Naisia halventavat heitot selostuksessa

eilinenennustus

Okei, oon tykännyt katsella näitä olympialaisia ja tuun kattomaan edelleen (onnea Enni!), mutta pikkuhiljaa on alkaneet vietävästi ärsyttää nämä rivien välissä naisia halventavat kommentit joita juontajat yms. muut studiovieraat viljelee vähän väliä:

STUDIOVIERAS (miespuolinen): "Välillä tulee katottua myös tuota leikkijääkiekkoa... tai siis naisjääkiekkoa, vitsi vitsi."

SELOSTAJA (naisten slopestylen finaali): "Näköjään naisillaKIN on ihan tiukkaa vääntöä tässä finaalissa."

KALLE PALANDER (miesten syöksylaskua kommentoidessaan): "Tälläkin on jalat tuolleen epävakaan näköisesti yhdessä, vähän niin kuin naisilla yleensä."

Ja tässä vain ne, jotka muistan. Vedän ehkä herneen pienestä nenään mutta naisena tämmöset heitot tekee kyllä katsomiskokemuksesta erittäin tympeän. Kyllähän mä tiedän että keskimäärin naiset ei ole fyysisesti miesten tasolla, mutta silti tykkään katsoa enkä kaipaa että YLE:n taholta sitä hangataan mun naamaan.

Haluan katsoa urheilua. Piste. Enkä koko ajan kuunnella sitä, miten heikkoa, typerää, naurettavaa ja säälittävää sukupuolta edustankaan. Vitsit voi löytää muualtakin ja ennen kaikkea keskittyä siihen asiaan eli URHEILUUN.

17

267

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hmmm....

   Nämä talviurheilulajit kuten lätkä ovat loppujen lopuksi aika pieniä lajeja myös miesten osalta. Niitähän harrastetaan vain muutamassa maassa tosissaan. Jos naisten lätkässä mitalin voi käytännössä ottaa 4 maata, miesten lätkässä näitä maita on ruhtinaalliset 6.

  • eilinenennustus

   Näinhän se on. Eikä todellakaan ole tarkoitus väittää, että naisten urheilun pitäisi millään mitalla katsottuna olla yhtä kiinnostavaa kuin miesurheilu, koska ovathan suoritukset erilaisia... mutta juuri tuo ikävä asenne on se, mikä häiritsee eniten. Naisten urheilu ei ole leikkiä, se on parasta urheilua mitä naisvartalolla aikaan saa ja esim. taitoluistelun kaltaisissa lajeissa tämä ero pelaa edukseen.

  • Rukajärven tie

   En tiedä, onko sovinismia, mutta minusta lumilautailussa ja kumparelaskussa saisi olla vartalonmyötäiset asut kuten hiihdossa ja pikaluistelussa, jotta kehon muodot tulisivat paremmin esille. Emme esim. tiedä, millainen vartalo on Enni Rukajärvellä.

  • panomies.,

   Naisia pitää halventaa jotta työttömilläkin olisi varaa huoriin. Tuollainen 10€/t on sopiva taksa.

  • pelletemppuja

   Putinin paras ja suosikkilajihan on miesten jääkiekko, tietystikin.
   Kaikista paras laji.

   Temppuilija-hyppäilijät olkoon sitten, mutta annettakoon heillekin resursseja hypätä, ensin valittivat että on liian iso mäki, ja liian isot hyppyrit, ei uskalla, sitten on liian pienet ei saa temppuja tehtyä?

   10km korkeudesta ilmasta vaan temppuja tekemään sitten, pudottaa helikopterista jäävuoren päälle, hypi sillä ja näytä temppusi!

  • Näin Thaimaassa

   Asun Thaimaassa,ja täällä asuessani olen alkanut ymmärtää.kuinka pieniä,kaikki talviolympia lajit ovat.Täällä valta osa ihmisistä ei edes tiedä,että nyt on jotkut olympia kisat jossain Venäjällä.
   Jalkapalloa,Tennistä ja jopa snookkeria tulee TV.stä.Muttei edes urheiluruudun tapaisessa lähetyksessä,sanaakaan tai kuvaakaan Sotshin Olympialaisista.

   • tschunami2004

    - ja täällä taas niiden thaikkujen kahinointi puna- ynnä keltsipaitoineen on tapeetilla jatkuvasti ...köyhä kehitysmaa.


  • 78 v

   Valitettavasti Palander ei kommenteissaan tiedä, että Suomen kielessä ihmisistä puhuttaessa käytetään hän-sanaa Jutut kuten Kostelitsista , joka lupasi vetää häntä turpaan voisi jättää kertomatta. Kun käyttäisit "hän" sanaa niin tietäisi että puhut ihmisistä etkä koirista.Useissa kielissä hän-sana kertoo jo sukupuolen, josta puhuu. Masentava oli myös Palanderin halventava kommentti kisojen avajaisista.

  • marakattinauru..

   "Rako venyy.." Historian osuvin selostus naishiihdon luonteesta.....
   Kansan nauranut jo vuosikymmeniä....

  • cool down

   Löysätkää nyt vähän pipoa, älkääkä noin syvällisesti keskittykö selostuksiin. Itse urheilutapahtuma on pääasia.

  • eilinenennustus

   Senhän vuoksi juuri kirjoitinkin, kun kisaan syventyneenä yhtäkkiä selostajan pikkumaiset heitot vievät huomion pois itse aiheesta. Mä olen naiskatsoja ja haluan todella katsoa tasa-arvoisesti urheilua ilman että minua aina muistutetaan oman sukupuoleni heikkoudesta ja tyhmyydestä joka käänteessä.

   • eiks vaa

    Etkö vieläkään tajua miksi urheilupomot haluavat tiukkakroppaisia naisia kisoihin.....

    Pussien tyhjennys on se syy.


   • ugh1
    eiks vaa kirjoitti:

    Etkö vieläkään tajua miksi urheilupomot haluavat tiukkakroppaisia naisia kisoihin.....

    Pussien tyhjennys on se syy.

    ugh... juuri tämä on syy miksi miessukupuoli alkaa kiinnostaa päivä päivältä yhä vähemmän.


  • Apo-CaIypso

   Kyllä aikuiset äijät tökkimässä mustaa mötikkää paikasta toiseen- ja jopa naamat verillä...ei hyvvee päevee..höhöh.

   • tökkijä 26 cm

    Musta muna paras muna!


  • hyvämenaiset

   Aivan, olen tismalleen samaa mieltä, eli äijät aliarvioi naisia katsojien sitä edes huomaamatta. Mutta sitä samaa meininkiähän on koko yhteiskunnassa ja maailmassa, sitä ei vaan huomata. Hyvä Suomen naiset, kaksi mitalia, missä miesten tuomat mitalit ???

  • Pappa47v

   Rako pienenee!! Sano tv kuulutaja. Naisten hiihdosta. Pappa sano keinutuolissa , että huomenna ostetta mummolle sukset.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuumaa huumaa! Sofia Belorf keimailee pienen pienessä kesämekossaan: "Nyt jo ikävä..."

   No nyt ei ole kulunut paljoakaan kangasta tähän Sofian mekkoon. Mekko on nimittäin varustettu reilulla kaula-aukolla ja lyhyellä pituudella... https:/
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   8039
  2. IS: Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti

   Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle ”tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti ja heitä tarvitaan kaikkiaan 130 000 ”. Vo
   Maailman menoa
   425
   3830
  3. Tokmanin johtaja avauti työntekijäpulasta

   Huuskosen mukaan Tokmannilla on ollut vaikeuksia löytää työvoimaa myymälöihin ja varastoihin, jonka seurauksena tavaratoimituksia on jouduttu jättämää
   Maailman menoa
   102
   2445
  4. Häpeäisin, jos olisin Martina Aitolehti

   Miehet pettää ja jättää. Stefu petti ja jätti, Hannes Hyvösen kanssa oli varmaan kosto Stefulle, samoin Ristolaisen kaveri, palomies juoksi karkuun, B
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   1813
  5. Taas Ruotsi pakolliseksi kirjoitukssiin?

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008280341.html Missään nimessä ei Ruotsia saa tehdä pakolliseksi kirjoituksiin. Se pönkittää vain Ruotsin
   Maailman menoa
   114
   1463
  6. Kehotyytymättömyydestä kärsivä Niko Saarinen yllättää: "Oma kauneusihanne on jotain muuta kuin..."

   Niko Saarinen on Olet mitä syöt uuden kauden 1. jaksossa. Saarinen on kertonut kärsivänsä kehotyytymättömyydestä. Aiotko katsoa Nikon elämäntaparemont
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   1189
  7. Ihanat Stefu, Sofia ja Bambi tänään liikenteessä

   Sofia kävi ottammassa toisen rokotteen. Mä sit tykkään tosta pariskunnasta, ovat niin söpöjä yhdessä❤️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   1174
  8. Muru puhu mulle

   Tapailetko muitakin?
   Ikävä
   93
   1130
  9. Kuhmon osuuspankki lahjoittaa lahjakortin korona rokotteen ottajalle

   No niin 20€ lahjakortin saa kuhmossa osuuspankilta kun ottaa korona piikin.. Että tälläinen kampanja siellä sitten alkaa.. https://www.kainuunsanomat
   Kuhmo
   49
   1073
  10. Toive saada olla rauhassa estää kontaktitoiveen toteutumista.

   On tavallaan luonnollista, että sisaret toivoisivat ystävällistäkin kehua vain sellaisilta miehiltä, joita he pitävät varteenotettavina miesehdokkaina
   Sinkut
   175
   1062
  Aihe