S-market!

entinen asiakas?

On se kumma homma kun näitä laitapuolen kulkijoita ei saada heitettyä ulos sieltä! Päivät pitkät istuvat & häiriköivät siellä ja haisevat viimisen päälle virtsalta. Olen useamman kerran kassalle maininnut kyseisestä haitasta kun olen kaupassa asioinut, että kun hieman häiritsee se haju ja huutaminen. Taisi olla viime viikolla kun kävimme lapsenlapseni kanssa noin klo 12 kyseisessä kaupassa, niin siellä jo joku juoppo makasi sammuneena tuulikaapissa ja poliisi sen kävi sieltä noutamassa. Päivästä toiseen sama homma sen hajun kanssa. Täytyy ilmeisesti vaihtaa citymarkettiin kun siellä asioihin on sentään puututtu.

28

1955

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äzzäjuttu

      Ne saavat niitä booonuksia mitä enemmän juovat. Sitäpaitsi se haju kasvattaa ja lastenlapsien on hyvä nähdä ripaus hieman elävää elämää, niin eivät kasva aivan pullossa.

    • aloittaja1

      ei kai se ole normaalia että siellä ryypätään päivät pitkät ja häiriköidään maksavia asiakkaita sillä törkeällä käytöksellä, huudolla ja se haju siihen vielä lisänä? kyllä minä vien mielummin rahani toiseen kauppaan entä menen enää tuonne haistelemaan kusisia juoppoja. Saa pelätä oman turvallisuuden vuoksi kun ne siellä riehuu.

      • -.-

        Höpö höpö juttu aina saannut rauhassa asioida !


      • Anonyymi

        Minäkin tuun istuskelee cittarin aulaan jo 9, kun saa kaljaa kaupasta ja viinaa Alkosta.

        Ryyppään laillisesti muovipussissa, etten ole esteettinen haitta.

        Tosin paskalle ja kusella en viitsi, mennä kun joutus koko aika olee liikkeessä.
        Meitä on Sellanen kuuden miehen sontajoukko naisia ihailemassa

        Aikaa muhkeita purjeita kylä näkyy!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin tuun istuskelee cittarin aulaan jo 9, kun saa kaljaa kaupasta ja viinaa Alkosta.

        Ryyppään laillisesti muovipussissa, etten ole esteettinen haitta.

        Tosin paskalle ja kusella en viitsi, mennä kun joutus koko aika olee liikkeessä.
        Meitä on Sellanen kuuden miehen sontajoukko naisia ihailemassa

        Aikaa muhkeita purjeita kylä näkyy!

        Turhaapa olet jo monta vuotta istuskellut CM:n aulassa, kun Alkokin muuttanu jo aikoja sitten?


    • Jancani

      Nyt kyllä ensinnäkin liioittelet asiaa hyvin vahvasti. Siellä ei niitä ns. laitapuolenkulkijoita mitenkään erityisen paljon ole. Ja vaikka niitä siellä olisikin, miten muuten ne häiritsevät sinua kuin haisemalla pahalta ja "järkyttämällä" pikku kullannuppuasi, jota nämä toki eivät todellisuudessa millään tavalla häiritse, vaan ainoastaan sinun rajoittunutta mieltäsi? Itse en ainakaan heidän osaltaan ole minkäänlaisen huutelun tai häiriköinnin kohteeksi koskaan joutunut.
      Suurempi ongelma on sinunkaltaisesi idiootit, jotka vahvistavat yhteiskunnan eriarvoistumista ja ns. häpeänkulttuuria tarpeellaan pönkittää omaa itsetuntoaan yhteiskunnan vähäosaisten polkemisella.
      Koeta asettua joskus muiden ihmisten asemaan, niin maailma näyttää hyvin erilaiselta!

      • Anonyymi

        Housuus paskomi*essa on se se hyvä asia, voi saada tilaa istua penkile. Kertoi joku sotilas mies aikoinaa sodan aikana ollessaan lomalla Kemissä. Kun lähti Kemistä juna oli aivan täynnä lähinnä sotiaita, ei ainoatakaan istumapaikkaa. Hän päättiki pask*a housuun, joten tulipa heti tilaa niin paljon et sai koko penkin, eivät kestäneet hajua. Viisas päsee vähemmällä.


    • nomelekosta

      jeesustelua... jos se lapsikin noin pumpulissa kasvatetaan niin muailma iskee kasvoille ko märkä rätti aikanaan.

    • Tahvo

      Ei se mitään jos pari huonokuntosta taapertelee S-marketin käytävällä lääkkeiden haku reissullansa.
      Mutta kaupungin City Marketin käytävillä se lemu vasta onkin. Eipä tee mieli ruokaostoksille kun pyöröovesta sisään astahtaa. (ei kyllä Alkoonkaan)
      Sellainen kusen, paskan ja vanhan viinan (myös uudenkin) aromilöyhkäykset lyö päin kasvoja, et heikoimmat saattavat pyörtyä.
      Joskus tullut käytyä ja enpä mene enää, kun ei oo pakko.
      Pahimmat haisijat muka tervehtivätkin, siinä toivossa et joku erehtyis pysähtyyn ja sais jonku kolikon pummattua.
      Kyl suosittelisin Alkon muutamista omiin tiloihin ja antakoon C-M:n pitää elikkonsa. Olen niin monen kuullut sanovan käyneensä Keminmaan Alkossa, tai jopa Torniossa näiden Alkon "mannekiinien" vuoksi.
      Säälin niitä autottomia ja vähenpivaraisia jotka ei pääse kauppareisulle asiallisempaan ympäristöön, vaan joutuvat asioimaan kyseisessä liikekeskuksessa.
      Tähän verrattuna S-marketin käytävällä silloin tällöin nähty alanmies on jo bongauksen arvoinen.

      • jeajea3

        voi kyynel ko joudut ihan pari pultsaria näkemään kauppareissulla. Elämäsi on varmasti todella raskasta :´(


    • ööööööööh

      seuraavaksi ne muutta akka sun roskapönttöön yöksi, amerikan malliin

      • Anonyymi

        Simo Leinonen näki kaksi draamaa yhden juoksun aikana

        Ensin kaatui yks juoksija ja sitten kaatui toinen juoksija, draamaa pukkas

        Simo ei huomannut lainkaan toiseksi tullutta juoksijaa. Mutta Simon logiikka kesti hyvin tämän toheloinnin

        Hän luki parin minuutin jälkeen lopputulokset paperista, eikä sanallakaan kommentoinut muuttunutta lopputulosta.

        Tämän jälkeen Simo alkoi selostaa Kuulan heittoa.

        Noita sekundoja on muitakin selostajissa, mutta Simo on kyllä tyhmin


    • Ex asiakas.

      Eipä siellä niin monta häirikköä ole että se häirittisi kaupassa käyntiä,,mutta joku Mikko Kem vittuilee huutelee ja näyttää keskisormea City-Marketin aulassa,olen jo vaihtanut kauppaa vuosia sitten.

    • Haisee kuin rotta

      Kävin maanantaina s-marketissa ja poistuttani kassalta haisi aivan tolkuttoman pahalle haiseva kusi. En tiedä oliko joku kussut lattialle vai mitäköhän lienee tapahtunut? No oli siellä pelikoneita räpläämässä oudon näköistä porukkaa. Liekkö sieltä haju kantautunut?

      Kemin cittarissa en ole niinkään tavannut tätä hajua vaikka siinä alkon liepeillä porukkaa hengaileekin, tosin kierränkin nämä henkilöt kaukaa, enkä käytä pyörivää ovea ollenkaan.

      • Jeesusteluako?

        Näyttää siltä, että toisilla on paskat ja kuset housuissaan mennessään cittariin. Toisilla taas mennessään S-Markettiin. Ei kait tätä ristiriitaa voi muuten käsittää, kuin että se haju tulee omista pöksyistä. Minen oo tuntenu kummassakaan kaupassa tämmösiä hajuja, vaikka siellä näitä syrjäytyneempiä onki. Mulla kyllä onki aina sonnattomat ja kusettomat kalsarit jalassa.


      • Haisee kuin rotta
        Jeesusteluako? kirjoitti:

        Näyttää siltä, että toisilla on paskat ja kuset housuissaan mennessään cittariin. Toisilla taas mennessään S-Markettiin. Ei kait tätä ristiriitaa voi muuten käsittää, kuin että se haju tulee omista pöksyistä. Minen oo tuntenu kummassakaan kaupassa tämmösiä hajuja, vaikka siellä näitä syrjäytyneempiä onki. Mulla kyllä onki aina sonnattomat ja kusettomat kalsarit jalassa.

        Sinäpä sen sanoit! Et ehkä itse mahdollisesti haista kusen hajua, kun omissa pöksyissäs tuoksuu sen verran, kun olet tottunut kyseiseeen hajuun. No vitsi vitsi.

        Juopot on sinänsä ihan "OK" verrattuna näihin huumeiden käyttäjiin ja sekakäyttäjiin. Pari kertaa nähny ruiskuja cittarin ja Jatan välisessä aukossa.

        Lidl:ssäkin haisi kusi siinä korien läheisyydessä, muttei enää. Sanottiinhan siinä lidl:n omassa tv-mainoksessakin, että täällä käy outoa porukkaa.


    • Olen nähnyt

      Mutta tiesittekö tätä totuutta missiestä ja prinssesoista ! He nääs kakkaavat budabest karkkeja ja pissaavat Champagnea siis shambanjaa.

    • hyi ällöä

      Kaikista pahimpia kaupassa on hienostevat isovanhemmat jälkikasvun jälkikasvun kanssa. Kuvittelevat olevansa fiininpiä ihmisiä. Onneksi niihin törmää harvoin , kun on päivät töissä. Minäkin lopetin sen vuoksi viikonloppuna kaupassa käynnin.

      • Anonyymi

        Ei fiinit työssä käy, Hehän istuvat pankin päällä


    • minäv

      Kyllä mä ymmärrän että on huolissaan, varmana pienet alle kouluikäiset lapset pelkää humalaisia ja huutavia ihmisiä. Ja jos niitä ei normaalisti kauppareissuilla esim näe. Eikä varmaan ole mieluisa kokemus käydä kaupassa jossa kusi haisee ja humalaisia ihmisiä hilluu ympärillä, nekin kun osaavat olla arvaamattomia jos on esim jotain muutakin vetäneet, mistäpä sitä tietää.

      • Puavo pallinaama

        Joo, son kauhiaa jos ne on sattuneet vetämään kuivat.


      • remontti s-marketissa?
        Puavo pallinaama kirjoitti:

        Joo, son kauhiaa jos ne on sattuneet vetämään kuivat.

        Tehhäänkö s-marketissa jotain remonttia?


      • Myyjä Eka-marketissa
        remontti s-marketissa? kirjoitti:

        Tehhäänkö s-marketissa jotain remonttia?

        S - Marketin Yleisö WC:n lattia Aivan Kamalan Näköinen! Ei likainen mutta varmaan niiltä ajoita kun oli leipomo kyseisessä talossa ollut joku Rasvankaato paikka siinä kohtaa. Palaneen rasvan näköinen lattia! Ällöttää käydä siellä kun olen pari kertaa joutunut käymään! Vastaako Kokkola vielä sen talon siisteydestä? Pultsaritkin on Ihmisiä en heitä halua haukkua enkä mollata! Jotain Pahaa on heidänkin elämässä tapahtunut että ainut lohtu on alkoholi!


    • Yhdyn edelliseen.

      Ei niistä pojista mitään haittaa ole,mutta sitten kun ne alkaa huutelemaan ja keskisormea näytteleen ja haastamaan riitaa niinkuin City-Marketin aulassa niin silloin pitää vaihtaa kauppaa.Tälläi teki eräs ex Palokuntalainen joka oli napit vastakkain hyvin monien kanssa,,ja vielä saa istuskella siellä ja älissä.

    • Anonyymi

      Pojat istuu siellä kaupassa ryypiskelemässä jos ulkona on huono keli ,näin kai sitä itse kukanenkin tekisi...

    • Anonyymi

      Ihme homma. Oli yksin tai muitten kans niin aina paska haisee.

    • Anonyymi

      sama juttu natsisiwassa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7371
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2382
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1359
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe