikein ilmaista ).

    • pelaa elämäsi

      Elämän tarkoitus löytynee mobiili- ja tietokonepeleistä. Peliala on kovassa kasvussa. Älä etsi korkeampaa tarkoitusta vaan pelaa. Tai hakeudu pelialalle ja rahasta muita pelaavia.

    • sarana55

      Miksi kukaan ei värkkää peliä Kaukopartiomiehistä? kirjat ovat luetuimpien joukossa, miksi ei siis hyvä kaukopartio aiheinen pelikin voisi olla menestyspeli. nykyteknologialla saa maat ja mannut näyttämään luonnollisita. paljon linnunlaulua, pöllön huhuilua yölle, purojen solinaa, koskien kohinaa ja ilmoja monenlaisia. ei mikään putkijuoksupeli, vaan lähes sektoriton toiminta-ala. sissitoverien äly voisi olla parempi kuin menneitten aikojen socom sotilaiiden. junien ja ratojen, ammus ja huoltovarastojen tuhomista. lista on loputon mutta aihe olisi mielenkiintoinen, samalla kunnianosoitus sotiemme veteraaneille.

      • Ei onnistu

        Peliala on rahantekoväline ja joku suomen sota on marginaalinen ilmiö joka ei jenkkikakaroita paljon hetkauta. Niiltähän ala peruseuronsa tienaa. Asia olisi eri jos suomalaisia olisi sen 300 miljoonaa ja alue ulottuisi itämerestä tyyneen mereen asti kuten joskus viime vuosituhannella oli asianlaita(tosin noihin aikoihinkaan suomen kieltä ei hallinnut kuin promille kansasta joka alueella asui)

        Mietis muuten sitä miten kornilta se näyttäisi pelissä kun joku suomen rokka vääntäisi enklantia naama irvessä... Fire on egg to ryssä... Aika kornia sanon minä!


    • egertahu

      Universaalina lakina voidaan pitää että kaikki hetkellinen hyvä on tulosta pitkästä piinasta, loputtomasta sodasta ja monen tuhoutumisesta ennen aikojaan. Evoluutio perustuu tälle, ja yhteiskuntaevoluutio perustuu myös tälle. Elämme maailmassa joka on peruuttamattomalla tavalla perustavasti synkkä.

      • erhsr7ezh

        Huvittavaa kun ateistit ovat aina muka huolissaan siitä että lasten pelottelu helvetillä saattaa aiheuttaa lapsille psyykkisiä häiriöitä... todellisuudessahan juuri ateistinen maailmankatsomus on totaalisen kolho ja lohduton. Täysin riippumatta siitä onko joku uskonto oikeassa vai ei, todellisuutta ei käy kiistäminen eikä mielikuvitukseen pakeneminen. Entisaikaan ymmärrettiin totuus, elämä oli kovaa, syötiin pettuleipää ja istuttiin hiljaa kirkon penkissä kuuntelemassa saarnaa joka sunnuntai. Ateistit tekivät lähinnä karhunpalveluksen useimmille ihmisille tullessaan sellaisiin oloihin väittämään että ihan turhaan te siellä kirkossa istutte ja rukoilette, ei kukaan vahdi eikä kuuntele. Nykyisin sitten sen seurauksena jotkut elävät ihme harhoissa ja kuvittelevat että ihan kohta päästään siihen että kaikilla on koko ajan fantsuu, kaikki konflikti ihmisten väliltä poistuu ja sudetkin rupeavat syömään kukkakaalia. Mutta kun ei sellaista tapahdu. Ironisesti juuri ne helvetillä pelottelijat ovat kaikkein parhaiten tästä nykysakista kiinni todellisuudessa, vaikka koko helvetti sinänsä olisikin mielikuvituksen tuotetta. Ainakin heidän maailmankatsomuksessaan tunnustetaan se ikuinen totuus, että kaikilla ei voi olla fantsuu. Tyypillinen ateisti ei tätä tunnusta, vaikka juuri ikuiseen kamppailuun ja objektiivisten arvojen puutteeseen perustuvasta tarkoituksettomasta maailmasta puhuminen laittaa monet ihmiset itse sen ymmärtämään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      138
      10080
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2924
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      188
      2727
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1546
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe