Ohjeessa lukee. Että uunissa 250 asteessa 15min.
kypsyykö oikeesti tuossa ajassa?
broilerin fileepihvit
8
2161
Vastaukset
- huh huh
Kuivaa tulee ja helvetin kuivaa sittenkin. Sisältä voi olla raakaakin. En tiedä mistä noita ohjeitanne oikein vedätte. Järkevien lähteiden käyttö suotavaa.
- vai mikä
Onkos tämä sitten järkevä ohje?
"Paista fileepihvit uunipellillä uunissa 220-250 ºC:ssa 10-12 min. Voit kypsentää ne myös paistinpannulla tai grillissä." - broileristi
Itse paistan broiskun filepihvit pannulla voissa. Erityisen hyvää tulee, kun sekaan heittää muutaman kuorimattoman valkosipulikynnen sekä pari-kolme oksaa timjamia tai rosmariinia. Tietty pihveissä suola-pippuri pinnassa.
Sellanen 4 minsaa per puoli, pinta kauniin ruskeaksi, niin pitäis olla kypsää. Leikkaamalla yhden pihvin auki voi tsekata, onko sopivaa. Hieman taitolaji - ei saa jäädä raa'aksi, ja yli menny on ikävän kuivaa.- ap.
Ajattelin laittaa nuo broilerin filee pihvit uuniin ja haudutan kermakastikkeessa kypsäksi niin ei tule niin kuivia.
minkä aikaa pitäisi olla uunissa, että kypsiä? - vieläkö mitäkö
ap. kirjoitti:
Ajattelin laittaa nuo broilerin filee pihvit uuniin ja haudutan kermakastikkeessa kypsäksi niin ei tule niin kuivia.
minkä aikaa pitäisi olla uunissa, että kypsiä?Eikös tuolla ollut jo kyllin hyvin kerrottu!
"Paista fileepihvit uunipellillä uunissa 220-250 ºC:ssa 10-12 min. Voit kypsentää ne myös paistinpannulla tai grillissä." - broileristi
ap. kirjoitti:
Ajattelin laittaa nuo broilerin filee pihvit uuniin ja haudutan kermakastikkeessa kypsäksi niin ei tule niin kuivia.
minkä aikaa pitäisi olla uunissa, että kypsiä?Jos sä ne soosiin hukutat, älä sit turhaan uunia lämmitä. Paista vaan nopeesti väri pintaan ja pistä kastikkeen joukkoon.
Eihän se uunia kaipaa juurikaan, mutta ennenkuin se ehtii edes lämmetä, sä olet ne jo ehtiny käyttää pannulla - joten älä suotta haaskaa sähköä. Ne voi olla sisältä hieman ali, soosissa ne kypsyy nopeesti valmiiksi.
- uunilintu
10 minuuttia ei riitä millekään uunissa kypsennettävälle. Raaka kana on terveysriski. Voi kypsyä pannulla taikka grillissä 10 minuutissa mutta ei uunissa.
Yleensä pakkausten kypsennysajat ovat ihan jonkun hatusta vedettyjä. Uuneja on myös monenlaisia kypsennysteholtaan. Mielummin siis uunissa vähintään puoli tuntia mutta mielummin enemmän.- Panhandle
Yli puoli tuntia kuulostaa pitkältä ajalta nykyisille ohuen ohuille broilerinfileille. Omasta kaupastani ei aina saa kuin valmiiksi pakattuja, ja ne tahtovat nykyisin olla "minuuttipihvi" -tyyppisiä ohuita lättyjä, kokonaisen fileen puolikkaita tai kolmasosia. En pitäisi sellaisia puolta tuntia uunissa, kun ne kypsyvät paistinpannulla muutamassa minuutissa.
Kokonaisille fileille sen sijaan puoli tuntia, ehkä vähän enemmänkin, uunissa voi olla sopiva aika.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 445795
- 455305
- 483698
- 133653
Vimpelin liikuntahallilla tulipalo?
Katsoin, että liikuntahallista tuloo mustaa savua. Sitten ovet pärähti hajalle, ja sisältä tuli aikamoinen lieska. Toise903201- 313126
- 592874
- 572720
- 532370
- 381834