Hei,
arvelin kysellä osaako joku arvata kannattaako kiteiseksi mennyttä toffee satsia yrittää elvyttää.
Yritin valmistaa toffeeta ilman maissisiirappia (koska sitä ei Kuopiosta löydy!) ja kävi juuri kuten pelkäsin: lopputulos on toffeen makuista "sokeria". Pysyy kasassa, mutta on "jauhoista".
Reseptissä on lähinnä sokeria, voita ja kondensoitua maitoa jotka keitellään 116 asteeseen.
Etsin tietoa tuon maissisiirapin korvaamisesta ja löysinkin paljon ideoita, joista yksi oli lisätä "dash of lemon" jota epämääräisyydessään testasin mutta ei siitä ainakaan pienenä määränä ollut apua.
Maissisiirappi on inverttisokeri ja sen (kemialliseksi) korvajaksi on ehdotettu esim. hunajaa (joka ymmärtääkseni on myös sellainen) ja voisi toimia tuossa tarkoituksessa.
Kysymykseni on: voiko toffeen vielä uudelleen sulattaa kattilassa, lisätä siihen vaikka tuota hunajaa ja kuvitella vielä homman onnistuvan? :)
Kiitos vinkeistä!
Kiteisen toffeen pelastaminen (ilman vaaleaa maissisiirappia)
cocci
0
159
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1077793
Siekkilässä ajettu ihmisten yli- mitä tapahtui? Länsi-Savo ei ole uutisoinut asiata
Manneja, vaiko matuja?1146098- 835207
- 1414563
Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan113240- 623034
- 582948
Törkeää toimintaa
Todella törkeitä kaheleita niitä on Ylivieskassakin. https://www.ess.fi/uutissuomalainen/8570818102464- 612447
Hei........
Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.562076