S-market!

entinen asiakas?

On se kumma homma kun näitä laitapuolen kulkijoita ei saada heitettyä ulos sieltä! Päivät pitkät istuvat & häiriköivät siellä ja haisevat viimisen päälle virtsalta. Olen useamman kerran kassalle maininnut kyseisestä haitasta kun olen kaupassa asioinut, että kun hieman häiritsee se haju ja huutaminen. Taisi olla viime viikolla kun kävimme lapsenlapseni kanssa noin klo 12 kyseisessä kaupassa, niin siellä jo joku juoppo makasi sammuneena tuulikaapissa ja poliisi sen kävi sieltä noutamassa. Päivästä toiseen sama homma sen hajun kanssa. Täytyy ilmeisesti vaihtaa citymarkettiin kun siellä asioihin on sentään puututtu.

28

1823

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • äzzäjuttu

   Ne saavat niitä booonuksia mitä enemmän juovat. Sitäpaitsi se haju kasvattaa ja lastenlapsien on hyvä nähdä ripaus hieman elävää elämää, niin eivät kasva aivan pullossa.

  • aloittaja1

   ei kai se ole normaalia että siellä ryypätään päivät pitkät ja häiriköidään maksavia asiakkaita sillä törkeällä käytöksellä, huudolla ja se haju siihen vielä lisänä? kyllä minä vien mielummin rahani toiseen kauppaan entä menen enää tuonne haistelemaan kusisia juoppoja. Saa pelätä oman turvallisuuden vuoksi kun ne siellä riehuu.

   • -.-

    Höpö höpö juttu aina saannut rauhassa asioida !


   • Anonyymi

    Minäkin tuun istuskelee cittarin aulaan jo 9, kun saa kaljaa kaupasta ja viinaa Alkosta.

    Ryyppään laillisesti muovipussissa, etten ole esteettinen haitta.

    Tosin paskalle ja kusella en viitsi, mennä kun joutus koko aika olee liikkeessä.
    Meitä on Sellanen kuuden miehen sontajoukko naisia ihailemassa

    Aikaa muhkeita purjeita kylä näkyy!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minäkin tuun istuskelee cittarin aulaan jo 9, kun saa kaljaa kaupasta ja viinaa Alkosta.

    Ryyppään laillisesti muovipussissa, etten ole esteettinen haitta.

    Tosin paskalle ja kusella en viitsi, mennä kun joutus koko aika olee liikkeessä.
    Meitä on Sellanen kuuden miehen sontajoukko naisia ihailemassa

    Aikaa muhkeita purjeita kylä näkyy!

    Turhaapa olet jo monta vuotta istuskellut CM:n aulassa, kun Alkokin muuttanu jo aikoja sitten?


  • Jancani

   Nyt kyllä ensinnäkin liioittelet asiaa hyvin vahvasti. Siellä ei niitä ns. laitapuolenkulkijoita mitenkään erityisen paljon ole. Ja vaikka niitä siellä olisikin, miten muuten ne häiritsevät sinua kuin haisemalla pahalta ja "järkyttämällä" pikku kullannuppuasi, jota nämä toki eivät todellisuudessa millään tavalla häiritse, vaan ainoastaan sinun rajoittunutta mieltäsi? Itse en ainakaan heidän osaltaan ole minkäänlaisen huutelun tai häiriköinnin kohteeksi koskaan joutunut.
   Suurempi ongelma on sinunkaltaisesi idiootit, jotka vahvistavat yhteiskunnan eriarvoistumista ja ns. häpeänkulttuuria tarpeellaan pönkittää omaa itsetuntoaan yhteiskunnan vähäosaisten polkemisella.
   Koeta asettua joskus muiden ihmisten asemaan, niin maailma näyttää hyvin erilaiselta!

   • Anonyymi

    Housuus paskomi*essa on se se hyvä asia, voi saada tilaa istua penkile. Kertoi joku sotilas mies aikoinaa sodan aikana ollessaan lomalla Kemissä. Kun lähti Kemistä juna oli aivan täynnä lähinnä sotiaita, ei ainoatakaan istumapaikkaa. Hän päättiki pask*a housuun, joten tulipa heti tilaa niin paljon et sai koko penkin, eivät kestäneet hajua. Viisas päsee vähemmällä.


  • nomelekosta

   jeesustelua... jos se lapsikin noin pumpulissa kasvatetaan niin muailma iskee kasvoille ko märkä rätti aikanaan.

  • Tahvo

   Ei se mitään jos pari huonokuntosta taapertelee S-marketin käytävällä lääkkeiden haku reissullansa.
   Mutta kaupungin City Marketin käytävillä se lemu vasta onkin. Eipä tee mieli ruokaostoksille kun pyöröovesta sisään astahtaa. (ei kyllä Alkoonkaan)
   Sellainen kusen, paskan ja vanhan viinan (myös uudenkin) aromilöyhkäykset lyö päin kasvoja, et heikoimmat saattavat pyörtyä.
   Joskus tullut käytyä ja enpä mene enää, kun ei oo pakko.
   Pahimmat haisijat muka tervehtivätkin, siinä toivossa et joku erehtyis pysähtyyn ja sais jonku kolikon pummattua.
   Kyl suosittelisin Alkon muutamista omiin tiloihin ja antakoon C-M:n pitää elikkonsa. Olen niin monen kuullut sanovan käyneensä Keminmaan Alkossa, tai jopa Torniossa näiden Alkon "mannekiinien" vuoksi.
   Säälin niitä autottomia ja vähenpivaraisia jotka ei pääse kauppareisulle asiallisempaan ympäristöön, vaan joutuvat asioimaan kyseisessä liikekeskuksessa.
   Tähän verrattuna S-marketin käytävällä silloin tällöin nähty alanmies on jo bongauksen arvoinen.

   • jeajea3

    voi kyynel ko joudut ihan pari pultsaria näkemään kauppareissulla. Elämäsi on varmasti todella raskasta :´(


  • ööööööööh

   seuraavaksi ne muutta akka sun roskapönttöön yöksi, amerikan malliin

   • Anonyymi

    Simo Leinonen näki kaksi draamaa yhden juoksun aikana

    Ensin kaatui yks juoksija ja sitten kaatui toinen juoksija, draamaa pukkas

    Simo ei huomannut lainkaan toiseksi tullutta juoksijaa. Mutta Simon logiikka kesti hyvin tämän toheloinnin

    Hän luki parin minuutin jälkeen lopputulokset paperista, eikä sanallakaan kommentoinut muuttunutta lopputulosta.

    Tämän jälkeen Simo alkoi selostaa Kuulan heittoa.

    Noita sekundoja on muitakin selostajissa, mutta Simo on kyllä tyhmin


  • Ex asiakas.

   Eipä siellä niin monta häirikköä ole että se häirittisi kaupassa käyntiä,,mutta joku Mikko Kem vittuilee huutelee ja näyttää keskisormea City-Marketin aulassa,olen jo vaihtanut kauppaa vuosia sitten.

  • Haisee kuin rotta

   Kävin maanantaina s-marketissa ja poistuttani kassalta haisi aivan tolkuttoman pahalle haiseva kusi. En tiedä oliko joku kussut lattialle vai mitäköhän lienee tapahtunut? No oli siellä pelikoneita räpläämässä oudon näköistä porukkaa. Liekkö sieltä haju kantautunut?

   Kemin cittarissa en ole niinkään tavannut tätä hajua vaikka siinä alkon liepeillä porukkaa hengaileekin, tosin kierränkin nämä henkilöt kaukaa, enkä käytä pyörivää ovea ollenkaan.

   • Jeesusteluako?

    Näyttää siltä, että toisilla on paskat ja kuset housuissaan mennessään cittariin. Toisilla taas mennessään S-Markettiin. Ei kait tätä ristiriitaa voi muuten käsittää, kuin että se haju tulee omista pöksyistä. Minen oo tuntenu kummassakaan kaupassa tämmösiä hajuja, vaikka siellä näitä syrjäytyneempiä onki. Mulla kyllä onki aina sonnattomat ja kusettomat kalsarit jalassa.


   • Haisee kuin rotta
    Jeesusteluako? kirjoitti:

    Näyttää siltä, että toisilla on paskat ja kuset housuissaan mennessään cittariin. Toisilla taas mennessään S-Markettiin. Ei kait tätä ristiriitaa voi muuten käsittää, kuin että se haju tulee omista pöksyistä. Minen oo tuntenu kummassakaan kaupassa tämmösiä hajuja, vaikka siellä näitä syrjäytyneempiä onki. Mulla kyllä onki aina sonnattomat ja kusettomat kalsarit jalassa.

    Sinäpä sen sanoit! Et ehkä itse mahdollisesti haista kusen hajua, kun omissa pöksyissäs tuoksuu sen verran, kun olet tottunut kyseiseeen hajuun. No vitsi vitsi.

    Juopot on sinänsä ihan "OK" verrattuna näihin huumeiden käyttäjiin ja sekakäyttäjiin. Pari kertaa nähny ruiskuja cittarin ja Jatan välisessä aukossa.

    Lidl:ssäkin haisi kusi siinä korien läheisyydessä, muttei enää. Sanottiinhan siinä lidl:n omassa tv-mainoksessakin, että täällä käy outoa porukkaa.


  • Olen nähnyt

   Mutta tiesittekö tätä totuutta missiestä ja prinssesoista ! He nääs kakkaavat budabest karkkeja ja pissaavat Champagnea siis shambanjaa.

  • hyi ällöä

   Kaikista pahimpia kaupassa on hienostevat isovanhemmat jälkikasvun jälkikasvun kanssa. Kuvittelevat olevansa fiininpiä ihmisiä. Onneksi niihin törmää harvoin , kun on päivät töissä. Minäkin lopetin sen vuoksi viikonloppuna kaupassa käynnin.

   • Anonyymi

    Ei fiinit työssä käy, Hehän istuvat pankin päällä


  • minäv

   Kyllä mä ymmärrän että on huolissaan, varmana pienet alle kouluikäiset lapset pelkää humalaisia ja huutavia ihmisiä. Ja jos niitä ei normaalisti kauppareissuilla esim näe. Eikä varmaan ole mieluisa kokemus käydä kaupassa jossa kusi haisee ja humalaisia ihmisiä hilluu ympärillä, nekin kun osaavat olla arvaamattomia jos on esim jotain muutakin vetäneet, mistäpä sitä tietää.

   • Puavo pallinaama

    Joo, son kauhiaa jos ne on sattuneet vetämään kuivat.


   • remontti s-marketissa?
    Puavo pallinaama kirjoitti:

    Joo, son kauhiaa jos ne on sattuneet vetämään kuivat.

    Tehhäänkö s-marketissa jotain remonttia?


   • Myyjä Eka-marketissa
    remontti s-marketissa? kirjoitti:

    Tehhäänkö s-marketissa jotain remonttia?

    S - Marketin Yleisö WC:n lattia Aivan Kamalan Näköinen! Ei likainen mutta varmaan niiltä ajoita kun oli leipomo kyseisessä talossa ollut joku Rasvankaato paikka siinä kohtaa. Palaneen rasvan näköinen lattia! Ällöttää käydä siellä kun olen pari kertaa joutunut käymään! Vastaako Kokkola vielä sen talon siisteydestä? Pultsaritkin on Ihmisiä en heitä halua haukkua enkä mollata! Jotain Pahaa on heidänkin elämässä tapahtunut että ainut lohtu on alkoholi!


  • Yhdyn edelliseen.

   Ei niistä pojista mitään haittaa ole,mutta sitten kun ne alkaa huutelemaan ja keskisormea näytteleen ja haastamaan riitaa niinkuin City-Marketin aulassa niin silloin pitää vaihtaa kauppaa.Tälläi teki eräs ex Palokuntalainen joka oli napit vastakkain hyvin monien kanssa,,ja vielä saa istuskella siellä ja älissä.

  • Anonyymi

   Pojat istuu siellä kaupassa ryypiskelemässä jos ulkona on huono keli ,näin kai sitä itse kukanenkin tekisi...

  • Anonyymi

   Ihme homma. Oli yksin tai muitten kans niin aina paska haisee.

  • Anonyymi

   sama juttu natsisiwassa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   227
   2403
  2. Fatima Diarra Suomen pakolaiskiintiö nostettava moninkertaiseksi

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010021408.html Hallitus on laskemassa Suomen pakolaiskiintiön 500 pakolaiseen vuod
   Maailman menoa
   197
   1599
  3. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   231
   1392
  4. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   81
   1321
  5. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   63
   1198
  6. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   158
   1009
  7. Hän, kaivattuni

   varmaan luulee, että unohdin, jatkoin elämääni, päästin irti. Vaikka ajattelen häntä edelleen koko ajan. Näin se vaan me
   Ikävä
   52
   975
  8. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   105
   908
  9. Onko kaivattusi

   seksikäs? Miten on?
   Ikävä
   45
   850
  10. Muistatko? Selviytyjät Teemu Roivainen on Saara Aallon ex-mies - Nyt kumpikin naisen kanssa - Kuvat!

   Kääk-juoru! Teemu Roivainen ja Saara Aalto tapasivat lukiossa ja seurustelivat vuosia. Nyt kumpikin on vakiintuneessa pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   812
  Aihe