maca kokemuksia?

Nellimarja

Kokeilin syödä maca jauhetta joka aamu 3 viikon ajan. En huomannut oikeen minkäänlaista eroa millään tavalla, paitsi että kuukautiset alkoivat aijemmin kuin normaalisti .Onko tuo 2 tl sitten liian pieni määrä vaikutusten huomaamiseen?

18

6818

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maca-aloittelija

      Hei, Nelimarja. :) Otin itse tänään pirtelön seassa ensimmäisen annokseni, joka on teelusikallinen. Annostustahan suositellaan kasvattamaan vähitellen, kunnes vaikuttaa. Kaksi teelusikallista on luultavasti liian vähän. Myös taukoviikko pitää muistaa kolmen viikon jälkeen.

      • Kura lentää.

        Macan vaikutus tulee kyllä esille, nimittäin mahan väänteet ja voimakas ripuli.


      • Maca-aloittelija
        Kura lentää. kirjoitti:

        Macan vaikutus tulee kyllä esille, nimittäin mahan väänteet ja voimakas ripuli.

        Hmm, ikävä vaikutus. :/ Onko ollut kuinka laadukasta? Itselläni gelatinoitua, mikä on vatsaystävällisempää ja tehokkaampaa (konsentroitua) kun ei ole tärkkelystä. Näin ensimmäisenä päivänä ei ole maca vielä vaikuttanut.


      • ei.voi.olla.totta

        Mistä näitä ääliöitä aina sikiää, näillehän saa myytyä vaikka mitä S ontaa kauhealla kilohinnalla


      • Tolvanat

        No näihin vaihtoehtoilijoihin uppoaa mikä tahansa roska kunhan vaan joku höyrypäinen "guru" sanoo sen olevan terveellistä.


    • dfdsofdso

      olen syönyt reilu viikon 1tl päivässä mutta kun otin tään tyhjään mahaan niin rupes vääntämään mahaa pari tuntia. onneksi en oksentanut ja mahakipu loppui. ehkä en siis ota enää tyhjään mahaan vain ruoan päätteeksi.

    • voivovi

      minä olen ottanut 1 tl maca jauhetta reilun viikon ajan aina jugurtin kanssa. 8 päivänä otinkin tyhjään mahaan maca jauheen ja alkoi hirveät mahanväänteet jotka kesti yli 3 tuntia. no seuraavana päivänä otin sitten 1 tl jugurtin seassa , ruoan päätteeksi ja alkoi taas pahat mahanväänteet kunnes oksensin. ihmettelen miksi vatsaongelmaa ei aluksi ollut, kuvittelin että maca sopii vatsalleni.

    • BLOODisLIFE

      Ei ehkä kannata ottaa tyhjään mahaan eikä syödä valtavaa määrää kerralla. Mahakipu voi johtua siitä että se oli raakaa ja ehkä kannattais kypsentää, joten kun mä oon tehny pikapuuroo niin oon laittanu macaa puurohiutaleiden joukkoon lautaselle ja kaatanu kuumaa vettä vedenkeittimestä päälle ja mulle ei o sillon tullu mahakipua kun oon näin tehny.

    • dfdsfd

      Maha ei kestä edes tuota 1/2 tl jauhetta edes ruoan päätteeksi nautittuna. alkaa mahakipu joka kestää monta tuntia.

      • Myrkytystila

        Myrkytystila.


    • yeastmaca

      Ostin Cocovin luomu raaka Macaa. Sain jo 1/3 tl määrällä mahan sekaisin kunnolla. Etsiessä löysin paljon tietoa siitä miten macaa ei raakana pitäisikään oikeasti syödä, koska se sisältää toksiineja. Paahdin maca-jauheen uunissa ohjeiden mukaan ja vatsan väännöt menivät pois, mutta uloste silti löysempää kuin normaalisti.
      Ja sitten iski hiiva.. ei yleensä ole hiivaa. Päätin viimeisenä keinona tehdä macasta kookos-suklaapalloja, mutta kutiseminen on vaan pahentunut. Maha kyllä kestää, mutta ei tämä ole nyt oikeata. Harmittaa, koska sain todella paljon energiaa macasta ja jaksoin sairauteni kanssa liikkua enemmän ja tehdä asioita. Löysin netistä kyllä hakemalla miten moni muukin kyseli hiivan ja macan yhteyksiä. Tuntuu, että näiden superfoodien yms. laatua ei paljon valvota, halutaan vaan rahat pois. En tiedä haluanko maksaa enää gelatinoitua macaa testaukseen, koska tuo paahdettu ei sopinut. Jotkut yksilöt tuntuvat kestävän hyvin macaa, onko sitten rautaisempi vatsa ja suolisto vai macan laadussa isoja eroja ?

      • BLOODisLIFE

        Tee miten mä tossa aikasemmin sanoin. Mulla on myös jotain muita jauhesekotuksia jotka sisältää myös macaa ja yksi on semmosta joka on pussissa ja mä oon laittanu sen pussin sisällön teekuppiin keitetyn veden joukkoon


      • yeastmaca

        Otin sitä kuuman teenkin kanssa. Menee nämä kaikki roskiin nyt ja saa hoitaa hiivaa sitten. En tiedä lähdenkö enää kokeiluja tekemään, ehkä joskus jos laadukkaampaa ja puhdistettua tulee jossain vaiheessa.


      • BLOODisLIFE

        Macalajikkeita on useita ja yleensä jos jossain on macaa niin se on keltaista mutta mulla on myös macaa jossa on keltaista, punaista ja mustaa macaa ja se kuuluu säilyttää jääkaapissa


    • sivullinen123er

      Voi teitä idiootteja. Tiedättekö että teidän trendikkäät jauhonne ja marjanne tulee 200 litran peltitynnyreissä mistä lie ja kaikki onnettomat pakkailee niitä tuossa vanhassa hallissa teille.ja te maksatte purkista aivan helve...sti.

    • Mineca

      Tää on nyt kai pieni mainos, mutta jos joku haluaa edullisesti macaa (olisi vaikkapa kiinnostunut kokeilemaan, mutta hinta tuntuu kalliilta), niin multa voi ensimmäinen nopein ostaa Cocovin macapussin. Pahaa se oli kuin mikä, minun makuuni :D (Ja kokeilin sitä paahtamistakin, mutta ei auttanut.)

      Sen sijaan jos itse tiedät/epäilet tykkääväsi, tässä linkki:
      http://www.huuto.net/kohteet/cocovi-maca-jauhe/375449091

    • punaista-macaa-ei-saa

      Mahtaa kaikki suomen naiset ostella punaista macaa koska sitä ei saa juuri mistään enää aina on loppu varastosta ja jos sitä tuleekin nii loppuu melkein samantien. Mahoton menekki aineella naisten kekuudessa.

      • Paska.lentää

        Näyttäähän tuota moskaa olevan nettikaupat pullollaan.
        Macaa kun syö niin perse laulaa rajusti ja koko päivä menee mukavasti paskalla istuessa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe