moni on varmaan huomannut kuinka pizzojen kinkku on muuttunut huonoksi , syynä siihen on halvalla tavalla tehty ns. kinkkumakkara jonka pitäis korvata kinkun . valitettavasti siihen on retkahtanut moni pizzeria ja ruokala , tuttuni on kokkina tekemässä vanhuksille ruokaa ja pomo oli pyytänyt käyttää kinkkumakkaraa . kaveri teki kinkkulaatikon eipä kelvannut vanhuksille . siihen loppui sen sotkun käyttö , toivottavasti opimme tästä jotain .
valekinkku
17
1283
Vastaukset
- Näköistuote
Lohesta on tehty vastaavia kalabrikettejä. Nämä kusetukset on vasta alkua...
- rajansakaikella
kysyin eräältä kaverilta joka on lihanjalostus tehtaassa töissä kyseisestä kinkkumakkarasta vastaus oli vähän ympäripyöreä hymyhuulilla . se on periaatteessa lihaliemi voittoista lauantaimakkaraa , ei siis ihme että moni on huomannut pizzassa sen kinkun eron , kannattaa kysyä pizzeriassa kinkkumurskan alkuperä ennen kuin tilaa . ja jos joku väittää ettei ole huomannut eroa on maku aisti täysin hukassa .
- kokki
saatiin myös eräältä lihajalostamolta koe maistiaiset meidän keittiöön , ei todella tullut kauppoja vaikka myyntitykki sanoi lähes kaikkien siirtyneen kyseiseen valekinkkuun . maku oli jos suoraan sanotaan paska , ehkä mausteilla ois voinut makua muuttaa mutta se on huijausta .
- laatu kunniaan
Huonoista raaka-aineista ei saa hyvää ruokaa.
Ammatti-ihminen on aina ammatti-ihminen, eikä hän lähde oikomaan ruuanlaitossa.
Maine kun menee takaisin sitä ei helpolla takaisin saa.
STOP ÄLYTTÖMÄLLE SÄÄSTÄMISELLE , ammattilaiset arvoonsa!- kinkuton pizza
ostin eilen pizzan ja pyysin nimenomaan KINKKU pizzan , otin sen kotiin ja voi paska mitä se kinkku oli , koitin erotella niitä ns , kinkkuja erikseen että olisin voinut analysoida paremmin mutta ei sitä pehmeetä läskiä , kinkkua pois saanut , kyllä ennen oli kinkussa purutuntuma ja maku , ei ihme että jotkut pizzeriat pärjää .
- aidot raaka aineet
noin se vaan menee ettei tule tappiota , sama asia on monessa paikkaa ranskalaiset perunat jotka tehdään perunajauhosta ja sen kyllä maistaa ja näkee päältäpäin . se vaan on hullua että nuoret ja seuraava sukupolvi ei kohta tiedä mitä syö .aidot
- etovakinkku
oot aivan oikeassa paskaa se on , tilasin eilen kinkku pizzan ja näin sen mönjän mitä kinkuksi kutsutaan niin peruin saman tien mamo pyöritti päätän ja ihmetteli miksi , kun sanoin syyn hän tuumasi että makuasia , eipä taida vähään aikaan pizza maistua ellei ole itse näkemässä mitä kinkkua sinne laitetaan .
- kokki
toi oli niin epävarma tieto että laitoin kaverin metro tukkuun ostamaan palan , ,mutta ei myyty kuin isoina köntyteinä , myyjä sanoi että vain ravintolakäyttöön peruspohja sama kuin launtaimakkara ett sillei kinkkua kinkun tilalle .
- Sekin on
Olet varmaan huomannut, ettei moni käytä enää kunnon juustoa vaan ns. analogista "pizzajuustoa"... eli kasvisrasvavalmistetta.
- keinopizzat
eikös se ole juuri sitä paska juustoa joka jähdyttyä tulee helvetin sitkeäksi .keinopzzat
- mamohuijarit
keinopizzat kirjoitti:
eikös se ole juuri sitä paska juustoa joka jähdyttyä tulee helvetin sitkeäksi .keinopzzat
menin just kans lankaan .turussa käydessä tilasin kaverin luo pizzat . ja kyllä tosiaan juusto muuttui matkan aikana kovaksi ja ne täytteet ? jauhelihan tilalla tosiaan jotain aivan muuta noei tullut syötyä meni hukkaan parin ison olen hinta .
- kokoomusahneus
Ulkomaalaisissa pitserioissa kinkku tahtoo yleensä olla vielä ihan aitoa, mutta mitä tulee näihin kokoomusahneuden kyllästämien suomalaispuljujen tekemiin "pizzoihin", niin voi voi.... Aito kinkku kun on kalliimpana pois pomojen bonuksista!
- Minä ei anna
Saitko kuitin?
- älä katso
luin ton valekinkku jutun enkä halunnut uskoa , menin sellaiseen pizzeriaan missä näkee mitä päälle laitetaan seurasin sivussa kahvia juoden ja totta esim ,se kinkku oli ällön näköistä limaa , mun entistä herkkua ei koskaan enää .
- allapollo
Ai että muuttunut ?
Tätähän se on aina ollut:
http://www.saarioinen.fi/horeca/tuotetietohaku//?TUOTEID=8119
Lihapitoisuus 34%. Itseasiassa saarioisten lauantaimakkaran lihapitoisuus on 36% joten lauantaimakkara on parempaa kinkkua :D Pitää vissiin seuraavan kerran pyytää pizza lauantaimakkaralla niin saa vähän enemmän lihaa ?
Tuossa aiemmin mainittiin "kokoomusahneuden kyllästämien suomalaispuljujen" pizzeriat, niin täytyy tosin todeta että Kotipizzan palvilastussa on lihapitoisuus sentään 68% eli tuplasti enemmän. - Makka-ra
Samaa valitettu jo tuhat vuotta, vaan täytteet muuttuvat vain pas*emmiksi.
Inhottavaa kinkkumakkaraa, jota valheellisesti kinkuksi kutsutaan.
Juustokaan ei ole koskaan oikeasta juustosta kuullutkaan.
Saako koko Suomesta enää kunnon maistuvaa pizzaa, kunnon kinkulla, sun muilla lisukkeilla?
Tuskin, kun vain alhainen hinta tuntuu olevan A ja O. Ei se sitä kaikille ostajille ole.
Olisi kaksi vaihtoehtoa, kinkukkeilla tehty, ja aito asia. - proteiini++
En pissoista tiedä, mutta jos lihatuotteisiin on pitänyt lisätä proteiinia, niin hälytyskellojen pitäisi soida ja kovaa.
Eräs suomalainen kotimaisuudella itseään kovasti markkinoiva suurehko lihayritys on oppinut lisäämään proteiinia lähes jokaiseen kuluttajille myytäviin tuotteisiin.
Kyseiset tuotteet ovat usein myös hinnaltaan halvemmasta päästä. Mutta valitettavasti heillä on samaa keinotekoisuutta myös "premium"-tuotteissa, kuten suurella lihapitoisuudella markkinoitavassa grillibalkani-makkarassa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
1 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!
Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit12691Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille
Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?1541290Heikki Silvennoinen ( Kummeli)
Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on491145- 1271018
Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?
Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?206979Hyvää huomenta 18. luukku
Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️223974Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos
Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä15939- 42879
Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?
Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk297875- 72865