Kuussa ei ole käyty!!!

3254632

Tässä kunnon todisteita, jotka osoittavat, että kuussa ei todennäköisesti ole käyty.

http://listverse.com/2012/12/28/10-reasons-the-moon-landings-could-be-a-hoax/

Jos ette osaa englantia, niin tässä muutamia pointteja.

1. Moduulin alapuolella ei ole laskeutumisesta aiheutunutta kraateria.
2. Eräässä artikkelissa olevassa kuvassa kuussa näyttäisi olevan useita eri valonlähteitä, kun katsoo kivien ja muiden muodostelmien varjoja. Kuussahan pitäisi olla vain yksi valonlähde, eli aurinko, joten varjojen tulisi olla samassa linjassa. Kuvassa näin ei kuitenkaan ole.
3. Astronautista kuussa otetussa kuvassa hänen kypäränsä lasista heijastuu kuva oudosta esineestä, joka ikääkuin ''roikkuu tyhjyydessä''. Tämä näyttäisi olevan roikkuva spottivalo jota käytetään elokuvastudiossa.
4. Eräässä kuvassa asronauteilla on puvuissaan kiinni kaapeleita alhaisen painovoiman vaikutuksen luomiseksi. Kuva on kuitenkin aika heikkolaatuinen.
5. Kuuluisassa maata esittävässä kuvassa ei näy yhtään tähtiä!
6. Yhdessä kuun pinnalla olevassa kivessä on mystinen ''C'' -kirjain.

26

389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dragonballs

      ite vaan joku photoshopannu.pannu.

    • >>5. Kuuluisassa maata esittävässä kuvassa ei näy yhtään tähtiä!

    • Kuusalkkarille paljon Apollo-lentojen kuvia! Tutkipas oikein suurennuslasin kanssa mitä hassuuksia niistä mukamas löydät, ja raportoi poikkeavuuksista. Katso kuvista suuriresoluutioiset versiot.

      http://www.apolloarchive.com/apollo_gallery.html

    • kiina ei usko

      Kuusta tuodut 400 kiloa kiveä on made in south pole.
      Hollannin kuninkaallisten, nasan astronautilta saamat " kuukivet" osoittautuivat 40 vuotta myöhässä olevissa tutkimuksissa maan kiviksi, ja ne palautettiin Houstoniin.
      Tämä on takuuvarma todiste kuu feikistä. Miksi kuuveteraani antaa maankiviä lahjaksi kuninkaallisille? No sillä ei ole muuta antaa!
      Nykyäänkin kuuhun törmäytetään kapseleita, miksi?, kuun pinnan pehmeyden tutkimiseksi, puhumattakaan säteilyannos tutkimuksista joita mitataan nykyään kuun pinnalta.
      Miksi tämä? jos ne hollynautit ovat jo käyneet siellä ja eivät uponneet tomuun ja eivät kuolleet säteilyyn.

    • valahetta

      Ei ookkaan, pelkkää jenkkien propagandaa

      Saas nähdä koska totuus paljastuu?

    • sarana55

      kalaharin autiomaan laidalla kuvattu :(

      • Salkkarispede

        Ne on kyllä kuvattu Seutulan hiekkomantulla.


      • Salkkarispede
        Salkkarispede kirjoitti:

        Ne on kyllä kuvattu Seutulan hiekkomantulla.

        Eikun hiekkamontulla, prkl.


    • nasa tutkija

      http://adf.ly/aVb7i lisää aiheesta! on ollut pinnalla tämä aihe ja vihdoin saatu painavia todisteita.. propagandaa

    • sarana55

      Kiinaiset rakentaa tutkimusaseman kuuhun ja ilmeisesti osa muuttaa sinne asumaan. Mitenkähän mahtanee käydä ?

    • Varmat todisteet

      Itse jos tekisin jotain täysin super super super... ainutlaatuista, miettisin tarkkaan, millä todistan teon 100% varmuudella tehdyksi. Miksi USA/NASA ei menetellyt näin? Varmaan sellainen keino olisi löytynyt. Eräs tapa - joka tulee näin lonkalta mieleen - olisi ollut virittää kuun pinnalle sellainen merkki, joka näkyy selvästi ainakin vähän lähempää kuuta tutkittaessa ja nykyään tietty näkyisi varmaan jo maan pinnalle, sopivilla "kiikareilla".

      • "For those few misguided souls who still cling to the belief that the Moon landings never happened, examination of the results of five decades of LRRR experiments should evidence how delusional their rejection of the Moon landing really is."

        - Neil Armstrong

        Kun kuusalkkarille ei kerran mikään riitä, niin miksi pitäisi aikaa ja varsinkin rahaa tuhlata mielettömiä määriä pienen harhaisen vähemmistön miellyttämiseksi, etenkin voitaessa osoittaa, ettei harhaisen pakkomielteisen mielisairaan päätä käännä kuin terapia ja lääkitys? Tulisi halvemmaksikin.


      • Varmat todisteet
        Kollimaattori kirjoitti:

        "For those few misguided souls who still cling to the belief that the Moon landings never happened, examination of the results of five decades of LRRR experiments should evidence how delusional their rejection of the Moon landing really is."

        - Neil Armstrong

        Kun kuusalkkarille ei kerran mikään riitä, niin miksi pitäisi aikaa ja varsinkin rahaa tuhlata mielettömiä määriä pienen harhaisen vähemmistön miellyttämiseksi, etenkin voitaessa osoittaa, ettei harhaisen pakkomielteisen mielisairaan päätä käännä kuin terapia ja lääkitys? Tulisi halvemmaksikin.

        Viimeisimpien kyselytutkimusten mukaan 7% Jenkeistä ei usko, että ihminen on käynyt kuussa. Sitten varmaan on iso osa jotka vastaisivat EOS tai ei kiinnosta. Jenkeille tämä on lähes pyhä asia, joten skeptikoiden määrä on varmaan muissa maissa isompi.

        Ei varmaan todisteeseen olisi aikoinaan tarvinnut kovin kummosia summia investoida.

        Ei kaikkeen mitä "ylhäältäpäin" kerrotaan, pidä uskoa sokeasti. Itse tosin en ole asiasta niin kiinnostunut, että alkaisin asiaa fanaattisesti tutkimaan. Tämä vaan sattuu olemaan eräs niistä tapahtumista/asioista, joka nostattaa esiin mielenkiintoisia kysymyksiä.

        En toki väitä etteikö kuussa olisi käyty mutta 100% uskon siihen vasta kun laskeutumispaikoilla käydään uudestaan tai niitä kuvataan niin, ettei se taas herätä uusia epäilyjä.

        Kaiken kaikkiaan varminta olisi ollut, jos ne 100% todisteet olisi varmistettu silloin kun "kuussa käytiin" ensimmäisen kerran.


    • Avaruusturisti

      En minäkään ole käynyt Tuupovaaran Öllälässä, joten ei siellä ole käynyt kukaan muukaan.

      • kirkonkylä

        Minä olen käynyt, se on olemassa!


      • mie en usko
        kirkonkylä kirjoitti:

        Minä olen käynyt, se on olemassa!

        Todista se meille. Jätitkö sinne heijastavia esineitä tms. Taisit olla Stanley Kubrickin kanssa samassa juonessa.


    • 5+14

      Room 237

    • dhbwethweth

      I see a bad moon rising...

    • skeptismi= sairaus

      Oikein, niinhän skeptikot luuli maapallonkin olevan litteä ennen.
      eikä ne usko äidinkään olevan niiden äiti ko eivät o nähneet siittämistä????????????????

      • Tie totuuteen

        Olet käsittänyt väärin. Kirkko sekä sen aikainen tiedeyhteisö ja yleinen käsitys eli ts. tieto oli, että maapallo on pannukakun muotoinen. Skeptikot kyseenalaistivat tämän käsityksen ja tuloksenhan me tiedämme. Näin on käynyt ja tulee käymään lähes kaikille tieteellisille teorioille ja uskomuksille aikanaan. Skeptismi eli kyseenalaistaminen on ainoa tie lopulliseen totuuteen.


      • Tie totuuteen kirjoitti:

        Olet käsittänyt väärin. Kirkko sekä sen aikainen tiedeyhteisö ja yleinen käsitys eli ts. tieto oli, että maapallo on pannukakun muotoinen. Skeptikot kyseenalaistivat tämän käsityksen ja tuloksenhan me tiedämme. Näin on käynyt ja tulee käymään lähes kaikille tieteellisille teorioille ja uskomuksille aikanaan. Skeptismi eli kyseenalaistaminen on ainoa tie lopulliseen totuuteen.

        Kyllä Maan pallonmuotoisuus oli yleisesti hyväksytty jo keskiajalla.


    • huuhaakuu

      Hollanin kuningashuone palautti nasalle austronautin antaman "kuukiven". jonka apollo- aluksen kuu- ukko oli lahjoittanut 40 vuotta sitten.
      Tutkijat Hollanissa totesivat kiven oleva etelä navalta. Nasa ei vastannut , miksi olivat antaneet astronautille antarktiksen kiven lahjaksi royaleille??????????

      Tämä on psykologisesti vahvin näyttö kuu feikistä!

    • lentävä lehmä

      Kerrohan vielä, miten kaikki projektiin osallstuneet kymmenettuhannet ihmiset ovat kyenneet pitämään Totuuden salassa jo yli neljäkymmentä vuotta. Sen jos selvität, saat minulta tiedonjulkistamispalkinnon.

    • Huokaus

      Noi on niin miljoonan kertaan täysin tieteellisesti pitävästi kumotut väittämät. Tähdet, varjot, liput, jne. Ja asiaan, kuuprojektissa työskenteli kymmeniä tuhansia ihmisiä. Ja KAIKKI vaikenevat, kuin muuri ? Just, joo. Toisekseen Neukut ei ole ikinä, koskaan, milloinkaan epäilleet asiaa. Ja jos joku sitä varsinkin olisi tahtonut epäillä, niin Neukut. Kyllä jenkit ymmärsi jo kuuskytäluvulla, että joku päivä joku toinenkin käy kuussa. Silloin olis parempi, että kaikki jätetty roina olis kuun pinnalla, eikä missään muualla. Joku ne lasermittauspeilitkin on käynyt kuun pinnalla asentamassa, eikä se ollut ET.

    • historian-kertomaa

      Kuussa on käyty monia lukuisia kertoja. Kysypä näiltä kuuhulluilta niin ne osaavat kyllä kertoa todisteita vaikka kuinka paljon. Jokaisena täytenä uutena kuuna nämä kuuhullut ihan vauhkoontuu. Itse en ole kuussa käynyt koska olen tälläinen "jalat maata kohti" oleva ihminen. Keskiajalla näitä kuuhulluja noita-akkoja jopa poltettiin roviolla noitina koska kirkkohan ei tunnetusti tee virheitä (vääriä tuomioita).
      Nyt vuosisatoja myöhemmin näiden polttorovioiden savut näkyy kuussa pilvimuodostelmina. Jotkut jopa kertovat sitäkin, että jotkut noidat pakenivat tuomioitaan ja lensivät Marsiin jossa näkyy niiden kaivamia kanavia koska etsivät sieltä vettä.

    • en jaksa uskoa

      Veikkaan että kuussa ei ole käyty, mitään päteviä todisteita kuukäynneistä kun ei ole, sanoisin että homma oli 99% todennköisyydellä huijausta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe