MIes ei luota naisiin. Apua!

onneton

Olen hyvin voimakkaasti ihastunut, ja tieädn että mieskin pitää minusta. Mutta hän on hyvin varautunut eikä uskalla luottaa. Haluasin saada hänet avautumaan ja luottamaan minuun, jotta hänellä olisi hyvä olla.

Haluan tämän miehen. Olen päättänyt hänet saada tavalla tai toisella. OIkeastaan hän on jo minun, olemme tavanneet silloin tällöin. Mutta mies ei luota naisiin, oletan että hänet on petetty pahasti aikaisemmin. Kuinka voin rakentaa luottamusta?

Kuinka saisin suhteemme etenemään? Olen valmis odottamaan, mutta mielelläni kuulisin myös nopeamman toiminnan hurmausvinkkejä. Haluan että mies rentoutuu seurassani ja nauttii seurastani. Minunkin on paha olla, koska näen hänen taistelevan itsensä kanssa.

19

2298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ytelias

      Kiinnostavaa olisi kuulla kuinka olet tähän mieheen tutustunut? Onko hän lähestynyt sinua vai sinä häntä? Oletteko samalla työpaikalla vai käyttekö aina samaan aikaan kirjastossa samoilla osastoilla?

    • fhh

      Ei tommoseen mitkään pikakonstit tepsi, miehen pitää selvittää ne asiat omassa päässään.

      Näin ihanniinku myös naistraumaisen näkökulmasta, itsellä tosin ei ole naisseurasta pelkoa kun tää tila nääs pitää naiset melko tehokkaasti etäällä eikä kukaan ala väkisinkään "pöksyihini" uimaan. Katteeks käy.

    • 44444444-

      Naisiin ei kannata luottaa.

    • onneton

      Molemmat on tehneet aloitteita yhteisiin öihin, miehen puolelta ne ovat vaan todella tiukassa. Viimeiseen asti yrittää käyttäytyä välinpitämättömästi mutta joutuu aina loppujen lopuksi tunnustamaan että kyllä hän on odottanut ja kaivannut minua. Viihtyy seurassani, ja on myös sanonut nauttivansa yhdessäolosta. Mutta sitten yhtäkkiä aina piiloutuu kuoreensa, ja tämä tuntuu pahalta.

      Mies on aika ujo ja epävarma itsestään, ja haluaisin oikeasti neuvoja kuinka saisin hänet vapautumaan. Auttaako seksi? Vai pitäisikö mennä hänen ehdoillaan? Toki olemme jo seksiä harrastaneet muutaman kerran, mutta sekin on ollut sellaista aika varovaista pimeässä touhuamista..

    • Stopped reading here

      ''...Toki olemme jo seksiä harrastaneet muutaman kerran...''

      Uskottavuus menikin jo tähän.

      • Love fool

        Anteeksi kun en osaa auttaa varsinaiseen kysymykseen, mutta mulla on samanlainen mies kiikarissa. Me vain ei olla vielä tavattu ees kahden kesken, ja todella hitaalta homma vaikuttaa. Samoin kuin sinä mulla on vahvoja tunteita häntä kohtaan, oikeastaan häkellyttävän vahvoja. Hänen tulkitsemisensa sen sijaan on vaikeaa. Miten mies, josta olet kiinnostunut ilmaisi merkkejä että "teistä voisi tulla jotain" tai siis voisitte tavata, tutustua, että häntäkin kuitenkin (!) kiinnostaa?


      • Ole suora ja rehti
        Love fool kirjoitti:

        Anteeksi kun en osaa auttaa varsinaiseen kysymykseen, mutta mulla on samanlainen mies kiikarissa. Me vain ei olla vielä tavattu ees kahden kesken, ja todella hitaalta homma vaikuttaa. Samoin kuin sinä mulla on vahvoja tunteita häntä kohtaan, oikeastaan häkellyttävän vahvoja. Hänen tulkitsemisensa sen sijaan on vaikeaa. Miten mies, josta olet kiinnostunut ilmaisi merkkejä että "teistä voisi tulla jotain" tai siis voisitte tavata, tutustua, että häntäkin kuitenkin (!) kiinnostaa?

        Kerro hyvä ihminen ne tunteesi sille miehelle suoraan. Miehet arvostavat suoruutta ja rehtiyttä. Ainakin kunnolliset miehet. Ja jos hän empii koska on ollut liikaa huonoja kokemuksia naisista, niin kerro myös se miksi kanssasi ei käy samoin.


    • Anonyymi

      Tää on jo vanha ketju. Mutta jos mies on muuten hyvä tyyppi eikä vaan luota naisiin niin sitten ei luota ja se ei siitä muutu. Itse olen kanssa mies. Kaveri pystyn olemaan, olen kiinnostunut muiden elämästä, haluan jeesata ja tukea jos vaan yhtään osaan,ym. Olen kai uskollinen ja rehti kaveri.

      Raja menee siinä että yhtään pidemmälle en mene. En ole ikinä mennyt enkä tule menemään. Oon muutaman kerran elämässäni tehnyt sen virheen että olen mennyt ihastumaan mutta onneksi ne on päättyneet ennen kun mitään paskaa on päässyt tapahtumaan ja toinen osapuoli on muistuttanut mua siitä, miksei se "parisuhde, kilpaa penkittäminen, psykologinen testailu, selkään puukottaminen, passiivisagressiivisuus , ym. yksinkertaisesti ole sen arvoista.

      Ja miehet tekee naisille tota täysin samaa. Se syy, miksei miehet esim puhu tunteistaan vaikka nainen kysyy, johtuu siitä ettei meitä sillä hetkellä kiinnosta. Ihan rehellisesti. Vaikka me tiedettäisiin että nainen on hätää kärsimässä kun on epätietoinen jostain, valitsemme silti mielummin auton rassaamisen tai kalja illan kaveriporukalla, koska ajattelemme että sen naaraan voi hoitaa myöhemminkin. Täysin samalla tavalla, jos mies hoitaa kaiken oikein, on välittävä ja hyvä aviomies tai vaikka isä, on naisen pakko arvostella ja mollata miestä kaikkien esim kylässä olevien vieraiden edessä, jos miehellä on sattunut jäämään viikkoa aiemmin hammastahna tuubin korkki auki, vaikka siitä on sanottu... ja siitä sitten julkinen nöyryytys koska kyllähän miestä saa solvata, toisin kun naisia....

      Kaverina/ystävänä edellämainittujen kanssa ei mitään ongelmaa, noita ei synny. Heti kun alkaa tunteet nousemaan puolin ja/tai toisin niin alkaa tuo narsistipsykoilu , vallankahva kilpailu sekä testaileminen. Ei kiitos ikinä mulle, ei nyt ei tulevaisuudessa, ei koskaan. Oma käsi toimii ja kaverit on juttuseuraa varten

      • Anonyymi

        Kaa kaa kaveriksi joo ja unohdetaan ryhmä joo joo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaa kaa kaveriksi joo ja unohdetaan ryhmä joo joo.

        Nyt tämä pointti meni vähän ohi, "kaa kaa". Loukkaako sua henkilökohtasesti jotenkin se että toinen vetää omat henk koht rajansa kaveruuden kohdalle ja ilmottaa rehdisti ettei aio mennä pidemmälle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaa kaa kaveriksi joo ja unohdetaan ryhmä joo joo.

        Taitaa loukata tai ei pidä miehistä joilta ei saa huomiota....


      • Anonyymi

        Ja mikä helvetin ryhmä? Koetko sen jotain ryhmää tai koko porukkaa loukkaavana asiana jos joku jätkä omistaa aivot eikä retkahda suhun? Kuulostaa aika psykolta, kannattaisko mennä juttelemaan johonkin?


      • Anonyymi

        Homma menee vähän niinkuin siten, että se luottamus pitää ansaita. Jos miehellä on huonoja kokemuksia naisista, silloin mies ei ymmärrettävistä syistä pidä kiirettä - koska ei luota ennen kuin näkee. Ja Suomessahan homma nyt muutenkin menee niin, että naisen kaveriksi kyllä pääsee aina, kunnaisella on samaan aikaan kierrossa useita kumppaneita, tai sitten ollaan hakemassa kuuta taivaalta ja kun mikään ei riitä....


    • Anonyymi

      Ongelma on siinä, ettei voi luottaa naisiin eikä yhteiskuntaan.

      - me too
      - avioerossa lapset jää naiselle, muut määrittävät elatuksen
      - yksin elävää miestä verotetaan rankimmin (ei vähennyksiä, lisiä).

    • Anonyymi

      Olet onneton homo vain

      • Anonyymi

        Nyt on kyllä todella laadukas kommentti. Mutta ihan vaan uteliaisuudesta: mihin perustat väitteesi että AP on homoseksuaali?


    • Anonyymi

      Luottamusta on vaikea rakentaa, jos mielikuva toisesta on vähemmän mairitteleva? Ristiriitaisuudet eivät ainakaan lisää luottamusta. Näin ainakin omalla kohdallani.

    • Anonyymi

      Täytyy vain osoittaa olevansa luottamuksen arvoinen :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe