Pukukoppi jäynät.

15+8

Eli siis millaisia kepposia teidän joukkueissanne tehdään märkäkorville? Meillä on ollut tapana laittaa kylmägeeliä munasuojiin tai chilikastiketta hammassuojiin.

59

3772

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • petomaani 69´ers

      No meillähän oli aika pitkään suosikkina temppu jota kutsuttiin kalpeanaamaksi, siinä on ideana täyttää yhden pelaajan pakaroiden väli talkilla ja herättää toinen pelaaja jolloin samanaikasesti pelaaja yksi laukaisee pakaroidensa väliin sullotun talkin pierulla tämän naamalle. Viimeiseksi kerraksi(ainakin tietääkseni) jäi kuitenkin episodi joka tapahtui eräällä koko viikonlopun kestäneellä pelireissulla. Peli oli ollut lauantai iltana ja majoituimme hotelliin yöksi tarkoituksenamme palata kotiin sunnuntai aamuna, tämä johti tottakai siihen, että suurin osa pelaajista oli illalla ottanut runsaan määrän alkoholia seurauksena suuri määrä erittäin väsyneitä pelaajia pitkällä bussimatkalla ja siis erittäin paljon mahdollisuuksia toteuttaa kyseinen jäynä. Kohteeksi valikoitui eräs tulokas joka oli nukahtanut bussin keskikäytävälle ja tekijäksi eräs vanhempi linjamies ja senhän tietää että kun hellepäivänä pelatun pelin jälkeen nesteytyksen hoitaa lähestulkoon pelkillä alkoholijuomilla niin vatsahan siinä menee sekaisin. Kun tämä linjamiehen retale lopulta talkkia hanurissaan kyykistyi syväkyykkyyn pahaa aavistamattoman nuorukaisen kasvojen päälle ja päästi ilmat ulos sieltä pääsi mukana myös krapulan aiheuttama erittäin happaman hajuinen varpusparvi suoraan tämän nuorukaisen kasvoille joka oli vain hetkeä aiemmin ravisteltu väkivaltaisesti hereille, lopputuloksena yksi lattialla suu ja silmät täynnä ripulia kauhuissaan nyyhkyttävä ja oksentava nuorimies ja hysteerisesti naurava linjamies sekä useita muita samaan aikaan oksentavia ja nauravia jenkkifutareita ja kirsikkana kakun päällä usean tuhannen euron lasku bussin verhoilun uusimisesta.

      • WR69 glory

        those were the days..onkohan enää jäljellä sitä videota tapahtuneesta. Muistelisin että kauden päättäjäisissä katottiin kesän ehdoton kohokohta uudestaan ja uudestaan. Edelleen saan välillä hysteerisiä naurukohtauksia, kun ajatukset kuljettavat minut vuokrabussin sisälle, joka ahmii kilometrejä kesäisessä Suomessa. Naama oli valkoisempi kuin kalkkilaivan kapteeni, paitsi ruskeat pilkut, jotka tähdittivät junnun naamaa kuin tähdet yötaivasta. Ei tainnut pariin päivään junnu pystyä syömään. Mutta se oli oikein hänelle, surkea pelaaja.


      • 17+7

        Talkki ripuli = haulisade


      • tuomareiden kepponen
        WR69 glory kirjoitti:

        those were the days..onkohan enää jäljellä sitä videota tapahtuneesta. Muistelisin että kauden päättäjäisissä katottiin kesän ehdoton kohokohta uudestaan ja uudestaan. Edelleen saan välillä hysteerisiä naurukohtauksia, kun ajatukset kuljettavat minut vuokrabussin sisälle, joka ahmii kilometrejä kesäisessä Suomessa. Naama oli valkoisempi kuin kalkkilaivan kapteeni, paitsi ruskeat pilkut, jotka tähdittivät junnun naamaa kuin tähdet yötaivasta. Ei tainnut pariin päivään junnu pystyä syömään. Mutta se oli oikein hänelle, surkea pelaaja.

        Jep, jep

        www.anneliauer.com

        ,


    • Orhonen

      what do not kill you make stronger

      pain is gain no pain no gain

      se ei ole homoutta se on veljettyäOh

    • hetsa

      meillä harrastetaan homoutta uusien pelaajien kustannuksella

    • mek

      Ei kannata hirveän tosikolle jäuniä tehdä kun ne laittaa jäynämn jälkeen jotain kunnolla turpiin ja sitten joku syö velliä monta viikkoa kun on hampaat lattiaalla. Lapsellista touhua aikuislta henkilöiltä.

      • Ei tosikko ymärtäjä.

        Just joo, vai heti on tosikko, jos joutuu asiattoman kohtelun uhriksi, kun ei kuittaa tapahtumaa pepsodentti hymyllä, vaan tuomitsevat näiden pikku mulkku "hitlereiden" teon, tosi keskenkasvuisten teoksi, joiden ympärillä tämän aivottoman suosiosta kilpailevat nauraa räkättävät, kuin jollekki vitsille. Ei, kun samalla mitalla näille vajokeille takaisin, jotta ymmärtäisivät edes joskus, mitä hyvä joukkue henki merkitsee, ja miten se rakentuu. Joka ei todellakaan kohoa jäynää tekemällä. Nämä itsetuntoaan toisten kustannuksella kohottavat järjen jättiläiset ovat yleensä itse suuttumassa, syylistäen muita tosikoiksi ja kostavat kokemansa yleensä heti. josta synttyy oravanpyörä efekti, joista on surullisia esimerkkejä tuhansina ristein hautausmailla. Eritapauksista jossa on mittari tullut täyteen näiden pikkumulkkujen takia, vahinko vaan ettei siinä kuole vain tää vitsi vitsi pelle, vaan menee monta viatonta samalla.
        Joten turpaan vaan näille kiusaaja nilkeille, jotka ei ymmärrä elämästä mitään.
        Vaan ovat tosi pellejä, jotka joutaa sirkukseen, mutta eihän nää toellisuuden tosikot pääse sinnekkään, koska teltaan pitää sopia näiden pellejen katojia.
        Joten kohentakaa pellet ensin omaa itsetunto kohdalleen ennen kuin osoittelette muita, koska ei ne joilla on kotelo kohdallaan, viitsi olla jäynän tekijöitä, vaan keskittyvät siihen minkä osaavat. Eikä heidä tarvitse pönkittää paikkaansa epäolennaisilla asioilla.


    • jkhgsd

      yleensä suihkussa työnnetään munaa toisten peppuu

      • palasaippua

        Niin ja sitten te hinurit selittelette sen vaan olleen jäynää.


      • ei olla homoja mutta

        Kyllä,o tulokkaat ottaa suuhun ja suklaasilmään. Se on sitä veljes rakkautta.


    • PuppelisKukkelis

      Johan on PuppeliPojilla tekemisen puutetta siellä ylläpidossa, kasvakaa aikuisiksi ja keksikää "uskottavampi" trolli-brovo..

    • Maila sankari

      Joskus aikoinan paras källi (mälli) oli kun masturboin kaverin kypärään. Siinä sitten jätkien kaa naurettii miestissit heiluen kun kaveri pyyhki miesnesteitä kasvoiltaan. Oli se hauskaa saatana!

    • hohhotihoijaa

      Täällä sit mamman nössikät kirjoittelevat satujaan, mitä typerissä haaveissaan oikein tekisivät, jos johonkin pukukoppiin nyt yleensä edes pääsevät.
      Lapsellista touhua yleensäkin tollaiset jäynät.

    • ei tollasia voi olla

      ripulia ja spermaa naamaan ja munaa perseeseen ! mitä helvetin perverssi fakki-idiootteja , kiusan varjolla homo fantasioitaan toteuttavia puppeli-hintti-luusereita oikein oottte ! jokainen tietää että vain psykoosissa oleva voi tehdä noita "tosi hauskoja"jäyniä. ootte yhtä hauskoja (eli täysin imbesillejääitinnusssijoita)kun kehityksessä kakara-asteelle jääneet duudsonitkint . eli teistä on varmaan helvetin kivaa keskenänne toistenne suuhun ripulipaska oksennella vitun sisäsiittoiset vajakit . ei vaan , aloittaja ja kaikki muut "kommentit" ovat aivan varmasti ylläpitäjän omia propakandayrityksiä ärsyttää jonkun ihmeellisen kieroutuneen sisäsiittoisen pervouden kautta meitä normaaleja ihmisiä .

      • erotuomari

        ei tuollaisia voi olla olen kanssasi samaa mieltä mutta jos et kuitenkaan halveeraisi duudsoneita he sentään ovat taiteellaan tehneet itselleen tiliä toisin kuin nämä paskafetisti runkkarit.


      • noffo

        Samaa mieltä, kuulostaa kummalta. Ja sitten vaimon luokse.


      • virpi varpusparvinen

        Ja "ei tollasia vo ollalle" yllättävä käänne:

        Kaikki edellämainittujen kirjoittelijat ovat heteroita ja odottavat kaltaistesi vihaisia vastauksia. "Ripulispermaenemapenetraatio"... et kai tosissasi usko näitä juttuja?


    • kuntoilija1

      Aika jännä juttu muuten, että kovin monessa pukukoppi jäynässä taustalla on ihan selkeästi kahlittua ja kätkettyä homoseksuaalisuutta jonka saa nyt kerrankin mukamas "vitsin" vuoksi päästää valloilleen :)

      Mutta niinhän se vanha sananlaskukin kuuluu, että: "Ei oo homoa, niin kauan kun kivekset ei kosketa toisiaan. Toinen variaatio kuuluu: "Ei oo homoa niin kauan, kun ei suudella" :)

      • muutama huomio akkal

        Nää on just miesten pukukopissa nämä hommat.. Naisten pukukopissa vaan kyyrätään ja yritetään varastaa toiselta kaikki mikä lähtee irti... Tai jauhetaan sitä itteensä selän takana.


    • siis hä

      Eiks ne oo alasuojat???

      • kivespurskahdus

        ei ole monikko, niin ei, muita nimiä munasuoja kuppi jne


    • Eppukinosa

      Karhunraudat munasuojiin on aika klassinen jekku. On siinä velikullat ihmeissään kun napsahtaa. Illalla nauretaan oluen ääressä tällekkin :D

      http://tinyurl.com/hotimes

      • Reba

        Meillä on ollut tapana jääkiekossa tehdä jäyniä joukkueen nuorimmille pelaajille (B ja A ikäluokissa kun molemmissa on enemmän kuin yksi ikäluokka) muunmuassa Teipattu kaverin kaikki varusteet yksittäin ja lopulta yhteen isoon kasaan joita on sitten kiva repiä ja läpinäkyvää teippiä luistinten teriin (ei varmaan pysy pystyssä jäällä), ei kyllä mitään ripulointi ja ja homojäyniä ole ollut....


    • kartsa l

      Oltiin tiimin kera kerran futisleirillä ja siellä mukana oli sellainen hontelo kalpean näköinen finninaama mukana, oli sillä joku oskilloporoosio tai joku sellainen. Tyyppi ei pahemmin puhunut joten ajateltiin toivottaa tervetulleeksi joukkueeseen kunnon pilalla. Piilouduttiin tyypit nurkan taakse ja kun finninaama käveli ohi me joukolla tönäistiin se ja se kaatui betoniporsaaseen. Siinä sitte jätkät hyppäs päälle istumaan, yksi naamalle, yksi piti joka raajaa kiinni ja loput repi vaatteet päältä. Sitten pjat vähä taiteili tusseilla ja maalisudeilla selkää persettä palleja ja koko kroppaa. Pään päällä istunut tyyppi keksi ottaa housut pois ja teepussittaa ja piereksiä jekutettavan päälle. Lopuksi vanhanaikaanen kangaspussi päähän ja raahatiin juomapaikalle simputettavaksi. No, tyyppi lähti itkien kotiin mutta me sille sitten saunakaljalla naureskeltiin. Oi nuoruuutta.

      • totuus on

        Olet Vitun sadisti pelle.


    • OLH#91

      Harrastan jääkiekkoa ja "meidän" joukkueella on tapana kujeilla jatkuvasti. Eilenkin harjoituksissa laitoimme toisen maalivahtimme maskiin liimaa vähän ennen kuin hän laittoi sen päähänsä. Lisäksi myös pyöristimme hänen luistimiensa terät.

      Oli todella huvittavaa kun hän heti kaukaloon päästyään kaatui ja venäytti nilkkansa. Kaiken kruunasi se, että hän joutui repimään maskin päästään ja samalla lähes kaikki hänen hiuksensa lähtivät irti.

      Tapaus oli todella huvittava ja pilan kohteeksi joutunut maalivahtimmekin pystyi jo tänään hiukan hymyilemään asialle. Kohti seuraavaa kujetta siis...

      • utelias4

        Seisooko kun kerrot tuota?


    • puolesta ja vastaan
      • ???????

        Miten koet tämän ketjun viestien liityvän työttömyyteen tai maahanmuuttoon?


    • dhteedhh

      Eiköhän kaikkein tyhmimpiä oo nää jotka kirjottaa tänne nyt jotain pervouksia tai muita sairaita kommentteja ja toteavat kaikkien olevan homoja jotka ovat joskus pukukopissa käyneet. Itse en kyseistä lajia pelaa, mutta minusta jäynät on hauskoja kunhan eivät ole mitään sairaita.

      Hirveästi löytyy täältä netistä näitä kesken kasvuisia.

      • erotuomari

        Sisälukutaidottomia sitäkin enemmän.


    • -Jamppu

      Meillä laitetaan chilikastiketta tulokkaan munasuojiin. Hammassuojiin sekä kypärään kustaan yleensä porukalla, minä väännän yleensä tortun nappulakenkään. Aina siinä on hyvät naurut saanu :) Kerrankin eräs laittoi hopussa hammassuojat ja sen kusisen kypärän päähän, no kusi virtasi solkenaan pitkin naamaa ja tyyppi oksensi juuri ovesta tulleen managerin kengille. Tyyppi haki kenkänsä ja kiskoi ne äkkiä jalkaan, no sieltähän se minun vääntämä torttu sitten tirskahteli managerin ja tämän tyypin naamalle. Siinä ne sitten kahdestaan jäivät oksentelemaan kun meidän jo pitikin lähteä pelaamaan. Mutta hauskaa oli.

    • niimetön

      kuulostaa ihan hifkiläisten touhuilta,varsinkin noi homo jutut.Mikä pahinta,vielä edustusj oukkueen

      • Utelias4

        -Jamppu lensikö mällit kun muisteli tuota?


      • 6+10

        Ei se ole homoutta, jos mukana ei ole rakkautta. Suikkari on suikkari. Ihan sama onko imijänä Miss Suomi, 170 kg linjamies tai 5-viikkoinen vasikka. Älkää olko niin saatanan sulkeutuneita!


      • yhteishyvä liiga '07
        6+10 kirjoitti:

        Ei se ole homoutta, jos mukana ei ole rakkautta. Suikkari on suikkari. Ihan sama onko imijänä Miss Suomi, 170 kg linjamies tai 5-viikkoinen vasikka. Älkää olko niin saatanan sulkeutuneita!

        onko se homoa jos valitsee linjamiehen ja siis sillä perusteella vain että ei nuo eukot kuitenkaan tiedä miltä miehestä tuntuu kivalle


      • Napapimppi
        yhteishyvä liiga '07 kirjoitti:

        onko se homoa jos valitsee linjamiehen ja siis sillä perusteella vain että ei nuo eukot kuitenkaan tiedä miltä miehestä tuntuu kivalle

        Ei ole. Sitä paitsi linjamiehellä on usein ihan hyvänkokoiset tissit mikä on kuitenkin sinne heteroon suuntaan. Linjamiestä voi oikeastaan ajatella rumana naisena. Ei siitä pisteitä saa, mutta ei aleta heilutella leimakirvestäkään.


    • VOI VITTU!

      EI VITTU KUN ON TODELLA LAPSELLISTA PORUKKAA!!!!!

    • Napapimppi

      Ai tää ketju onkin näköjään nostettu tuohon ylälaidan karuselliin. Tässä vaiheessa lienee syytä kertoa kaikille sattumalta jefupalstalle tulleille, että meillä on täällä tiivis ja hieman kieroutunut porukka, jossa normaalisti arviolta n. 10 eri henkilöä kirjoittelee viestejä toisilleen. Tämä heijastuu väistämättä näiden trolliviestien sisältöön. Ja palstan sisällöstä siis n. 90 % on ihan puhdasta trollausta. Eli kaikki pedofiili-, homous-, huume-, yms. epämääräiset viestit on syytä suodattaa asiaankuuluvalla tavalla.

      Mutta tervetuloa kuitenkin!

      • Domestic Drama

        Hei Napapimppi.
        Olen kiinnostunut kuulemaan lisätietoja tästä kymmenen hengen tiiviistä ja kieroutuneesta porukasta, jotka kirjoittavat viestejä. Pääsäännöllisesti täällä keskustellaan amerikkalaisesta jalkapallosta ja lieveilmiöistä, liittyen lajiin. Itsekin olen huomannut melkein jokaisen keskustelunaiheen liukuvan jossain vaiheessa pois asiasta, useimmiten aihe vaihtuu nopeasti pedofiilimaisiin valmentajiin ja siitä uloste-, virtsa-aiheisiin keskusteluihin.
        Tahdon esittää kysymyksen sinulle, mikä on teitä yhdistävä tekijä? Miksi kirjoittelette, mitä kirjoittelettekin?
        Lukiessani muiden lajien keskusteluja, en voi olla huomaamatta miten erilaista aktiivista keskustelua tällä palstalla käydään. Jääkiekko, rygby, jalkapallo keskusteluissa ei esiinny samanlaista kirjoittelua kuin täällä.
        Eipä tässä muuta, niin kauan kuin kirjoitukset pysyvät kirjoituksina, eikä niitä toteuteta, niin antaa mennä vain.


      • Napapimppi
        Domestic Drama kirjoitti:

        Hei Napapimppi.
        Olen kiinnostunut kuulemaan lisätietoja tästä kymmenen hengen tiiviistä ja kieroutuneesta porukasta, jotka kirjoittavat viestejä. Pääsäännöllisesti täällä keskustellaan amerikkalaisesta jalkapallosta ja lieveilmiöistä, liittyen lajiin. Itsekin olen huomannut melkein jokaisen keskustelunaiheen liukuvan jossain vaiheessa pois asiasta, useimmiten aihe vaihtuu nopeasti pedofiilimaisiin valmentajiin ja siitä uloste-, virtsa-aiheisiin keskusteluihin.
        Tahdon esittää kysymyksen sinulle, mikä on teitä yhdistävä tekijä? Miksi kirjoittelette, mitä kirjoittelettekin?
        Lukiessani muiden lajien keskusteluja, en voi olla huomaamatta miten erilaista aktiivista keskustelua tällä palstalla käydään. Jääkiekko, rygby, jalkapallo keskusteluissa ei esiinny samanlaista kirjoittelua kuin täällä.
        Eipä tässä muuta, niin kauan kuin kirjoitukset pysyvät kirjoituksina, eikä niitä toteuteta, niin antaa mennä vain.

        Me amerikkalaisen jalkapallon pelaajat edustamme yhteiskuntamme marginaalia. Päähän kohdistuvien iskujen takia kärsimme muistihäiriöistä ja migreenikivuista jo hyvin nuoresta iästä lähtien. Kipujen lääkitseminen voimakkailla särkylääkkeillä sekä lajin piirissä yleinen steroidien käyttö vieraannuttaa laji-ihmiset nopeasti normaalista sosiaalisesta elämästä. Joukkueurheilun hyvät puolet - sosiaalisuus ja tekemisen riemu - muuttuvat omiksi irvikuvikseen. Sosiaalisuuden sijaan jäämme sisäsiittoisen lajikulttuurin panttivangeiksi. Tekemisen riemu paljastuu maaniseksi pakkopullaksi. Lääkeriippuvuutemme pitää meidät mukana kuvioissa vielä vuosia sen jälkeen kun lopettaminen olisi tullut ajankohtaiseksi.

        Päihdekeskeisen alakulttuurin mukana tulee sitten joukko muita lieveilmiöitä. Nuorilla pelaajilla ei ole mahdollisuutta maksaa kaikkia harrastuksen mukana tulevia kustannuksia. Niinpä kaverille annettu käsihoito saunassa pelin jälkeen tuntuu aluksi lähes viattomalta ystävänpalvelukselta. You scratch my back and I scratch yours. Nuori pelaaja ei edes ymmärrä olevansa mukana prostituutiossa. Asia valkenee vasta siinä vaiheessa kun esinahan alta löytyy haavaumia ja virtsaaminen tekee kipeää. Mutta silloin totuus ei enää pelasta sitä ihmisrauniota mikä kirkassilmäisestä juniorista on muutamassa kuukaudessa kuoriutunut. Sitä pahaa oloa ei saa pestyä pois juuriharjallakaan.

        Ja niinpä me kirjoittelemme tälle palstalle ja haemme vertaistukea toisistamme toivoen vielä joskus kykenevämme poistumaan hikikomerostamme ulos oikeaan maailmaan.


      • DDomestic
        Napapimppi kirjoitti:

        Me amerikkalaisen jalkapallon pelaajat edustamme yhteiskuntamme marginaalia. Päähän kohdistuvien iskujen takia kärsimme muistihäiriöistä ja migreenikivuista jo hyvin nuoresta iästä lähtien. Kipujen lääkitseminen voimakkailla särkylääkkeillä sekä lajin piirissä yleinen steroidien käyttö vieraannuttaa laji-ihmiset nopeasti normaalista sosiaalisesta elämästä. Joukkueurheilun hyvät puolet - sosiaalisuus ja tekemisen riemu - muuttuvat omiksi irvikuvikseen. Sosiaalisuuden sijaan jäämme sisäsiittoisen lajikulttuurin panttivangeiksi. Tekemisen riemu paljastuu maaniseksi pakkopullaksi. Lääkeriippuvuutemme pitää meidät mukana kuvioissa vielä vuosia sen jälkeen kun lopettaminen olisi tullut ajankohtaiseksi.

        Päihdekeskeisen alakulttuurin mukana tulee sitten joukko muita lieveilmiöitä. Nuorilla pelaajilla ei ole mahdollisuutta maksaa kaikkia harrastuksen mukana tulevia kustannuksia. Niinpä kaverille annettu käsihoito saunassa pelin jälkeen tuntuu aluksi lähes viattomalta ystävänpalvelukselta. You scratch my back and I scratch yours. Nuori pelaaja ei edes ymmärrä olevansa mukana prostituutiossa. Asia valkenee vasta siinä vaiheessa kun esinahan alta löytyy haavaumia ja virtsaaminen tekee kipeää. Mutta silloin totuus ei enää pelasta sitä ihmisrauniota mikä kirkassilmäisestä juniorista on muutamassa kuukaudessa kuoriutunut. Sitä pahaa oloa ei saa pestyä pois juuriharjallakaan.

        Ja niinpä me kirjoittelemme tälle palstalle ja haemme vertaistukea toisistamme toivoen vielä joskus kykenevämme poistumaan hikikomerostamme ulos oikeaan maailmaan.

        no nyt on dosenttitason analyysiä. Ensimmäinen asiakeskustelija on tullut joukkoomme. Kyllä tälläistä tekstiä mielummin lukee kuin sitä roskaa mitä palsta on täynnä. Kiitos napapimppi


    • 286(1617

      Joo, keskimäärin ihmisiä yleensä nuo eritevitsit huvittavat päiväkoti-iässä. Sitten kun siisteyskaavatuksesta on jo vähän kulunut aikaa normaaleilla ihmisillä tuppaa muodostumaan vähän kehittyneempi huumorin taju. Kyllä tästä on siis lukijoiden helppo vetää johtopäätöksensä .

    • DDrama

      Sanotko kirjoittelijoiden olevan lapsia?

    • Hghtdffhhkklk

      Tarkemmin ottaen, että heillä on fiksaatio tai jokin kehityskausi jäänyt käymättä läpi onnistuneesti.

    • määmy

      Ja sit jäynän kohde saattaa kosto-jäynäks järkkää joukkueel tappion

    • hitherto

      ja sit se kokee lopullisen jäynän

    • pepputemppu
    • 12+5

      Hyi vittu!! Saatanan sairaat paskiaiset!!

    • doktori man

      vanha temppu…
      Eikä se maistu edes noin pahalta harvoin ihmiset tietävät että peräpää on yksi ihmisen puhtaimmista alueista kiitos hyvien bakteerien

    • sdsdssdsdsdsdsdsdsds
    • Lärväri

      Meillä aina tehdään saunaillassa tulokkaille lärväri. Eli juotetaan viinaa mihin kaikki muut on dipannut pallinsa ensin. Usein vielä masturbaation jälkeen.

    • rharhhrahaa<s

      kiitos vaan Vitusti tämän keskustelun avaajalle!!! meidän joukkoeessa ei aiemmin ole tehty yhtään mitään helvetin puku koppi jäyniä ,mutta itse jouduin sitten viikon lopppuna sauna illassa kalpea naaman uhriksi!!! loppu tulos varmaan on sanomattakin selvä ,kun joukkoeemme lihavin linja mies (ja niitä on helvetin monta muutakin) oli syönyt aiemmin päivällä joukkoeemme yhteis lounaalla tulista ruokaa!!!!! Hyi helvetti!!!!!!!!!!

    • afssssssssssssssssss

      fakta on et tota ei oo tapahtunut ikinä ei edes numerohemmoilla
      itoi on amerrican pie elokuvasta ei tosielämästä

    • koode

      Ei mitään.

    • Pieni seura

      Meillä laitetaan kaappiin käsikranaatti, jonka sokka irtoaa, kun kaapin avaa. Olen seuran ainoa jäsen. Syön usein pihvin uuden tulokkaan kanssa hänen viimeisellä ateriallaan, rekrytoin uuden ja syön hänenkin kanssaan pihvin.

    • Tabasko

      Kyllä mun mielestä on parasta kun työnnetään tapaskoa jonkun perseeseen väkisin. Itse käytän välillä valmistautuessa peliin nii tulee virkeämpi olo. Pelaankin aika korkealla sarjatasolla että siinä varmasti syy

    • 18+12

      Moi Ilja!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6429
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      189
      3629
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2824
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2529
    6. 290
      2278
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe