Ilmainen Superfood - Oma Virtsasi!

Perinnetietoa.

Monet ovat saaneet lääketehtaiden propagandan vuoksi negatiivisen kuvan omasta kusestaan. Väitetään että virtsa olisi täynnä kuona-aineita, myrkkyjä, bakteereja jne.

Tosiasia on että maksa hoitaa puhdistustyöt, ja myrkyt liitetään ulosteeseen.

Munuaiset sensijaa tuottavat virtsan, tasapainottavat veren eri ainesosien määrää. Munuaiset siis siirtävät pihtaasta verestä ylimääräisiä aineita kuten ravinteita, sokeria, mineraaleja, antibodys jne. siihen nesteeseen joka virtsarakon kautta tulee sitten ulos.

Virtsa on siis yhtä puhdasta kuin veri. TAJUATKO! Ihmisen veri on niitä puhtaampia asioita mitä maailmankaikkeudesta löytyy.

Itse olen käyttänyt virtsaa ihovoiteena noin viikon. Kämmenieni selkäpuolella oli erilaisia ruskeita täpliä ja pieniä alueita, auringonvalon aiheuttamia. Nyt niistä ei ole enää kuin muutama pikkujälki jäljellä.

Voitelu virtsalla tapahtuu tottakai ennen suihkuun menoa. Antaa imeytyä vaikkapa 5 - 10 minuuttia. Sitten pestään koko keho virtsalla, ja huuhdotaan KYLMÄLLÄ vedellä.

Aivan oikein, kylmä suihku, ei yli 20 -asteista vettä. Koska kylmä suihku sulkee ihohuokoset, voit halutessasi käyttää kemikaalishampoita koska ne eivät pääse niin helposti ihon sisälle aiheuttamaan tuhojaan.

Kylmä suihku aktivoi aamulla eri sisäelimien toimintaa, toimii ns. starttimoottorina. Ja se vilkastaa verenkiertoa myös.

Huuhtelemalla nenäni virtsalla poistuu nuhaisuus ja tukkoisuus nopeasti. Tästäkin on kokemusta. Niistetään sisäänpäin. Optimaalista on sekoittaa hieman vuorisuolaa mukaan, sen verran että huomaa mausta, ja niistetään nenään. Annetaan valua kurkkuun, ja rykäistään ulos.

Kemikaalimyrkkyshampoot ovat myös saaneet kyytiä, kun virtsa on parempi shampoo.

Hiustenpesu virtsalla tuo juuri niitä ravinteita hiusjuureen joita munuaiset ovat poistaneet verestä silloin kun niitä on ollut turhan paljon siinä.

Jos on huono näkö tai kaihia, kannattaa antaa silmille virtsakylpy joka aamu ja ilta. Virtsassa on silmien itseparantumiselle oikeat aineet, jolloin näkökyky paranee huomattavasti jopa parin kuukauden sisällä.

Virtsa tunnetaan itse asiassa lääketieteessä "plasman ultrafiltraationa". Allaolevassa linkissä on myös tuhatvuotista tietoa siitä miten virtsaa voidaan käyttää ilmaisena "super-foodina". Voi olla että säästät sairauskuluissa satoja tuhansia Euroja loppuelämäsi aikana tämän tiedon avulla:
- - - - - - -

"..Urine is not a dirty and toxic substance rejected by the body. Urine is a by-product of blood filtration, not waste filtration.

Medically it is referred to as "plasma ultrafiltrate". It is a purified derivative of the blood itself, made by the kidneys--whose principal function is not excretion but regulation of all the elements and their concentrations in the blood. Urine can be compared to leftovers from a meal, and this metaphor may help us understand why our bodies excrete elements that are valuable to our health and well-being.

Nutrient-filled blood passes through the liver where toxins are removed to be excreted as solid waste.

Eventually, this purified "clean" blood undergoes a filtering process in the kidneys, where excess water, salts, vitamins, minerals, enzymes, antibodies, urea, uric acid and other elements not usable at that time by the body are collected in the form of a purified, sterile, watery solution that is urine. The function of the kidneys is to keep the various elements in the blood balanced.."

http://www.bibliotecapleyades.net/salud/esp_salud06b.htm

3

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perinnetietoa

      Lääketeollisuus tienaa miljardeja ihmisten ja eläinten virtsalla myymällä niitä lääkkeissä jopa kymmenen tuhannen Euron litrahintaan.

      Virtsaa ei voi patentoida, ja siksi on tärkeää kansainväliselle rahalahkolle, että ihmiset eivät saisi tietää tästä. alla mielenkiintoista luettavaa, aloituksen linkistä. Muutama niistä lääkkeistä joilla sairausteollisuus takoo miljardivoittoja turvallisesti:

      ".. Murine Ear Drops and Murine Ear Wax Removal System

      Ureaphil, a diuretic made from urea

      Urofollotropin, a urine-extract fertility drug

      Ureacin, a urea cream for skin problems

      Amino-Cerv, a urea cream used for cervical treatments

      Premarin, a urine-extract oestrogen for skin ulcers, burns, infected wounds, and other purposes.."

    • spudospärde

      Ebin juttu wiljami, mutta ei virtsa ole ilmaista. Ensin sinun pitää juoda jotakin että saa virtsaa.

      • Kiitos palautteesta

        Ihanko totta? Mutta eikö juoda janoon, eikä sen takia että tuottaisi virtsaa? Tästä näkökulmasta virtsa on ilmaista, koska on "elossa pysymiseen liittyvien välttämättömien toimien sivutuote".

        Virtsasta on muuten alettu tekemään hammaskudosta. Ilmeisesti virtsa sisältää kantasoluja, jotka voivat muuntua minkälaisiksi soluiksi tahansa. Esimerkiksi jos on huono näkö, voidaan tuoda virtsaa silmään, ja nämä kantasolut rakentavat silmän uudestaan?

        Virtsaterapia tehoaa todetusti mm. harmaakaihiin:

        http://aquariusthewaterbearer.com/wp-content/uploads/2013/10/The-Water-of-Life-Treatise-on-Urine-Therapy-by-John-W.-Armstrong-1971.pdf


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe