Aihealueet

Listaukset

  Arnoldsin hirveät hinnat

  järkkyä kiskontaa

  Onneksi ei ole tuossakaan puljussa kenenkään pakko asioida ellei itse välttämättä halua. Pikkuusen on nimittäin karannut hinnoittelupolitiikka ketjuisänniltä hyppysestä.

  2000 luvun alussa vanhemmat osti joskus viikonloppuherkuksi laatikollisen noita donitseja jotka sitten perheen kesken pisteltiin poskeen. Eipä tarvi omille muksuille paljon Arnoldsin donitseja ostella - aivan järkyttävän korkeat hinnat! Olen pari kertaa ajatellut että nyt elämä risaiseksi, kerran se vaan kirpasee, mutta kääntynyt sitten ovelta takaisin kun ei vaan luonne anna periksi sellaisia sikahintoja maksaa. Tulisi kusetettu olo ja jäisi liikaa vituttamaan. Miten voikin olla noin kallista? Ei sillä, näkyy asiakkaita kuitenkin riittävän, teinejä lähinnä. Ilmeisesti tullut viikkorahoihinkin aika roimat indeksikorotukset jos on varaa tuolla koulun jälkeen kahvitella.

  Arnoldsilta kun ostaa nelihenkiselle perheelle käntyt niin lajista riippuen tulee satsille hintaa yhteensä 10-14 euroa. Sillä rahalla saa jo aika paljon vastaavaa tavaraa ruokakaupasta. Tai tekee moneksi päiväksi kunnon ruuat. Kuuden leivonnaisen laatikko osta 6, maksa 5 tarjouksella maksaa siis lajista riippuen 12,50-17,50 euroa.

  Kuka maksaa kuudesta pikku donitsista 12,50 euroa?! Taas tuli todistettua ihan vaan tämän lafkan pinnalla pysymisellä että ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.

  Hinnasto http://www.arnolds.fi/hinnasto
  Frozen Yogurt 3,50 €
  Originalit 3,00 €
  Caket 2,50 €
  Cremet 3,30 €
  Jammyt 3,30 €
  Muffinssit 3,30 €
  Spinny 3,50 €
  Täytetty bagel 6,30 €
  Toastit 4,30 €

  12

  1453

   Vastaukset

   • Hinnat on kovat mutta syötävät pitäisi panna haittaverolle niin kuin tupakka. Läski sen kuin lisääntyy.

   • halpaa on, oli se markka-aikaankin jvähintään 60mk se boksi.

    olet vaan vanhempiasi huonommin tienaava laiska paska.

   • Aloittaja on aivan oikeassa. Onhan se donitsi hyvää mutta silti vain pelkkää vehnätaikinaa.

    • Ap on oikeassa.

     Ostin Tampereelta kyseisestä kioskista kahvin mukaan, en muista enää mitä maksoi mutta aivan järkyt hinnat. Koskarin mäkkäristä (mikä on yhtä viihtyisä/ankea paikka kuin Arnolds) kahvi on vain euron, mutta tuolla paljon enempi. Hämmästyin niin paljon etten enää muista mutta paljon se oli. Halvemmalla sen olisi juonut jo jossain viihtyisässä kahvilassa mistä saa porsliinikuppeihin kahvit. Ja oli seisonuttakin mitä en ihmettele kun ei asiakkaita ollut vaikka oli ruoka-aika.


    • Typerys ei sieltä saa seisonutta kahvia kun siellä on automaatti. Silmä käteen ja kattele ympärilles


   • Kallista on mutta silti tänään donitseja ostettiin ja hyviä oli. Köyhälle kaikki on kallista (ok, olen ihan pers aukinen mutta aina joskus silti pakko ostaa).

   • Kun on rikas, voi ostaa mitä huvittaa.

   • Hyvää tiliä, tuota roskaa myyvät liikkeet kuitenkin tekevät.

   • Kun Arska tuli Suomeen 90- luvun alkupuolella niitä syötyä. Halpaa oli nyt on toista. Jätän syömättä. Vaikka hyviä ovatkin.

   • Kai te äijjät tajuutte, että kyseessä on kotimainen yritys? Tokihan se vähän enemmän maksaa. Ei se ole hullu joka pyytää, vaan se joka maksaa

   • kaiken lisäks sinne soosiin lorahti Levolac pullollinen. Saattaa röpelöt lentää hetkisen piästä..

   • Taatelikakun valmistamista suosittelen. Valmistusohjeet löytyvät netistä hakusanalla taatelikakku.

    Kannattaa tehdä kaksi kakkua kerralla eli hommaa toinenkin kakkuvuoka. Juttelin tänään naisen kanssa ja bvasta äsken tajusin että hän taisi olla minusta kiinnostunut. Tilanteessa en tajunnut sitä millään tavalla vaan koin asian kiistakysymyksenä.

    Toisaalta, who cares. https://www.youtube.com/watch?v=n3Lru6Qibbk

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    211
    10331
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    233
    4753
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    60
    868