Palstan siistiminen ja sen siistinä pitäminen

Olen tämän palstan uusi luotsi ja tarkoituksenani on pitää typerät vänkäämiset jankuttamiset ja epäasialliset kommentit poissa. Jos joku kommentti palstalla ottaa teitä päähän tai katsotte sen olevan herjaavaa, klikatkaa ilmoita viesti asiattomaksi.
Toivon nyt rauhallisempia keskusteluja työpaikkakiusaamiseen sisältyen.

41

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomi234

      Oisko totta? Tilsun uusi koukku taas! Ei mee läpi.

      • No ei ole. Asiasta saa keskustella mutta asiattomat kommentit poistan huomattuani. Työpaikkakiusatut tarvitsevat tukea, neuvoja ja kokemusten vaihtoa. Eivät enää uutta alasajoa, mustamaalamista ja hyljeksintää. Aiemmin tällä palstalla on toiminut "viidakonlaki" nyt aion parhaani mukaan pitää sen poissa.


    • kymysys

      Poistatko myös sellaiset, jotka kirjoittaja on itse kirjoittanut ja haluaa ne nyt poistettavan?

      • Painaa vaan asiattomuus kohtaa. Poistan jos kirjoittaja niin haluaa


    • Elovenakko

      No huhu! Vaikeapa on tollasta enää uskoa kaiken sen paskan jälkeen mitä täällä on ollu, riitelyä vaan päivästä toiseen ja toisten mollaamista. Kohta on vanhat nimimerkit hillumassa ja sama jatkuu.

      • Tällä palstalla ei ole kukaan ollut oikeasti valvomassa, nyt on ja tarkoitukseni on pitää palsta siistinä.


    • poppamies

      seli-seli palstalainen.

    • jäit kiinni

      Kuka siellä banneja on jakanut jos ei valvojaa ole ollut?

      • Ylläpidon kautta on varmaan annettu? Mutta tällä palstalla ei ole näköjään ollut valvontaa joka on mahdollistanut häiriökäyttäytymisen. Tuossa palstan päällä näkyy luotsin nimimerkki ja aiemmin sellaista ei ole ollut.


    • yleistä huomiota

      Suomi24 foorumillahan on palstojen valvojissa sellaisia henkilöitä, jotka kyttäävät ihmisten kirjoituksia, levittelevät kirjoituksien sisältöä eteenpäin ja osallistuvat herjaavin kirjoituksin keskusteluun. Olisiko Suomi24:lla syytä käydä tarkempaa syyniä minkälaisia henkilöjä valitaan valvojiksi ja aika-ajoin tarkastella heidän toimintaansa muutenkin?

      • Ehdottomasti, mutta ehkä palstojen määrä vaikeuttaa tehokkaampaa valvontaa? Sitä millaisessa "asemassa" nuo viestin levittelijät ovat olleet, en tiedä. Omalta osaltani voin vain luvata että pidän "tonttini" puhtaana mikäli se on vain minusta kiinni. Muiden tekemisiin en pysty vaikuttamaan. Suomi 24:n maine on todella huono, juuri tuon valvonnan puutteen vuoksi. Toivon että nyt ainankin tällä palstalla keskustelut pysyvät asialinjalla.


    • varoituksen sananen

      Hyvä jos näin toimit. Kirjoittajille yleisesti sanoisin, että älkää luottako anonyymiyteenne työpaikkakiusaamisasioista kirjoitellessakaan. Vaikka luulisi, että tämä on kanava purkaa tuntojaan tuntemattomana. Mätiä omenoita sattuu valvojiinkin.

      • Tiina Keskimäki

        Uusi luotsi on hieno uutinen. Olen omalta osaltani ilmoittanut itseäni herjaavat kirjoitukset keskusrikospoliisiin. Toivottavasti asiattomuudet nyt loppuvat.


    • Heikki Dillström

      Kiitokset luotsille, toivottavasti nyt saadaan loppu perättömille vihjailuille, joita on esitetty minusta ja sivustostani.

      En ole koskaan ollut tämän palstan ylläpitäjä, sheriffi, moderaattori tai luotsi, eikä sivustoni ei ole ollut missään tekemisissä tämän palstan tai sen kirjoitusten kanssa.

      Hyvää jatkoa kaikille.

    • Heikki Dillström

      Hyvä, että saadaan palsta rauhoittumaan ja valehtelut minusta ja sivustosyani loppumaan.

      En ole koskaan ollut tämän palstan ylläpitäjä, sheriffi tai luotsi, eikä sivustollani ole tämän palstan kanssa mitään tekemistä.

      Hyvää jatkoa kaikille.

    • Vihdoinkin rauha

      Saadaanko me vihdoinkin asiallinen keskustelupalsta tänne??!! Ihanaa!

      • Kyllä, se on tarkoitukseni, sen rauhallisena pysymiseen tarvitsen teidän, keskustelijoiden apua. Pitäkää huoli omista kommentoinneistanne ja jos koette asiattomuuksia, ilmoittakaa niistä. Vastaan minulle esitettyhin kysymyksiin jos ne ovat asiallisia. Muuten en osallistu keskuteluun kuin tarvittaessa.
        Olkaa hyvä palsta on teidän!


    • Vastaisuuden varalle.
      En todellakaan aio poistaa yhtään ainutta ketjua jotka on kirjoitettu ennen minun tänne tuloani. Jos poistaisin yhden, joutuisin poistamaan lähes kaikki. En aio olla kenellekkään mieliksi sillä, että puuttuisin noihin ketjuihin.
      Tästä päivästä lähtien poistan ne kommentit joissa on asiattomuuksia ja jopa ne ketjut jotka on riidan aikaansaamiseksi aloitettu. Vanhoihin ketjuihin en puutu.

      • Heikki Dillström

        Hyvä, että poistit niitä asiattomia viestejäsi tuosta aloittamastani ketjusta. Luotsille ei ole sopivaa alkaa vihjailemaan perättömiä asioita.

        Mukavaa jatkoa.


      • Heikki Dillström kirjoitti:

        Hyvä, että poistit niitä asiattomia viestejäsi tuosta aloittamastani ketjusta. Luotsille ei ole sopivaa alkaa vihjailemaan perättömiä asioita.

        Mukavaa jatkoa.

        En poistanut mitään.


      • Heikki Dillström
        peacekeeper kirjoitti:

        En poistanut mitään.

        Ahaa, sitten ylläpito poisti ne, hyvä juttu joka tapauksessa.


      • Tupla vai kuitti?
        peacekeeper kirjoitti:

        En poistanut mitään.

        Ylläpidon poistamien viestiesi kieltäminen ei auta mitään koska niistä on olemassa kopiot.


    • Viina Leppäkerttu

      Mitä Heikki höpöttää? Eihän täällä ole ollut mitään asiattomuuksia? Onko siis totta että hevoselle löytyi kouluttaja? Jibii!!! Kiitos peacekeeperille jos kaikki kirjoittamasi pitää paikkansa. Ihme vänkääjä tuo Dillström.

    • kovasydämiset

      Mitenköhän vielä ne AIDOT kiusaajat saataisiin pysymään pois tältä palstalta?
      Ne joiden ainoa tarkoitus on miinustella ja pilkata toisten kokemuksia ja ajatuksia työpaikkakiusatuksi joutumisesta.

      • Näetkö miinustelijoita ja plussaajia nyt?
        Jos joku kommentoi täällä kiusattuja nöyryyttävään sävyyn, alistaa, mitätöi minä puutun peliin ja poistan asiattomuudet sekä teen ilmoituksen lisäksi ylläpidolle. Kelpaako?
        Mielipiteiteitä saa ja mielellään esitetäänkin, mutta toisiamme kunnioittaen. Kiusatut eivät tarvitse yhtään asiatonta heittoa, enää. Jos en heti olekkaan poistamassa kommentteja, teen sen kun olen kirjautuneena.


      • Kdkgbakf

        Malttia, tää on Luotsin ensimmäinen päivä :)


      • Kdkgbakf kirjoitti:

        Malttia, tää on Luotsin ensimmäinen päivä :)

        Todellakin, ja millainen huh ;) Maltilla menään mutta ei ainankaan huonompaan voi päätyä.


      • Harmittaako???

        Sinäkin voisit sitten etsiä itselles uuden kortteerin, kun noin kovasti pistää ketuttamaan. Et pääse enää mollaamaan työpaikkakiusattuja.
        Tänne on jo pitkään kaivattu asiallista luotsia, joka pistää mm. sut kuriin asiattomien viestien takia. Ja sehän sua tässä kismittääkin vai mitä?
        Vai alkaako herra iso johtaja nyt tekemään ilmoja muiden viesteistä??? Vai alatko uhkailemaan rikosilmoituksilla???
        Tähän asti sä oot vitsaillu, kun muut on ottaneet täältä viestiketjuista kopsuja ja kuinkas kävikään? Nyt teet itse samaa!! "Niistä poistamistasi viesteistä on kopiot tallessa joten turhaa valehdella." Kai muistat omat sanasi, "niitä on helppoa itse väärentää", joten ei noista sun kopioista ole mitään apua sulle!


      • Ettän näin!

        "Luotsit saavat käyttää harkintavaltaansa poistaessaan viestejä. Joillakin keskustelupalstoilla voi olla tiukempi linja kuin toisilla palstoilla ja tämä keskustelijoiden on hyväksyttävä. Luotsia ei kannata turhaan syyttää sensuroinnista, sillä poistetut viestit eivät useinkaan edusta keskustelun laadukkainta tasoa. Emme velvoita luotseja kommentoimaan toimiaan tai viestien poistoa palstalla. Yksittäisiä luotseja koskevat keskustelut voidaan poistaa keskustelupalstoilta."


    • peace, love, respect

      Näen miinustelijoita ja plussailijoita jo nyt. Kiitos että toimit luotsina.

    • 18+12

      Mistä sä tiedät kenenkin bannista??? HUPS! Paljastitko vahingossa itsesi ;)

    • luuloako

      No jos ainoastaan moderaattori näkee IP:n ja peacemaker on vain luotsi, niin mistä PM tietää kaikki viime yönä kirjoitetut viestit 'Tuplavaikuitin?' kirjoittamiksi.
      Eihän TVK ole nimimerkkiään rekisteröinyt, kuka vain voi kirjoittaa tuolla nimimerkillä, "avuliaasti" toisen nimissä...
      Tarkoitus ei ole arvostella tässä luotsin toimintaa, eikä jänkätä, ihmettelen vain, kun tällä portaalilla niin tiedetään yhdet jos toiset kirjoitukset tulevan saman ihmisen näppäimistöltä. Mistä moinen tieto vai onko pelkkä luulo?
      Jos Tuplavaikuitti? on palstan "vakihäirikkö", niin silloinhan hän osaa kiertää toki IP-estot yms. Tosin kuka käskee provosoitumaan.

      • Päättelin koska viestit olivat samoja. Ylläpidolla on tieto kuka kirjoittaa ja mitä. IP-estot toimivat normaalissa tapauksessa, mutta nyt kyseessä on IT-alan ammattilainen joka osaa kiertää estot.
        Jos teksti on sisällöltään samaa ja kopioituja, nimerkki on sama, silloin voi luonnollisesti olettaa että ne postannut henkilö on sama.


    • omituinen huumori

      Minusta tuplavaikuitin? viestit ovat olleet hauskoja luettavia. Ei minulla muuta...
      Minulla on varmaan sitten omituinen huumori vaan, kun ei koe niitä häiriköintinä.

    • palstan suola

      Heh, heh. Tuplis ;) Pidän kaltaisestasi vittuilijasta.
      Jokainen draamasarjakin tarvitsee oman pahan poikansa, se on kuin suola puurossa.

    • parrot?

      Samaa toistavia kommentteja... Onkohan tuplis siis oikeasti papukaija? Siinäpä teoriaa täksi illaksi...

    • 40

    • Heh-heh.

      Et muuten ole luotsi kun sait kenkää.

    Ketjusta on poistettu 48 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5524
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2313
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2282
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1034
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      920
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      853
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      783
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      763
    Aihe