Sain metson, kuinka tehdä siitä hyvää ?
Metso
2
1391
Vastaukset
- mettomies
En tarkkaa reseptiä osaa sanoa, mutta menetelmistä hieman. Riiputtanut jonkin aikaa, lämpimällä säällä ei passaa kauaa, pari päivää ehkä korkeintaan näin lämpimällä mitä nyt on.
Jos sinulla ei ole savipataa, käy ostamassa.
Leikkele metso osiin, rintapalat, siivet, ja laskutelineet, siis jalat ja kaula tai sen tynkä. Ei sitä isoa koppaa kannata laittaa pataan, ei siihen paljoa kaluttavaa jää em. poistojen jälkeen.
Ruskista lihapalat voissa pannulla. Laita palat savipataan, suolaa, pippuria, porkkanaa, potut ja vettä. Huuhtele vaikka paistinpannu vedellä ja laita se vesi pataan.
HUOM! savipata pitää liottaa lämpimässä vedessä ennen käyttöä, yleensä, perehdy patasi ohjeisiin.
Ja kansi padassa tulee olla.
Ja, mahdollisimman miedolla lämmöllä ja kauan. Sellaiset 8 tuntia jos se saa olla uunissa, noin. 70-80 asteen lämmössä, niin hyvää pitäisi olla.
Ainakin meillä oli HYVÄÄ.- matti metto
tuli hyvää, pitkässä haudutuksessakohan sen salaisuus vai missä lie
kiitokset mettomiehelle
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta643315Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433127- 432508
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1132435- 311933
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271830- 481626
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851435- 391300
- 821169