Osaisiko joku sanoa mitenkä eroaa normaali munkki taikina noista leipomoiden esim. berliininmunkki taikinasta tai Arnoldsin donitsi taikinasta. Olen yrittänyt etsiä monesta paikkaa mutta kaikki tuntuu olevan enemmän tai vähemmän normaaleja munkkitaikinoita. Eli haluaisin sellaisen tiiviimmän massan aikaiseksi.
Berliinin munkki/Arnold's taikina
Munkeroinen
1
326
Vastaukset
- lisäaine
Mä luulen, että kyse on elintarviketeollisuudessa käytetyistä lisäaineista, joilla saadaan tietty koostumus kuhunkin torttuun.
Sama juttu myös leivissä ja sämpylöissä ; iei niistä koskaan saa niin ilmavia ja muhkeita kuin mitä teolliset tuotteet ovat, johtuen juurikin näistä nostatus- ja lisäaineista (E-koodit).
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Et siis vieläkään
Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k532434Hyvä että lähdit siitä
Ties mitä oisin keksinyt jos oisit jäänyt siihen, näit varmaan miten katoin sua.... 😘🤭😎💖291887Koronarokotus sattui oudon paljon nyt sairaanhoitaja Tanja 46 istuu pyörätuolissa
Pitkä piina piikistä Kun Tanja Vatka käy suihkussa, tuntuu kuin ihoa revittäisiin raastinraudalla irti. Hän on kärsinyt751579Olisitko mies valmis?
Maksamaan naisellesi/vaimollesi/tyttöystävällesi elämisestä syntyvät kulut, ruokailun, vuokran ja muut välttämättömät me2871484- 1381240
- 671005
Yritin saada
Vastauksia mutta et voinut olla rehellinen ja kaiken kannoin yksin. Halusin kovasti ymmärtää mutta en voi enää ymmärtää.131000vieläkin sanoa voin...
💖💛💖💛💖💛💖💛💖 💛 Beijjjbeh 💛 Kaks vuotta tänään täällä. Miten hitossa jotkut on jaksaneet kymmeniä vuos23988Kronikat..
Mikä hele… on tää yks kronikat mikä suoltaa facessa kaikkea julkaisua ja AINA samoista firmoista imatralla??? Eikö ne mu11983- 68963