Cerafit paistinpannu

Munan Paistaja

89

10166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OstaOstaJo

      Tottakai se kestää, senhän voi vaikka tunkea tulivuoreen toisin kuin nää muuta paskapannut jotka ei kestä edes ahjossa sulattamista!

    • Huijaus

      Luuletkohan sä että se oikeasti on joku "superpannu" paskaakin paskempi on tuo tv-ohjelma ja myös pannu, huijausta se koko ohjelma on, joten en suosittele mitään sieltä tilaamaan.

    • Tausto

      Minuakin kiinnostaisi asialliset kokemukset kyseisestä Cerafit pannusta??

      • pettynyt mainokseen

        minulta saat rehellisen vastauksen,viime marraskuussa tilattiin ja aivan ohjeiden mukaisesti käytetty suurempi pannu meni pilalle pihvejä paistettiin aivan mustia viiruja tuli ja olen taistellu t.vist kanssa kuvia laitoin ja en ole viellä heiltä vastautta saannut,ei olla kirveellä lyöty eikä raavittu.Kaksi pienempää ovat hyviä todennäköisesti laitan kuluttajaasiamiehen asiaksi koska tv-mainos ei pidä paikkaasa,jos sellaisella kuumuudessa avotulella käyttäsin niin pilalla olisi toisetkin pannut.En tilaa sieltä enää mitään.


      • se_ulkomaalainen

        Milloin tv-mainokset olisivat totuudenmukaiset. Sitähän on tutkittu, ei tiedäkseni Suomessa, jossa voi kusettaa ihmisiä aivan vapaasti.

        Joku vuosi siten järjestettiin meidän kaupungissa kuluttajasuojavirkailijat talon toiseen kerrokseen ettei liian paljon "ravataan" siellä häiritsemässä ja valittamassa joutavia.


      • Shannele

        Minuakin kiinnostaa ko pannut, koska olen kyllästynyt heppoisiin pannuihin, nykyinenkin joka kait on keraaminen, vääntyi pohjasta ihan normaalikäytössä ja paistaa nyt epätasaisesti, esim lettutaikina valuu reunoille ja keskiosa jää paljaaksi. Myös säilytyssysteemi vaikuttaa hyvältä, kun tuo meidän kattilalaatikko on vähän hankalan mallinen/-kokoinen, että kahvat meinaa jumittaa kun vetää laatikon ulos. Ainoa mikä epäilyttää, on että mitähän ainetta pinnoitekeramiikan päällä on. Mitä myrkkyjä siihen on käytetty, kemikaaleja. Ehkä kokeilen ja testaan ja lähetän sitten 30-50 päivän kuluttua takaisin jos en ole tyytyväinen. Tosin noistä myrkyistä en tiedä sittenkään, mutta on näissä muissakin myrkkyjä, ja ällöttää ne raapimisjäljet. Olen aiemminkin lähettänyt heille takaisin jotain tilaamaani. Olen ostanut heiltä salaattikulhon jossa leikkuri ja olen siihen ollut kyllä tosi tyytyväinen. Ainut, että onnistuin halkaisemaan kulhon kun otin sen mukaan piknikille ja älykkästi istuin bussiin kulho repussa ja nojasin sen rikki. Onneksi se toimii halkeamasta huolimatta vielä toistaiseksi.


      • Ahoo

        Ostettiin kolmen pannun sarja ja kaikki käyttökelvottomia lyhyen käytön jälkeen. Uskomaton kokemus, ruokaa laitettu itse vuosikausia. Tälläisia ongelmia ei ole tullut vastaan edes halpojen pannujen kohdalla. Kaikki jää kiinni, puhdistaminen lähes mahdotonta ???


      • vm.-66

        Puolitoista vuotta, ylikin, olen päivittäin käyttänyt, eikä vielä ole tarvinnut palata entisiin malleihin takaisin. On toki käytön jälkiä, mutta pesee esim. 50 euron kpl hintaiset teflonit mennen tullen. Käytän puisia tai muovisia työkaluja ,(lastoja), vaikka terästäkin kestää. En usko, että cerafittikään kestää, jos laitetaan tulikuumana jääkylmään veteen, tulee todella raju lämpömuutos, mutta en kyllä kokeilekaan. Ja nythän on uusi malli, jossa kahva pikairroituksella. Käyttöohje on hyvä lukea. Kuten yleensäkin.


      • Kiitollinen

        Todella hyvät paistinpannut,en vaihtaisi muihin!Aina löytyy ilkeämielisiä kommentteja,onkohan heillä edes tätä kyseistä pannua


      • eräs_ulkomaalainen

        On tässä monenmoisia pannuja kokeiltu, käyttöolosuhteet ovat vaativia kun on induktiohella. Meidän kokemusten mukaan voi unohda ne kalliit pannut. Ostamme tarpeen mukaan jonkun vuoden välein, Lidl:stä induktiohelloille tarkoitettuja pannuja (Ernesto). Pinnoite näissä kestää erittäin hyvin ja pohja pysy suoraana vaikka lämpötila nouseekin jopa 190°:een. Esilämmitemme pannut aina ensin esim. 5:lla (siis alle puolalla teholla), jotta reunatkin kuumentuvat ennen kuin laitettaan "täydet" päällä. Näin ilmeisesti pohjakin pysy suoraanan, kun ei heti kuumennetaan keskusta täysillä. Tätä käytäytymistä on jopa tarkailtu laser-lämpömittarilla, ihan mielenkiintoista, mitä siinä tapahtuu kun paistaa.


      • suurivaiva
        Shannele kirjoitti:

        Minuakin kiinnostaa ko pannut, koska olen kyllästynyt heppoisiin pannuihin, nykyinenkin joka kait on keraaminen, vääntyi pohjasta ihan normaalikäytössä ja paistaa nyt epätasaisesti, esim lettutaikina valuu reunoille ja keskiosa jää paljaaksi. Myös säilytyssysteemi vaikuttaa hyvältä, kun tuo meidän kattilalaatikko on vähän hankalan mallinen/-kokoinen, että kahvat meinaa jumittaa kun vetää laatikon ulos. Ainoa mikä epäilyttää, on että mitähän ainetta pinnoitekeramiikan päällä on. Mitä myrkkyjä siihen on käytetty, kemikaaleja. Ehkä kokeilen ja testaan ja lähetän sitten 30-50 päivän kuluttua takaisin jos en ole tyytyväinen. Tosin noistä myrkyistä en tiedä sittenkään, mutta on näissä muissakin myrkkyjä, ja ällöttää ne raapimisjäljet. Olen aiemminkin lähettänyt heille takaisin jotain tilaamaani. Olen ostanut heiltä salaattikulhon jossa leikkuri ja olen siihen ollut kyllä tosi tyytyväinen. Ainut, että onnistuin halkaisemaan kulhon kun otin sen mukaan piknikille ja älykkästi istuin bussiin kulho repussa ja nojasin sen rikki. Onneksi se toimii halkeamasta huolimatta vielä toistaiseksi.

        Älkää vaan kukaan tilatko, sillä minä olen tapellut palautuksen kanssa monta kuukautta. Tilaamissa pannuissa oli jo valmiiksi pieniä mustia pisteitä jotka olivat virheitä eli pohja oli rikki. Helkkarin suuri vaiva palautusten kanssa. Otin yhteyttä jo kuluttajavalituslautakuntaan kysyin neuvoja. En tiedä onko sit joku saanut priima pannun, vaan minä, en koskaan tilaa yhtään mitään netin kautta. Oli se kyllä sellainen opetus .Paskaa saa paketissa. Kaupasta saa ja näkee heti tiä voi ostaa.


      • Dud

        2 kuukautta pelitti sitte rupes palaan kaikki kiinni ja tottakai sieltä sanottiin että käyttövirhe eikä oikealla tavalla pesty ja jne jne ikean pannu 3 vuotta käytössä eikä mitään ongelmia


    • amazooni2

      Keraamiset pannut on hyviä. Ja toimii.
      Ei niitä silti kannata ihan tarkoituksella raapia, vaikka ihan normi käyttöä kestävät, ja toimivat mainoksen mukaisesti.

      Noi tvshopin tuotteet on ylihinnoiteltuja, ei ne yhtään sen kummempia kuin muutkaan.
      Tossa hyvät:
      http://www.amazon.co.uk/KitchenUp-KI-012-Ceramic-Frying-Pans/dp/B004IK9WR0/ref=as_li_tf_tl?ie=UTF8&tag=wenn-21
      Toimittavat ilmaiseksi myös suomeen.
      Toimii kaikiila levyillä, induktio hellat mukaanlukien.

      Ihan normi käyttö vaan niin hyvin toimii.
      Mukana tulevassa ranskankielisessä lapussa lukee suurinpiirtein tollain:
      Ennen ensimmäistä käyttöä, pese ja laita rasvaa.
      Älä laita kylmää vettä kuumalle pannulle. Keraamisille pinnoille äkilliset lämmön vaihtelut voi olla joskus hiukka haitallisia. Eli älä laita oikein kuumaa pannua suoraan kylmävesi hanan alle.
      Ja käytä mieluiten puisia, kyllä keraaminkin saa pilattua, ehkä, tosin ei ihan helpolla.

      Tuolla sivun alareunassa on käyttäjien kommentteja ja kaikki kehuu estotta.

      • suuria eroja.

        Keraamisissa pinnoissa on eroja, todella paljon. Huonompia, halvempia saa alta 10 e 24 cm, mutta pinta on todella ohut ja oltava tarka, ei sovellu ruskistamiseem.

        myös pannun pohja ratkaisee, jos se on pinnoitettu jollain, on lämpenrminen todella hidasta, jos pitää lämmöt täysillä pannu kieroutuu ja sen jälkeen kuumenee vain muutamasta paikasta,

        pohjan pitää olla pinnoittamaton.

        meillä pian 2 v jatkuvassa käytössä keraaminen, oli tosi kallis, on tosi painava, on parempi kuin teflonit viikon kuluttua, tottakai me käytämme hieman öljyä, eikä koskaan 2 suurimpaa tehoa, alussakaan, mutta on todella hyvä.


      • vcgv vv
        suuria eroja. kirjoitti:

        Keraamisissa pinnoissa on eroja, todella paljon. Huonompia, halvempia saa alta 10 e 24 cm, mutta pinta on todella ohut ja oltava tarka, ei sovellu ruskistamiseem.

        myös pannun pohja ratkaisee, jos se on pinnoitettu jollain, on lämpenrminen todella hidasta, jos pitää lämmöt täysillä pannu kieroutuu ja sen jälkeen kuumenee vain muutamasta paikasta,

        pohjan pitää olla pinnoittamaton.

        meillä pian 2 v jatkuvassa käytössä keraaminen, oli tosi kallis, on tosi painava, on parempi kuin teflonit viikon kuluttua, tottakai me käytämme hieman öljyä, eikä koskaan 2 suurimpaa tehoa, alussakaan, mutta on todella hyvä.

        "pinta on todella ohut ja oltava tarka, ei sovellu ruskistamiseem."
        "eikä koskaan 2 suurimpaa tehoa, alussakaan,"
        Lihan kypsyttämiseen menee ikuisuus.


    • kusettajatsaunantaa

      Samaa paskaa kun ceramicore aiemmin, rebrändätty, koska vanha nimi ei enää myy kun kaikki tietää että se on paskaa googlaamalla.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10581967

      Sieltä vastaavia pannuja, pari dollaria maksaa kipale:
      http://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&IndexArea=product_en&CatId=&SearchText=ceramicore

      Nämä pannut eivät siis ole vain huonoja , ne ovat käyttökelvottomia jo heti alusta asti, pohja on kiero, ei lämpene tasaisesti, keraaminen pinnoite on pilalla alle puolenvuoden jne jne..

      • kokkailija

        Kyllä keraamisia pannuja on hyvia ja huonoja,
        ihan samoin kuin teflonpannujakin.
        Ja noi parin taalan pannut onkin käyttökelvottomia.
        Joidenkin mielestä se valurauta tai teflon pannu on se ainoa oikea.
        Valurautanen ei pohjasta mene ikinä kieroksi, mutta muuten hieman työläs, ja pintaan tarttuu kaikki, ja ruokaan rautaa.
        Teflonista taas tarttuu teflonia ruokaan, eikä se ole kaikkein terveellisintä ruokaa.

        "Hiiliteräspannun prässätty runko saattaa toisinaan hieman vääntyä. Sen estämiseksi on syytä välttää kuuman pannun laittamista kylmään veteen. Myös pannun käyttäminen lieden täysillä tehoilla saattaa aiheuttaa vääntymisen. Jos vääntymistä pääsee tapahtumaan, kannattaa pannu laittaa kestävälle alustalle väärinpäin ja kopauttaa vasaralla keskelle pannun pohjaa."

        Itsellä
        https://www.groupon.fi/deals/koko-suomi/bialettiindustrie/8510389/.paKJIJ

        Puoltoistavuotta jo käyttänyt. Enkä enää vaihtaisi tavalliseen.
        Keraaminen, valkoinen pinnoite on ihan ehdoton.


      • Dexiter
        kokkailija kirjoitti:

        Kyllä keraamisia pannuja on hyvia ja huonoja,
        ihan samoin kuin teflonpannujakin.
        Ja noi parin taalan pannut onkin käyttökelvottomia.
        Joidenkin mielestä se valurauta tai teflon pannu on se ainoa oikea.
        Valurautanen ei pohjasta mene ikinä kieroksi, mutta muuten hieman työläs, ja pintaan tarttuu kaikki, ja ruokaan rautaa.
        Teflonista taas tarttuu teflonia ruokaan, eikä se ole kaikkein terveellisintä ruokaa.

        "Hiiliteräspannun prässätty runko saattaa toisinaan hieman vääntyä. Sen estämiseksi on syytä välttää kuuman pannun laittamista kylmään veteen. Myös pannun käyttäminen lieden täysillä tehoilla saattaa aiheuttaa vääntymisen. Jos vääntymistä pääsee tapahtumaan, kannattaa pannu laittaa kestävälle alustalle väärinpäin ja kopauttaa vasaralla keskelle pannun pohjaa."

        Itsellä
        https://www.groupon.fi/deals/koko-suomi/bialettiindustrie/8510389/.paKJIJ

        Puoltoistavuotta jo käyttänyt. Enkä enää vaihtaisi tavalliseen.
        Keraaminen, valkoinen pinnoite on ihan ehdoton.

        Onko muita, joilla kokemuksia tästä Bialetti Industrie-pannusarjasta?


      • Soppaliemi86
        kokkailija kirjoitti:

        Kyllä keraamisia pannuja on hyvia ja huonoja,
        ihan samoin kuin teflonpannujakin.
        Ja noi parin taalan pannut onkin käyttökelvottomia.
        Joidenkin mielestä se valurauta tai teflon pannu on se ainoa oikea.
        Valurautanen ei pohjasta mene ikinä kieroksi, mutta muuten hieman työläs, ja pintaan tarttuu kaikki, ja ruokaan rautaa.
        Teflonista taas tarttuu teflonia ruokaan, eikä se ole kaikkein terveellisintä ruokaa.

        "Hiiliteräspannun prässätty runko saattaa toisinaan hieman vääntyä. Sen estämiseksi on syytä välttää kuuman pannun laittamista kylmään veteen. Myös pannun käyttäminen lieden täysillä tehoilla saattaa aiheuttaa vääntymisen. Jos vääntymistä pääsee tapahtumaan, kannattaa pannu laittaa kestävälle alustalle väärinpäin ja kopauttaa vasaralla keskelle pannun pohjaa."

        Itsellä
        https://www.groupon.fi/deals/koko-suomi/bialettiindustrie/8510389/.paKJIJ

        Puoltoistavuotta jo käyttänyt. Enkä enää vaihtaisi tavalliseen.
        Keraaminen, valkoinen pinnoite on ihan ehdoton.

        Öö ei valurautaan mikään tartu kun se on hoidettu oikein! Uunissa kunnon rasvapoltto ja kananmunan paistaa vähässä rasvassa ilman minkäänlaista pohjaan palamista.

        Toki vaatii hieman tarkkuutta lämpötilan säädöissä.


    • Erittäin tyytyväinen

      Ostin Twins.com kautta cerafit paistinpannusarjan.
      3 pannua ja 2 lasikantta.
      Yllätyin erittäin positiivisesti, sillä olin varautunut johonkin huonompaan.
      Pannut valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ei alumiinista.
      Pinnoitettu, jos en nyt aivan väärin ymmärtänyt, alumiinioksiidilla. Se on timantin jälkeen kovinta ainetta maailmassa.
      Paistokokemukset: Todella kehunsa täyttävä tuote. Siihen ei tartu mikään. Ruoka ei myöskään pala, kuten niin usein edeltävissä teflon pinnoitteisissa pannuissa, jotka olen nyt vienyt kaikki metallinkeräykseen.
      Sain aivan uutta kipinää ruoanvalmistus harraastukseeni, koska onnistumisen mahdollisuus moninkertaistui hetkessä.
      Pannuni on ulkopuolelta kullan värinen, sisäpinta valkoinen.
      Toivomus:
      Voisiko arvon kirjoittelijat kirjoittaa sellaisista aiheista, joista heillä on omakohtaista kokemusta, muuten joku voi jäädä paitsi maailman parhaista tuotteista, joita ne jotkut syystä tai toisesta, liekö kateuttaan, koettavat tunkea maan rakoon.

      • debuyerrulez

        Eipä vähän naarattanunna. Trolli vaiko twinsin palkkaama hopottaja ?

        Huonoin puoli noissa tvinsin pannuissa on se että ne on yksinkertaisesti liian kalliita.

        120€ kolmesta pannusta, kun halpismarketista saa täysin vastaavan ja yhtä KAUAN hyvänä pysyvän pannun alle 15€. Koska käyttöikä kaikissa keraameissa on noin vuoden max.

        Eli Tvinsin paskaan ei kannata käsiään liata, mieluummin tilaatte tuolta ikuisen pannun joka ekaksi on halpa, oikeasti ikuinen ja aivan yhtä tarttumaton kun keraamiset kunhan esikäsittely on oikein tehty:

        http://www.amazon.com/DeBuyer-Mineral-Element-Frypan-Round/dp/B00462QP0W/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1392206760&sr=8-2&keywords=de buyer

        Buyeria saa myös suomesta esim http://www.eiring.fi/ , hinta tosin vähän kalliimpi.


      • terveys ?

        " alumiinioksiidilla"

        jos on niin ei taida olla terveellistä


      • kuka olet

        Mistä tunnistit metallin josta pannut tehty. Oletko trolli?


      • Tepsutin

        Myös minulla on nuo Cerafitin pannut käytössä ja todellakin toimivat, kun vaan muistaa öljytä kunnolla :)


      • OdotinParempaa
        Tepsutin kirjoitti:

        Myös minulla on nuo Cerafitin pannut käytössä ja todellakin toimivat, kun vaan muistaa öljytä kunnolla :)

        täytyy todeta että meillä kyseinen pannu ollut pettymys, noin kuukauden kesti, nyt ollaan vaiheessa että kaikki tarttuu. On hoidettu ohjeen mukaan, talouspaperia, ei koskaan astianpesuainetta, ja on myös toistettu öljykäsittely. Juuri mietin, että viitsisikö ottaa yhteyttä firmaan ja kysyä takuun perään.
        Se meillä tosin on, että pannua on käytetty paljon, useita kertoja joka päivä. Toisaalta kyllä ostin sen kestäväksi käyttöesineeksi, enkä koristeeksi.
        Öljyähän sinänsä tuon pannun kanssa mainoksen mukaan ei tarvitsisi käyttää, mutta käytännössä öljyn kulutus on lisääntynyt aiempiin pannuihin verrattuna.
        Pannun pohja on kestänyt hyvin, ei kupruilua vaan on edelleen tasainen.


      • humpuukia

        Pannut ei toimi noin.Hinnalla ei ole minulle väliä mutta muuten aivan täyttä potaskaa. ruoka jää kiinni älkää ihmeessä ostako noita ja jos joku noinkehuu niin on tvinssin palkattu kehuja. uskokaa kokemuksia.


      • eikä

        Cerafitin kultainen 28 cm pannu vajaan vuoden käytön jälkeen meni roskiin. Paistettaessa pannun keskellä kaikki paloi pohjaan. Pieni vastaava on toiminut hyvin. Meillä ruokaa laitetaan vain viikonloppuisin, joten hyvin vähän on käytetty. Pannua käsiteltiin varovaisesti, pesu vedellä, talouspaperilla pyyhittiin, sekä öljyttiin ohjeitten mukaan. Sanoisin, että olipa huono pannu.


      • Kotiruokaa

        Ihmeellistä, kuinka vastaavista pannuista tulee niin päinvastaisia kommentteja!

        Meillä Tvinssin kolmen pannun Ceramicore sarja; punainen ulkoa, valkoinen sisältä. Eka iso pannu toimi upeasti ja kesti hyvänä 2 vuotta. Sitten hiljalleen valkoinen pinnoite alkoi muuttua ruskeansävyiseksi ja ruoka alkoi tarttua kiinni. Pari kuukautta sitten otettiin käyttöön keskikokopannu ja taas on paistaminen todella helppoa. Ruoka liukuu pannussa liukkaasti. Kookosöljyä ja voita käytetään normaalisti. Hellan levy säädetään ihan aluksi 6, heti kun lämpöä tullut pienennetään 3-4 säädölle. Haudutus teholla 2.

        Käytön jälkeen huuhtelu hanan alla lämpöisellä vedellä, kuivaus talouspaperilla.


    • tefal1

      Tefalilla on keraamisia paistinpannuja kolmea kokoa . Katsoin että netanttila myy. Mutta kun menin tavaratalosta katsomaan niin eipäs ollukkaan .Sen sijaan tefalin teflonpannuja oli vaikka kuinka paljon, ei niitä enää kukaan osta . Saisivat viedä ne pelastusarmeijalle tai Mustaan Lampaaseen , niin jakaisivat köyhille.

      • mikääneionnistu

        Osti Citymarketista Tefal Ceramic valkoisen, ison. Pohja nousee kuperaksi lämmetessä millejä. Pitää varmaankin mitata mittakellolla ja ottaa videota tehtaalle. Levyn ja pohjan välissä on siis ilmaväli. Miten tuollaisella paistaa? Lämpöä ei siirry ilmavälin läpi kunnolla. Reunat ottavat levyyn ja reunoilla palaa.


    • Kookkaaja 2011

      Hyvä pannu

    • sulamuovi

      On hyvä. Mä tossa sulattelin illan iloksi sillä vanhat kertakäyttöaterimet, eikä tarttunu pannuun...

      • Tutulla on cerafit

        Tvinssin hoopoja taas :P


    • tyytyväinenkotikokki

      Lidlistä ostin keraamisen paistinpannun ja täytyy todeta, että on tähän asti toiminut tosi hyvin. Hintakin oli ihan eri luokkaa kuin telkkarin mainoksissa olleet keraamiset paistinpannut. Kestävyydestä ei vielä varmuutta suhteellisen lyhyen käytön jäljiltä. Sen aika näyttää...

      • tyytyväinenkotikokki

        Viisi kuukautta mennyt ja paistinpannu edelleen erinomaisessa kunnossa. Olen hyvin tyytyväinen ostokseeni.


      • de_sama

        Lidlin induktiohellalle tarkoitetut pannut ovat aivan ok ja pinnoite kestää. Me vain esilämmiettään asennolla 4-5 kymmenestä. Alussa laitettiin sen hellan kanssa teflonastioita ja turboasento päälle, Heti oli pinnoite pois sisältä. Siitä opimme tietysti.


    • Petetty asiakas

      Hei!

      Pannut ovat tosi onnettomia. Ostettiin maaliskuussa 2014 pannut ja ohjeen mukaisella käytöllä pannuissa on jo sellaisia tummia naarmuja, eikä ole nähnyt yhtään metallista paisto välinettä. En suosittele kenellekkään noita pannuja.

    • kkkk9

      Paska keksintö jota myyvät Kusipäät jotka kusettavat rahat ihmisiltä pois.

      • Ihmisten ajattelu...

        Kaikki on paskaa paitsi kusi


    • bannut
    • Hc-kokki

      Sulatin tv-kokin tapaan muovisen pakasterasian pannulla, paskaksi meni. Oliskohan pitänyt voita lisätä. Kyllä noilla pingistä pelaa.

    • Pentagonin Papukaija

      USAssa on tapana VALEHDELLA . Valehtelijoita riittää - valheita kaikiallaMediassa , politiikassa jne ...Joten ei ole ihme ettei tää pannu kestä kauan . Kokki tv-huijarimainoksesta ei ole oma itseqnsä , ja akka koko ajan suostuu / yes ! yes ! wundeful ! fantastic!

    • asdfgaf

      Täysin perseestä ksyeiset pannut! Olen tämän tästä tehnyt ohjeen mukaisia käsittelyjä pannulle, mutta nykyään ei pysty kananmunaa paistamaan edes öljyn kera ilman ettei joudu ihmesienellä hinkkaamaan palanutta pois.. Pannu on tosiaa n ollut 3kk käytössä. Asiakaspalvelussa sanoivat ettei pannuja saa enää palauttaa 30 pvn jälkeen vaikka eivät siis toimi.. Vittu mitä paskaa!

      • valurauta

        Kiitos viestistänne.

        Tarttuminen johtuu yleensä siitä, että paistinpannujen vaatimaa rasvakäsittelyä ei ole tehty lainkaan tai se tulisi uusia. Valitettavan usein pannun huoltaminen rasvakäsittelyn avulla unohtuu asiakkailtamme. Ennen kuin rasvakäsittelyn tekee, tulee kuitenkin pannu pestä kunnolla, jotta siitä saadaan pois kaikki vanhat ruoka- ja rasvajäämät, jotka saattaisivat vaikuttaa rasvakäsittelyn tuloksiin. Parhaiten pannu puhdistuu keittämällä pannulla matalalla lämmöllä vettä, jossa on pieni määrä tiskiainetta. Keittämistä tulee jatkaa noin 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka paljon pannuun on tarttunut ruokaa. RuokajäämiÄ voi myös irrottaa pehmeällä tiskiharjalla saman aikaisesti. Pesusta huolimatta voi pannuun jäädä pieniä jälkiä/värjäytymiä. Tämä pesu poistaa yleensä kuitenkin kaikki ruoka- ja rasvajäämät, jotka voisivat vaikuttaa pannun käyttöön jatkossa. Tämän jälkeen rasvakäsittelyn voi uusia pannuille mukana seuranneen ohjeen mukaan. Rasvakäsittelyssä voi käyttää ruokaöljyjä oliiviöljyä lukuun ottamatta, koska se kestää huonosti korkeita lämpötiloja. Parhaimman tuloksen käsittelyssä saa kuitenkin rasvalla kuten voilla tai margariinilla ja tämän vuoksi suosittelemmekin käyttämään niitä. On myös hyvä muistaa, jos pannun pesee tiskiaineella, täytyy pannut käsitellä rasvalla useammin. Tiskiaineet on suunniteltu erityisesti rasvaa vastaan ja näin ollen kuluttavat rasvakäsittelyn pois nopeammin.

        Jos näistä ei ole apua, kerrottehan meille tarkemmin, mistä on kyse. Reklamaatioissa toivotaan kattava selvennys kaikista paistinpannun ongelmista ja vaurioista esim. naarmut, värjäytymät, tarttuminen jne. Lisäksi toivomme vastaukset seuraaviin kysymyksiin. Minkä kokoisessa paistinpannussa vaurioita on ilmennyt? Milloin huomasitte vauriot ja missä tilanteessa ne syntyivät? Mikä ne aiheutti? Mitä keittiövälineitä olette käyttäneet pannujen kanssa? Mitä teitte pannuille ennen käyttöön ottoa? Millä tavalla olette pesseet niitä? Millä tavalla olette huoltaneet niitä? Millä tavalla olette säilyttäneet paistinpannuja? Mikä liesi teillä on käytössä? Lähetäthän meille myös kuvan vaurioista.

        Mukavaa päivänjatkoa!

        Ystävällisin terveisin
        Tvins asiakaspalvelu




        --------------------------------------------------------------------------------

        :
        Ostettu 19.02.2014 koko sarja kansilla ja käytetty säännöllisesti ja puulastaa käyttäen ja alemmalla lämpötilalla, nyt 2 eniten käytettyä on pilalla ja kaikki tarttuu pohjaan eli valtava pettymys hyvän alun jälkeen,

        Ohjeessa oli että fairyllä pestään ja sillä niitä ei saa puhtaaksi vaan tummat raidat jää pohjaan , toki lähtee jollain myrkyllä mutta kun se on kiellettyä.

        Rasva ja muutkaan kuten voi ei tilannetta paranna, vaan on ollut pakko siirtyä takaisin tefloniin jotka onneksi säästimme.

        Kysynkin onko minua huijattu vai onko maanantaiverisoista kyse ?


      • valurauta
        valurauta kirjoitti:

        Kiitos viestistänne.

        Tarttuminen johtuu yleensä siitä, että paistinpannujen vaatimaa rasvakäsittelyä ei ole tehty lainkaan tai se tulisi uusia. Valitettavan usein pannun huoltaminen rasvakäsittelyn avulla unohtuu asiakkailtamme. Ennen kuin rasvakäsittelyn tekee, tulee kuitenkin pannu pestä kunnolla, jotta siitä saadaan pois kaikki vanhat ruoka- ja rasvajäämät, jotka saattaisivat vaikuttaa rasvakäsittelyn tuloksiin. Parhaiten pannu puhdistuu keittämällä pannulla matalalla lämmöllä vettä, jossa on pieni määrä tiskiainetta. Keittämistä tulee jatkaa noin 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka paljon pannuun on tarttunut ruokaa. RuokajäämiÄ voi myös irrottaa pehmeällä tiskiharjalla saman aikaisesti. Pesusta huolimatta voi pannuun jäädä pieniä jälkiä/värjäytymiä. Tämä pesu poistaa yleensä kuitenkin kaikki ruoka- ja rasvajäämät, jotka voisivat vaikuttaa pannun käyttöön jatkossa. Tämän jälkeen rasvakäsittelyn voi uusia pannuille mukana seuranneen ohjeen mukaan. Rasvakäsittelyssä voi käyttää ruokaöljyjä oliiviöljyä lukuun ottamatta, koska se kestää huonosti korkeita lämpötiloja. Parhaimman tuloksen käsittelyssä saa kuitenkin rasvalla kuten voilla tai margariinilla ja tämän vuoksi suosittelemmekin käyttämään niitä. On myös hyvä muistaa, jos pannun pesee tiskiaineella, täytyy pannut käsitellä rasvalla useammin. Tiskiaineet on suunniteltu erityisesti rasvaa vastaan ja näin ollen kuluttavat rasvakäsittelyn pois nopeammin.

        Jos näistä ei ole apua, kerrottehan meille tarkemmin, mistä on kyse. Reklamaatioissa toivotaan kattava selvennys kaikista paistinpannun ongelmista ja vaurioista esim. naarmut, värjäytymät, tarttuminen jne. Lisäksi toivomme vastaukset seuraaviin kysymyksiin. Minkä kokoisessa paistinpannussa vaurioita on ilmennyt? Milloin huomasitte vauriot ja missä tilanteessa ne syntyivät? Mikä ne aiheutti? Mitä keittiövälineitä olette käyttäneet pannujen kanssa? Mitä teitte pannuille ennen käyttöön ottoa? Millä tavalla olette pesseet niitä? Millä tavalla olette huoltaneet niitä? Millä tavalla olette säilyttäneet paistinpannuja? Mikä liesi teillä on käytössä? Lähetäthän meille myös kuvan vaurioista.

        Mukavaa päivänjatkoa!

        Ystävällisin terveisin
        Tvins asiakaspalvelu




        --------------------------------------------------------------------------------

        :
        Ostettu 19.02.2014 koko sarja kansilla ja käytetty säännöllisesti ja puulastaa käyttäen ja alemmalla lämpötilalla, nyt 2 eniten käytettyä on pilalla ja kaikki tarttuu pohjaan eli valtava pettymys hyvän alun jälkeen,

        Ohjeessa oli että fairyllä pestään ja sillä niitä ei saa puhtaaksi vaan tummat raidat jää pohjaan , toki lähtee jollain myrkyllä mutta kun se on kiellettyä.

        Rasva ja muutkaan kuten voi ei tilannetta paranna, vaan on ollut pakko siirtyä takaisin tefloniin jotka onneksi säästimme.

        Kysynkin onko minua huijattu vai onko maanantaiverisoista kyse ?

        Kiitos viestistäsi.

        Tarkentaisitteko vielä, millä tavalla teette rasvakäsittelyn. Se koostuu kahdesta vaiheesta, joista rasvanlevitys on ensimmäinen. Reklamaatioon täytyy saada tarkka tieto siitä, miten rasvakäsittely on tehty, koska sen vaikutus pannujen kestävyyteen on niin merkittävä. Se ei ainoastaan viimeistele pinnoitetta vaan myös vaikuttaa tarttumattomuuteen ja suojaa vaurioilta. Uusittu rasvakäsittely myös huoltaa pinnoitetta ja pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi ja parantaa tarttumattomuutta.

        Mukavaa päivänjatkoa!

        Ystävällisin terveisin
        Tvins asiakaspalvelu



        --------------------------------------------------------------------------------


        Rasvakäsittely on hoidettu asiallisesti voilla ja pannut on säilytetty päällekkäin siten että välissä on paksu muovikelmunpala ja työkaluina tietty puulastoja.
        Olemme käyttäneet teflon pannuja jo 40 vuotta ja vielä niin että koskaan ei ole kuutoselle pantu vaan lämpö on ollut vitosella, joka on taannut että pannut on kestäneet ja siksi sama ohje on ollut cerafitilla käytössä, koska ei sekään liikaa lämpöä kestä .
        Oireet alkoi isoimmassa 3kk jälkeen ja samoja oireita on alkanut esiintyä jo toisessakin ,mutta pieni pelittää koska sitä on käytetty vain muutamia kertoja kuten nyt testeissä ja siinä ei ole valittamista.
        Meinasin ostaa sarjat lapsilleni onneksi en ostanut ,koska näin kävi.
        Tyylikäs tuote kunhan pinta vain kestäisi käyttöä ja lätyt kelluisi kuten teflonissa.




        --------------------------------------------------------------------------------

        Noora, 09.syyskuuta.14 11:10:
        Hei
        Kiitos kuvista. Vastaisitteko vielä edelliseen viestiin liittämiimme kysymyksiin niin saamme vietyä reklamaation eteenpäin.

        Mukavaa päivänjatkoa!

        Ystävällisin terveisin
        Tvins asiakaspalvelu



        --------------------------------------------------------------------------------

        , 05.syyskuuta.14 10:21:
        Munakkaan paiston jälkeen käytetty pannu ,uudella sama munakas pannu täysin puhdas ja valmis uuteen käyttöön siitä ei ollut järkevää ottaa kuvaa.
        Puolivuotta on hoidettu ja hellitty ja näin rumasti pannu meitä kohtelee ja taas joutuu liottamaan kiinnipalamiset pois, ei hyvä.
        Rasvainen kalakin tarttuu pohjaan ei tosin uudella eli varapannulla, koska ostin koko sarjan.
        Teflonit on kestäneet vuosia meidän eukolla ja samalla hoidolla ja aina -20% teholla käytettynä.
        Onhan takuu vielä voimassa?

        Liitteet
        Kuva2766.jpg
        Kuva2767.jpg



        Tällaista keskustelua lopusta alkuun päin ,ei vielä ratkaisua asiaan.
        --------------------------------------------------------------------------------


      • Saisko vastauksen
        valurauta kirjoitti:

        Kiitos viestistäsi.

        Tarkentaisitteko vielä, millä tavalla teette rasvakäsittelyn. Se koostuu kahdesta vaiheesta, joista rasvanlevitys on ensimmäinen. Reklamaatioon täytyy saada tarkka tieto siitä, miten rasvakäsittely on tehty, koska sen vaikutus pannujen kestävyyteen on niin merkittävä. Se ei ainoastaan viimeistele pinnoitetta vaan myös vaikuttaa tarttumattomuuteen ja suojaa vaurioilta. Uusittu rasvakäsittely myös huoltaa pinnoitetta ja pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi ja parantaa tarttumattomuutta.

        Mukavaa päivänjatkoa!

        Ystävällisin terveisin
        Tvins asiakaspalvelu



        --------------------------------------------------------------------------------


        Rasvakäsittely on hoidettu asiallisesti voilla ja pannut on säilytetty päällekkäin siten että välissä on paksu muovikelmunpala ja työkaluina tietty puulastoja.
        Olemme käyttäneet teflon pannuja jo 40 vuotta ja vielä niin että koskaan ei ole kuutoselle pantu vaan lämpö on ollut vitosella, joka on taannut että pannut on kestäneet ja siksi sama ohje on ollut cerafitilla käytössä, koska ei sekään liikaa lämpöä kestä .
        Oireet alkoi isoimmassa 3kk jälkeen ja samoja oireita on alkanut esiintyä jo toisessakin ,mutta pieni pelittää koska sitä on käytetty vain muutamia kertoja kuten nyt testeissä ja siinä ei ole valittamista.
        Meinasin ostaa sarjat lapsilleni onneksi en ostanut ,koska näin kävi.
        Tyylikäs tuote kunhan pinta vain kestäisi käyttöä ja lätyt kelluisi kuten teflonissa.




        --------------------------------------------------------------------------------

        Noora, 09.syyskuuta.14 11:10:
        Hei
        Kiitos kuvista. Vastaisitteko vielä edelliseen viestiin liittämiimme kysymyksiin niin saamme vietyä reklamaation eteenpäin.

        Mukavaa päivänjatkoa!

        Ystävällisin terveisin
        Tvins asiakaspalvelu



        --------------------------------------------------------------------------------

        , 05.syyskuuta.14 10:21:
        Munakkaan paiston jälkeen käytetty pannu ,uudella sama munakas pannu täysin puhdas ja valmis uuteen käyttöön siitä ei ollut järkevää ottaa kuvaa.
        Puolivuotta on hoidettu ja hellitty ja näin rumasti pannu meitä kohtelee ja taas joutuu liottamaan kiinnipalamiset pois, ei hyvä.
        Rasvainen kalakin tarttuu pohjaan ei tosin uudella eli varapannulla, koska ostin koko sarjan.
        Teflonit on kestäneet vuosia meidän eukolla ja samalla hoidolla ja aina -20% teholla käytettynä.
        Onhan takuu vielä voimassa?

        Liitteet
        Kuva2766.jpg
        Kuva2767.jpg



        Tällaista keskustelua lopusta alkuun päin ,ei vielä ratkaisua asiaan.
        --------------------------------------------------------------------------------

        Samaa sontaa täälläkin. Kaks suurinta pannua käyttökelvottomia, tänään meni loplta hermot. Minullakin pienin pannu vielä ihan ok, tosin minäkin käyttänyt sitä tosi vähän. Rasvaukset hoidettu juuri niin kuin pitää, yli puolet pesuista lämpimällä vedellä ilman pesuainetta, kun pannu vähän jäähtynyt, vajaa puolet pesuista pesuaineilla. Vain muovisia tai puulastoja käytetty. Eniten olen YRITTÄNYT paistaa kalaa, ensi hyvin pienillä öljymäärillä, mutta n. 4kk päästä, isoin alkoi ottaa jo kovin kiinni. Lisätty ruokaöljyn käyttöä, ja loppupaistossa voita.

        Nyt ei pannulla paista enää pirukaan vaikka laittais desin öljyä ensin vähän kuumenrmaan. Pannut vajaa 6 kk vanhat ja aivan sohlona. Viimone kerta kun menen ostos tv:n vipuun oli myös ensimmäinen kerta.

        Olen kuitenkin sellainen intohimoinen kotikokki ja nyt tuli kyllä sellanen pettymys, että kyllä kismittää. Vanhat teflonpannut mm. Jamie Oliver kesti sentään yli 2v kovaa käyttöä, ja kuvittelin saavani näistä pannuista pidempiaikaiset "kaverit", mutta kissan viikset. EN SUOSITTELE kenellekään, joka vähän arvostaa paisto-ominaisuuksia ja pitkäkestoista ikää. En ole jaksanut tehdä edes reklamaatiota, niin paljon ottaa ns. pannuun!


    • FartMan

      ...ppierullautak, kup pierettää...

    • Seonvainmainosta

      yhtään mikään mitä on siin mainoksessa ei toimi! kananmunakin jämähtää kiinni ihan samoin kun tavi pannuissaki, eli mikään ei liu kiltisti pannulla vaan palaa kiinni jos et laita rasvaa kuten missä tahansa pannussa

      • Vanhakokki

        Valurautapannu paras. Ei kupristu eikä käpristy. Pestään ilman pesuaineita kuumalla vedellä. Rasvaa aloittaessa ehkä vähän enemmän. Kestää ikuisuuden!
        Onko teillä muurinpohjalettuja paistaessa teflon- tai keraamiset muurinpohjat???


      • Algarfe
        Vanhakokki kirjoitti:

        Valurautapannu paras. Ei kupristu eikä käpristy. Pestään ilman pesuaineita kuumalla vedellä. Rasvaa aloittaessa ehkä vähän enemmän. Kestää ikuisuuden!
        Onko teillä muurinpohjalettuja paistaessa teflon- tai keraamiset muurinpohjat???

        Ei oo kumpiakaan. Mutta tavallisella teflon pannulla olen tehnyt kreppejä. Lettu pannut lähti akan mukana roskiin.

        Valurautaan olen ollut tyytyväinen ja seuraavaksi ajattelin kokeilla hiiliteräs pannua. Tai on mulla sellainen wokki, mutta tavallista pannua siis. Täytyy vain odotella seuraavalle kuulle, kun lompakosta alkaa Matti pilkistellä. Tuli tilailtua Japanialaista veistä. Tai oikeastaan 3 kokki veistä. Ja ruoka tarvikkeita. Vähän yli satanen loppu kuulle jäljellä, mutta onneksi pakkanen on umpi täynnä lihaa, kalaa, äyriäisiä ja marjoja.

        Olen minä joskus lapsena valurautapannulla paistanut lettuja nuotiolla ja hyviä sillä tulee. Sanoisin että siis parhaita ..


      • grillikokki
        Vanhakokki kirjoitti:

        Valurautapannu paras. Ei kupristu eikä käpristy. Pestään ilman pesuaineita kuumalla vedellä. Rasvaa aloittaessa ehkä vähän enemmän. Kestää ikuisuuden!
        Onko teillä muurinpohjalettuja paistaessa teflon- tai keraamiset muurinpohjat???

        Ostin 70 luvulla valurautapannun joka on vielä käytössä ja hyvin toimii. Ehdottomasti paras pannu paistamiseen


    • Muovilleeikiitos

      Ostin 20euron pienen pannun. Avasin kaupassa kaikki laatikot ja valitsin pannun, missä paksuimman oloinen pinnoite. Muutaman munakkaan paistoin hienosti vähällä rasvalla, n. 0,5tl oliiviöljyä. Laitoin poikkeuksellisesti pannun kiireessä levylle ilman vettä kuumenemaan. Vesi pannussa toimii ilmoittajana kuumuusasteesta minkä kulloinkin tarvitsen, eli veden kiehumistilasta näen oikean kuumuusasteen, mutta nyt pannu ilman vettä pääsi ilmeisesti kuumenemaan liikaa...pannu on jo metallinkeräyksessä, koska sillä ei pystynyt paistamaan munakasta edes kolmella ruokalusikallisella, öljyssä lilluen munakasta, eli siinä oli jotakin todella pahasti vialla, alumiini varmaan sisältä kukki täysin??? Minulle pieni määrä öljyä pannulla ei haittaa, vaan muovipannujen myrkyllisyys, ne ovat todella vaarallisia. Enkä tarvitse "tarttumaton" pintaista paistinpannua, kuin munakkaan valmistukseen, kaikki lihat ja muut valmistuvat padassa, kattilassa tai teräspannulla tilkassa vettä / omassa rasvassaan. Tavaratalo Anttilassa on ulkopuolisella sopimusmyyjällä myynnissä keraamista pannua, jossa on pinnassa nystyjä. Pannulle ohjeen mukaan kuuluu laittaa tilkka öljyä, mutta jopa ilmankin voi ruokaa laittaa... Pannu vaikuttaa paksupinnoitteiselta laadukkaalta ja toimivalta. Ajattelin kokeilla sitä seuraavaksi munakaspannuksi. Pannun normaalihinta on myöskin 20 euroa.

      • Guajillo

        Minä kyllä käytän tilkan öljyä jos olen jotakin paistamassa ja siinä vaiheessa lämmöt ovat riittävät kun öljy pannulla muuttuu "levottomaksi". Saattaa se vähän poristakin mutta missään tapauksessa ei saa alkaa savuamaan, koska se jättää "kärähtänyttä" makua ruokaan.

        Keraaminen pannu taas on aivan ehdoton munakkaiden yms. kanssa. Öljyä ei tarvitse käyttää sen kanssa ollenkaan ja munakas luiskahtaa lautaselle ettei mitään ..

        Itse en nystyräpintaiseen pannuun keraamisessa laittaisi rahojani. Pannun idea kun mielestäni juurikin on se, että se on niin sileä että jopa munakkaat liukuvat sillä ilman rasvaa. Jotenkin epäilen että tuossa pannussa on yritetty tavoitella kaikkea, mutta harvoin se onnistuu. Mielestäni kannattaa etsiä kohdennettuja pannuja, koska ainakin itse olen huomannut että jos on yritetty tehdä pannu joka lähtöön, niin sitten se ei palvelekkaan oikein mihinkään tarkoitukseen hyvin. Mutta jos ostat niin tule meillekkin kertomaan miten toimii ja toivon tietenkin että pannusi toimisi hyvin, mutta tämän vain halusin kertoa ennen ostopäätöstäsi.


      • Guajillo
        Guajillo kirjoitti:

        Minä kyllä käytän tilkan öljyä jos olen jotakin paistamassa ja siinä vaiheessa lämmöt ovat riittävät kun öljy pannulla muuttuu "levottomaksi". Saattaa se vähän poristakin mutta missään tapauksessa ei saa alkaa savuamaan, koska se jättää "kärähtänyttä" makua ruokaan.

        Keraaminen pannu taas on aivan ehdoton munakkaiden yms. kanssa. Öljyä ei tarvitse käyttää sen kanssa ollenkaan ja munakas luiskahtaa lautaselle ettei mitään ..

        Itse en nystyräpintaiseen pannuun keraamisessa laittaisi rahojani. Pannun idea kun mielestäni juurikin on se, että se on niin sileä että jopa munakkaat liukuvat sillä ilman rasvaa. Jotenkin epäilen että tuossa pannussa on yritetty tavoitella kaikkea, mutta harvoin se onnistuu. Mielestäni kannattaa etsiä kohdennettuja pannuja, koska ainakin itse olen huomannut että jos on yritetty tehdä pannu joka lähtöön, niin sitten se ei palvelekkaan oikein mihinkään tarkoitukseen hyvin. Mutta jos ostat niin tule meillekkin kertomaan miten toimii ja toivon tietenkin että pannusi toimisi hyvin, mutta tämän vain halusin kertoa ennen ostopäätöstäsi.

        Keraamisten heikkous taas on mielestäni niiden kahvoissa kun ovat muovisia ja eihän niitä sitten uuniin uskalla laittaa sulamaan .. Eivätkä usein edes ole vaivautuneet ilmoittamaan, että mitä lämpöä kestävät. Valuraudan laitoin uuniin puu kahvoineen, kun en saanut kahvaa irti. Mitään infoa sen irroittamisesta ei myöskään tullut pannun mukana, mutta kun otin uunista, niin puukahva oli sen verran löystynyt ilmeisesti lämpölaajenemisesta johtuen, että sen sai irti. Sen jälkeen olen irroittanut kahvan, jos se täytyy laittaa uuniin. Mutta noita muovi kahvoja en ymmärrä ollenkaan. Olisivat sitten edes irroitettavia, koska on ärsyttävää jos on tehnyt jotain ruokaa hellalla ja sitten vielä pitäisi alkaa käyttämään toista astiaa jos ruokaa vielä joutuu pitämään uunissa. Kaiken lisäksi kylmälle astialle sen ruoan laittaminen ei ole kovinkaan järkevää noin paistamisen kannalta kun paistaminen on jo lähtenyt hyvään vauhtiin sen kuuman pannun kanssa.


    • Rekku9

      Minä paistan huoneenlämpöiset pihvini, joihin olen jo ajoissa hieronut Maldon-suolaa ja myllystä mustapippuria niin, että laitan ison Hackman Hardfacen tulille (minulla ei ole induktiota), siihen neutraalia öljyä, ja kun se on lähellä savuamista, voita tai Oivariinia nokare. Ei mene kuin hetki, kun se on valmis: sitten halutun kypsyyden mukaan antaa sauhuta. Minulle on max 2 min/puoli, jokainen kuitenkin makunsa mukaan. Well done on kypsyys, josta kieltäydyn. Pannun voi huuhtaista ja antaa paistoliemen kiehua hetken kasaan ja kaataa sen sitten pihveille (jotka ovatkin varmasti jo vetäytymässä!)
      Taisi mennä tahattomasti mainostuksen puolelle, mutta nuo Hardfacet kestävät hoidettuina kymmenisen vuotta, ainakin minulla. Eivätkä kieroudu.

      • Guajillo

        Itse lopetin suolan käytön marinoidessa / maustamisessa kun huomasin että pihvit olivat kuivuneet. (tai sitten ne olivat vain huonoja pihvejä kerta toisensa jälkeen) Soijaa olen tosin lorauttanut pienen määrän, mutta n. fysiologisestihan se suola poistaa nestettä kuten kalan kanssa huomaa ja se ei oikein ole lihojen kanssa hyvä juttu. Nykyisin teen suolauksen vasta pannulla.

        Vahvaa tekoa oli minunkin kovanaama. Kieroutumista ei paljon tarvinnut pelätä, mitä olen huomannut sukulaisieni halppis pannuissa.


    • YSIYSI

      Cerafit -pannuni rupesi ottamaan kiinni pohjaan pannun keskiosasta noin puolen vuoden käytön jälkeen. Valitin Tvinssille - kerroin että olen hoitanut pannuja täsmälleen mukana tulleen ohjeen mukaan. En pessyt astianpesukoneessa. En käyttänyt pesuainetta joka päivä vaan pesin lämpimällä vedellä. Viikottain pesin käsin astianpesuaineella ja sen jälkeen suoritin ohjeissa mainitun rasvakäsittelyn (josta tv-mainos ei puhu mitään). Käytin induktio-levyllä korkeintaan asetusta 7 kun maksimi on 9. Tyhjää pannua en lämmittänyt koskaan.
      Valituksen jälkeen sain uuden pannun, mutta en mitään vastauksia kysymyksiini. Nyt tämän uuden pannun kanssa on mennyt vajaa puoli vuotta ja se on alkanut ottaa kiinni keskiosastaan. Taas valitin - eivät osaa kertoa mitään, mutta palauttavat pannun hinnan tai korvaavat uudella.
      Johtopäätös: Cerafit ei ole yhtään muita pannuja parempi - ehkä vähän huonompi, sillä Hackman-pannut ovat sentään kestäneet minulla noin vuoden.
      En ostaisi !!!!!!!!!!!!!

    • Tinamuori

      Täällä kokenut kotikokki. Lankaan menin, kun ostin Cerafitit. Kaikki aiemmat halvatkin teflonit ovat kestäneet paremmin ja kauemmin kuin nämä. Olen käyttänyt ohjeiden mukaisesti, mutta nyt vajaan vuoden käytön jälkeen kaikki tarttuu, varmaan kohta jo pelkkä öljykin nappaa kiinni! Aivan surkeat pannut siis, en suosittele. Ja yllä jo todettiinkin, miten valitusten käy, joten en jaksa ryhtyä taistelemaan, mutta otan opiksi. Tietysti kaikki pannut ovat ensialkuun "täydellisiä", mutta käytössä laatu punnitaan - ja 40 vuoden ruoanlaittokokemuksella olen näihin todella pettynyt.

    • Tässä vastaus ongelmiin: hiiliteräspannu.
      Ei siis valurautapannu.
      Pannu on käytännössä ikuinen...
      Pannuun muodostuu luonnollinen tarttumaton pinnoite, voi käyttää myös teräslastaa.
      24 cm pannu maksoi 42 euroa
      Sen voi tilata netistäkin.
      Olen käyttänyt pannua reilut puoli vuotta ja tänäänkin paistoin sillä munakkaan ala naturel, hyvin pienellä rasvamäärällä.
      Pannuun voi laittaa uuninkiin, kahva myös hiiliterästä.
      Lukekaa lisää kehuja googlettamalla "hiiliteräspannu"
      Nyt voi unohtaa, "jamie olivierit, kovanaamat, hans välimäki ym, ym
      Ja tuolta niitä saa
      http://www.kokkipuoti.fi/hiiliteraspannut/

      T: onnellinen kokki Tapio

      • totuuden.siemen

        Mä teen munakkaat nykyisin kokonaan ilman rasvaa keraamisella halppis pannulla joka maksoi 14,90. Hiiliteräspannuuni petyin juuri kaltaisiesi mussuttajien takia, jotka väittävät että sillä voi paistaa liki ollenkaan käyttämättä rasvaa, mikä ei ole totta. Hiiliteräspannua käytän lihojen paistamiseen yms. silloin kun olen laiskalla tuulella, enkä viitsi käyttää valurautaa jolla kyllä saa parempaa jälkeä ja enemmän makua kuin hiiliteräspannulla. Hiiliteräspannu vain on helpompi huoltoinen kuin valurauta. Parempaa laatua taas saa aikaiseksi valuraudalla. Ero vain ei ole niin merkittävä, että sitä viitsisi aina käyttää.


      • Soppaliemi83

        Hiiliteräspannu ei ole heti tarttumaton pannu! Se vie aikaa että pohja tulee teflonmaisen mustaksi ja sitten vasta se alkaa olla tarttumaton. Toki silloinkin se vaatii säännöllisen rasvanpolton.


    • hippelithuijaa

      Eiköhän jo tv-mainostaminen kerro kaiken - halvalla ei saa hyvää ja vaikka hintakin on maltaita niin huonohan se tuote on.

      Paras pannuni on jo 30 vuoden takaa eli hackmannin kovanaama 20 senttinen - sillä vaan saa tehtyä parhaimmat munakkaat, johon nykyiset pannut eivät pysty.

      Kun löydätte hyvin toimivat välineet ruoanlaittoon älkää koskaan luopuko niistä, sillä ruoanlaitossa onnistuminen on aina kiinni yksityiskohdista ja välineet ratkaisevat.

    • MLG1

      Pannu toimii aluksi hyvin, mutta kuluttuaan pinta pettää ja alkaa tarttuun kaikki ruoat kiinni.

    • enon

      Se pannu ei kestä niinkään kauan kun muut.aivan paska keksintö.ja eivät ota mitään kantaa kun soitin ja kysyin takuujuttua.niin jauhaavat vaan että väärin käytetty.täyttä huijausta

    • alkaa.ottaa.pannuun

      *Kaikenlaisia aloittelijoita sitä. Kyselevät mistä tietää mitä metallia pannut ovat ja sitten ei tule mieleen, että voisiko vaikka painosta tietää. Valurautapannut yms. "hieman" painavempia, alumiinipannut kevyempiä ja jos käytetty hiiliterästä yms. sekoitteena niin taas pannu kevenee ..

      Wokki pannut sitten taas ohuita. Jos sinulle kaupataan paksua wokki pannua, niin se ei ole oikea wokki pannu, vaan wokki pannun idea on nopea lämmön johtuminen ohuesta pohjasta johtuen.

    • eikaikkioletotta

      Nuu tuskin - eiköhän jo televitsiooni-mainokset kerro asian - ei niinkään halvalla tuskin saa mitään hyvää kun vakiintuneidenkaan valmistajien tuotteet tuppaavat olla schaissea nykyään.

      Parhaimmat pannuni ovat kaukaa menneisyydestä, jolloin vielä laatuun satsattiin - nykyiset lähiaikoina ostetut ovat kyllä pettymyksiä järjestään, joten vieläkin luotan 30 vuoden takaisiin - ne vain paistavat paremmin ja ovat helpommin puhdistettavia.

    • osta.se

      Mulla on Hackman Brasserie ja hyvin toimii.

      • gengre

        Citymarketissa ollut nyt joulukuussa tarjouksia Hackman kovanaamoista, nykyään Fiskars . Ei tosin Suomessa enää valmistettuja, sillä kukapa satasta haluaisi paistinpannusta maksaa paitsi tietysti Twinssistä tilaavat.


    • toinen_tauno

      Paikallisessa Citymarketissa myyvät Cerafitiä. Katselin vähän esillä olevia pannuja, ja naarmuuntuneita olivat :-D

      Scanpan tai perusteräs tai valurautapannu!

    • ottaapannuun

      Pannu suorastaan ylittää odotukset

    • Täyttä-kusetusta

      Saatiin lahjaksi cerafit ja pari viikkoa toimi joten kuten. Nyt tarttuu kaikki kiinni. Ei auttanut veden keittäminen ja "rasvakäsittelyt". Vertailun vuoksi 14 euron Ernesto Lidlistä kesti yli 2 vuotta kovaa käyttöä ja kaltoin kohtelua - roskiin meni kolhintuneen ja naarmuuntuneen pinnoitteen takia, ruoka ei koskaan palanut kiinni.

      Cerafit on yhtä kestävä kun halpahallien halvimmat pannut.

    • Cerafit-eater

      Toimii pakasta vedettynä loistavasti ja sitten ikääntyy ja huononee, isoin pannu on jo pistetty pois, pienempää ja keskisuurta ei ole niin paljoa käytetty että niillä vielä pärjää kastikkeiden teossa. Parempi ja halvempi vaihtoehto on reilu valurautapannu, kun se on oikein hoidettu niin ei siihenkään tartu.

      Ei siis mitenkään poikkeava muihin pinnoitettuihin verrattuna - kova keraaminen pinnoite on todellakin kovaa mutta kärsii lämpövaihtelusta pahemmin joten kyllä nämäkin murenee ajan kanssa.

    • Primax

      Lukematta aiempia vastauksia, EI toimi! Kaikki palaa pannuun kiinni, oli rasvaa tai ei, jopa kananmuna öljyssä. Ostin juuri lidlistä ison pannun 20e ja rasvaa ei tarvita paistamiseen ja mikään ei jää pannuun kiinni.

    • PTFE

      Cerafit on ollut meilläkin suuri pettymys. Puolen vuoden käytön jälkeen pinnassa on naarmuja, vaikka on käytetty pehmeää puulastaa ja ruoka jää paistettaessa kiinni. Rasvan käyttö ei juuri paranna tilannetta. Täällä kerrottuja huoltotoimenpiteitä on kokeiltu, mutta ne eivät ole parantaneet käytettävyyttä.

    • Mika-73

      Ostin pannusarjan viime vuoden puolella. Se on vieläkin käyttämättömänä uunissa ja uunin paistinpeltilaatikossa. Jännittää, miten se toimii. Minulla on vielä vanha "kovanaama" käytössä. Sain Ellokselta vain saksankieliset käyttöohjeet. Onkohan Cerafit Fusion-paistinpannuja myös piraattikopioituina? Toiset teistä - nimittäin -kehuvat paistinpannuja, ja toiset haukkuvat niitä niin paljon, kuin ehtivät.

    • Ernestolidl

      Itselleni nyt kuukauden vanha Lidl Ernesto keramiikka pannu ja kaikki tarttuu kiinni tosi lujasti. Keittämällä hetken vettä, puhdistus onnistuu hyvin ja pannun pinta näyttää taas ensiluokkaiselta, kuin suoraan kaupasta haetulta. En keksi miksi näin käy. Ilmeisesti nämä keramiikka pannut eivät ole vielä tarpeeksi kehittyneitä.

    • Ramix64

      Täys susi. Puolessa vuodessa kaikki 3 pannua pilalla ja myyjä ei vastaa mihinkään yhteydenottoon. Elkää ikinä ostako tuota!!! Ja varmasti on käytetty oikein.

    • Pannut_ja_pannut

      Cerafit on kokeilematta ja jääkin, mutta voisin kuvitella keraamisen pinnoitteen käyttäytyvän jokseenkin samalla tavalla merkistä riippumatta.

      Ostin muutama vuosi sitten OBH Nordica -merkkisen keraamisen pannun. Ensikokeilut antoivat niin vakuuttavia tuloksia, että ostin perään toisen, erikokoisen, ja kahdelle omillaan asuvalle jälkeläiselle vielä yhden kummallekin lahjaksi.

      Paisto-ominaisuudet kuitenkin heikkenivät nopeasti ja ratkaisevasti, alkoivat mokomat tartuttaa ja pahasti, hellävaraisesta käytöstä ja hoidosta huolimatta. Investointi kalliisiin pannuihin osoittautui täysin hukkaan heitetyksi.

      Perinteiset teflonpintaiset (Tefal yms.) kestävät sentään käyttökelpoisina vuoden tai pari. Sellaisilla meillä paistetaan enimmäkseen edelleen. Ja vaativammassa ruskistuskäytössä käytetään – tietenkin – useamman kymmenen vuoden ikäistä valurautapannua, jonka tiettyjä ominaisuuksia eivät mitkään ihmepinnoitteet kykene korvaamaan.

    • nonsticknot

      Ei ole Cerafitia vaan joku cittarin halpisversio (about sama asia) ja ei toimi. Ihan yhtä lailla naarmuuntuu ja tarttuu kiinni ajan kuluessa (noin puoli vuotta - vuosi) kuin teflonpinnoitetut. Tarttumatonta ja naarmuuntumatonta pintaa ei ole vielää keksittykään.

    • YksinkertainenM
    • Paljon_paistava

      Käyttöpäivää kohden kalleimmat paistinpannut ikinä! Puoli vuotta käytössä ja kaikki kolme pilalla. Mitä paistinpannuja ne tämmöiset on joilla ei voi paistaa? Suurin pannu säilyi pisimpään hyvänä, koska en käyttänyt täydellä lämmöllä. Mutta eipä sitten mikään paistukaan vaan keittyy! Huono ostos.

    • AnteroHyrynsalmelta

      Jos nämä kyseiset tv:ssä mainostetut Cerafit paistinpannut eivät olisi hyviä kuin mainostetaan niin eivät kaikkien maailman huippuravintoloiden kokit käyttäisi niitä.

    • aulis4

      Saahan noita Cerafitin kaltaisia pannuja esim Prismasta tai Cittarista. Puolet halvempia kuin östös-tv:ssä, ja samaa materiaalia samalla idealla. Eihän tuonkaltainen pannu edes mikään uusi keksintö ole, niitähän on ollut jo pitkään kaupoissa, vaihtoehtona teflonille. Uusi pannu on aina uusi pannu, mutta vanhenee ne kaikki ja käytössä kuluu, se on tyly fakta. Itselläni on ollut molemmanlaisia, enkä osaa sanoa kumpi on parempi, molemmat kestää max 5 vuotta, sitten saa heittää roskiin ja ostaa uuden. Älkääny siis ottako noita östös-tv:n mainoksia kovin vakavasti, nehän on vain rahastusta.

    • Geniuscerafit

      Parempia pannuja en ole käyttänyt ja viellä PFOA vapaita! Suosittelen!!!

    • joekker14

      Pannut ei kestänyt ku muutaman viikon ihan paskoja,tilasin kerran niitä puutarhaletkuja,ne posahti muutaman käyttökerran jälkeen,silloin turvauduin takuu hommeleihin,ja taas kotvanen kestivät....ja sitten ne niinkuin niin kuin RÄJÄHTÄÄ,hirvee paise tulee ja letku jysähtää.en koskaan enää milloinkaan tilaa twinnisltä mitään. Tv.jokkeri

    • Surkeapannu

      Surkeita olivat, 6 kuukautta kesti vaikka käytön suhteen oltiin tarkkoja. Nyt tarttuu kaikki kiinni, alussa vain mausteet paloivat kiinni heti. Hoito ohjeet sellaiset että niitä noudattamalla kestää mikä tahansa halpispannu. Ainoa toimiva pannu jonka olen löytänyt on hyvä valurauta pannu jota ei pestä pesuaineella vaan ainoastaan kuumalla vedellä.

    • CheffehC

      Sain uudelta keittiötarvikkeiden verkkokauppiaalta paistinpannusetin hyvällä alennuksella. http://www.keittiotarvike.fi/fi/tuote/7862587
      Nyt näköjään jo normaalihintainen, mutta täytyy sanoa että hintaisekseen erittäin laadukkaita pannuja. Entinen 99€ maksanut YKSI pannu ei ollut edes näin hyvä. Ainoa miinus että toimitus kesti viikon, vaikka paria päivää lupailtiin.

    • Anonyymi

      Toimii kunhan et päästä sitä liian kuumaksi. Paras edelleen on silti mitä käytän töissä: https://www.heirol.fi/keitto-ja-paistoastiat/paistinpannut/ mutta aina kun laittaa pihvin tai ihan mitä vaan. Antaa paistinpannun hoitaa ekaksi hoitaa työnsä ja vasta sitten lähtee liikuttamaan sitä. Vahingossa kävi pari noita liian kuumaksi, menetetty. oma moka. Mutta tuo Heiroil toimii vielä 3v jälkeenkin. Ja työkäytössä. =ho.

    • Anonyymi

      Irtokahva alko ryttyileen heti ekalla kerralla,lukitus ei auennut. Soitin,nyt uusi kahva tulossa. Ihan hyvin onnistu kanojen paisto uunissa,laitoin kanat pannuineen kylmään uuniin,tässähän nim.o. huomioidaan äkilliset lämpötilavaihtelut. Puu tai muovilastat ok.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      75
      2290
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1771
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      162
      1639
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1392
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1388
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1261
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1119
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1073
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1062
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe