Ajattelin kokeilla tehdä jotain pataa hirvestä, onko kellään hyvää reseptiä? Tarkoitus olisi säilyttää hirven oma maku mahdollisimman hyvin tai tuoda sitä paremmin esille. Ajatuksissa liemen tulisi olla kirkas/"läpikuultavaa". Sori jos terminologia ei ole oikein hallussa.
Mitä pataruokaa hirvestä?
Tumpelo
1
1648
Vastaukset
- Erämies
Perinteinen karjalanpaisti hirvenlihasta toimii erittäin hyvin. Reilusti juureksi ja 20 - 30 % possua. Hyvää tulee myös pelkällä hirvenlihalla.
Kypsytys miedolla lämmöllä ja pitkään. Suolaa vähän ja mausteita ei paljon tarvitse. Ehkä muutama pippuri ja laakerinlehti näön vuoksi. Jos haluaa suurustetta niin Ohrakas on läpikuultava eikä maistu.
Jos talvenpäälle tekee mieli maustetumpaa pataruokaa niin Burgundinpata hirvenlihasta on yliveto. Suosittelen kokeilemaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 262534
Ikuiset kaipaajat
Miksette vaan mene sen kaipauksen kohteen luokse ja puhu sille suoraan? Mitä järkeä on kaipailla jotain puolituttua vuo772316Persut rahoittavat velkarahalla rikkaiden ökyelämää
Minkä vuoksi persut eivät leikkaa rikkailta, joilla on maksukykyä? Tuskinpa tuo persujen käytös saa Suomen kansalta hyv642310Riikka ottaa miljardi euroa EU:n yhteisvelkaa Suomelle
Niin kääntyi irvipersun takki taas, vaikka vaalilupauksissa oli ettei yhteisvelkaa Suomi enää koskaan ota. No nyt otti m202002- 841749
En tiedä ymmärrätkö
Kuinka paljon merkitset mulle. Näet minut minuna etkä silti käännä selkääsi. Tökit jatkuvasti kepillä jäätä ja menit ehk71519Kun ei numeroa
niin en edes voi viestittää, et suunnitelmiin tuli muutos. Ikävä on, ja kasvaa vaan🤍301378Veronmaksajat kustantavat yrittäjien eläkkeitä jo yli 500 miljoonalla
Suomalaista yrittäjää ei kommunistista erota. Aktiivisen "yrittämisen" maksattaa yritystukina yhteiskunnalla, ja vieläpä151251- 41093
Se on siinä
Jami kun vielä loppuu niin Lappajärvellä ei oo yhtään mitään toimintaa.Purkamista piisaa kymmenen vuoden ajalle.Maakunna32937